![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı khkh56 E dilediysen napalım olacak bir şey yok, elden ne gelir. Sen Perşembe diye niyet edip yaptıysan o olmuştur zaten merak etme girlhaha Ama ben belirtiyim yine de, yarın Perşembe. Bu akşam yatcaz kalkcaz, yarın akşam yatcaz kalkcaz heh oldu mu sana Cuma. Atla otobüse gel o zaman Erdek'e. Sabah kahvaltısında buluşuruz. İndiğinizde ara sen beni kiss3 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı dl78dl6744a |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bugün burdayız değil mi. saman gibi yatıp kalkmıcaz yani o perşembeyi atlayım cumaya uyanmış olmasın bi daha uyaralım şimdide olsun geçmiş de gelecekte yok ya. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
arkadaşlarr bu gece enerjilerimizi yoğunlaştırıp hayatımıza güzellikleri çekelimmk8908k8908k8908 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bunları yazdım bi kenara sevgili arca ve gülpor,, :)))) http://i44.tinypic.com/6fo187.gif |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bunları yazdım bi kenara sevgili arca ve gülpor,, :)))) Keşke dileklerinide yazsaydın yanına gerçi ben senin için bol bol sevgi ve enerji gönderdim evrene belki uyumuşsundur diye sevinclilütfen kabul et |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı dün gece siteye giremedim sanırım bir sorun vardı ama büyük bir çoğunluk oradaydı ellerimde öyle bir ağırlık vardı ki yoğun bir çekim hissettim huzur vericiydi |
iyiliğinizden başka ne dileyebilirim ki sevgili arca :)) ayrıca güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim,, sefkiler; :)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Arkadaşlar,bu sayfayı unutmadık değil mi? İsteklerimden biri gerçekleşti.956k Yenilerine devam.. Teşekkür ederim..Teşekkür ederim..Teşekkür ederim..96kl |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yeni bir hayat hatırlattığın için teşekkürler 2 haftadır hep kaçırıyorum perşembe gecelerini şimdi telefonuma hatırlatma yazdım :) bu hafta kaçırmayacağım teşekkürler. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben sahaja yoga da öğrenmiştim. Sol elime isteğimi Ben adım soyadım ve olmuş gibi -dılı geçmişle ya da şimdiki zamanla yazıyorum. Sonra sağ elimin parmaklarını avuç içimi açık bırakıp kürek gibi yaparak birleştiriyorum. Ardından sol avucumun içinde elime değdirmeden sağ elimle saat hizasına 3-5-7 kez orayı sanki kazıyormuş gibi çember çiziyor ve sonra elimdeki negatif enerjiyi atıyorum. Bunu bir çok defa yapıyorum o anda. Bırakma anım ellerimdeki sıcaklığın geçip serinleme ve hafifleme olması halidir. Başka bir yöntemi ise Shiri Matajinin fotoğrafı yanına yine yakın geçmiş dılı geçmişte yazdığım dilek mektubunu bırakıyorum. Ben iş başvurularımdan olumlu yanıt almak için yapıyorum. Cevaplar geliyor ve işe başlıyorum. ama sadece iş dediğim için o niyetlerimde istediğim gibi işler olmuyor deyip bir kaç ay çalışıp çıkıyorum. Şimdi artık hem niyetimi geniş ve ayrıntılı yazdım, hem de olumlamalarım ve eft m var. En güzel iş benim, en başarılı benim.. :D İşle ilgili olumlamalar Evrendeki tüm kapılar önümde sevgiyle açılıyor.. Ben Sevdiğim işi/ şeyi yaparak para kazanıyorum.. Ben kendi işimi kendim yaratıyorum. Ben kendi işimi kendim yaratacak güçte/yeterlilikteyim.. |
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Evrenden isteme benim Allah inancıma ters. Evrenden isteyip te birşeyler olduğuna inanlar zaten gavur.Gavurlar içlerindeki boşluğu atmak için bu gibi bir takım saf salatalara inanıyorlar.Veya Allah kafirlikleri iyice azsın diye istediklerini veriyor.Ama yazıyı okuyunca bu düşünceden çok insanın hedefine kitlenmesi ve onun için bir çaba sarfetmesi gerektiği ortaya çıkıyor.Bu gibi şeylerin altına imza mı atarım. |
Bunu bir İngiliz"God",bir Alman "Gott",bir Türk "Tanrı" olarak adlandırabilir..Tabii ki hiçbiri "Allah" lafzının yerini alamaz..Çünkü başlıbaşına özel bir isimdir. İnanan ve inanmayan herkesin de "istediği" takdirde dileğini yerine getirendir.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bende telekült üzerine alışacak bir grup arıyordum varım görüşelim |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı şimdi bende yanınızdayım.perşembeleri dua etmek hep önemliydi benim için çocukluğumdan beri babam cuma gecesi diye adlandırılır ve annemle kuran okurlardı gelenekel bir o geceye ayrıcalık gösterirdik.siteyi gezerken öğrendiklerime çok duygulandım veeee aranızdayım.super |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben bugün okudum konuyu tesadüfen rastladım her perşembe mi geçerli acaba :) sayfalara bakındım ama anlamadım çok fazla şey yazılmış :) ama iyikide yazılmış çok hoşuma gitti eğer her perşembe geçerliyse 12 ye az kaldı :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bende varım.Yurdahal yazınızı okuduktan sonra evet bu dedim anahtar kelime sağlıklı olacağım değil sağlıklıyım.Bu zamana kadar olacak mastarını kullanıpta olamayanlardan olmuşumdur.En önemliside isteklerinizin kimsenin bilmemesi hakikaten ne zaman ben bunu istiyorum diye birine söylediğimde onu elde edemedim. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende varım ve çok az kaldı bu günde yapılıyordur inş :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı evet bende tesaduf persembe yazdim isteklerimi kisa ve oz 1.erken kalkmak istiyorum 2.okumak istiyorum 3.dahada bakimli olmak istiyorum 4.dahada enerjik olmak istiyorum bunlari unutmammi gerekiyor orasini anlamadim simdi sorum su istemekle dogrumu yaptim ,enerjik olacagim demedim lutfen yardimci olurmusunuz tesekkurler |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı çok güzel bi yazı olmuş teşekkürler isteklerimizi yazmanın mantığını tam kavrayamadım ama daha öncede okumuştum yazıyı bida okuyum dedim şevk geldi yazdım ben de isteklerimi. yalnız kağıdı iyice katlayıp kırmızı bantla bi güzel bantladım. niye? kimse okumasın diye.nolur nolmaz biri alır okur mokur sonra kendimi çok kötü hissederim.birilerinin acımasına ihtiyacım yok krz56 acaba diyorum aklıma esince gene yazsammıki,yoksa şu andan itibaren unutsammıki.tabi sürekli aklımda olması gereken isteklerimde varda. neyse.. |
umduğunu bulmanı seçiyorum sevgiler |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı en kısa sürede yaşadığımız yerden uzak biryere taşınmayı orda çok güzel ve çok mutlu yeni bir hayata baslamayı seçiyorum . inşşallah olucak.ablamın işinin uzak biyerlere çıkmasını istiyorum ama burda çıkma ihtimalide var inşallah uzak biyerlere çıkacak eger öyle olursa bize tasınıcaz inşallah :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Merhaba Sevgili Arkadaşlar; Uzun süren yoğun dönem süresince burayı biraz ihmal ettim. Yine de her Perşembe gecesi içsel olarak sizlerle birlkteydim. 17 Aralık Perşembe günü Yay burcunda Yeni Ay var. Bu Yeniay'da özellikle eğitim, öğrenim, basın, yayın, yabancı dil ve yabancı ülkeler ile alakalı dileklerde bulunmak çok iyi olacaktır. Ben bu Perşembe özellikle bu konulara odaklı istk ve dilekte bulunacağım. Böylece Yay burcunun gücünü de arkama almış olacağım. Hepinizi çok özledim. Sevgiler Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Çok teşekkürler sevgili yurdahal, Bir yay burcu olarak bu habere çok sevindim..Bu aralar da eğitimle ilgili pekçok hedeflerim vardı, bizimle paylaşman iyi oldu..Özellikle ocak ayı farklı konularda eğitim projelerim var. Perşembe akşamları yalnız değilsin,hep birlikte bu çalışmalara devam ediyoruz..Yazılarını da çok özledik. Daha fazla birarada olmak dileğiyle.. Sevgiler..http://i0912.hizliresim.com/2009/12/13/2784.gif |
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende katılmak istiyorum saati kaç acaba sevgiyle kalınnn |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Yurdahal hanım verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Ben anne olmak istiyorum.Anne olmayı seçiyorum.Anne olduğuma inanıyorum. Bu isteğimdeki olumlamam. Ben benim. Ben kadınım Ben anneyim. Bu andaki annelik halimi sevgim,saygım,şükranlarım ile sararım. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı saat 00:00'da dileklerimizi gerçekleştirmek üzere enerji çalışmasını unutmayalım.... sevgiler.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Sevgili Arkadaşlar, Yine bir Perşembe günündeyiz ve tabii ki dilek ve isteklerimizi gerçekleştirmek için bu gece 00:00'da 10 dakika süreyle zihinlerimiz ve yüreklerimiz ile bir arada olacağız. Sizlerin de başına geliyor mu bilmem, ben istekte bulunmaya hazırlanmadığım zaman, zihnimde genellikle bir belirgin dilek olur. Fakat, istekte bulunmaya başlamaya göreyim, zihnim onu da iste... bunu da iste... diye listemi uzatır da uzatır. Bu yüzden dilekte bulunmadan önce isteklerimi, "gerçekten ihtiyacım var mı? Bana ne yararı olacak? Bana fayda sağlarken, başkaları içinde (en azından yakın çevrem için) hayırlı olacak mı? Nasıl, nerede, hangi amaç için kullanacağım?" diye sorguluyorum. Zihnimde kargaşa yaratmamak için (bu herkes için geçerli olmayabilir) en çok ihtiyaç duyduğum isteğime, yani tek bir isteğe odaklanıyorum. Bugün Ay Koç burcunda ve Ay hala büyüyor. Ay'ın büyüyen fazda olması sebebiyle, büyüyüp, çoğalıp artmasını istediğimiz dileklerimiz için uygun bir dönemdeyiz. Koç burcundaki Ay özellikle mutluluk, cesaret, girişimcilik, aşk, özgüven, daha kanlı canlı hareketli olmak ile ilgili konuları vurgulamakta. Bu tür istekleri için daha doğru bir günde olduğumuzu söylemek isterim. Eğer kendinizi herhangi bir konuda atılım yapma cesaretinden yoksun hissediyorsanız, Koç burcu size gerekli enerjiyi verecektir. Ben bu akşam için isteğimi belirledim. Sıra sizde! Konuyu başından beri takip etmemiz olanlar için: Bu gece saat 00:00'da 10 dakikalık meditasyon yapıyoruz (her birimiz evimizde olsak da, ruhsal olarak bir arada olacağız). Meditasyon sırasında dileklerimize odaklanıyoruz, sanki dileğimize sahipmişiz gibi imgeliyor, düşünüyoruz. Sonra hem kendi dileğimizi, hem de herbirimizin dileğini yerine getiren evrene şükrediyoruz. Bu kadar. Bu gece buluşmak üzere... Sevgilerimle... Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahalcım iyiki geldin aramıza sen olunca burası bir başka güzel oluyor 00.00 geç bir saat oluyor uykumuz geliyor daha erken saatte yapmak mümkün mü |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı 13:00, 15:00, 19:00, 23:00 saatleri de uygun seçenekler. Perşembe Jüpiter (bolluk, bereket) günü, saati de uygun seçmeye çalışıyorum genellikle. 00:00 dışındaki alternatifler yukarıda verdiklerim olabilir. Ayrıca tüm bu saatlerin numerolojik değerleri de çok iyi enerjiler barındırıyor. Eğer bana sorarsanız, ben 23:00 ya da 00:00 saatlerinden birini seçerdim, çünkü gecenin sükuneti konsantrasyonu artırıyor ve gündüz enerjisinin taşıdığı gürültü ve enformasyon kirliliğini barındırmıyor; kısacası bağlantı hatları daha açık oluyor. İsterseniz 23:00 te karar kılalım, böylece hem bir ssat erkene alınmış, hem gece, hem de nümerolojik enerjisi uygun bir zamana denk gelmiş olur. Tabii bu tür bir değişikliği tüm arkadaşlara nasıl duyurabiliriz? Bunun bir formülünü bulmak gerek, çünkü siteye düzenli giremeyen, fakat perşembe gecesi çalışmasına katılan arkadaşlar da var. Herkes birbirine (yani tanıdıklarına) haber verebilir belki Sevgilerimle Yurdahal Sol lucet omnibus |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende katılacağım bu gece:))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahalcım tatlım benim ilgine çok teşekkür ederim...23.00 daha iyi olur bende bu gece varım 23.00 de inşallah herkes için de uygun olursa tabiiii ...enerjimiz bol olsun.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Açıkçası bu akşam ve belki birkaç hafta süresince hem 23:00, hem de 00:00'da çalışma yapma taraftarıyım. Böylece bir geçiş süreci oluşturmuş ve henüz saat değişikliğini okumamış arkadaşlara da haksızlık etmemiş oluruz. Sevgiler Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı canım benim merhaba bu eğitime bende katılmak istiyorum ama nasıl olacak hiç bi fikrim yok sizi ve çalışmanızı ilk defa gördüm iyiki varsınız banada yardımcı olacağınıza inanıyorum lütfen beni yönlendirirmisin.sevgi ve dua ile |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu gece ben de sizinle olucam insallah. Yani bende varim demek istiyorum. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben de katılmak istiyorum da meditasyon yapılacak denirken kastedilen nedir, nasıl yapılır acaba?? |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Sorusu olan arkadaşlar başından itibaren yazışmaları okurlarsa, konuya hakim olabilirler. Sevgilerimle Yurdahal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 PM. |