![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhabalar arkadaslar, akşam her kim ne dilemişse gerçek olsun.... yurdahalcım ilgin sevgin ve yüregin için çokkkkk teşekkür ederim okadar çok kişiyi bir araya topladın ki bütün senin için hayırlı olarak istedeğin herşey gerçekleşsin. redflowercim senin de bütün tekkiklerin temiz çıkacak biliyorsun. saglıklısın, mutlusun rahatsın, tertemizsin ..... herşey hepimiz için güzel olacak... sevgimle kalın. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Teşekkür ederim Bayşegül, Haftaya Perşembe tekrar buluşana kadar, isteğiniz üzerinde biraz düşünün. İsteğiniz kalbinizden mi geliyor? Yoksa sadece beyninizden mi? KAlbimizin yaydığı rezonanslar, her zaman beynimizden yayılan rezonanslardan daha güçlü olacaktır. Kalbimizin istediği gerçek isteğimizdir her zaman. İsterken lütfen bunu göz önünde buludurun. Ben isteklerimde hep kalbimin sesini dinliyorum. O hiç yanılmıyor. Sevgiyle kalın |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahalcım çok haklısın kalbimizin sesi hiç yanıltmıyor |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı y789 Bozmadım emarı geldim arkadaşlar, hastahaneden süper temiz sonuçlarımı alınca üzerine cennetin içinde bir günlük tatil yaptım işte geldim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kiss3 Turp gibiymişim, ama arada sırada tatile ihtiyacım varmış sevincli Bu Perşembe ben de sizlerleyim. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Güzel Bursa'dan güzel haberlerle dönmemek mümkün değil zaten:) Çok sevindim. Uludağ'ın mis gibi havası eşliğinde bir tatili ben de isterim:))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Teşekkür ederim Yurdahal'cım ark5 Yalova'da bir cennet köşesi buldum ben, zor bıraktım geldim bugün. Kısmet olursa Eylül gibi uzun bir tatil için yerimi ayırttım :) Toplanalım gidelim hep beraber. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Yalova'da güzeldir gerçekten. Gidelim hepberaber, hem de ağaçların altında oturup meditasyon ve nefes egzersizleri bile yapabiliriz. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Haziran' ım Temmuz' um her hafta sonu dolu, ama ayarlayabilir de hafta içi bir kaç gün gidebilirsek çok güzel olur. Yurdahal'cım belki görmemişsindir diye söylemek istedim. Haziran'ın son haftası Erdek'te tatile gidiyoruz. Belki gelirsin :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lansak-mi.html |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Görmemiştim gerçekten, hemen göz atıyorum |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Hepinize merhaba uzun zamandır bende olumlama , çekim yasası vb. konularla ilgileniyorum. Ve toplu enerji birleşimi ile çokşey başarılabileceğine yürekten inanıyorum. Bende perşembe akşamları sizlerle birlikte olmaktan zevk duyacağım. Sevgiler... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu akşam toplanıyormuyuz ? forumda ve konularda yeniyim :)(: , bu başlığı yeni keşfettim, benim ilk deneyimim olacak.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı saman hosgeldin herhafta perşembe yi cumaya baglayan gece saat 00.00 da hep birlikteyiz herkesin dilekleri kabul olsun....... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Toplanıyoruz tabii. Yine dileklerimizle ve iyi niyet temennilerimizle hazır olacağız saat tam 00:00'da. Sevgilerimle Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Oleeeeeeey bi kaç haftadır katılmıyordum ben dileğimi herkesin huzurunda açıklıyorum :biraz daha biraz daha herhafta azıcık daha kafayı sıyırıp her şeyi bi kenara atıp hayata bu taraftan devam etmek.silip bütün yaşananları iyi kötü128956 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu harika :) görüşmek üzere o halde teşekkür ederim sam :)(: |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Arkadaşlar!perşembe günlerini çok seviyorum,geçen hafta tüm varlığımla katılamadım ama bu hafta enerji ayarlarımı yapmaya başladım şimdidennsevinclibende isteğimi seçiyorumm...tayinimizin (bu ben ve ailemin isteğisevincli)istanbulaa çıkmasını seçiyooruuummcilgin897,hepimizin hayatında bolluk ,bereket ve bol paranın wink77,çoğalmasını seçiyoorummm,ayrıca sağlıklı olmayı tabii herşeyden önceesmil56,hepimize güzellikleerr... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Nihayet ben de katılıyorum bu akşam:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı benim için de para isteseniz be şekerler? borç gırtlağa dayandı! kahvesmiley |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı slm bende aranızda yeniyim gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Evet isteklerimizi hazırladık değil mi? Yaklaşık 45 dk.sonra hep birlikte çalışmamıza başlayacağız. Saat tam 00:00'da. Bu hafta çalışmaya başlarken hep birlikte aşağıdaki imgelemeyi yapalım mı? Ne dersiniz? Çalışmaya başlarken yavaş ve derin nefes alıp verin. Her nefes alışınızda bedeninize tepe çakranızdan bembeyaz ışığın girdiğini ve her nefes verişinizde bu ışığın bedeninizin içinde yayıldığını imgeleyin. Birkaç nefesten sonra, tüm bedeninizden, özellikle avuçlarınızdan dışarıya bembeyaz bir ışık yayıldığını hayal edin. Avuçlarınızı, birbirinden yaklaşık 15-20 cm mesafede, göğüs hizasında, avuç içleri birbirine bakacak şekilde tutun. Avuçlarınızdan akan ve çarpışan enerjinin gücünü imgeleyin. Bu ışık, enerji yaratım gücünde (çekim yasası) kullanacağınız malzemeniz olsun. Bu çalışmayla yaratıcı enerjinizi harekete geçirmiş olursunuz. Bu aşamadan sonra isteklerinize odaklanın. Avuçlarınızın pozisyonunu meditasyon süresince değiştirmeyin. Hepbirlikte aynı çalışmayı yaparsak, ortaya çıkan güç muhteşem olacaktır. Çünkü bedenlerimizden yayıldığını imgelediğimiz beyaz ışık, çalışma yapan tüm arkadaşlar arasında kuvvetli bir bağ oluşturacaktır. Ayrıca evrenden aldığımız bu enerji bizimle birlikte kalacaktır. Sevgiler Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hazırız....:zpzp: radyoyu açanlar için meditasyon müziğiniz benden...music45 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı harikasın melodiss |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Hepinize teşekkür ederim sevgili arkadaşlar; Ben bugün yaptığımız çalışmayı çok yoğun hissettim. Harika geçti. Hepimizin dilekleri bir bir gerçekleşsin:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben de denedim...henüz ışık çıkartamıyorum ama olsun... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Işık da çıkar... kariyer de... ha gayret:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı teşekkürler sayın yurdahal...seni seviyorum... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhaba yurdahalcım, bende yaptım ama beyaz ısıktan haberim yoktu... olsun ama enerjiyi hissettim arkadaslarıma söylemiştim onlarda katıldılar cok kalabalık oluyoruz artık çok güzel tekrar tekrar tesekkür ederim yurdahalcım böyle bir güzelligi bizlere sundugun için..... sevgimle seni kucaklıyorum.... ve tüm arkadaslarımı sitemizi çok seviyorum.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Tüh yaw; bu en son yazdığınızı görmedim sevgili yurdahal J ve ben kalbimden pembe ışıklar akıtmaya çalışıyordum o esnada ve fekat o da mümkün olmadı.. siyahça gibi ışıkları göremedim, dileğimede tam olarak odaklanamadım gözlerim kapalı ama kıp kıp kıp J biraz ne yapacağını, imgelemenin nasıl birşey olduğunu bilememekten, biraz nasıl olumlama cümleleri kullanacağını bilememekten,diğer arkadaşlarımın dileklerine nasıl destek verebilirim, bilememekten :) evrene o kadar güveniyorum, bir dediğimin iki edilmeyeceğinden okadar eminim ki yanlış bir şey isterimde oluverirse gibi bir endişe bile hissettim :)) dileğimi yazıp kitabımın arasına koydum, sanırım bu kısımda hata yok J tekrar deneyeceğim, ama bir rehbere ihtiyacım olabilir, izmirde güvenebileceğim, bana rehber olabilecek bir adres verebilirmisiniz:) yada şu radyodan bize seslenebilme fikrinizi hayata geçirebilsek, çok çok çok faydası olurdu.. Teşekkür ederim, sam |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yazdıklarınız çok güzeldi...herşeyi çok güzel özetlemişsiniz... bir kaç aydır 2 konu üzerinde çekim yasasını uyguluyorum...biri iş diğeride özel hayatımla ilgiliydi....ikisindede olumlu sonuç aldım....yalnız bazı sebeblerden dolayı işle ilgili konuyu erteledim...çekim yasasını uygulamyı kestim ve beni nisan mayıs döneminde arayacaklarını söledikleri halde aramadılar....yani resmen kendim yaptım bunusevincli diğer konuda ise hakikaten şaşkınlık içinde kaldım... ama bende bi huy var anlattığım zaman bozulacağına inanıyorums45apk gerçi bikaç kişiye bahsettim gerçekleştiğine dair ve sonra sanki bi duraklamaya girdi hızla gelişen olaylar...bu nedenle anlatma tarftarı değilim...sadece başarabildiğimi paylaşmak istedim... herkese sevgiler...O0 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Sevgili arkadaşlar; Hepinizi çok seviyorum:) Kalabalık olarak çalışmak her zaman motivasyonu yükseltiyor, bunun için sadece gönülden bir arada olmak bile yeterli. - Bazılarımız imgeleme yapamadıklarını yazmışlar. Önemli değil. Niyete girip çalışmak asıl önemli olan bence. Ayrıca herbirimiz görsel imajinasyona duyarlı da olmayabiliriz. Yine de niyetimiz ve bir adım atmış olmamız önemlidir. - İmgelemeye destek olarak, isterseniz kokular üzerine odaklanabilirsiniz. Mesela, araba isteyen biri, kullanılmamış bir arabaya bir oto galeride otursun ve kokusunu içine çeksin. Sonra çalışma esnasında bunu düşünsün. Ya da arabaya dokunsun, kaportasına, koltuklarına, dikiz aynasına, temasın bıraktığı duyguyu daha sonra çalışmalarda hatırlamak yine çok yararlı olacaktır. - Olumlamalarda başarılı olmak her zaman pozitif ve olumlu olmaktan geçiyor. Bir ateşi alevlendiriyorsak, onu sürekli odunla beslemeliyiz. Olumlu düşünmek, inanmak ve hayata pozitif yaklaşmak ateşimizin odunudur. - Bazen içimden geldiğinde, çalışmaları yönlendiriyorum, son çalışmamızda olduğu gibi. Fakat bu kesinlikle bağlayıcı değildir. Rengimiz beyaz, pembe, mor vs. ne renk olduğu önemli değil. Eğer bir renk seçiyorsak, evren zaten bize ihtiyacımız olan rengi sunacaktır. Onun için bu tür detaylara takılmayın. Bunlar sadece kolaylaştırıcı unsurlar olarak sunulmakta. - Dileklerimizi gerçekleşmeden paylaşmamak en güzeli, çünkü paylaştığımızda, paylaştıklarımız da dileklerimizle ilgili düşünceler yolluyorlar. Bunlar isteğimizin gerçekleşmesine engel olmasa bile, kendi inancımızı zayıflatabilir. - Çekim yasası kesinlikle çalışıyor. Ama çok ince detaylı düşünüp, ya gelenden memnun olmazsam diye endişe etmeyin. Gelen armağan her ne ise, zaten işimize yarayacağı için gelecektir. Evrene güvenin. O, bizim aklımızdan önce gönlümüzü okur. Biz nasıl dillendirirsek dillendirelim, gönlümüzden geçen halini bize sunacaktır. Sevgiler Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı rehberliğiniz için çok teşekkür ederim sevgili yurdahal, çok faydası oluyor, sağolun :) bu gün alışveriş yaparken "aa bunun fiyatı uygunmuş bunu alayım" dedim.. sonra aniden "iç ses" dedi ki : ' hani zengindin niye uygun fiyat arıyorsun,,'' bu bilinç altını nasıl ikna ediyorsunuz,arkadaşlar.. eğitilebilir mi sizce, :)))))))) dertyidea3 sevgiler sam :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı sevgili saman , izmirde çok arkadaşın var :))) bilgin olsun sevgilerrrr kiss3 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı siyahçacııımmm lütfen artık olumsuz kelimeler kullanmamaya çalışalim olurmu tatlım.... kelimelerin enerjisine sanırım artık inanıyorsundur demi kuşum" bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorummmm" |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı kuşum??? hy789 seni seviyorum tiriniti! sevincli evet haklısın, ne düşünürsem onu çekerim, neyi dilime dolarsam o gelir başıma...teşekkürler hatırlatman için canceğizim... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhabalar yurdahalcım, affına sıgınarak bir şey rica ediyorum.bu perşembe günü yapacagımız çalışma sırasında 14 haziran da yapılacak olan öss sınavına girecek olan tüm öğrencilere enerji gönderebilir miyiz? benim kızım da sınava girecek...... toplu olarak yaparsak daha güzel olur diye düşünüyorum tabii sende uygun görürsen şimdiden çok teşekkür ederim.sevgimle kucaklıyorum.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu akşam saat 00:00 da dimi:) herhangibir tavsiyeniz olacak mı sevgili yurdahal, bu sefer kaçırmıyım :)) teşekkür ederim sam; |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
ben şimdiden dua etmeye başladım bile Allah zihin açıklığı versin emekleri boşa çıkarmasın hakeden kazansınactionsmile |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende bu gece sınava girecek herkesin çok başarılı olmasını dileyeceğim. 00:00 da görüşmek üzere. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı canlarım benim hepiniz o kadar iyisiniz ki.... hepinize teşekkür ediyorum ve hepimizin hayırına olacak şekilde dileklerinizi sevgiyle kabul ediyorum |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı canım siyahça sen akıllı bir kızsın aradığın neyse bulucaksın ve ne düşünüyosan o olucak ... sevgiler bende seni seviyorummmm kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 AM. |