Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9316)

hayalayaz 24-05-2008 01:40 AM

Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png

küsme küsme..eğer ben istanbula giderde şeytanın bacağını kırarsam var yaaa...önümüzdeki yıl urfa bile giderim...hülyayı görür gelirim...sen zaten burnumun dibindesin...

Burnunun dibi mi khkh56 İyi o zaman İstanbul'dan atla feribota 2 saat burayada gelllllllll.Suzzy i de al.Gerçi ev pek bi ufacık tefecik ama sığısırız artık.Başımda taşırım sizi.

Valla vazgeçicek Ankara'ya gitmekten ablam kaç parçaya ayırır diye merak ediyorum.Gel diye tuttturdu keçi inadıyla.
[/quote]

mesafe bilinci yok bende...uzun yıllar izmirden dışarı çıkmasamda..daha önceleri..çalışma hayatımın devamlı gezerek olduğundan olsa gerek...ben yeterki bir kere dışarı çıkayım..sen geçen yıl yoktun burda...ben evden bir çıktım pir çıktım..şimdide bu şehirden çıktımmı..türkiyede ayağımın değmediği yer kalmaz, turalar dururum..oğlumda yuvana dön anne diye pankart açar...açsın pankartları köftehor umurumda değil..belki bakımsız kalırda yaa ben evleneyim bari der..bak ama bak, nelerden neler olumluyorum...ne kadınım be, kendimi takdirmi etsem ayıplasammı bilemedim şimdi...

pisimbat 24-05-2008 01:43 AM

agl34 hayal yaaa üzülürüm bak canım benim dişlerimi yaptırmam gerekiyor eğer müsait olursam gelirim ama söz veremiyorum yahu insan hem keltoş hem dişsiz olursa gelemez değilmi cat56 liğinde bir karizması var
suzzy canımm çok isterim gelmek ama bakalım söz vermiom siz karar verin müsait ve dişli olursam gelirim blook

Belgin ∞ 24-05-2008 01:46 AM

Ben seni biliyorum canım bilmem mi?Sen istesen aynı anda hem İstanbul'da hem Ankara'da bide İzmir'de olursun.Kalıcak mısınız günübirlik mi?

suzzy 24-05-2008 01:47 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
agl34 hayal yaaa üzülürüm bak canım benim dişlerimi yaptırmam gerekiyor eğer müsait olursam gelirim ama söz veremiyorum yahu insan hem keltoş hem dişsiz olursa gelemez değilmi cat56 liğinde bir karizması var
suzzy canımm çok isterim gelmek ama bakalım söz vermiom siz karar verin müsait ve dişli olursam gelirim blook

pisi noolur gel ben seni görmezsem çatlarım yahu emb23 ...dişsiz gel bir hafta sonra yaptırırsın...

ayol ben naapiim senin dişleri... sevincli ben seni görücem... kizgin1 sana bir sarılam şöle başını okşuyam pisi pisi diye...mırnavım pisim ayarlarsın sen güloom.. cat56

pisimbat 24-05-2008 01:58 AM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı

pisi noolur gel ben seni görmezsem çatlarım yahu emb23 ...dişsiz gel bir hafta sonra yaptırırsın...

ayol ben naapiim senin dişleri... sevincli ben seni görücem... kizgin1 sana bir sarılam şöle başını okşuyam pisi pisi diye...mırnavım pisim ayarlarsın sen güloom.. cat56

şaka bir yana gerçekten gelmek isterim ama işte söz veremiyorum hele siz kesinlik kazandırın buluşmaya ATAKAN nerde yahu piştttt site sahibi beyoğlum 44 metinimde gelsin ama şövalyesiz olmaz şamanda gelsin herkes gelsin yahu duyan gelsin bence miting gibi olsun sevincli
söz vermiyorum ama inşallah gelirim bende sizlerle tanışmayı isterim

mauuwww

hayalayaz 24-05-2008 02:25 AM

cat56 m sen gel, benimde sana diş konusunda bir sürprizim var..ne saçına, nede dişine bakarım..kellikse iki yıl önce aynı durumdaydım..immun sistem bir çöktü..saçlarımın tamamı bir hafta içinde döküldü..diş dersen görünce anlarsın...sen gelmeye çalış ablam..önemli olan seni görmek..hem hepimiz türkiyenin bir ucunda yaşıyoruz...bir daha ne zaman bir araya geliriz kimbilir..imkanın olursa gel gülüm..

hayalayaz 24-05-2008 02:28 AM

redflower'im ctesi gece buradan binicez otobüse..pazar günü toplantıya katılıcaz...pazar gecesi yine yollardayız..pazartesi izmirde olucaz .

pisimbat 24-05-2008 02:33 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
cat56 m sen gel, benimde sana diş konusunda bir sürprizim var..ne saçına, nede dişine bakarım..kellikse iki yıl önce aynı durumdaydım..immun sistem bir çöktü..saçlarımın tamamı bir hafta içinde döküldü..diş dersen görünce anlarsın...sen gelmeye çalış ablam..önemli olan seni görmek..hem hepimiz türkiyenin bir ucunda yaşıyoruz...bir daha ne zaman bir araya geliriz kimbilir..imkanın olursa gel gülüm..

inşallah hayalcim çok gelmek isterim hayırlısı süpriz yaparım size belkim şaka bir yana sizlerle olmak çok güzel olur ama söz vermiyorum anlaştık dusun

tgb 24-05-2008 05:26 PM

ben suan İsveçteyim inş. bir aksilik olmazsa 18 haziranda Türkiyede olucam ttli3 blissy. eğer toplantınız istanbulda olursa katılıcam. sizlerle tanışmak cok güzel olucak.. super

Pamukk 25-05-2008 12:30 AM

ben de gelirim smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM.