![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaşlar imgelediğim ve ettiğimiz dualar kabul oldu buraya yazmak istedim ve 8 aydır istediğim bişeydi bilenler biliyo eski sevgilimi bi kez göreyim pişman oldğunu göreyim gözümle dedim ve duaımızı ettikten bir gün sonra hiç olmayacak bir şekilde aynı ortamda buluştuuukkkkkk... hepinize güzel enejinizden dolayı tşk ederim ve Rabbimede şükürler olsun ki bunu yaşamamı sağladıı ... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı süpersin canımmm..çok ama çokk sevindimm:)) bizimki de en kısa zamanda gerçekleşecek. o zamaan biz de yazacağız... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı inş.. canımm hepimizinn istekleri olucakk önemli olan hiç isteklerimizden vazgeçmemekk olacağına inanmak çünkü bu olmaz denilen bişeydi arkiler tarafından bu olduysa gelip özür dileyecği günde yakındır:D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı o zaman darısı bizim dileklerimizin başına canım benim k8908blissyk8908blissyk8908blissyk8908 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı dün başka bir heyecan yaşıyordum unutmuşum yazmayı. hani dileklerimizi dileyip unutacaktık ya ben gerçekten unuttum :) dün murat aradı. onun aramasını dileiştim. ama yanlışlıkla reddettim. çağrı attım aramadı aradım açmadı. deme ki bi anlık cesaretle aramış.. olsun.. dönse de bişi farketmıo artık. ki dönmeyecek de. aramasını istemiştim dilek gecemizde aradı işte... geri dönsün dememiştim ki :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı rimacımm süper çook güzell işte bir çook enerji birleşince ve inanıncaa oluyoorr çünkü enerjiii yüksek olursa hemen olabiliyor benim yaşadığım olayda oldğu gibii şükürler olsun ki Rabbim evreni bize sunuyoorr :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı aman aman maşallah ne güzel haberler geliyor öyle, çok sevindim valla darısı bizim başımıza olunca kutlamamı yapsak ne :)))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı :).) devam o zman yarın da yapalım:DD |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bence kronikleştirelim hergün olsun :D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hehe olsun bana uyarr:D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı o zaman bi kitlemiz oluşsun bilelimki aynı zmanlarda aynı frekansta buluştuğumuz anlarda olalım. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı banada uyar 89778977 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı O zaman unutma aşaması zor olmaz mı her gün dileyip imgelediğin birşeyi nasıl unutacaksın? O zaman her gün başka bir şey dileyeceksin ki bu da zor göründü bana :)) bence bir kaç gün ara vermek iyidir... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
böylece karşımızıdaki ve çevremizdeki kişilerde anlar ne durumlarda olduklarını sezzinler ve onlar içinde bişeyler isteyebilme gücünü sarf etmiş oluruz yanılıyormuyum? bu kadar uzun uzadıya düşünmeyip zaten unutanlar olacaktır takibi kolay olsun elbbet o saatlerde hergün birileri iyi niyet paylaşssında diyebiliriz.y789 amma çok sebep buldum yaahuu kendimi aşıyorum bu gidişle krzm67 sağlıcakla esenlikle kalın bol ışık ve mutlulukla kalın hoşçakalın... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı mutheşemsin canımmm :) çok güzel yazmışsın hayralıkla okudum .. ben de her zaman başka dileklerde bulunuyorum zaten:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı o zamann her perşembee yapalım kii enerjimizi biriktiripp daha güçlü evrene msjlarımızı yollarızz ve evrende ztn bize hayır demiyor ozaman hiçç diyeemeez:D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı [QUOTE=badee;808250]o zamann her perşembee yapalım kii enerjimizi biriktiripp daha güçlü evrene msjlarımızı yollarızz ve evrende ztn bize hayır demiyor ozaman hiçç diyeemeez:D[/QU yerim kız seni .tamam anlaştık :) |
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı istekde bulunurken cümlelerde önemli. mesela zengin olmak istiyorum dersin sana binbir türlü yol açılır yalnız seçenekler içinde her türlü yol olabilir iyilikte kötülükte barındırabilir. birde hep düşünüyorum acaba ben bir şey isterken başkasına ait bir şey bana doğru akıyor gibi hissediyorum bu durum beni rahatsız ediyor hani istemekten bile rahatsız olduğum zamanlar oluyor daha çok istemekle beraber çalışmayı tercih ediyorum sanırım benim çekirdek inancımda bu var hani hak ederek bir yerlere gelmek bir şeyler elde etmek şimdi bana bedava verilen bir paradan çok kazanıp hak ederek aldığım bir para daha çok mutlu eder. Bu inançtan dolayı parayı çekemiyor olabilirim. şimdi yazarken aklıma geldi hmm bunu bir düşüneyim... Yanlış düşünüyor olabilirim. Bir de bende hani kimse zarar görmesin diye çok fazla ayrıntılı düşünme var. Sanırım başkalarına zarar vermek istemiyorum düşünce ve isteklerimle bile... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ayhh dilekciler nerdeymişşşş :) bu gece 23:32 de buluşuyoruzzzzz :))) |
ee başka? :D 956k |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı gelirler balım .. dur ben hepsini telepati yoluyla çağırayım :)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bu arada bu etkinliği ilk yaptığımız haftada 3 gece de aynı dileği dilemiştim. O mesele halloldu :)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı wawwww :) müthişsin bebeğimm:)) ayh nasıl sevindimmmmmmmmm... benimkiler de oldu :)) ayhh ne dilesem kiiiiiii :D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı uzun bi süredir bu siteyi ziyaret edemiyordum sınavlarımdan dolayı,şimdi yüksekhemşirelik kazandım okuyorum :) çok şükür sağlıgım hersey yolunda... mutsuzum aslında çevremde ilgilenen çok kişi var ve güzel oldugumuda düşünüyorum yani çevremdende iyi yönde tepkiler alıyorum ama erkek arkadasım yok yani istedigim gibi birisi yok benden hoşlananlardan bn elektrik alamıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum çoğu arkdsımın erkek arkdası var. bende çekim yasasınu uygulamak istiyorum ama nasıl yapılabilcegi hakkında bi fikrim yok yardım istiyorumm sizden :) |
Cekim yasasina gelince, benim bu konu ile ilgili tecrubelerim oldu... Oncelikle olumlamalar bolumunden `` Ruh esinin Hayatina cekme`` olumlama cumlelerinden faydalanabilirsin linkini asagida gondericem. Bunun disinda bir yontem daha var ki daha etkili ``Imgeleme ``yapmak.... Imgeleme, ornegin bir gelin + damat resmini hayal panosu olustur ve panona as, hergun sanki o gelinligin icinde sen varmissin gibi imgele o ani yasa gozlerini kapa ve sadece hisset. Damat olarak da hayatina cekmek istedigin kisinin fiziksel ozelliklerini, karakter ozelliklerini dusun ve onu da hayatindaymis gibi imgele ve sukret... Goreceksin ki kisa BIR sure sonra hayatina biri girecek .....y789 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı RUH ESINI HAYATINA CEKMEK Ruh eşimi yaratmaya hazırım. Yüksek güçler sana yol gösteriyor. Ruh eşim için alan yaratıyorum. Duygularımla gurur duyuyorum. Şimdi ruh eşimi çekiyorum. Hayatımdaki insanlara değer vermeyi seviyorum. Mükemmel bir ruh eşiyim. Hayatımdaki değişiklikleri not ediyorum. Çekim yasasına inanıyorum. Güçlü bir yaratıcıyım. Ruh eşimle birlikte olmayı seviyorum. Hayatım mucizelerle dolu. Düşlerim gerçekleşiyor. Ruh eşim beni seviyor. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı teşekkür ederim uygulamaya başlıyorumm hemen :):) artık ruh eşimi bulmaya hazırımm :) |
Mutlu haberlerinizi bekliyorum.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı selam herkese..benim merak ettiğim bu hayalleri imgeledikten veya isteyip unuttuktan sonra istekleri gerçekleşen arkadaşlar varmı aramızda..ben çok kez denedim ya kendimi veremedim yada gerçekten istemeyi bilemedim ama ne imgelediğim nede isteyip unuttuğum hiç bir isteğim gerçekleşmedi, üzerine o kadar çok kitap okudum ki aykut oğuttan tutunda nevşah fidanı kimse kalmadı. gelgelelim bunları hayatıma entegre edemedim..bana yardımcı olursanız veya konu hakkındaki görüşleriniz var ise yazabilirseniz bende feyz alırım yazılanlardan.şimdiden teşekkürler..isteklerinizin sizleri bulması dileğiyle... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı aslm.bende aynen sen gibiyim istek ve arzularımda sorun yaşıyorum ya odaklanamıyoruz istediğimiz şeye ya da hayır demesini bilmiyoruz arzularımızın içten çok istekli olması lazım ve unutmamak lazım benim görüşlerim böyle umarım yardımcı olmuşumdur.sevgiyle kalın |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben bilinçaltının gücü adlı kitaptan faydalanmıştım bu konuda... Artık bir erkek arkadaşım var ( teşekkür ederim).... bir bölümüünde harika bir metin var... gece uyumadan ve sabah uyanır uyanmaz okudum...gün içindede aklıma geldikçe okudum ve onun geleceğine tüm kalbimle inandım .... 21 gün bitmeden biz tanışmıştık... o arada başka kişilerde hayatıma girmeye çalıştı... fakat ben 21 günü bitirdim.. kalan kişi o kişiydi...şimdi çok mutluyummmm...:):):):) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bu konuda zorluk yaşayan arkadaşlar aşağıda vereceğim linki mutlaka okusunlar. Ben buradan da çok faydalandım. Doğru kişiyi hayatınıza çekmek |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Merhaba; Siteniz gerçekten çok iyi. İlk önce böyle bir site ile insanlara yardımlarınız için kocaman teşekkürler. 956kisteğime gelince. Ben bu sene üniversite sınavına gireceğim ve veterinerlik fakültesinde okumak istiyorum. Gerçi benim istediğim tek şey yurtdışında veya türkiyede veterinerlik okumak. bir çok olumlama yaptım ama neden bu konuda Başarılı olamadığımı anlamadımsadanim. Oysaki bir çok konuda Başarılı oldum. Bana lütfen bu konuda yardımcı olabilir misinizdusun2? yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.smil56 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Merhaba duygumoon. Bence önecelkle kendine bir günlük aç. Üyelerin değişim günlüğü bölümünden. Orada amaçlarını, aşamadığın şeyleri daha net, ayrıntılı bişekilde anlatabilirsin. Sana yardımı dokunabilcek kişilerin de sana oradan ulaşması daha kolay olur. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı çok güzel bir yazı olmuş keyifle okudum...teşekkürler.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı O grubunu burdan olustursak, her kisinin dilegini 3 hafta boyunca tekrarlasak nasil olur? Ne dersiniz? |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Hoş geldin aramıza. Moral bozmak gibi olmasın da grup oluşturacak insan bulursan olur tabi. Daha önce keyifle yapıldı bu forumda grup çalışmaları ki ben her zaman çok severim ve varım. Birlikte istemek başkası için koşulsuzca sevgiyle çalışma inanılmaz keyifli ve başka bir duygu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 PM. |