![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Uzun zamandır siteye giremiyordum. Baktım istanbul buluşmasından bahsediliyor. sevincli sevincli blissy blissy blissy Valla bir mani olmazsa biz maaile gelmek isteriz. dl67 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... evet defdurucum.. uzun zamandır göremiyoruz seni.. b456 2 adet melek büyüttüğün için gelde gell diye baskı yapamıyoruz ama bu kadar ayrı kalmayada zor dayanıyoruz bilesin.. arada bir uğrasanda yanımızda olduğunu bilmek güzel.. maaile olmadan gelerek en azından benim gözüme gözükmeyin derim ben.. ttli3 seni kızlarından ayrı olarak gelmiş olmanı düşünemiyorum.. ark5 hepinizi bekleriz efenim.. kızlar bu sefer hayal teyzelerini görecekler gerçi benim pabuç dama olabilir ama ben razıyım.. y789 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... işte buna çok sevindim iki güzel melekle tanışıcam demekki k8908 k8908 k8908 k8908 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... yer kesinleşince bana mesaj atarmısınız? |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Ya gelsem mi ne ya baya kalabalıksınız.Bana da yer var mıııııııııı? |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... alk78 alk78 olmazmı gel tabii. gelme imkanın varda gelmiyosan aşkolsun derim sana n9598 ben kızımla gelcem inşallah bi aksilik çıkmazsa smiliyface Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Ya gülüm benim Ankara'ya gitme durumu vardı ya ablamlar ev taşıyacaklar birde çok bunalmış ablam oraya gidicektim.Ama evi daha teslim almamışlar.Bende evi taşımalarına yakın gidiyim diyorum.Bakalım o zamana kadar anahtarı teslim almazlarsa bi aksilikte çıkmazsa gelicem günübirlik bende.Kalıcak yer yok.İstanbul feribotla 2 saat bana.Yer bir kesinleşsin Yalova'da iniyo feribot bana tarif edersiniz bulurum inşallah.Geçen sefer hiç zorlanmamıştım shamanic le buluşup gitmiştik.Sonra sağ olsun Metin gidiceğim yere yakın bi yerde bırakmıştı beni.Ama bilemiyorum işte.Sizleride tanımayı çok istiyorum.İnşallah gelebilirim. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... gelin gelin tabii...forumcak bir güzel toplanalım... 956k |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... hadi hayırlısı :) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Metin sen nerelerdesin yahu.Kayıplardasın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |