![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben istanbuldayım ve size seve seve rehberlik yapabilirim. uy897buyrun gelin,hoş gelin hoş bulun.bu arada 27 haziranda 4.5 yaşındaki oğlum sünnet olacak. blissy ön kutlama yaparız vien1 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
Alıntı:
ama çoğunluğa bu tarih uymuyorsa benim için oraya gelmenin anlamı olmaz... sadanim son bir haftaya kadar katılım yoğunluğunu takip edicem..sevgiler... thumbsanim |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
seninde telaşın varmış...ama tatlı telaşlar bunlar...allah düğünlerinide nasip etsin...kolaylıklar versin... 956k |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... bende takipteyim |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... bende çok isterdim orda olmayı hem çokkkk çokkkkk çokkkkk isterdim b456 ama imkansız agl34 offff 789569 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... izin tarihimde değişiklik olmazsa ben de gelirim :) hepinizle tanışmayı çok istiyorum :) |
Ynt: sezenin gunlugu hayal ablamlar 6. ayın 22 sinde istanbulda olacaklar tatlım.. onlar bu şekilde ayarlıyorlar.. uçağın erken gelirse sende bize katılırsın.. harika olur.. valizleri biz taşırız.. ttli3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... bir aksilik olmazsa bende gelebilirim buyrun gelin misafirimiz olun ağırlayalım sizi çok memnun oluruz merak ediyorum sizi hem o gün benim doğum günüm ttli3 kiss3 hismiley |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... aksilik olmaz inşallah asaletciğim katılım fazla olursa geleceğiz bizde..mümkün olduğunca çok arkadaşımızla tanışmayı istiyor gönlümüz...ben o güne ışık göndermeye başladım bile çekim yasasını çalıştırdım..hayırlısı ne ise o olsun |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... kendi açımdan bir engel çıkmazsa eşim ve oğlumla gelmek istiyoruz wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM. |