![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... çok kıskandım sad456süpermiş ilk fırsatta gidicem gulensmiley smiliyface |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben koca bi aptalım :( o güne bende katılabilirmişim kısada olsa :p dün 2 kere geredeye gittim geldim keske bunu yapcagımı bilse idim işleriim bi gün erteler bende gelirdim tühhh ama hadi bu aradal resimler nerdeeee nerdee :) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... herşey mükemmeldi, harikaydı f678h f678h f678h ama siteye fazla zaman ayıramadığım için utandım doğrusu.... ne çok konu kaçırmışım... artık daha sıkı takip edeceğim.... partysmiley herkes herkes harikaydı.... k8908 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... biraz önce geldim...gelirken biraz daha şanslıydık...otobüsümüz daha konforluydu...hayal ablamda bende böyle bir toplantıya katılmaktan son derece mutluyuz...onca yola yorgunluğa değdi kesinlikle...muhteşem bir toplantıydı...her kes çok özel ve inanılmazdı.. öncelikle shamanıma ve çok değerli eşine binlerce teşekkürler...ne kadar samimi ve misafirperverdiler...bizi evlerinde ağırlamaları büyük incelik...ikinizede sevgiler ve saygılar rabbim yuvanızın mutluluğunu daim etsin...bolluk ve bereketin eksik olmasın... merto defduru ikizler muhteşemsiniz bayıldım sizlere...defne ve duru...tek kelimeyle maaşallah.. sonra psimbatım doyamadım başını okşamalara ne harika bir kişiliksin sen...zeynepay hep gülen ve daima hayatın onu güldürmesini dilediğim arkadaşım iyiki tanışmışım sizlerle... atakan bey ne kadar sakin ve sükunetlisiniz...sizi tekrar tebrik ederim böyle muhteşem dostlara vesile olup bir araya getirdiğiniz için... serpil ecem ve teyzesi (adını hatırlıyamadığım için çok üzgünüm yol yorgunluğuna sayın) ve çok tatlı oğluşu...abla kardeş gibi duran sanemce ve kızı...sempatik redflovers ...durucum teyzesi ve dayısı.... hava hoş...pamuk...mümin okan...keops...06metin...yani şövalye metin...çiçek1973... ezgi ve anne babası..(bu arada harika bir anne baban var ezgicim..çok şanslısın) izumi ve eşi... hepiniz tek tek çok değerlisiniz..sizlerle tanıştığım için inanılmaz mutluyum...bu arada mihribat korusuna bayıldım...boğaza karşı harika bir yerdi...aklım kaldı orada ben doyamadım sizlere ve istanbula...yolda gelirken hayal abalayla gözlerimiz ışıldıyordu... (beynim çok yorgun hatırlayamadığım arkadaşlar varsa beni affedin...)sizleri çok ama çok seviyorum... kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... canlarım ciğerlerim..hayatımda bu kadar mutlu olduğum günler sayılıdır...şimdi 1 saat kadar uyuyup hastaneye gidicem..hastamızın bu günkü refakatçısı benim..amaaaa döndüğümde buluşmamızın ben bıraktığı izlenimleri yazıcam..hepinize sevgili saygılar |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... suzzy'cim çok teşekkür ederim onlar da --eh tabi ki ben de-- sizleri çok sevdiler tender45 hayal ablam, melek gibisin valla allah gücünü kuvvetini daim etsin, seni de başımızdan eksik etmesin..tek tek hepimizle ilgilendin, bizi dinledin, çözümler sundun..seni toplantının en "ilgili" kişisi seçiyorum, miss hayatim değişti 1. si oldun kiss3 k8908 pamukcum annemler sana bayıldılar, beni bırakıp seni almasalar bari kızları olarak 44 iyi ki birlikte gittik geldik, güzel kalbin için teşekkürler cat3500 izumi eşin ve sen harika bir çift olmuşsunuz annemlerin gençliği gibi geldiniz bana; dilerim sıcaklığınız, aranızdaki uyum ve o ışıltınız ömür boyu sürer ttli3 organizasyon gayet güzel ve samimi bir havada geçti, gelen herkese çok teşekkürler çok güzel bir gün geçirdik gerçekten..buluşma yerimiz de harikaydı..yalnız masanın diğer ucu ile biraz iletişimsiz kaldık, bir açılış konuşması olur diye umduk ve tek tek en azından ben şuyum, nick'im de şu denir dedik ama olmadı dolayısıyla herkes birbirine şu kim bu kim diye sordu bi süre girlhaha neyse bir dahaki sefere sanırım daha aktif ve daha rahat oluruz hepimiz uy897 herşey için verdiğiniz emekler için çok çok teşekkürler, sizi seviyorum kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Şimdiye kadar yapmış olduğumuz toplantılar arasında en çok keyif aldığım toplantı oldu.Manzara ve temiz hava eşliğinde güzel sohbetler yaptık. 30 kişi üzerinde katılım oldu. En başta o kadar yolu bizlerle tanışmak için gelen Hayalayaz ve Suzzy olmak üzere katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özel bir teşekkürde tabii ki Pisimbat'a.Bizleri kırmayıp katılmaya karar verdiği için.Esprileri ile renk kattı. Katılım yüksek olduğu için 30 kişiyi teker teker anlatmak zor olacak.Bu nedenle ayrıca detaylı bir yazı yazmayı düşünüyorum... |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... yazılanlardan toplantının enerjisini hissetmemek mümkün değil. o sıcaklık ve güzellik ile pozitif enerji taaa buralara kadar geldi inanın. kaçırdığıma çok üzülüyorum ama bu toplantıyı kaçıranların da katılacakları toplantılar olacaktır elbet diye düşünüyorum. hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... canım ezgim ancak şimdi cevap yazabildim :( ezgiciğim emin ol hislerimiz karşılıklı..senin o güzel ve saygıdeğer annen ve babanı tanımaktan onur duydum lutfen onlara da ilet ttli3 ..o kadar güzel bir annen var ki tam bir Atatürk kadını ,örnek bir anne ve ben anneni kime benzettim biliyormusun eski amerikan başkanlarından j.f.keneddy nin eşi onasiss keneddy 'e ..onda o asillik var :)) http://www.cnnturk.com/images/yasam/kennedyhbr12092.jpg baban da çok saygıdeğer:) sana çok imrendm çok şanslısın gercekten.. ttli3 bana unutulmaz bir gun yaşattınız toplantının sonrasında,eve gelir gelmez annemlere anlattım cok heyecanlandı ve tanışmayı cok istiyorlar ttli3 seni çok opuyorum canım benim sevgilerime kiss3 şermin teyze kiss3 aslan amca kiss3 smiliyface |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... kelimenin tek anlamıyla herkes harika bir gün geçirmiş 44 buluşmaların hepsine bir mazeretim olduğundan katılamadım.bu nedenle kıskanımaya bile utanıyorum... özürdileyerek ve arsızlığa verirerek RESİMLER NERDEEEE!!!! clapping |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 AM. |