Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9316)

MuminOKAN 17-06-2008 04:37 PM

Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Mümkünse sessiz sakin bir yer olsun.Herkes ne konuştuğunu duysun.Geçen seferkı gibi baş ağrısıyla dönmeyelim eve.Geçen buluşmada konuşmaları duyamadığım için(!)sohbetlere katılamamıştım.Bu sefer hem daha kalabalık oluyoruz.Ortam sessiz sakin olsunda gerisi boş.
Mümin.Okan kokoreçide araya sıkıştırmışsın gözümden kaçmadı.Sabahtan beri yaptığın iştah açıcı eziyetlerine bir son ver lütfen khkh56
Yoksa işkembeydi kokoreçti çok masrafa girersin benden söylemesi.

khkh56 khkh56 problem yok. kokoreçte yeriz. işkembe de içeriz cilgin897
hıdiv kasrı yada mihriabat korusu derim ben.
mihriabat korusu yakın yerde kavacık ta hemen. belki abartı olacak ama yürünebilir bile.
hıdiv kasrına ulaşımı iett ile bilmiyorum ama otobüslere bakıp hemen yazıyorum.

shamanic 17-06-2008 04:39 PM

zeynepcim kuzum ben atakan beye havale ettim kuşum..

istanbul kazan siz kepçe dolaşanlar aranızda karar verin..

sessiz yer istiyosanız buyrun gelin bana diyeceğim ..
kemerburgaz uzak gelmezse kapım hepinize açık..

şu adres işini cidden kararlaştıralım yoksa bana kalacaksınız ona göre.. sevincli

MuminOKAN 17-06-2008 04:43 PM

kdıköy den 3 alternatif
1.) rıhtım - kavacık; 15bk, kavacık - hıdıv kasrı; 15e
2.) rıhtım - küçüksu: 14m, küçüksu - hıdıv kasrı: 15e
3.) 2 ile aynı güzergah araçlar sırasıyla 15f ve 15e

üsküdar dan
1.) 15şn - 15e
2.) 15m - 15e
3.) 15 - 15e
4.) 15y - 15e
5.) 15n - 15e

hayalayaz 17-06-2008 04:54 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı

diğer arkadaşları bilemem ama
22 haziran pazar günü benim için
günde 25 saat ders çalışmam gereken bir gün. sınava bir hafta kala değil şehir dışına çıkmak evden dışarıya çıkarsam arap olayım cilgin897

teomancığım sen dersini çalış ablam..sınavlar geçsin...kimbilir sınav sonuçları açıklansın..kutlamak için bir daha toplanırız...banada bakın hele evden çıktım, iatanbula geldimde...birde istanbulu komşu kapısı belledim bile..hey gidi günler hey..çok şükür bin şükür...bu günleri veren allahımaaaaaaaaaaaa 96 96 96

suzzy 18-06-2008 12:29 AM

eweeet...vatana millete hayırlı olsun...biletlerimizi aldık en sonunda...ama görüyorum ki sevgili arkadaşlarım yer bulma konusunda zorlanıyor sanki.... sevincli

son dört gün arkadaşlar biraz gayret...yoksa bu gidişle küçük gruplar halinde istanbulun değişik yerlerinde küçük küçük hayatımdeğişti toplantıları gerçekleşicek.... khkh56

biz ablamla c.tesi gecesi 24.30 da biniyoruz...pazar gecesi 01.00 da da dönüyoruz...haydi hayırlısı...öptüm hepinizi..

sevgiler... kiss3

hayatimdegisti 18-06-2008 12:49 AM

Daha önce ki buluşmaları Avrupa yakasında yapmıştık.İlk kez Anadolu Yakasında bir buluşma yapacağız...

Mümin bey'in önerdiği Mihriabat korusu sitesine baktım.Yazlık cafe bölümü uygun gözüküyor.Ulaşım konusu nasıl olur Avrupa Yakasından gelecek arkadaşlar için bu konuda Anadolu yakasında ki arkadaşlar bilgi verirlerse ona göre rezervasyon yaptirip netleştirelim...

http://www.mihrabatkorusu.com/index....d=40&Itemid=38

gunesim 18-06-2008 01:24 AM

Ankarada bi buluşma yapmayı düşünmüyormusunuz

shamanic 18-06-2008 02:10 AM

y789 düşünüyoruz tatlım..

çok ayıp ettik size karşı farkındayız.. ark5

ama işte görüyosun halimizi istanbullular bırakmıyo yakamızı.. khkh56

şaka bir yana şu seminer ile toplantıyı bi atlatalım döneceğiz size ttli3

kiss3

pisimbat 18-06-2008 02:33 AM

saat kaçta buluşacağız blook kaöta orda olacağız yani hoş ben anca 1-2 gibi orda olurum anca

ozgurc 18-06-2008 02:48 AM

özür dilerim, siteye yeni katıldım, bu konulara ilgi duyuyorum ama site içeriğini yoğun olarak inceleyemedim. Bir iki gündür telkinleri dinliyorum. Buluşmanıza katılarak konuyu daha yakından incelemek isterim. bu mümkünmüdür acaba. Teşekkür ederim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:15 PM.