![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
Valla vazgeçicek Ankara'ya gitmekten ablam kaç parçaya ayırır diye merak ediyorum.Gel diye tuttturdu keçi inadıyla. [/quote] mesafe bilinci yok bende...uzun yıllar izmirden dışarı çıkmasamda..daha önceleri..çalışma hayatımın devamlı gezerek olduğundan olsa gerek...ben yeterki bir kere dışarı çıkayım..sen geçen yıl yoktun burda...ben evden bir çıktım pir çıktım..şimdide bu şehirden çıktımmı..türkiyede ayağımın değmediği yer kalmaz, turalar dururum..oğlumda yuvana dön anne diye pankart açar...açsın pankartları köftehor umurumda değil..belki bakımsız kalırda yaa ben evleneyim bari der..bak ama bak, nelerden neler olumluyorum...ne kadınım be, kendimi takdirmi etsem ayıplasammı bilemedim şimdi... |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... agl34 hayal yaaa üzülürüm bak canım benim dişlerimi yaptırmam gerekiyor eğer müsait olursam gelirim ama söz veremiyorum yahu insan hem keltoş hem dişsiz olursa gelemez değilmi cat56 liğinde bir karizması var suzzy canımm çok isterim gelmek ama bakalım söz vermiom siz karar verin müsait ve dişli olursam gelirim blook |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Ben seni biliyorum canım bilmem mi?Sen istesen aynı anda hem İstanbul'da hem Ankara'da bide İzmir'de olursun.Kalıcak mısınız günübirlik mi? |
ayol ben naapiim senin dişleri... sevincli ben seni görücem... kizgin1 sana bir sarılam şöle başını okşuyam pisi pisi diye...mırnavım pisim ayarlarsın sen güloom.. cat56 |
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... cat56 m sen gel, benimde sana diş konusunda bir sürprizim var..ne saçına, nede dişine bakarım..kellikse iki yıl önce aynı durumdaydım..immun sistem bir çöktü..saçlarımın tamamı bir hafta içinde döküldü..diş dersen görünce anlarsın...sen gelmeye çalış ablam..önemli olan seni görmek..hem hepimiz türkiyenin bir ucunda yaşıyoruz...bir daha ne zaman bir araya geliriz kimbilir..imkanın olursa gel gülüm.. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... redflower'im ctesi gece buradan binicez otobüse..pazar günü toplantıya katılıcaz...pazar gecesi yine yollardayız..pazartesi izmirde olucaz . |
inşallah hayalcim çok gelmek isterim hayırlısı süpriz yaparım size belkim şaka bir yana sizlerle olmak çok güzel olur ama söz vermiyorum anlaştık dusun |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben suan İsveçteyim inş. bir aksilik olmazsa 18 haziranda Türkiyede olucam ttli3 blissy. eğer toplantınız istanbulda olursa katılıcam. sizlerle tanışmak cok güzel olucak.. super |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben de gelirim smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM. |