![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... y789 smil56 44 şaman şişko çıkacak sen çıkmazsın hayal çatla şaman dlckrn |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... e şekerim ben zaten çok şişko olduğumu söylemiştim taaa ilk buluşmada .. wave onun için fortoğraf ve video çekimine karşıyım.. sevincli sadece portre çalışmalarına izin veriyorum.. oda benim verdiğim ölçülerde olmak kaydıyla.. girlhaha |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... vallaaa ben sen gibi 2 çırpı bacak 1 kuru kemik olacağıma şişko olurum ve nitekimki kilolu sayılırım |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
Atakan beni unutmussun ben taaaaaaaaaaaa hollandalardan geliyorum ama ayin 22sinde gece 11de istanbulda oluyorum. valla bende isterdim katilmayi ama napiyim ya uzldum ya. |
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... savulun bre asıl tonton burda...kaçılın ben geliyom... girlhaha |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... [/quote] Atakan beni unutmussun ben taaaaaaaaaaaa hollandalardan geliyorum ama ayin 22sinde gece 11de istanbulda oluyorum. valla bende isterdim katilmayi ama napiyim ya uzldum ya. [/quote] sezenim ya biz izmire dönüyoruz sen geliyorsun, keşke uçağın saati erken olasaydı diycemde, bu seferde valizle nasıl gelcektin..netse balım bu sefer seni izmirde görmek nasipmiş..gelecen bak..söz verdin |
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... beni burda çatlattınız ama... bende orda yanınızda olmayı çok ama çok isterdim... malesef gelemiyorum... benim için büyük bir kayıp biliyorum ama elimdende bişey gelmiyor... tesellim var ama... toplantınıb görüntüleri sanırım yayınlanır sitede...;=) hepinize kucak dolusu sevgiler... belki daha uğrayamayabilirim siteye 10 gün kadar... sizlere iyi eylenceler... kiss3 seVgilerimle... lier22 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... arkadaşlar buluşmadınız mı daha tatilsmiley şu resimleri koyun siteye de merakımız çözülsün krz56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM. |