![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende katılıyorum bu gece iyiki varsınızy789 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Hepinize güzel katılımlarınız için teşekkür ederim. İyi geceler. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı şu an saat 23:40 ve be-n 00:00 bekleyemeyecem. yarın iş var malum hemde kardeşimin pc . ama sizinle olacağım arkadaşlar. bol şanslar art56art56 ben de buluşma saatinde yatağımda imgeleme yapacağım. haftaya perşembe daha mutlu isteklerimiz gerçekleşmiş olarak tekrar ( ve 23:00 de olursa sevinirim ) buluşuyoruz ok ?? ?t678 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hayatta uyumaya niyetim yok gozümden uyku süzülüyor ama hayır şu anda yapılanın çok ama çok olumlu sonuç vereceğine inanıyorum hem kendim hemde arkadaşlarım için o yüzden yılmak yok:)))uyku bekleyebilir ama mutluluk bekleyemez:::::) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahalcım cok teşekkür ederim çok güzel bir çalışma oldu emeğine yüreğine sağlık katılan tüm arkadaşların ve beni bütünümüzün hayrına olacak şekilde tüm dileklerimiz kabul olur inşallah... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben bu çalışmayı yeni gördüm. eğer geç kalmadıysam bende katılmak isterim. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı güneşim bunun geçi olmaz.. bu haftayı kaçırdın her perşembe günü 00.00 yapılıyordu ama bu perşembeden ihtibaren yurdahal 23.00 ve 00.00 da yapalım dedi.......herkes saati duyana kadar böyle yapılacak gerisine artık isteklere göre yurhahal hanımla hep birlikte kararlaştırırız ..ben 23.00 de yaptım seni de aramızda görmekten mutlu oluruz... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bayşegülcüm teşekkür ederim cevabın için. birde hangi meditasyonu yapıyorsunuz bu konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. sayfaları biraz gezindim ama bulamadım |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Yazmak çok etkili gerçekten, okuyunca zaten yazdığını o anda sendeki etkisini anlıyorsun hemen. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ben de bu harika enerji birliği ile birlikte her perşembe saat 23:00 ve 24:00 arasında dileklerimi evrene göndermeyi seçiyorum teşekkür ederim. sizi seviyorum |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben bolluk ve bereket icinde yasiyorum. Bolluk, bereket ve mutluluk her zaman benimle. Bunlar bana ve hayatima kolayca akiyor. Bunun icin tesekkur ediyorum, sukrediyorum. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben de; evrendeki tüm güzelliklerin, bu güzel dualar ve dileklerde bulunan herkesle brlikte benimle ve sevdiklerimle olmasını seçiyor ve Şükrediyorum. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı evrendeki tüm güzellikleri hakediyorum tıpkı diğer insanlar gibi ve her zaman güzellikleri hayatıma çekiyorum yaşamım muhteşem pozitiflikle güvenle mutlulukla huzurla dolu bir hayatı seçiyorum geçmişimi affediyorum ve geleceğime yepyeni sayfa açıyorum hemde tertemiz saf bembeyaz bir sayfa bu sayfayıda renklerle canlılıkla mutlulukla sevgi ve güçle dolduruyorum sizleri ve kendimi çooooook seviyorum hepinize selamlar hayatı ve kendimi sevmeyi seçtiğim için şükürler olsun ben ne şanslı bir insanım bunu farkettim çünkü ben ve biz doğru yoldayızzzzz hehehe:)))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaşlar nerdesiniz....... hadi hep beraber dileklerimizi gerçekleştirmeye... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı sabah uyanıp erken saatlerde yapmak bence daha mantıklı kafa bos rahat negatif hiç bir yuk yokken daha cok olumlama yapmak mümkündür ... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben de evrendeki tüm güzelliklerin sağlık ve huzurun bana,eşime ve tüm sevdiklerime gelmesini kabul ediyorum. Ve 2010 da anne olduğuma inanıyorum. Herşey için şükrediyorum.Geçmişimi affediyorum.Özür diliyorum.Teşekkür ediyorum. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı inşallah anne olursun canım benim... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Sevgili Arkadaşlar, Yılbaşı gecesi İnternete girme fırsatım olmadı; fakat saat 23:00 ve 00:00'da sizlerle birlikteydim. Bu arada, bu bölümle de alakalı olan yeni bir yazımın linkini aşağıda veriyorum. Yazı ilginizi çekebilir. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post577821 Burada bazı arkadaşlar değişik saat önerilerinde bulunuyorlar. Çalışmalarımızın saati bir süreliğine 23:00 ve 00:00 olmak üzere iki farklı saatte sürecek. Bu saatleri seçme sebebimi daha önce yazmıştım. Yani değiştirmek niyetinde değilim açıkçası. Hepinize mutlu bir bir yıl diliyorum. Sevgiler Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaşlar aşağıda stepnaz ın eklediği resim ComRad3 ün yiğeni emre. kafasında küçük bir yara zamanla büyümüş. kafasının arkasında su birikmiş kafası büyümüş ameliyat olmuş ama kafasını küçültememişler. durumunda hala bir düzelme yok. perşembe akşamı emre için şifa göndermenizi rica ediyorum. şimdiden çokkk teşekkürler. umarım hepinizin istekleri tez zamanda gerçekleşir. kiss3 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ay canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Allah acil şifalar versin |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Allah acil sifalar versin insallah. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Arkadaşlar, sizden yarın akşam saat 23.00 ile 23.10 arasında ve 00.00 ile 00.10 arasında Emre nin iyileşmesi için dilekte bulunmanızı, dualar etmenizi bekliyoruz. . Bilin ki biz bunu yapacağız; vereceğiniz her türlü manevi destek için şimdiden teşekkürler. . |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı inşallah iyileşir canım benim fotoyu görünce içim burkuldu. Allah büyüktür... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hepinize slm ben almanyadan yaziyorum cocuk hydrocephalus olmus diye düsünüyorum ben burada doktorum beyninde su birikintisi oluyor onun icinde su resorbe etmedigi icin beyinde birikiti yapiyor. beyin ctsi yapildimi eger ögrenmek isterseniz beni özel msnden yazabilirsiniz info@debeinstitut.com tekrar cok gecmis olsun allah yardimciniz olsun benim oglumda olmustu |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı allah şifa versin inşallah |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Evet arkadaşlar, yarın hep beraber bu güzel kardeşimiz için birlik olalım. Madem resmi de var, onu sağlıklı koşup oynarken imgeleyelim. İmgemizde mutluluktan neşe saçtığını hissedelim hep birlikte. Biliyorsunuz çalışmalarımızı bu aralar hemsaat 23.00 te hem de 00.00 da yapıyoruz. Böyle özel bir durumda, hep birlikte her iki buluşma saatinde de çalışmalarımızı yapalım. Sevgilerimle Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Canim benim ,Allahim sen ol dersen olur .Emreye yardim et |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Rabbim bütün hasta kullarına acil şifalar versin... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Perşembe gecesi yine biraradayız. İstekler hazırlansın:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bu perşembe bende varım inşallah |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı benn bu hafta da EmrE için dilekte bulunacağım. . Siz de dastek olunn, dostlarr actionsmile iy iki varsınız. . |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben de bu hafta varım ve ilk emre için:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bugün ben de katılacağım. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu haftada varım.varım. dileğim emrenin iyileşmesi için |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu hafta bende katılacagım ama ilk olacagı için saat bu gece 11 di degilmi bana saati tam veririmisinz sevgiyle kalın... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı 23.00-23.10 ve 00.00-00.10 arasındaa, 2 defaa actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM. |