![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı ben ayin 23de istanbuldayimmmmm23 olursa gelirim bulusmaya!!!!!!! ben ucagi degisteremki |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı Alıntı:
ama bizimde 23'ünde izmire dönmüş olmamız lazım gülüm...işten kovarlar valla dönmezsem...günübirlik gibi olucak istanbul ziyaretimiz... sad456 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Hemşo geliyolarmış Ankaraya toplanırız hep beraber,Ankaradan daha başka arkadaşlar yok mu... |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı ama sonraki haftada seninle izmirde buluşuruz şekerim... wave yada uçak tarihini 1 gün öne çekebilsen... dusun ama sende gelebilsen keşkeee...ay dur burayı izninle ilgili bölüme taşımam lazım.... terli345 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... sezen seni izmirde bekliyorum..ablam...maalesef suzzy çalıştığı için toplantıyı başka güne alamıyoruz... kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... utananadam actionsmile evet biraz küçüğüm sizlerden mlk34 mlk34 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ecem benim biricik kardeşim edirnede... ben 2 yıldan bu yana gelemiyorum ... yoksa her sene edirneye gidiyodum... çok güzel yer edirne... heryerini bilirim hemen hemen... kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... hayal ablacim ve diger arkadaslarim ben sizlri yerim ya nasil koskoca ucagin tarihini degitireyim heheheh ay kirildim burda gulmektennnn ama olsun ben hayal ablamla izmirde bulusacagim anladgim kadariyla... ya ne vardi 23 de benide bekleseydiniz:PPPPPPPPPPPPPPP samancigim seni gorum sitersen sen istanbuldaydin demi? ay beni kim isterse gormek 23den sonra istanbulda gorebilir ben gelirim bulusma yerine..hepiznizi optum |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 AM. |