![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... hayal ablacığım böyle hitap edebilirim değilmi ben bu çekim yasalarını teknikleri bilmiyorum oğlumdan bunları incelemye vaktim zamanım olmıyor artık pratik bişeyler öğretirsin bende not alırım ttli3 ne dersin iki nefes tekniği cent hanımdan öğrenmştim pek uygulamıyorum ihtiyaçta hissetmiyorum duygu ve düşünce kontrolü hafıza için...falan çünkü kendimi iyi hissediyorum |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... dilin söylesin asaletim karınca kararınca bildiğim ne varsa anlatırım... içinden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsin balım |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ayy canım benim ne de tatlı dilliymiş ablamız |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... kendimi iyi hissedersem toplantiya bende katilmak tanismak istiyorum gssmile |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... anaaa, aldım 7 tane dvdsini,kaç gündür içim dışım lost oldu foruma uğramıyorum, demek istanbul buluşması hayalayazlı suzyli kaçarmı buuuu, siz gökyüzünde deyin ben merdiven kurar gene gelirim kambersiz düğün olurmuuu,hehe çok sevindim heee, ama şöleeeee piknik falan olsun, istanbulun ortaköyünde soyguncu esnafların sandalyelerinde olmasın gerçi sizle olmak harikaydı, sizle olsunda nerde olursa olsun ne şartta olursa olsun farketmez, amaaa yayıla yayıla yakartop istop ve bilumum oyunları oynayacağımız bir plaj meselaaa, hattaa şiddetle silivrideki kampı tavsiye ediyorum, hattaaa çadırı olan kapıp gelsin mayolarıda alın hem yüzeriz hem oynarız tüyneriz alllaaaahh tutmayın beni vallaa coştum, http://www.semizkummocamp.com/anasayfa.asp bir göz atın bayılacaksınız adam başı 10 veya 15 ytl ile benim kuzularda gelecek kamp kuracaktım zaten, ee düşünün valla, mangalları yakarız, benim kuzu gitarda çalar kocaman ateşte yakarız gece, mest oldum yaaa, |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... azıck daha gelmeseydin nurhanza aranıyor diye sitenin ortasına pankart açacaktım..nerelerdesin demiyeyim sen zaten söylemişin...nurhanzacığım istanbulda sadece birkaç saat kalacağız..pazar akşamı izmire döneceğiz..pikniği siz sonrada yaparsınız..bizim maksat sizleri görmek şööööyle kucaklayıp canımıza sokmak ...sonrada kös kös döneceğiz işte.. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... sınırları zorlayacağınızı umuyorum açıkçası, isteyin yeter ölee kös kös dönmekte neymişşş |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... sınırları zorladık zaten nurhanzacığım.. suzzy arkadaşımız evli ve bir küçük kızı var..vede çalışıyor...pazartesi iş başında olacak...eh yol arkadaşlığı önemli anca beraber kanca beraber..bende ona uyum sağlayacağım gelirken ve dönerken..dur bakalım hele ben şeytanın bacağını bir kırayım..şehir içinde gezmeye başladım..şimdi birde şehir dışına çıkmaya başlarsam.kim tutar beni...tekrar gelirim...evde burma bıyıklı kocalarım beklemiyorya...bakarsın sizler yinemi geliyor bu hayal abla dersiniz...hele bir şeytanın acağı kırılsında..sonrasına allah kerim.. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Ankaraya gelin bide arkadaşlar ciddiyim,bana gelin.Tamam mııııııııı.....Shamanic,Hayal abla,Atakan,Suzz siz gelirseniz diğer arkadaşlar da gelir |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
aheyy hemso neresinden:D biz yapalım ilk ankara bulusmasını hıhım ne dirsin:D maksak geyik olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:17 AM. |