![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... toplantınıza bende katılmak isterim.herhengi bir engel yoksa tabi yeni üyeler için. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... elbette yok.. aksine mutlu oluruz.. s456 hemde çok şanslısın.. istanbul dışındanda çok değerli katılımcılarımız olacak.. partysmiley smileydance 22 haziranda görüşmek üzere.. vien1 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... evet redflower bu ara biraz daha aralıklı giriyorum malum arada bi meşguliyet çıkıyor.. bende gelirim heralde gerçi msnden konuştuk ama pisimbaaaaaaaaat gel sende .. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben gelemiyorum agl34 izin tarihim değişti, 20 haziran'da izne çıkıyorum. Kısmet bir dahaki buluşmayaymış... |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
sen beni en iyi şekilde temsil edersin metin kardeşim |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... olmadı ki böyle. Alıntı:
bakın ben 3 senedir ekiyorum dişçiyi. gelirsiniz, gelirsiniz. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... inşallah gelirsin valla pisimbat ben tabikide seni de temsil ederim ama suretin aslını tutmaz sen genede ek o dişçiyi.. :) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Buluşma için yer ve tarih verebilir misiniz? Sadece Istanbul olarak yazmışsınız ama tam olarak mekan ve saatide verebilirseniz sevinirim. 15 haziran olsaydı benim için daha güzel olurdu. söylemesi ayıp 20 li yaşımı devirdim devirecem 28 bitti :) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... merhabalar eksen.. hoşgeldin yanımıza.. vien1 yeni yaşını kutlar nice güzellikleri beraberinde getirmesini dilerim.. s456 henüz adresimiz belli değil ama bu günlerde şekillendirmemiz lazım.. normalde taksim gezi buluşma noktamızdı.. lakin şehir dışından gelen dostlarımıza hem boğazı seyrettireceğimiz hem fiyatı ortalama olarak herkese hitap edebilen hemde hepimizin kolaylıkla ulaşabileceği bir arayış içeisindeyiz.. fikirleri olanlar bu günlerde söyleseler iyi olur.. yoksa gezi istanbul da oturcaz ona göre.. hiç değilse orada konuştuklarımızı duyabiliyoruz.. tel45x sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 AM. |