Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

YESHAPPY 14-01-2010 11:20 PM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

birincsini imgeledim.Ve tamam serbest bırakıyorum.2.sinin saatini Saba Tümer izlerkenn unutmam inşalah:)hepimizin dilekleri hayırlarla olsun.

zynp0 14-01-2010 11:57 PM

11i kaçırmışım şaşkın 12ye hazır bekliyorumsevincli

vitamin61 15-01-2010 08:14 PM

Amin inşallah. Ben de 12 de yaptım ve tüm sitenin enerjisini hissederek yaptım. Umarım hayırlısı olsun...

aynaz8279 18-01-2010 04:36 PM

ya arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım ve bi sorunum var burayamı yazmam gerekiyor bilemedim 19 martta mahkemem var boşanma davam eşimi çok seviyorum ve boşanmak istemiyorum oda beni çok seviyor ama bir inada bu hale getirdi bunu nasıl engellerim yani rabbim bilir herşeyide çekim yasaında iste olsun diyor eşimin bana geri dönmesini istiyorum eşim diyorum aslında hikayem çok farklı dügünüme 20 gün kala terketti beni annesi istemiyor diye çok seviyorum onu oda beni eminim ne yapayım nasıl yapmalıyım boşanma olmasın hep birlikteyim onla mı demeliyim karar veremedim 8 aydırlı ayrıyız yardım edermisiniz teşekkürler

master8566 18-01-2010 09:50 PM

Alıntı:

aynaz8279 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579958)
ya arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım ve bi sorunum var burayamı yazmam gerekiyor bilemedim 19 martta mahkemem var boşanma davam eşimi çok seviyorum ve boşanmak istemiyorum oda beni çok seviyor ama bir inada bu hale getirdi bunu nasıl engellerim yani rabbim bilir herşeyide çekim yasaında iste olsun diyor eşimin bana geri dönmesini istiyorum eşim diyorum aslında hikayem çok farklı dügünüme 20 gün kala terketti beni annesi istemiyor diye çok seviyorum onu oda beni eminim ne yapayım nasıl yapmalıyım boşanma olmasın hep birlikteyim onla mı demeliyim karar veremedim 8 aydırlı ayrıyız yardım edermisiniz teşekkürler

Annesi istemedi diye sevdiği kadını terkeden erkekten bir halt olmaz bana göre,gerçekten sevse terkeder mi ya? Canım Ailem dizisindeki erkek güzeli gibi olur olsa olsa... Bence hiç üzülme bu ayrılık için ,hatta sevinmen lazım,düşünsene ya seni düğünden sonra veya çocuk olduktan sonra filan terketseydi? Çekim Yasasını seni gönülden sevecek harika bir eş çağırmakta kullan bence...

aynaz8279 20-01-2010 10:47 AM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580063)
Annesi istemedi diye sevdiği kadını terkeden erkekten bir halt olmaz bana göre,gerçekten sevse terkeder mi ya? Canım Ailem dizisindeki erkek güzeli gibi olur olsa olsa... Bence hiç üzülme bu ayrılık için ,hatta sevinmen lazım,düşünsene ya seni düğünden sonra veya çocuk olduktan sonra filan terketseydi? Çekim Yasasını seni gönülden sevecek harika bir eş çağırmakta kullan bence...

teşekkür ederim ilginize ben sadece eşimi geri istiyorum bu konuda yardım istiyorum hayatım kabus gibi psikologa git diyorlar 8 ay oldu onu okadar çok seviyorumki anlatamam sadece onu tekrardan hayatıma çekmek istiorum ve bilmedginiiz ruhani şeyler var yazmak istemiyorum annesi beni hiç sevmedi ve eşim çok caba sarfetti ailesiyle ikna etmek için ama ruhani bazı şeyler yaptırmışlar buna engel olmak için çekim yasasını kullanmak istedim zaten hayatta ne istediysem oldu farkında olmadan çekmişim hayatıma tek istegim eşimle boşanmamak bi mücize yani rabbim için ve evren için imkansız diye bişey yoktur bence TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BAŞKA BİRİNİ NE YAPAYIM 3 YIL BOYUNCA BİR KERE BİLE KAVGA ETMEDİK BİRDEN OLDU Bİ GECEDE EVİMİZİ TUTTUĞUMUZ GÜN BIRAKTI HERŞEYİ YANİ ANLATAMIYORUM İŞTE RUHANİ ŞEYLER DİYEYİM ANLAYIN O YÜZDEN TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BEN ONU ÇOK SEVİYORUM VE 8 AYDIRILI ÇIRPINIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN İLGİNİZE TEKARRDAN TEŞEKKÜRLER

YANİ BUNLA İLGİLİ Bİ YOL GÖSTERSENİZ YETER BANA agl34

master8566 22-01-2010 01:29 PM

Evet ,işin içinde büyü olduğuna göre yukarıdaki sözlerimi geri almak zorundayım,elbette yardım gelecektir,lütfen özel mesajlarınıza bakın,size bir mesaj attım...

mavihuzur 28-01-2010 07:25 PM

Alıntı:

aynaz8279 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580331)
teşekkür ederim ilginize ben sadece eşimi geri istiyorum bu konuda yardım istiyorum hayatım kabus gibi psikologa git diyorlar 8 ay oldu onu okadar çok seviyorumki anlatamam sadece onu tekrardan hayatıma çekmek istiorum ve bilmedginiiz ruhani şeyler var yazmak istemiyorum annesi beni hiç sevmedi ve eşim çok caba sarfetti ailesiyle ikna etmek için ama ruhani bazı şeyler yaptırmışlar buna engel olmak için çekim yasasını kullanmak istedim zaten hayatta ne istediysem oldu farkında olmadan çekmişim hayatıma tek istegim eşimle boşanmamak bi mücize yani rabbim için ve evren için imkansız diye bişey yoktur bence TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BAŞKA BİRİNİ NE YAPAYIM 3 YIL BOYUNCA BİR KERE BİLE KAVGA ETMEDİK BİRDEN OLDU Bİ GECEDE EVİMİZİ TUTTUĞUMUZ GÜN BIRAKTI HERŞEYİ YANİ ANLATAMIYORUM İŞTE RUHANİ ŞEYLER DİYEYİM ANLAYIN O YÜZDEN TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BEN ONU ÇOK SEVİYORUM VE 8 AYDIRILI ÇIRPINIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN İLGİNİZE TEKARRDAN TEŞEKKÜRLER

YANİ BUNLA İLGİLİ Bİ YOL GÖSTERSENİZ YETER BANA agl34

DURUMUN BENİ DE SARSTI DOĞRUSU. BEN ÇEKİM YASASINI TAM OLARAK UYGULADIĞIMI SÖYLEYEMESEMDE O KADAR OKUDUKLARIMA İSTİNADEN DİYEBİLİRMKİ, ÖNCELİKLE EŞİNLE BERABER ÇOK MUTLU HUZURLU BİRLİKTE OLDUĞUNUZ ZAMANLARI HAYAL ET . SONRADA ONUNLA BAŞBAŞA GÖRÜŞMEK İÇİN ARA. ONA MÜHİM OLAN İKİNİZİN MUTLULUĞU OLDUĞUNU BU HAYATI İKİNİZİN YAŞAYACAĞINI SÖYLE. BEN OLSAM BÖYLE SÖYLEMLERE İKNA OLURDUM. İYİ ŞEYLER DÜŞÜN

mavihuzur 28-01-2010 07:42 PM

EMRE KARDEŞİM İÇİN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM RABBİMDEN. BİLİYORUMKİ YÜCE ALLAHIM Bİ DERDİ VERDİĞİ ZAMAN DERMENINIDA VERİR. KİMSENİN OMUZLARINA KALDIRAMAYACAĞI YÜKLERİ YÜKLEMEZZ BİLİYORUM. EMRE KARDEŞİMDE İYİ SAĞLIKLI OLACAK İNŞALLAH.actionsmile

KENDİM İÇİNDE BURDAYIM TABİKİ. BENİM İÇİN DE İMGELEME YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. BEN SEVDİĞİM ERKEKLE BİR ÖMÜR GEÇİRMEYİ SEÇİYORUM. BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLA MUTLULUKLA HUZURLA SADAKAT VE DÜRÜSTLÜKLE MERHAMETLE ÇOK İYİ ANLAŞARAK GEÇEÇCEK UZUN YILLAR DİLİYORUM. AİLEMİN HER KONUDA OLDUĞU GİBİ BU KONUDADA TERCİHLERİME SAYGI GÖSTERMELERİNİ BENİM YANIMDA OLMALARINI ONU VE AİLESİNİ DE EN AZ BENİM SEVDİĞİM GİBİ SEVMELERİNİ DİLİYORUM. HERŞEYİN YOLUNDA GİTTİĞİ, MUTLULUKLA HUZURLA GEÇEN BİR ÖMÜRÜ İNSANLARIN KARDEŞÇE YAŞADIĞI BİRBİRLERİNE YARDIMCI OLDUKLARI BİRBİRLERİNİ ANLADIKLARI ANLAYIŞLI OLDUKLARI BİR DÜNYA SEÇİYORUM DOSTLAR.
BENİM DÜĞÜNÜMÜ İMGELERMİSİNİZ ÇOK İHTİYACIM VARRRy789

yurdahal 28-01-2010 10:07 PM

Sevgili Aynaz8279,

Çekim yasasını kullanacaksak ve kullanmak istediğimiz alan birden fazla kişiyi doğrudan ilgilendiriyorsa, çekim yasası dışında hareket ediyoruz demektir. Çekim yasası kullanırken kendi isteğimizin gerçekleşmesi için çalışırız. Eğer belli bir kişi ile olan ilişkinin düzelmesi ya da belli bir kişi ile ilişki halinde olma arzusu varsa, tüm tarafların da aynı istek için çaba içinde olması gerekir. Bu tür çalışmalarda ( çevremde bir çok tanıdığım sıkça deneyimledi) olumlu netice alınıyor gibi görünse de bu kısa süreli, geçici bir etki taşıyabiliyor.

Büyünün geçerli olması için, yine büyüye inanıyor olmak gerekir ( hem yapan, hem de yapılan için geçerlidir bu), aksi halde etkisi olmaz. Öncelikle büyüye karşı olan inancınızı yenmek zorundasınız kanaatindeyim.

Bir de olaya farklı açılardan bakmak gerek:
1) Hayatımızda yaşadığımız olayları kendimiz çekeriz. Siz bu olayı hayatınıza nasıl çektiniz? geçmişinize dönüp bunu bulmaya çalışın. Eğer durum sizin için bu kadar travmatik ise, burada muhakkak almanız gerekn bir öğreti vardır.

2) Bağlılık ilişkilerimizde elbette gereklidir, ancak bağlanmanın da bir dozu olmalıdır. Ruhsal öğretilerin her biri buna önem vermekte. Bağlanmayı öğrendiğimiz gibi, serbest bırakmayı da öğrenmeliyiz. Eğer bırakamıyorsanız, olası olumlu gelişmelerin de önünü tıkamış olursunuz. Yani serbest bırakmak çok önemli, hele ki bu bir insan ise daha da önemli oluyor. Sevgi bırakmayı da becerebilmektir zaman zaman. İlla ki sevdiği insan ile beraber olmak uğruna, onun isteğine engel olmaya çalışmak derinde yatan ego olabilir. Lütfen bir düşünün, eğer ortada bir büyü olduğunu varsayıyor olsak bile, eşinizinde, sizin de, çekim yasasına göre, böyle bir büyüyü davet etmiş olmanız gerekir.

Sizin için herşey bir anda olmuş gibi görünse de, onun açısından hiç de öyle olmayabilir.

Genel anlamda yazdıklarım soğuk ya da mesafeli gelebilir, ancak yazdıklarımı objektif olarak bir düşünün. Gerçekte geri istediğiniz ne? Çevrenin ona verdiği etiketleri çıkardığınızda, onu en yalın hali ile kabul ediyor musunuz? Bunları zihninizde sorgulayın.

Çekim yasasınız kullanmak istiyorsanız, adlandırmadan, her hangi bir kişiyi belirlemeden, bu yasayı uygulamalısınız. Eğer eşiniz sizin gerçek beklentilerine uygun kişiyse, zaten bu yasa size onu getirecektir.

Lütfen kendinizi bu kadar yıkılmış, zorda kalmış olarak görmeyin. Hayat devam ediyor ve sizin hayatınızın herşeyden önce size ihtiyacı var. Şafak sökmeden önce, gecenin en karanlık anını yaşarız. Bu yüzden sizi umutlandıracak ve ihtiyacınız olan olumlu şartları hazırlayacak bir hayat önünüzdedir.

Sevgiyle kalın
yurdahal
www.astroistanbul.com

zynp0 28-01-2010 10:16 PM

Yurdahal, hepimizin hayatına ışık tutacak çok güzel bir cevap bu. Teşekkürler25889
Dileklerim hazır, saat 23:00 ı bekliyorum. Bir de 00:00 ı tabiy789

vitamin61 28-01-2010 10:32 PM

saat 23 olunca ne yapıyorsunuz nasıl uyguluyorsunuz...

yurdahal 28-01-2010 10:33 PM

Evet buradayız sevgili arkadaşlar; her iki meditasyonda da sizlerle birlikte olacağım. Hepimizin dileklerinin en hayırlı şekilde gerçekmesi için 23:00 'te ya da 00:00'da on dakika...

sevgiler
Yurdahal

yurdahal 28-01-2010 10:34 PM

İsteklerimizi imgelediğimiz, ya da olumlamalarımızı tekrarladığımız 10 dakikalık bir meditasyon yapıyoruz. Birlikten kuvvet doğuyor:)

vitamin61 28-01-2010 10:36 PM

imgelemeyi nasıl kolaylaştırabiliriz...

yurdahal 28-01-2010 10:40 PM

Evet imgelemek her zman düşündüğümüz kadar kolay olmuyor, bazen ben bile zorlanıyorum. Zorlandığım zamanlarda zihnimde, imgelemede yapıyor olmak istediklerimi içsel konuşma olarak kendime anlatıyorum. Bazen isteğimle ilgili bir olumlamayı meditasyon süresince tekrarlıyorum.

Sakin bir meditasyon müziği, severek bulunduğum bir ortam olmasını tercih ediyorum. kimi zaman tütsü yakıyorum. bir çok yöntem denenebilir. Kendinize hangi yöntemi yakın hissederseniz onu uygulamalısınız.

yurdahal 29-01-2010 12:49 AM

Sevgili Arkadaşlar;

bu gece yaptığımız her iki çalışmayı da derinden hisettim. Birlikteliğimiz için teşekkür ederim.

Haftaya buluşmak üzere, sevgiyle kalın

Yurdahal

bayşegül 04-02-2010 05:28 PM

yurdahalcım bu akşamda hep beraberiz
hepimizin dilekleri bütünümüzün hayrına olacak şekilde kabul olur inşallah

vitamin61 04-02-2010 10:00 PM

Amin...

bayşegül 19-02-2010 09:00 AM

herkese selam
nerdesiniz arkadaşlar dün akşam enerji harikaydı....
kimsenin sesi sedası çıkmıyor yurdahal hanımın işi olabilir o yok diye biz burayı boş bırakmayalım lütfen
süreklilik her zaman çok güzel bizler birlikte olalım birlikten kuvvet doğar
sevgi ve işiğiniz bol olsun.....

hayallerimgerçekleşiyor 24-02-2010 03:02 PM

O0 Herkese merhaba. Uzun zamandır telkinleri dinliyorum. Bu konu başlığınıda iki gündür başından sonuna kadar okuyordum şimdi bitti. Okurken bende sanki perşembe geceleri sizlerleymişim gibi gözümü kapadım ve hayallerimi imgeledim. Bunu yaparken hepinizi dünyanın yukarısında ve etrafında gördüm. Enerjiniz resmen sarsıcıydı. Bedenimi hissetmedim ama o gücü, yani gücünüzü derinden hissettim. Şuanda sizlerle tanışmanın heyecanı var içimde. Konuk olarak yazıları takip etmek istemiyorum artık. Bende sizlerle yaşadıklarımı paylaşıyorum bundan sonra. Bunu çok büyük bir memnuniyetle yaparım. Hepinizi yukarıda gördüm. Hepinizde eminim çok iyi insanlarsınız çünkü enerjiniz temiz ve canlıydı. Benim görüntü hafızam çok iyidir okul zamanında sınavlarda sorularla alakalı konuların defterimdeki yerini gözümün önüne getirip öyle soruyu cevaplayabiliyordum ve her zaman hocaların istediğinden fazla bilgi yazıyordum. Her alanda hayalciliğimi kullandım. Hayatımda gerçekten istediğim herşey gerçekleşti. Bu arada bundan sonra her perşembe gecesi 23:00da yanınızdayım. Hem kendim hem de sizler için, dileklerimiz için evrene teşekkür ediyorum. Bir yıldan fazla zaman geçmiş, büyümüşsünüz. Keşke daha önceden sizleri farketseydim. Yurdahal hanım kitabınızı alıcam ve ay taktiklerine göre dileklerimi evrene ileticem. Umarım her kitapçıda vardır.
Arkadaşlar ben birşeyleri imgelerken kendimi hep izler gibiydim. Şimdi burdan öğrendiğime göre kendimi izlemeden bizzat olayın içimdeymişim gibi imgeliyorum. Şöyle; bir kitap istiyorsam o kitabı görüyorum ve ellerimi görüyorum sadece ellerim ve kitap. Kendimi tamamen görmüyorum. Ellerim o kitaba dokunuyor. Sonra onu ellerimle burnuma doğru çekiyorum kokluyorum. Kokusunu duyuyorum. Burnumu görmüyorum. Kitabı burnuma doğru yaklaştırdığımda onu nasıl görürsem öyle hayal ediyorum. Annem arkadan sesleniyor. Kitabı buldun mu diyor. Onun sesini net bir şekilde duyuyorum. 1 Görme 2 Dokunma 3 koklama 4 Duyma tadılacak birşeyde ekleyelim. O kitabı evdeki koltukta oturken okuduğumu hayal ediyorum. Gözlerimle satırları görüyorum. O sırada elime bakıyorum elim yanımdakş sehpada suran kahve fincanına dokunuyor onu ağzıma götürüyorum mis gibi kahve kokusunu duyduğum gibi o kahvenin tadınıda alıyorum.5 tat alma. 6 bu hayali imgeledik şimdide o kitaba sahip olunca mutlu oluruz 6 duygumuzu ekliyoruz. Hayalimizi yazıyoruz ve unutamıyorsak şunu yapıyoruz. Sevdiğimiz şeyleri yapıyoruz. Sinemaya gidiyoruz, başka kitaplar okuyoruz, arkadaşlarla geziyoruz, tv izliyoruz, burada geziniyoruz. İçimizden aklımıza dileğimiz gelir gelmez şunu söylüyoruz. O kitap benim olduğu için teşekkür ederim, çok mutluyum.

Geçen gün yalnız kalmak istedim içimden bilgisayar başında yalnız olduğumu imgeledim. Sonra dedimki içimden " Beni bilgisayarımla başbaşa bırakınız lütfen ve teşekkür ederim dedim. İçimi rahatlattım, önceden gerçekleşen dileklerimi hatırlatarak bununda olacağından emin oldum içimi rahatlattım ve işime devam ettim. AAA herkes yanımdan ayrıldı, benim katımdan gitti. Ben bilgisayarımla başbaşaydım. Sevgilerimle...

asudegece 24-02-2010 10:03 PM

SELAMLAR, http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ons/icon11.gif
Arkadaşlar ilk defa bir foruma ( okumanın dışında ) aktif olarak katılıyorum. Anlıyacağınız acemiyim:)) Biraydır konuları inceliyorum (bitaraftan da mp3 leri dinliyorum) Her konu birbirinden ilginç kendimi adeta özel siparişlerimden oluşmuş muazzam bir kütüphanede gibi hissediyorum. Bu konu da öyle ve sanırım ilk katılımım size oldu (diğer konularada biriki kere cevap yazayım dedim beceremedim(e buna da şükür benim yaşımdakiler torun bakıp evlilik programları izlio:)) ) Evet sevgili genç ve muhteşem dostlarım yarın oniki de çalışmanıza ben de katılmak istiyorum ne dersiniz? ASUDE GECE

yüsra 24-02-2010 11:12 PM

birlikten kuvvet doğar. Kendine bir arkadaş grubu edin. Bu grupla birlikte her hafta bir gün ve saat tayin et. Bir arada olmasanız bile, isteklerinizi aynı anda evrene yollayın. Bir birinizin isteklerini merak etmeyin. Sadece birlikte istemenin gücünü hissedin. İşe yaradığını göreceksin.

demiş arkadaşlar bu konuda benimle gurup olarak enerji saati tayin etmek isteyen varmı ?benim enerjimde yüksektir haaa.. kaçırmayın bu fırsatıı..

yüsra 24-02-2010 11:28 PM

[quote=yurdahal;581814]Sevgili Aynaz8279,

onu en yalın hali ile kabul ediyor musunuz? Bunları zihninizde sorgulayın.

Çekim yasasınız kullanmak istiyorsanız, adlandırmadan, her hangi bir kişiyi belirlemeden, bu yasayı uygulamalısınız. Eğer eşiniz sizin gerçek beklentilerine uygun kişiyse, zaten bu yasa size onu getirecektir.

işte bunu ben tam olarak deneyimledim .2 yıl ayrıydık şimdiki eşimle. sonra 6 ay içinde evlendik. o kadar çok katılıyorum ki size denyimlediklerimle..

Lütfen kendinizi bu kadar yıkılmış, zorda kalmış olarak görmeyin. Hayat devam ediyor ve sizin hayatınızın herşeyden önce size ihtiyacı var. Şafak sökmeden önce, gecenin en karanlık anını yaşarız. Bu yüzden sizi umutlandıracak ve ihtiyacınız olan olumlu şartları hazırlayacak bir hayat önünüzdedir.

ve bu cümlenizz...kendimizin en çok kendimize ihtiyacı olması..bu benim en çok inanmaya çalıştığım şey..

hepimizi aydınlattınız verdiğniz ışıkla sadece soru soranı değil.. teşekkürler..

Megavolt 25-02-2010 01:03 AM

Sevgili Yurdahal'e ve Shamanic'e teşekkür ederim , ve burada düşüncelerini ve güzel duygularını paylaşan herkese , enerjileriniz gerçekten çok güzel perşembe (yani bugün :P) ben de aranızdayım

bayanumut 25-02-2010 08:14 AM

Herkese merhaba.bende artık her perşembe yanınızda olmak istiyorum.sevgiyle kalın..

bayşegül 25-02-2010 11:44 AM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586365)
O0 Herkese merhaba. Uzun zamandır telkinleri dinliyorum. Bu konu başlığınıda iki gündür başından sonuna kadar okuyordum şimdi bitti. Okurken bende sanki perşembe geceleri sizlerleymişim gibi gözümü kapadım ve hayallerimi imgeledim. Bunu yaparken hepinizi dünyanın yukarısında ve etrafında gördüm. Enerjiniz resmen sarsıcıydı. Bedenimi hissetmedim ama o gücü, yani gücünüzü derinden hissettim. Şuanda sizlerle tanışmanın heyecanı var içimde. Konuk olarak yazıları takip etmek istemiyorum artık. Bende sizlerle yaşadıklarımı paylaşıyorum bundan sonra. Bunu çok büyük bir memnuniyetle yaparım. Hepinizi yukarıda gördüm. Hepinizde eminim çok iyi insanlarsınız çünkü enerjiniz temiz ve canlıydı. Benim görüntü hafızam çok iyidir okul zamanında sınavlarda sorularla alakalı konuların defterimdeki yerini gözümün önüne getirip öyle soruyu cevaplayabiliyordum ve her zaman hocaların istediğinden fazla bilgi yazıyordum. Her alanda hayalciliğimi kullandım. Hayatımda gerçekten istediğim herşey gerçekleşti. Bu arada bundan sonra her perşembe gecesi 23:00da yanınızdayım. Hem kendim hem de sizler için, dileklerimiz için evrene teşekkür ediyorum. Bir yıldan fazla zaman geçmiş, büyümüşsünüz. Keşke daha önceden sizleri farketseydim. Yurdahal hanım kitabınızı alıcam ve ay taktiklerine göre dileklerimi evrene ileticem. Umarım her kitapçıda vardır.
Arkadaşlar ben birşeyleri imgelerken kendimi hep izler gibiydim. Şimdi burdan öğrendiğime göre kendimi izlemeden bizzat olayın içimdeymişim gibi imgeliyorum. Şöyle; bir kitap istiyorsam o kitabı görüyorum ve ellerimi görüyorum sadece ellerim ve kitap. Kendimi tamamen görmüyorum. Ellerim o kitaba dokunuyor. Sonra onu ellerimle burnuma doğru çekiyorum kokluyorum. Kokusunu duyuyorum. Burnumu görmüyorum. Kitabı burnuma doğru yaklaştırdığımda onu nasıl görürsem öyle hayal ediyorum. Annem arkadan sesleniyor. Kitabı buldun mu diyor. Onun sesini net bir şekilde duyuyorum. 1 Görme 2 Dokunma 3 koklama 4 Duyma tadılacak birşeyde ekleyelim. O kitabı evdeki koltukta oturken okuduğumu hayal ediyorum. Gözlerimle satırları görüyorum. O sırada elime bakıyorum elim yanımdakş sehpada suran kahve fincanına dokunuyor onu ağzıma götürüyorum mis gibi kahve kokusunu duyduğum gibi o kahvenin tadınıda alıyorum.5 tat alma. 6 bu hayali imgeledik şimdide o kitaba sahip olunca mutlu oluruz 6 duygumuzu ekliyoruz. Hayalimizi yazıyoruz ve unutamıyorsak şunu yapıyoruz. Sevdiğimiz şeyleri yapıyoruz. Sinemaya gidiyoruz, başka kitaplar okuyoruz, arkadaşlarla geziyoruz, tv izliyoruz, burada geziniyoruz. İçimizden aklımıza dileğimiz gelir gelmez şunu söylüyoruz. O kitap benim olduğu için teşekkür ederim, çok mutluyum.

Geçen gün yalnız kalmak istedim içimden bilgisayar başında yalnız olduğumu imgeledim. Sonra dedimki içimden " Beni bilgisayarımla başbaşa bırakınız lütfen ve teşekkür ederim dedim. İçimi rahatlattım, önceden gerçekleşen dileklerimi hatırlatarak bununda olacağından emin oldum içimi rahatlattım ve işime devam ettim. AAA herkes yanımdan ayrıldı, benim katımdan gitti. Ben bilgisayarımla başbaşaydım. Sevgilerimle...

Alıntı:

asudegece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586407)
SELAMLAR, http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ons/icon11.gif
Arkadaşlar ilk defa bir foruma ( okumanın dışında ) aktif olarak katılıyorum. Anlıyacağınız acemiyim:)) Biraydır konuları inceliyorum (bitaraftan da mp3 leri dinliyorum) Her konu birbirinden ilginç kendimi adeta özel siparişlerimden oluşmuş muazzam bir kütüphanede gibi hissediyorum. Bu konu da öyle ve sanırım ilk katılımım size oldu (diğer konularada biriki kere cevap yazayım dedim beceremedim(e buna da şükür benim yaşımdakiler torun bakıp evlilik programları izlio:)) ) Evet sevgili genç ve muhteşem dostlarım yarın oniki de çalışmanıza ben de katılmak istiyorum ne dersiniz? ASUDE GECE

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586412)
birlikten kuvvet doğar. Kendine bir arkadaş grubu edin. Bu grupla birlikte her hafta bir gün ve saat tayin et. Bir arada olmasanız bile, isteklerinizi aynı anda evrene yollayın. Bir birinizin isteklerini merak etmeyin. Sadece birlikte istemenin gücünü hissedin. İşe yaradığını göreceksin.

demiş arkadaşlar bu konuda benimle gurup olarak enerji saati tayin etmek isteyen varmı ?benim enerjimde yüksektir haaa.. kaçırmayın bu fırsatıı..

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586420)
Sevgili Yurdahal'e ve Shamanic'e teşekkür ederim , ve burada düşüncelerini ve güzel duygularını paylaşan herkese , enerjileriniz gerçekten çok güzel perşembe (yani bugün :P) ben de aranızdayım

Alıntı:

bayanumut Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586432)
Herkese merhaba.bende artık her perşembe yanınızda olmak istiyorum.sevgiyle kalın..

arkadaşlar aramıza hoş geldiniz Yurdahal hanım işleri yoğun olduğu için cevaplayamamış ben şimdi gördüm yazmak istedim.. Çalışmalarımızın saati bir süreliğine 23:00 ve 00:00 olmak üzere iki farklı saatte sürecek. bu akşam inşallah hep beraber oluruz enerjimiz bol olsun.... sevgiyle kalın...

asudegece 25-02-2010 01:56 PM

Anlıyamadım iki ayrı çalışma nasıl yapılacak? Yani aynı çalışmamı iki ayrı saatte(23 ve 24 de) tekrarlanacak? Madem Yurdahal Hanım meşgûl ozaman buna da cevap verirseniz sevinirim.Teşekkürler ASUDEGECE

bayşegül 25-02-2010 03:10 PM

asudegececim tabiiiki cevaplarım
önceden çalışmalarımız 00.00 da yapılıyordu sonra saati değiştirmek istedik 23.00 olarak
Yurdahal hanımda herkesin haberi olana kadar her iki saattede çalışma yapalım istedi.23.00 10 dakika 00.00 da 10 dakika olarak... isteyenler herikisine de katılabilir isteyen kendisine hangi saat uygunsa ona katılabilir ... inşallah yardımcı olabilmişimdir.
sevgiyle kalın..

Clementina 25-02-2010 03:32 PM

Ben de soluksuz, her kelimesini içime çeke çeke okudum.Çok güzel bir paylaşım.
Bugün mübarek kandil günü hem de perşembe gece bu deneyimi yaşıycam Allahın izniyle hepimizin dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle...
Bu arada kandiliniz de mübarek olsun.

yüsra 25-02-2010 06:29 PM

bugün 11 de ..herkes için.. haberi olmayanlar için ..ve bizden çok uzakta olan yardıma muhtaç herkes için..sevgiler..

yurdahal 25-02-2010 08:07 PM

Sevgili Arkadaşlar; Bir süredir buralarda olamadım, yine de her perşembe gecesi muhakkak her iki çalışmaya da katılıyorum. Bu bazen çok kalabalık bir masanın başında, kimseye belli etmeden gerçekleşiyor:)

Ben yokken daha da bir hareket, kan, can gelmiş buralara:); yazılanları elimden geldiğince okudum. Birçok güzel paylaşımda bulunmuşsunuz.

bir arkadaşın imgeleme ile ilgili bir yazısı vardı ona değinmek istiyorum. İmgelemelerde kimimiz kendimizi imgeyi yaşayan kişi olarak (bedenimizin içinden günlük hayatı gözlemlemek gibi) seyrederken; kimimiz dışarıdan bir gözlemci gibi kendimizi bedenimizin dışından gözlemleriz. Bazılarımız ise hiçbir imge yaşamaz, fakat hisseder. Her biri doğrudur, her biri bizi sonuca taşır. Önemli olan zihnimizin en kolay kabul edebileceği yolu bulmak ve onu uygulamaktır.

Bu gece çalışmamızı yaparken Ay Yengeç burcunda olacak. Ev sahibi olma, aile, yuva, annelik, yaşlılık ile ilgili dileklerimiz için çok uygun.

Saat 23.00'te ve 00.00'da görüşmek üzere

Hepinizin kandilini kutlarım.

Yurda Hal

Megavolt 26-02-2010 12:28 AM

ilk toplu deneyimimi paylaşayım :P . Daha önce de yoga ve astral seyahat üzerine yoğunlaştığım zamanlar olmuştu ama bu şekilde etkileri çok daha farklı (sağa sola sallanıyormuşum hissine kapıldım) ama çooook güzel birşey . Bunu neden daha sık yapmıyoruz ve neden 10 dakika :(

hayallerimgerçekleşiyor 26-02-2010 10:50 AM

y789 Arkadaşlarrrrr benim sizlerle dilediğim bir dileğim oldu. Sizin yazılarınızı okuduktan sonra pazartesi günü işyerimde kimse yokken imgeleme yapmıştım, evde de yatmadan önce yaptım. Zaman kavramının aslında olmadığına inandığım için o anda sizleri gerçekten hissetmiştim. Neyse o gün dilediğim dileklerden biri gerçekleşti. Benim erkek arkadaşım yeni askerden geldi. Geleli 1 ay oldu. İşi olmasını çok istiyordum, o ise kendi işi olsun istiyordu. Dün akşam iş teklifi almış, inanamadım bu kadar çabuk olduğuna. Çok sevinçliyim.partysmiley

Üstelik onun işe girdiğini o kadarda iyi imgelememiştim. Sadece aşkım bu hafta iş sahibi oluyor ve bundan eminim dedim. Kendi dileklerimde imgeleme yapmıştım. En çabuk unuttuğum dilek onunkiydi. Demekki gerçekten unutmak ve o dileğin gerçek olacağından emin olmak gerekiyor. Hiçbirinizi tanımasamda herbirinizin ruhuna teşekkür ettim dün gece. Yurdahalcim imgelemeyle ilgili hatırlatmaların için teşekkürler. Böylelikle imgelemelerimde illa kendimi görmemeye çalışmayacağım. Sadece ellerimi kollarımı görmek zor geliyor alışmışım kendimi filmin içinde dışardan izlemeyey789

Dün gece ağlayarak eve gelsemde hemen duş aldım ve saat 12de sizlere odaklandım. Yine dünyayı sevgimizle pespembe yaptık:) Ellerimizi tutarken havada bağdaş kurar gibiydik. Ellerimiz birleştiğinde ilk yeşil enerji gönderdik birbirimize sonra kalbimizden dünyaya pembe aktı gitti. Teşekkür edip birbirimize bedenlerimizi dünyaya uğurladık ama ruhsal benliğimiz orada sevgi göndermeye devam ediyordu. Yukarıdayken dileklerimizi imgeledik. Ben geçen seferlerde hızlıca bir sürü dilek imgelemiştim. Bu sefer öncesinde ağladığımdan heralde sadece 2 dilek diledim. Nasılsa gerçekleşir. Bende sizleri hangi dileğimin nasıl gerçekleştiğine dair bilgilendiririm. Sizden ricam dileğiniz olur olmaz bizimle paylaşın. Sevgi ve saygılarımla

hayallerimgerçekleşiyor 26-02-2010 10:56 AM

12389 Bu arada sizlerede oluyor mu bilmem. Ben sizleri düşündüğümde sanki sizler benim sonsuz dostummuşsunuz gibi hissettim. Yani doğmadan önce sanki anlaşmışız ve şimdi biraraya geliyoruz. Öldükten sonrada yine dünyaya sevgi gö ndermeye devam ediyormuşuz gibi geldi. Yoksa biz dünyanın kurtarıcısı olarak mı görevlendirildik. Böyle bir onur gurur hissi, gerçek sevgi hissi, huzur hissi sizlerede oluyor mu?O0

yüsra 26-02-2010 11:38 PM

bu söyledikelrin r.şanalın halife olduğunuzu hatırlayacaksınız o zman kendinizi bulacaksınız sözünü hatırlattı.sevgiler..şüphen olmasın..

egelihuzur 28-02-2010 02:55 AM

Sevgili Yurdahal,yazılarınızı beğenerek takip ediyorum,ve sizi çok takdir ediyorum.Kabul ederseniz benim sizden bir ricam var.tabi diğer arkadaşlardanda.Ben maddi olarak çok zor durumdayım.Tabi isyan etmiyorum yinede Allaha çok şükür sağlığımız yerinde (Gerçi benim psikolojik olarak pek değil ama)Eşim ve ben işsiziz.1. sınıfa giden bir oğlum var ve şu sıralar çekim yasasına ivedilikle ihtiyacım var.ama ben bu zor şartlarda bunu gerçekleştiremiyorum.Endişeli ve aceleciyim.Psikolojim iyi değil,çünkü çok sıkıntıdayız.Benim sizden ricam lütfen bizim için dua edip meditasyon yaparmısınız.Size ve enerjinize çok güveniyorum.Teşekkür ederim sizleri seviyorum.

hayallerimgerçekleşiyor 01-03-2010 02:02 PM

Merhaba Egelihuzur, bu hafta ve her hafta hepimizin dileği için imgeleme yapıyor ve evrene teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğun durumda bu yasayı kullanmak tabiki çok zor görünüyor, ama sana şunu söyleyim, seni ve aileni bu duruma sokan daha önceki düşüncelerin ve davranış biçimi oluyor. Bunları söylemek bana düşmez tabiki ama yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Umarım Yurdahal hanım sizin yazınızı okur, çünkü o çok daha iyi cevap verebilecektir sana. Kendi hayatımdan örnek vereyim. İşsiz kaldım hemde çok iyi bir okul ve bölümden mezun olduğum halde uzun süre iş bulamadım. Mezun olduktan 15 gün sonra babam vefat etti ani bir şekilde çok sağlıklı olmasına rağmen. Dolayısıylede iş bulmaya odaklanamadım uzun bir süre bambaşka şeylerle uğraştım. Haziranda mezun olmuştum Nisanda elime Secret kitabı geçti. O kitabı okuduktan sonra değil! okurken çalışmalara başladım. Her sabah sanki işim varmış gibi erkenden saati kurdum, takım elbisemi giydim ve işim varmış gibi bilgisayarda araştırma yaptım, iş başvurularında bulundum. 1 hafta sonra mülakatlara davet edilmeye başladım. Çok istediğim bir iş vardı sonucunu en geç 10 mayısa kadar söyleyeceklerdi, eğer 10 mayıstan sonra aramazsak beklemeyin olumlu bir telefon dediler.Ben aynı secretta yazıldığı gibi bir kağıda diyalog yazdım. Diyalogda telefon çalıyor, ben açıyorum ve bana işe kabul edildiğim söyleniyor. Bunu detaylı bir şekilde yazdım. Duvara astım. Anneme gösterdim. Bu dşyalogu çok geç yazmıştım yani 12 mayısta, ama imkansız diye birşeyin olmadığını biliyordum, inanıyordum. Bu iş benim dedim. Beni arıyorlar ve bende hemen işe başlıyorum hemde 10mayısı geçmesne rağmen beni arıyorlar dedim. Diyalogu anneme gösterdim, annem güldü saçmalıyorsun dedi, görbak bu iş benim dedim. 10 mayısı geçti aramazlar dedi. 14 Mayısta aradılar ve aynı benim yazdığım diyologtaki gibi konuştular:) İşe alındım.
Çok kötü günler geçirdiğin zamanlarda daha bir ümit dolu olmalısın. Bu siteye geldiğine göre inanıyorsun demektir. Secret kitabını internetten ebook olarak ücretsiz indirebileceğin yerler var google dan araştır. Sevgi ve saygılarımla

hayallerimgerçekleşiyor 02-03-2010 09:55 AM

Herkes nerde:(

maviinci 02-03-2010 11:02 AM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587244)
Herkes nerde:(

Herkesi bilmem dee, ben geciktimm y789 Amaa okuduuuumm sevincli Öncelikle başın sağolsun, sevgili arkadaşımm. . Gerçekten çok güzel ifade etmişsin, yaşadıklarını. . İnsanoğlu umut olmazsa yaşamak için bi neden bulamıyor hy789 Gel gör kii, umut bizi hiç bırakmıyorr :) Yada biz bırakamıyoruz, değil mi y789 Ben henüz çooookk acemiyimm imgeleme bahsindee blissy Yazdıklarını okudum, SecreT i okumaya karar verdim khkh56 Bengusu ablamm bize ışık oluyor, sağolsunn sevincli İnşallah bende bu konuya yoğunlaşacaaaaamm khkh56khkh56Dilerim ki, hayatının her anı mutlulukla dolar :) Yaşadıklarını bizimle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum, sana sevincli İyiki varsınn ::) Herşey gönlünce olsunn blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 AM.