Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

Greenwich 15-02-2009 09:19 PM

Bunlarin hepsine katiliyorum ancak; bilincaltinizi inandiramamissaniz bazi seylere ornegin devamli "saglikliyim, mutluyum, zenginim, basariliyim v.s." diyor ama bilincaltinda birazcikta olsa buna inanmiyorsaniz, tereddutleriniz varsa ,sonuclar cok daha vahim olabiliyor inanin bana. Cunku bilincaltinizin miknatis ozelligi cok daha guclu. iste burada Atakan Beyin hazirladigi mp3'lerin onemi ortaya cikiyor...bu konuda onunyazilarini okumanizda fayda var. Ve olumlama yapacaksaniz sadece istediginiz seyin ismini yalin haliyle tekrar edin "Saglik" "Basari" gibi boylece hic bir celiski olusmaz...Bilincaltinizi inandirdiktan sonra "ben..." i eklemekte fayda var..."Basariliyim..."gibi.

yurdahal 15-02-2009 11:49 PM

Sevgili Arkadaşlar,
İşlerimin yoğunluğu ve yazmakta olduğum 2 kitaba daha fazla vakit ayırmam gerektiği için bundan sonra forumda yer alamayacağım. Ancak forumdaki üyeliğimi nasıl iptal edebileceğim hakkında da bir fikrim yok. Sanırım bu konuda arkadaşlar bana yol gösterecektir. Yine de her Perşembe gecesi saat 00:00 da sizlerle birlikte olacağım. Ben bu Perşembe gecelerini artık adet haline getirdim:))). Zamanım uygun olduğunda tekrar aranızda olmak ümidiyle

Sevgiyle kalın
Yurdahal

yeni bir hayat 16-02-2009 12:48 AM

Sevgiler Yurdahal,

Buradaki tüm çalışmaların ve bize gösterdiğin rehberlik için çok teşekkürler ediyorum..
Perşembe akşamı yaptığımız çalışmaya ben de elimden geldiğince katılıyorum..Dileklerimin gerçekleştiğini de gözlemledim..
İlk olarak babam için niyetlenmiştim..Çünkü bu konu ilk açıldığı zaman ciddi bir rahatsızlık içersindeydi,ameliyat oldu..Şifa niyetimin gerçekleşmesi çok olumlu etkiler bıraktı..
Daha sonra işlerim için niyetlendim..Bunun için de nakite ihtiyacım vardı..Çok geçmeden kredi kartlarımda limitlerim yükseldi..Üstelik bu erken bir zamandı,çünkü çok kısa süredir kredi kartı kullanıyorum..Talepte bulunduğum bankalardan kredi olanakları doğdu..Ve bütün bunlar birkaç gün içinde oldu..Her ne kadar kredi imkanlarını değerlendirmesem de kart limitlerim için sevindim..Çünkü şunu farkettim.Genelde insanlar kazandıkları ölçüde harcıyorlar, ben de harcadığım ölçüde kazanıyorum.sevincli
Çok yoğun bir dönemdesin anlaşıldı, çalışmalarında başarılar diliyorum..Siteden ayrılmanı da biraz gereksiz buldum..Arada 5 dk. mola ile de olsa görüşebiliriz diye umuyorum..

Sevgiler..kiss3

yurdahal 16-02-2009 07:30 PM

Sevgili Yeni Bir Hayat;
Evet haklısın! profilimi iptal ettirmemye karar verdim. Ancak bir süreliğine aranızda olamayacağım. Her birinize teşekkür etmek isterim. Çünkü ben de sizlerle birlikte motive oldum, inancım bilinçliliğim arttı. Bir çok güzel paylaşım yaşadım.

Umarım çalışmalarımı çabucak toparlar, bir an evvel aranıza dönerim.

Hepinize kucak dolusu sevgiler

Yurdahal

siiyam 17-02-2009 02:38 AM

Alıntı:

yurdahal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309684)
Sevgili Yeni Bir Hayat;
Evet haklısın! profilimi iptal ettirmemye karar verdim. Ancak bir süreliğine aranızda olamayacağım. Her birinize teşekkür etmek isterim. Çünkü ben de sizlerle birlikte motive oldum, inancım bilinçliliğim arttı. Bir çok güzel paylaşım yaşadım.

Umarım çalışmalarımı çabucak toparlar, bir an evvel aranıza dönerim.

Hepinize kucak dolusu sevgiler

Yurdahal

..................................

Yapmak istediğim herşey için bolca vaktim var

Desen ve aramızda olsan olmaz mı:)

ışıkyolu 19-02-2009 07:31 PM

arkadaşlar,eminim ki,Yurdahal bu akşam aramızda olacaktır.Her zamanki gibi devam ediyoruz tamam mı?
(hedefimin gerçekleşmesi ile ilgili bazı olaylar var,yaşasınnnn)

shamanic 25-02-2009 11:57 PM

bu aralar forumu geç takip ettiğim için sevgili yurdahal ın yazdıklarını da yeni okudum..

bu bölüm hepimizi için çok keyifli ve yararlı bir bölüm..
yurdahal a bize kattıkları için teşşekkür edebilmek adına onun bizlere bıraktığı bu güzel başlığa hep birlikte sahip çıkalım.. ark5

kendisi işlerini harikulade bir şekilde toparladıktan sonra yanımıza geldiğinde biz onu başarıları için kutlarken o da arkada bıraktığı eserinin enerjisini her perşembe yüreğine kadar ulaştırmış olduğumuzun mutluluğunu bizlerle paylaşsın..

canım benim kitaplarının her sayfası huzur ile dolu olsun.. başarılar kolaylıkla seni bulsun..

kısa süre sonra yazılarınla tekrar yanımızda olman dileklerimle.. ark5

sevgiler.. actionsmile

ışıkyolu 26-02-2009 06:04 PM

unututmamak için yazıyorum,kimse unutmasın.ben sizlerden uzaktayım,toplantılara katılamıyorum.böyle kendimi aranızda hissediyorum.

kırmızıtarçın 27-02-2009 02:04 AM

bende epeyce geç kalmışım bu bölümü görmekte .. Teşekkürler yurdahalHanım verdiğiniz bilgiler için.. ben yaklaşık 12 yıldır bu bilgileri çeşitli kitaplardan okuyup hayatımda uyguluyorum ve ister inanın ister inanmayın yok kesinlikle olamaz böyle birşey denilebilcek şeyleri bile oldurabildiğimi gördüm.. Bu harika tabiki hayatta en sinir olduğum insan tipi umutsuz insan tipidir burda herkesin çeşitli umutları ile görmek harika bu umutları gerçek yapmanın yollarını aramakda harika.. herkese umutları gerçek yapmakta başarılar ayrıca çok kolay yeterki isteyin:)sevgiler..

yurdahal 27-02-2009 04:36 AM

Sevgili Arkadaşlar,
Bu bölümü canlı tuttuğunuz için çok teşekkür ederim. Lütfen canlı tutmaya da devam edelim. Yoğun olmama rağmen, dün gece sizlerle birlikte olduğumu ve sevginizi yanıbaşımda hissettiğimi söylemek istiyorum.
Ayrıca sevindirici bir haberim de var: ikinci dileğim de gerçekleşti. Bu özel bir istek olmadığı için ve zaten duyulacağı için sizlerle paylaşmak istiyorum. Okuyucu kitlesi güçlü bir yerde olmak için olumlama yapmıştım; ve işte gerçekleşti! Hem de sadece iki haftada!

5 Mart'tan itibaren Aktüel dergisinde yazılarımı okuyabilirsiniz:)))

Hepinizi çok seviyorum. Unutmayın pek yazamasam da aranızdayım. Gönlüm hep sizlerle

Sevgiler
Yurdahal

Su_Duru 05-03-2009 11:42 PM

sevgili arkadaslar bu gece tekrar bulusmak umidiyle

herkese sevgilerimi iletiyorum

yurdahal 12-03-2009 07:53 PM

Sevgili Arkadaşlar;

Bu gece hepinizi bekliyorum. saat tam 00:00 da; atmosferin dışında el ele tutuşalım ve tekrar dünyaya sevgimizi ve evrene dileğimizi gönderelim.

sadece 10 dk:)))

Su_Duru 12-03-2009 08:13 PM

Sevgili Yurdahal sitede tekrar yazilarini okumak cok guzel, bu gece gorusmek uzere kiss3

esen27 12-03-2009 08:24 PM

yurdahal hanıma yoğun işlerinden bizlerevakit ayırdığı için bende teşekkürlerimi sunuyorum
ilk defa katılacağım
saat onikide buluşmak üzere
saygılar

keskin38 12-03-2009 09:06 PM

Ben de katılmak istiyorum aranıza. hani demişsiniz ya motivasyon yönünden eksiklik yaşayanlar küçük şeylerle başlasınlar diye.
bende pek yuksek motıvasyonlu sayılmam.fakat yıllardır çok istediğim birşey var.şimdi bu gece onu değil de daha küçük şeyleri mi imgelemeliyim?mesela yarın günümün çok eğlenceli geçtiğini,çocukların beni hiç kızdırmadıklarını ve çok verimli dersler yaptıgımızı imgelesem?

yurdahal 12-03-2009 09:17 PM

Sevgili Esen 27 veKeskin 38,

aramıza hoşgeldiniz.

Keskin38: saat 00:00 a kadar vaktin var. İsteme anı geldiğinde kendini özgür bırak, hangi isteğin gönlünden dökülmek istiyorsa, onu iste:)

Sevgiler
Yurdahal

keskin38 12-03-2009 09:33 PM

Tşkler Yurdahal...Hoş buldum.İyi ki geldims456

hıııımmm o zaman ben o çok istediğim şeyi imgeliycem y789

Sizlerin enerjisi de bu imgelemeye pozitif etki edecek dimi

yurdahal 12-03-2009 09:36 PM

Zaten amacımız enerji birliği yapmak, isteklerimizi evrene daha güçlü yollayabilmek.
Sevgiler

keskin38 12-03-2009 09:41 PM

tşkrler....
şimdi birşey daha sorucam

Çekim yasasıyla ilgili baska bir konuda isteklerimizi olmuş gibi düşünerek yazıstıgımız bır sayfada sunları yazmıstım...

pardon pardon çok pardon.
Az evvel Sevgili Yurdahal ın yazdıklarını okudum.bir bölümde diyor ki :
İsteklerini doğru formüller halinde evrene sunmalısın. Şimdiki zamanda istemek tek doğru kuraldır. “Ben sağlıklıyım”, “Ben zenginim”, Benim mükemmel bir ilişkim var”, Ben sevdiğim bir ortamda, sevdiğim işi yapıyorum” gibi cümleler olmalı. “…olacak”, “…sevecek” gibi cak/cek ‘le biten cümlelerden uzak dur. Aksi takdirde sadece isteme durumunu istemiş olursun ki, bu da sana sürekli isteme halinden başka bir şey getirmez.
Olmuş gibi davranmalısın. İstediğin her neyse, ona sahipmiş gibi yaşamalısın. İsteğinin gerçekleşeceğine dair olumlu bir ruh hali içinde olman önemli. Böyle davranırsan motivasyonun artar. Hayatına doğru olayları da beraberinde çekmiş olursun.

Şimdi son mesajlarımı geri alıyorum...

Haziran 2009 kpss deyim.soruları tıkır tıkır çözüyorum.içim çok rahat.endişem yok.panik yok.gayet rahatım.evde deneme yapıyormusum gibi sakin sakin çözüyorum soruları.

Ağustos 2009...Aaaa kpss sonucları acıklanmıs hemen netten bakayım....oleyyyy 90 aldım 90 aldım y789
Tercihlerime istanbul yazdım :)

Agustos sonu 2009. atama sonucları acıklandı simdi baktım vee o da nee:D İstanbul Büyükçekmece de bir okula atanmışımcilgin897cilgin897

Hemen gerekli evrakları hazırlayım da milli eğitim müdürlüğüne gideyim...
Ben öğretmen oldum dostlarr...darısı isteyen herkesin başına...

Şimdi ben bu haziran agustos eylül hepsini imgelesem yüzsüzlük mü yapmış olurum acep y789

yurdahal 12-03-2009 10:10 PM

Sadece Eylül'ü imgele okulda çalışıyorsun mutlusun herşey tam istediğin gibi:)

sadece sonucu elde ettiğinde kendini nasıl hissedeceğini ve neler yapıyor olacağını imgele:) ara durakları boşver

keskin38 12-03-2009 10:22 PM

idea3

Doğru yaa nasıl da düşünemedim y789
Zaten eylul u imgeleyınce otomatıkmen dıgerlerı de olmus oluyo ya ah benım kafam y789

valla bugun cok yoruldum miniklerimle okulun bahcesını temızledık kuru yaprakları falan.çok yoruldum ondan olsa gerek kafamı da toparlayamıyorum işte...ama bu gece 00.00' da acayip topluycam kafamı hehe

yurdahal 12-03-2009 10:27 PM

çok güldüm valla:))))

keskin38 12-03-2009 10:31 PM

hehe ben de valla ne safım dimi:D

yurdahal 12-03-2009 10:33 PM

bence neşeli ve eğlencelisin... senin minikler çok şanslı

keskin38 12-03-2009 10:36 PM

Öyle mi diyosunuz? çok sevindim bu izlenimi yarattıgıma...
keşke bir de gercek öğretmenleri olabilsem.hazıran da ayrılmak zorunda olmasam...birleştirilmiş sınıf okutuyorum köy okulunda.1.sınıf öğrencilerim şakasında bile hüngür hüngür aglıyolar..hazıranda ayrılmak çok zor olacak

yurdahal 12-03-2009 11:05 PM

Herkes için hayırlısı olsun

keskin38 12-03-2009 11:19 PM

amiinnn96kl

keskin38 12-03-2009 11:24 PM

Son 40 dk...herkese iyi geceler.enerjilerinizi bekliyor olucam.ben de size göndericem:D
hepinizin istediginiz konumda oldugunuzu hayal edıcem bu gece...s456

semkur 13-03-2009 04:06 PM

haftaya perşembe gecesi bende sizlerle olmak istiyorum
bunu başaracağım biliyorum
kiss3

esen27 13-03-2009 10:34 PM

evet dün gece bende aranızdaydım
ilk defa böyle bir toplulğa katıldım.
sonuçları daha sonra yazarım
saygılar

YESHAPPY 17-03-2009 04:25 PM

Bi sorum var! Çekim yasasını denemeye çalışıyorum uzun zamandır,denemeye çalışıyorum çünkü tam yapamadım henüz:).Ufak tefek şeyler(dilekler) oluyo bazen.Uzun zamandır bir isteğim vardı,bunun için imgeleme,olmuş gibi davranma vs uyguladım;ama önceden bugünkü hissettiklerimi hiç hissetmedim.Yani artık içimde bi heyecan var istediğim şeyin zamanı çok yakın gibi,içim kıpır kıpır misali,ha oldu ha olacak yakındır :) çekim yasasını uygulayıp dileğinin olmasına yakın yaşayan var mı böyle bir şeyi? Bunu merak ediyorum.Bu bir işaret mi Allah'ım :)

yas_min 17-03-2009 06:05 PM

Benide alirsaniz araniza çok sevindirik olurum:)

YESHAPPY 17-03-2009 06:09 PM

Hoşgeldin yas_minactionsmile

keskin38 22-03-2009 06:59 PM

Eee bu perşembe de toplanıyoruz dimiiiy789

ozlemedl 23-03-2009 11:21 PM

Merhabalar bende geldim :)
Yazılarınızı bir solukta okudum gerçekten çok yararlı bilgiler var ve perşembe günleri artık bende aranızda olmak istiyorum
y789

sarıgül 28-03-2009 07:23 PM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Acaba haftaya da var mı dusun2
yani yine burda anlatıldığı gibi herkes birlikte
çok katılmak isterim des456

Bir bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim..........

Su_Duru 28-03-2009 07:29 PM

Alıntı:

sarıgül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337652)
Acaba haftaya da var mı dusun2
yani yine burda anlatıldığı gibi herkes birlikte
çok katılmak isterim des456

Bir bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim..........

Sevgili Sarigul, her hafta var, haftaya persembe gecesi bulusmak uzere
sevgiler

sarıgül 28-03-2009 07:36 PM

çok teşekkürler.......
sevgiler

hayat kadere inat 29-03-2009 06:55 PM

hazırım bende varımactionsmile

esen27 02-04-2009 05:57 PM

herkese merhabalar
bu gece ki buluşmanız da sizden dua ve enerjinizi isteye bilirmiyim?
şöyleki benim annem
intersisyel akciğer hastası
yanı ak ciğerinde buzlu bir görüm var ve tedavisi olmayan bir hastalık
geçen sene doktorlar 1, 1.5 sene
dayanabilir dediler. şimdi artık kendi ihtiyaçları için yürümekte nefes zorluğu yaşıyor.doktorlar hastalığın son aşamasında olduğunu söylediler annem 39 yaşında(babam ölünce) çalışmaya başladı
5 çocuk büyütüp tek başına hepsini yuva sahibi yaptı 10 sene öncesine kadar çalışıyordu.kendini çocuklarına adamış bir bayan.onu çok seviyorum fakat nefes zorluğu beni üzüyor.düşünce gücüyle tedavide ben nasıl bir yol izleyebilirim
bu gece acaba bana nasıl yardım edebilirsiniz.bana alternatif tıp ve enerjiyle fayda olabileceği söylendi
eminim vardır .sözün kısası şu anda bu konuda nasıl bir yol izlemem gerek .kendim için yapamam gerekenler yavaş gidiyor
egomla barış biraz bu yüzden uzadı gibi geliyor bana.
mümkün olduğu kadar yazımı sizleri yormamak için kısa tutmaya çalıştım.medatör arkadaşlar
bu konuda çalışma yapmış kişiler
bu hastalığı tanıyıp çalışma yapan kişiler
bana yol gösterip bu gece buluşmada bana dualarınızı yollarsanız
beni mutlu edersiniz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:46 AM.