![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... evt okan kardeş aynı yerden bahsediyoruz..:) dediğin gibi hafta sonu yer konusu macera konusu:)) en iyisi sen toplucan bizi anlaşıldı hadi kaptan sensin bana kalırsa ben bu gemiyi batırırım:))) Atakan beyde size olumlu bakıyor sanırsam..:) hadi kolay gelsin şu iş netleşsin :)) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
gel tabii başımızın üstünde yerin var.. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Şu an için Mihribat korusu gayet uygun.Telefonlada görüştüm yerde ayirabiliyorlarmiş.Zaten çok büyük ve ferah bir mekan. Tek sorun ulaşım konusunda sıkıntısı olan olur mu? Bu konu ile ilgili Anadolu Yakasında ki arkadaşların önerilerini rica ediyorum. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben anadolu yakasında oturuyorum ama buraya nasıl gideceğimi bilmiyorum şaşkın terli345 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... sanırım 14M otobüsü oralardan geçiyor; 14M KADIKÖY-KAVACIK hattı Gidiş-Dönüş sefer süresi : 115 Dk. NORMAL hattır. Durak Adı / Bulunduğu ilçe 1 KADIKÖY KUMLUK /Kadıköy 2 RIHTIM /Kadıköy 3 HAMZA YERLİKAYA /Kadıköy 4 İBRAHİMAĞA /Kadıköy 5 ASKERİ HASTAHANE /Üsküdar 6 MARMARA ÜNİVERSİTESİ /Kadıköy 7 KARACAAHMET /Üsküdar 8 KAPIAĞASI /Üsküdar 9 ZEYNEP KAMİL HST. /Üsküdar 10 ASKERLİK ŞUBESİ /Üsküdar 11 PAZARBAŞI /Üsküdar 12 İLAHİYAT FAKÜLTESİ /Üsküdar 13 CAPİTOL /Üsküdar 14 BAĞLARBAŞI /Üsküdar 15 İCADİYE /Üsküdar 16 NAKKAŞTEPE /Üsküdar 17 BOĞAZ KÖPRÜSÜ /Üsküdar 18 ÇAYIRBAŞI /Üsküdar 19 BEYLERBEYİ /Üsküdar 20 YALIBOYU /Üsküdar 21 HAVUZBAŞI /Üsküdar 22 ÇENGELKÖY /Üsküdar 23 KULELİ /Üsküdar 24 SUBAYEVLERİ /Üsküdar 25 VANİKÖY /Üsküdar 26 KAN.KIZ LİSESİ /Üsküdar 27 KANDİLLİ /Üsküdar 28 SEVDA TEPESİ /Üsküdar 29 KÜÇÜKSU /Beykoz 30 SPOR AKADEMİSİ /Beykoz 31 GÖKSU /Beykoz 32 HALAT FAB. /Beykoz 33 GÖZTEPE /Beykoz 34 BLOKLAR /Beykoz 35 GÖKSU EVLERİ /Beykoz 36 ÇEVRE YOLU /Beykoz 37 KAVACIK SAPAĞI /Beykoz 38 KAVACIK MEZARLIK /Beykoz 39 CUMHURİYET CAD. /Beykoz 40 MİHRABAT CADDESİ /Beykoz http://www.mihrabatkorusu.com/images.../iletisim1.jpg |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... İETT Hat-Güzergah Planlama Sistemi ÜSKÜDAR durağından MİHRABAT CADDESİ durağına giden hatlar Çözüm Biniş Durağı Hat No İniş Durağı Hat Detayı Hat Hareket Saati Hat Krokisi 1 ÜSKÜDAR 15KÇ MİHRABAT CADDESİ 2 ÜSKÜDAR 15M MİHRABAT CADDESİ 3 ÜSKÜDAR 15ŞN MİHRABAT CADDESİ http://img380.imageshack.us/img380/6...mhrabatky7.jpg mesela ben kırmızı renkli oklarla gösterdiğim yolu yürüyerek gidebilirim. smiliyface [url=http://www.mihrabatkorusu.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1] mihrabat korusu web sayfası |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... bolllllllll bolllll foto bekliyoz tamammııı :d o ortamda olmak isterdim :( |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... foto yok foto yok aa34 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... kavacık kavşağından içeri doğru girildiğinde hemen bir üst geçit görülecek, orada minibüsler de mevcut. bir bir defa bindim ama "kiler" denen marketin orda indim. yine sorulabilir. bu minibüsler en kötü ihtimalle mihrabat caddesine yakın bir yerden geçiyordur. mihrabat caddesinde yol gösterici oklar mevcut. araçla gelecek olan arkadaşlarımız kavacık kavşaktan kavacığa girmeleri gerekiyor. kavacık dönüş adasından sola devam edip kavacık içlerine doğru ilerlenildiğinde yine tabelalar mevcut. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Anadolu yakasında olması çok iyi oldu.Yoksa biz kayboluruz diye korkuyorduk sanemceyle.Biz erkenden ordayız.Kaç kişi olacağımız belli olsada ona göre rezervasyon yapılsa.Biz 3 kişiyiz.Bedirhan nazlıcan (yok o başka bişiydi.)Sanemce,kızı,ben. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 PM. |