Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

yurdahal 03-01-2009 11:17 PM

Gözümüzü, kulağımızı açmak ile ilgili kastettiğim bu işte. Hangi bilgi nereden gelir bilemeyiz. Işıkk sanıyorum senin isteğin için şimdiden "oldu bil!" demek gerekiyor:))

aysegul_tirtil 03-01-2009 11:23 PM

956k bekle bizi venüs biz geliyoruzy789 bende sizinleyim arkadaslar,dilekten sonra şükran duymayı unutmayalım.ben serbest bırakmak için bi teknık gelıstırdım gercı ben gelıstırmedım uyguluyorum diyelim, korku ve süphe geldıgınde o duygunuzu secın kacmayınkı kovalamasın,onu görmeye calısın,o zaman geldigi hızla gerı döner,keops arkadasımızın bugun günlügünde yazdıgı seyde bu işte.

MuminOKAN 03-01-2009 11:28 PM

öncelikle teşekkürler yurdahal; bu kadar güzel bir paylaşımda bulunduğunuz ve yönlendirmeleriniz için. :)
tüm maddeleriniz ve açıklamalarınız oldukça başarılı.
perşembe akşamı görüşmek üzere. (ümidiyle yazıyordum, düzelttim)

yurdahal 03-01-2009 11:29 PM

İşte bunlar çok güzel paylaşımlar. Sanıyorum Perşembe gecesine sağlam hazırlanıyoruz. Ben şimdiden birlikten doğan o muhteşem enerjiyi hissediyorum. Harika!

yurdahal 03-01-2009 11:31 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 177436)
öncelikle teşekkürler yurdahal; bu kadar güzel bir paylaşımda bulunduğunuz ve yönlendirmeleriniz için. :)
tüm maddeleriniz ve açıklamalarınız oldukça başarılı.
perşembe akşamı görüşmek üzere. (ümidiyle yazıyordum, düzelttim)

Hep birlikte olacağız. Gerçekten çok yoğun bir enerji

Görüşmek üzere

Belgin ∞ 04-01-2009 01:05 AM

Yine muhteşem bir çalışma,harika bir bilgi aktarımı sevgili Yurdahal gönülden teşekkür ediyorum.

Perşembe akşamı sizlerle tanışmak çok hoş olacak gerçekten.

Tüm sevgimle kiss3

yeni bir hayat 04-01-2009 03:20 AM

Yurdahal, teşekkür ederim.

Cuma gecesi ben de aranızda olmak isterim..

Burada anladığım kadarıyla isteğimizin net bir adı olmalı..Yani konsantrasyon gerekiyor..Shamanic'in bolluk bereket meditasyonunda odaklanmadan düşüncelerimizi serbest bırakıyorduk..Yanlış anlamadım sanırım..

turunç 04-01-2009 11:10 AM

Paylaşım için teşekkürler yurdahal. Ben de aranızda olacağım.

Haklısın birlikten kuvvet doğar demişler. Bence bu tür tolu calışmaları daha sık yapmalıyız.

Yalnız unutma kısmı biraz zor görünüyor. Beyaz tavşanı unutmak gibi. bu konuda tavsiyesi olan var mı?

yurdahal 04-01-2009 02:20 PM

"Burada anladığım kadarıyla isteğimizin net bir adı olmalı..Yani konsantrasyon gerekiyor..Shamanic'in bolluk bereket meditasyonunda odaklanmadan düşüncelerimizi serbest bırakıyorduk..Yanlış anlamadım sanırım..[/QUOTE]"

- Evet ilk on dakikada ve dileğimizi yazarken konsantrasyon gerekli. Daha sonra unutma kısmında serbest bırakıyoruz:)

yurdahal 04-01-2009 02:50 PM

"
Alıntı:

turunç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 182157)
Paylaşım için teşekkürler yurdahal. Ben de aranızda olacağım.

Haklısın birlikten kuvvet doğar demişler. Bence bu tür tolu calışmaları daha sık yapmalıyız.

Yalnız unutma kısmı biraz zor görünüyor. Beyaz tavşanı unutmak gibi. bu konuda tavsiyesi olan var mı?

"

- Sevgili arkadaşlar anladığım kadarıyla genel olarak unutma kısmıyla ilgili sıkıntılarımız var.

Belki de unutmak ile ilgili ne kastettiğimi biraz daha açıklamalıyım. Öncelikle bir konuyu tamamen unutmak, hele ki o bizi heyecanlandıran ve beklenti içine sokan bir konuysa tabii ki mümkün değil.

Bir benzetme ile anlatmaya çalışmak daha iyi olacak sanırım. Aşk ve sevgi kavramlarını düşünün. Aşık olduğunuzda, aşkınız sürekli aklınızda olur her an onu düşünür, günlük hayatınızda yapmanız gereken konuları bile aksatırsınız. Bu kadar çok düşündükçe, zihninizde "O da beni bu kadar seviyor mu?", " birlikte olabilecek miyiz?" gibi sorular dönmeye başlar. Endişeler kuşkular, kıskançlıklar, kuruntular devreye girer.

Bir de hayatımızda sevdiğimiz insanları düşünelim. Annemiz, babamız, çocuklarımız, kardeşlerimiz, arkadaşlarımız ya da herhangi biri olabilir sevdiğimiz kişi. Sevdiklerinizle ilgili bu tür bir endişe söz konusu olmaz. onları günlük hayatımızı aksatacak yoğunlukta düşünmeyiz. Onlara olan sevgimiz, anda kalmamıza engel olmaz. Aklımıza geldiklerinde, kısa bir süre onları düşünür ve ardından işimize devam ederiz. bu onları sevmediğimiz, onlara değer vermediğimiz anlamına gelmez. Ayrıca onların her zaman yanımızda olacağından eminizdir.

İsteğinizi bu benzetmedeki "aşk" kavramının değil, "sevgi" kavramının yerine koymalısınız. Aklınıza geldiğinde, içinizi endişe yerine huzur kaplamalı. Onu düşünmeniz küçük bir tebessüm gibi geçip gitmeli.

Tabii bir şey daha var. Günün hakkını veren ve dolu dolu yaşayan bir insanın saplantılı şekilde bir şeye takılması ve düşünmesi mümkün değildir. An da kalmanın en önemli yöntemlerinden biri sürekli aktif, üretken olmaktır. Hayatınızdaki boşlukları doldurmalısınız. Sorumluluklarınıza ve zevk aldığınız konulara hak ettikleri özeni gösterirseniz, hem ne kadar çok şey başarabildiğinizi, hem de kafanızdaki endişelerin yok olduğunu görürsünüz. Boşa vakit geçirmek bir konuya saplanmaya ve endişelere sebep olur. Kısacası tembellik her türlü olumsuzluğun davetçisidir.

Çalışkanlık ve üretkenlik en önemli ilaç bence. Muhakkak kendinize iş dışında zevk alacağınız bir hobi bulmalısınız.

Ayrıca üretmek, çalışmak, başkalarına yararlı olmak insanı mutlu eder. Boş olan her anınızda kendiniz için birşey yapmıyorsanız, başkaları için birşeyler yapın. Bizler aktif oldukça evrenden istediklerimizi etmemiz çok daha kolay olur.

Sakın yanlış anlaşılmasın, burada kastettiğim "çalışır para kazanırsanız, karşılığında istediğinizi alacak güce sahip olursunuz" değildir.

Biz üretken oldukça evren bize isteklerimizi bambaşka yollardan da getirecektir. Bir hediye, "tesadüfi" bir karşılaşma, otobüsü kaçırma, ya da her hangi bir şey isteğimize ulaşmaya vesile olabilir.

Fakat bence öncelikle hepimiz günümüzü dolu dolu yaşamalı, gece yatağa girdiğimizde tüm günümüzü en faydalı şekilde geçirdiğimizi bilerek huzur içinde uyumalıyız.

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

burcu44 04-01-2009 04:58 PM

öncelikle böyle bir aktivite için çok teşekkür ederim.

ben istediklerimi yarım sayfa ''var'' mış gibi yazdım.yani sonlarına sahipmişim gibi ekledim.ama bunlar genel şeyler hemen olacak gibi değil.(evren ne yapsın. sevincli ) ama olabilir de.

şimdi bunları hergün tekrar yazmam mı gerekiyor.yoksa sadece okuyup inanmak mı?

perşembe akşamı görüşmek üzere.wave

yurdahal 04-01-2009 05:14 PM

Alıntı :"Sevgili Işıkk,

Öncelikle şu anda sevdiğin, çok mutlu olduğun bir işte çalıştığını varsayalım. arkadaşların sana " İşler nasıl Işık? Her şey yolunda mı?" şeklinde bir soru sorsalar nasıl cevap verirdin?

- İşimden çok menunum, herşey yolunda!
şekilnde bir cevap mı verirdin. Yoksa işinin detaylarını mı anlatırdın?

Bence olumlamanı belirlerken bu kriterleri göz önünde bulundurmak gerekli. İşten beklentilerin ne?

- huzur, yaratıcılık, bol kazanç, mutluluk? eminim hepsini istersin.

Fakat seni hangi işin, hangi ortamın bu aradıklarına götüreceğini her zaman bilmen mümkün değil. Bizler kavramları 5 duyumuzla algılayabildiğimiz ve tarif edebildiğimiz kadar açıklayabiliyoruz ancak. Oysa yukarıda saydıklarımızı bize verebilecek tanımadığımız bir çok olanak var. bu yüzden ben sana şöyle bir olumlama tavsiye etmek istiyorum.

"Ben çalıştığım işte çok mutlu ve başarılıyım. İşim bana bolluk ve bereket getiriyor. İşimde yaratıcılığımı ve becerilerimi dilediğimce kullanabiliyorum"

Yukarıdaki olumlama bir örnek. Mümkünse olumlamaları 4-5 cümleden uzun tutmayın. İnanın detaylandırmak bilmediğimiz meziyetlerimizi devreye sokmamamıza neden oluyor.

Bu arada bu olumlama ihtiyacı olan tüm arkadaşlar içindir. İsteyen dilediği gibi kullanabilir:)))"

Daha önceki açıklamalarımdan yukarıda bir alıntı yaptım. Sorunun cevabını orada bulabilirsin.

Sevgiler

yurdahal 04-01-2009 05:26 PM

Bu arada birşey daha hatırlatmak istiyorum. Bu çalışmayı her hafta yapacağımızı unutmayın. Her perşembe gecesi bir dilekte bulunacağız. Bu yüzden herşeyi bir kereye sığdırmaya çalışmayalım.:)))

sarıgül 04-01-2009 07:00 PM

Bende katılıyorum ve perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorumç
harika olacağından eminim
Teşekkürlerrrrrrrrrrr

ışıkk 04-01-2009 08:24 PM

Alıntı:

burcu44 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 182187)
öncelikle böyle bir aktivite için çok teşekkür ederim.

ben istediklerimi yarım sayfa ''var'' mış gibi yazdım.yani sonlarına sahipmişim gibi ekledim.ama bunlar genel şeyler hemen olacak gibi değil.(evren ne yapsın. sevincli ) ama olabilir de.

şimdi bunları hergün tekrar yazmam mı gerekiyor.yoksa sadece okuyup inanmak mı?

perşembe akşamı görüşmek üzere.wave

Burcucum, ben genelde defter sayfsına yazıp 1,2,3 diye numaralandırıp yapıyorum.sonra onu ya defterimin arasına koyuyorum.ya da kutunun içine.(sihirli kutu diyorum ona ben:).orda yazıpta yazdığımı unuttuğum o anda hayal gibi görünen çok dileğim gerçekleşti inan.hemde hemen olanlarda var.sonra yazdıklarıma baktım dileğim orda yazıyor aynen.zaman sınırlaması koyma,evrene gönderebileceğin enerji o kadar sınırsız ki.bunu kullan.inan evrenin zaman kavramı yok.bir bakmışsın sabah dilediğin akşam oluvermiş.ben yaşadım.unutmayalım, duygularımız paralel olmalı dileklerimizle.nasıl mı?şüphe duymayarak, hemen olamaz bu zmaan alır demeyerek, evrene en başta güvenerek.ne olursa olsun hemde.bazen önümüze dileğimizle alakasız şeyler çıkabilir,tam zıt.ama evrenin öyle bir planı vardır ki sizi dileğinizle yüzyüze getiriverir.bizzat yaşanmıştır.tecrübe edilmiştir.:)

sevgiler.

nidanem 04-01-2009 08:54 PM

perşembe gecesi kardeşimle bende sizlerleyiz. sabırsızlıkla bekliyoruz. görüşmek üzere. hoşcakalın.

alestason 04-01-2009 10:09 PM

dilek kutusu yapmaya bende kalkıştım bir defa ama bu kezde dileklerimi nasıl yazmalıyım kısa bir cümlemi olmalı yoksa her ayrıntıyı tek tek yazmalımıyım diye düşündüm.çok ayrıntılı olmayan bir kutu oluşturdum ama sonra yanlış bir şey yaptımmı acaba diye düşündüm durdum.yani hazırladığım kutu beni iyi hissettirmeyince vazgeçtim.acaba doğrusu nasıl olmalı sevgili ışık biraz ayrıntılı olarak bahsedebilirmisin dilek kutundan.

selero 05-01-2009 12:12 AM

Sevgili Yurdahal,
sitemizin yeni yıldızı !!! yıldız diyorum cünkü yıldız olup ışıgını bizimle paylaşan o kadar cok arkadasımız varki . . . .
sen de bu güzel paylasımınla bizi bilgine,deneyimine ortak ettin,cok teşekkürler.

Perşembe akşamları görüşmek üzere,

yurdahal 05-01-2009 12:29 AM

Teşekkürler Selero,

Burada olmak gerçekten çok güzel. Ben bu forumda yıldızlarla ışıl ışıl parlayan bir gök kubbe görüyorum. Perşembe gecesi ise gökyüzünde hep birlikte göz kırpacağız;)

ışıkk 05-01-2009 12:46 AM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 182209)
dilek kutusu yapmaya bende kalkıştım bir defa ama bu kezde dileklerimi nasıl yazmalıyım kısa bir cümlemi olmalı yoksa her ayrıntıyı tek tek yazmalımıyım diye düşündüm.çok ayrıntılı olmayan bir kutu oluşturdum ama sonra yanlış bir şey yaptımmı acaba diye düşündüm durdum.yani hazırladığım kutu beni iyi hissettirmeyince vazgeçtim.acaba doğrusu nasıl olmalı sevgili ışık biraz ayrıntılı olarak bahsedebilirmisin dilek kutundan.

aslında ben bunu bilmeyerek yaptım.yani secret adlı kitapta dileklerinizi yazın,şükredin,olmuş gibi yazıp şükredin diyordu.ben de bir kağıda içimden nasıl geliyorsa en çok neleri istiyorum sıraladım,içimden nasıl geliyorsa.araya hayatımda olan güzel olaylarıda yazıp şükrettim, böylece hepsi harmanlandı.olanlar ve olmayanlar..sanki hepsi şuan hayatımda gibi oldu.sonra kağıdı nereye koyayım dedim.odama bakındım,karşıda kadifeden büyük kare takı toka kutum vardı:) içini bile boşaltmadan oraya koydum.sadece saklama amaçlıydı yani kutu yapayım dilek kutum olsun demedim.bazen fazla beklenti içine girersek şüphelerimizde çoğalır ve telaşa kapılırız.böylece dileklerimize blokajlar oluştururuz.aklımız olacak olmasına kilitlenir.bu da evrene senden şüphe duyuyorum mesajını yollar.karışık frekanslar alırız vs...

özetle sevgili arkadaşım, seni ne iyi hissettiriyorsa onu izle.demişsin ki kutu olayı beni iyi hissettirmedi.o halde sezgilerini anlık duygularını izle,evren zaten bize yol gösterir.metod :dilemek,istemek. yöntem:evrene güvenmek,iyi hissetmek...

yardımcı olabilmişimdir umarım kendimce.

Perşembe gecesi büyük enerjiyle burdayız.teşekkürler Yurdahal.

sevgiler.

Akıl_Oyunları 05-01-2009 12:48 AM

Birkaç gün oldu foruma üye olalı; bu zaman zarfında olabildiğince açılan forumları inceledim, birkaç mp3 indirdim ilgimi çeken... Açıkçası yabancısı olmadığım; gerek açılan forumlar gerekse de bendeki gereksinimlerin farklı, ancak aynı özdeki birlikteliği, bu sitede ne yapacağımı bilmiyorum! Nasıl başlamalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum... -Paylaşımın ve yorumların enfesti Yurdahal; teşekkür ederim.

yurdahal 05-01-2009 12:59 AM

Sevgili Akıl Oyunları,

Aramıza hoşgeldin! Aslına bakarsan ben de daha birkaç aydır buradayım. Ama çok çabuk ısındım buradaki arkadaşlara. İnan bana içinden gelen en doğru zamanda yazmaya başlarsın. Mesela herhangi bir deneyim yaşadıysan bizlerle paylaşabilirsin :). Çünkü yaşanmış örnekler en etkili öğrenme yolumuz oluyor (en azından benim üzerimde çok etkili)

Akıl_Oyunları 05-01-2009 01:06 AM

Sevgili Yurdahal, çok teşekkür ederim cevapsız bırakmayıp de cemrelerinizi satırlarla buluşturduğunuz için:) Umarım her şey gönlümüzce olur; esen kalın...

alestason 05-01-2009 11:32 AM

çok teşekkür ederim ışık hemde çok yardımcı oldun:) aslında seninde bahsettiğin gibi yazdığım bir sürü şey var benimde. bana kendimi iyi hissettirmiyorsa bir dilek kutusu oluşturmakta ısrarcı olmamalıyım.
bu arada deneyimlerinden bahsetmen gerçekten çok motive edici okurken inan benim istekleriminde gerçekleşeceğini içten hissedebiliyorum bunun için ayrıca teşekkür ederim.

blue jaloon 05-01-2009 04:30 PM

cici arkadaslarim bu isteklerimizi belirten günlük tutmak süper bisiymis sene basindan beri yazmaya basladim
ve bugün is haberi aldim harika yav ama bunda prensesin payida büyük yani shmanicin:)

yurdahal 05-01-2009 04:33 PM

Arkadaşlar;
Yaklaşık 15 Dakika sonra Jüpiter umut ve gelecek planlarını, yardım e desteği temsil eden Kova burcuna giriyor ve bir yıl kadar bu burçta kalacak. Bence bugünden itibaren Perşembe günü ne dilemek istediğiniz üzerinde düşünmeye başlayın. Jüpiter hepimize umut ver arzularımızı getirsin.

Sevgiler

yurdahal 05-01-2009 04:36 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 184994)
cici arkadaslarim bu isteklerimizi belirten günlük tutmak süper bisiymis sene basindan beri yazmaya basladim
ve bugün is haberi aldim harika yav ama bunda prensesin payida büyük yani shmanicin:)

Başarının ucunu bir kez yakalamışsan, devamının gelmesi çok daha kolay olur. Tebrikler! Bu arada Shamanic yazdıklarıyla hepimize destek ve yardımcı oluyor. Ben de ona teşekkür etmek istiyorum.

tiriniti 06-01-2009 03:36 PM

ya yurdahalcım sen bizlerden çok daha tecrübelisin aşama aşama anlatabilirmisin zahmet olmazsa nede olsa şu anda burada bilirkişi idea3sensin canım hem ilk defa yapıcak arkadaşlarda doğrusunu öğrenerek başlarlar canım haa ne dersindusun2 Vallahi benimde kafam karıştı.Kendin nasıl yapıyorsan tarif edebilirmisin?sevincli

http://people.freenet.de/glittermemo...etterling8.gif

yurdahal 06-01-2009 04:07 PM

Sevgili Tiriniti,

Aslına bakarsan şu son bir kaç gündür anlattığımı sanıyordum. Fakat anlaşılan yöntem bolluğu içinde yitip gidildi gibi.

Bu çalışmalarla ilgili yöntemin bolluğu, en az bu tür çalışmaları yapan kişilerin sayısına eşdeğerdir. Her birimizin uygulaması kaba taslak birbirine benzese de, çalışmalara kattığımız kişiliğimiz, duygularımız, bilgi/bilinç katmanlarımız farklılıklar yaratıyor.

Burada tarif ettiğim yöntem son zamanlarda kullandığım bir yöntemdir. Belki de bu başlık altında sıralananları tekrar okursak, sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

Bir de ben ilave olarak neler yapıyorum onları yazayım istersen.
- Her çalışmadan önce sadece su ile kısa bir duş alıyorum ( bedenimi arındırırken muhakkak zihinsel olarak ruhumu da arındırıyorum). Kısa duş alıyorum, çünkü kısa bir duşla bedenimdeki negatif enerjiyi arındırabiliyorum. Fakat duşu uzun tutarsam ihtiyacım olan enerji de su ile birlikte gidiyor ( Karl Brandler Pracht kitaplarından öğrendiğim bir bilgi ve kesinlikle doğru).

- Gün içinde muhakkak sürekli olumlu düşünüyorum ( bak evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın - iptal çalışması)
- Her gün muhakkak kendim dışında birine yararlı olacak birşey yapmaya gayret ediyorum.
- her zman güleryüzlüyüm:).
- Sabah yataktan çıkarken muhakkak kendime gülümseyen bir ifadeyle "Günaydın!" diyorum
- Beni neyin mutlu edeceği üzerinde hergün düşünüyorum ( değişebiliyor).
-İçimde endişeyi yakaladığım zaman onunla konuşuyorum, sakin bir şekilde endişeme benim gücümden bahsediyorum, bana karşı şansı olmadığını söylüyorum:) komik oluyor, ama faydalı.

Bir de bu yukarıda saydıklarımı sürekli uyguluyorum, bıkmadan usanmadan.

Bir zamanlar, yukarıda ki saydıklarımı (yani kısaca ruhsal ve bedensel olarak arınma) bir süre sonra kanıksamış ve yavaş, yavaş hayatımdan çıkarmıştım (farkında olmadan). Zaman içinde gördüm ki kendimi ruhsal, bedensel ve zihinsel olarak uyanık tutmadığımda, başarı oranı düşüyor. Fark etmem 2 yıl sürdü. Hemen kendimi toparladım, ardından tekrar eski performansıma kavuştum tabii, bisiklete binmek gibi, bir kere yaparsan her zaman yapabilirsin. Fakat kuralları unutmayacaksın:)

Demek istediğim; İstek üzerine sürekli yoğunlaşmak yerine ruhsal, bedensel ve zihinsel olarak her zaman uyanık ve arınmış ve bilinçli olmaya, her zaman olumlu ve iyimser düşünmeye gayret etmeliyiz.

Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir!

ışıkk 06-01-2009 04:46 PM

25889 25889 mükemmel bir anlatım.iyi ki tanıdım Yurdahal'ı tender45.

uzun zamandır bütün hepsini uyguluyorum.cidden hayatım değişti y789y789 kalan eksiklerimi sizin aracılığınızla tamamlıyorum.

Yurdahal mükemmel bir yol göstericisin 128956 alk78

tiriniti 06-01-2009 04:47 PM

yurdahalcım senin bloğunun adresi sık kullanılanlardan silinmiş canım rica etsem yazabilirmisn bana?

yurdahal 06-01-2009 04:48 PM

astroistanbul.blogspot.com

Sevgiler

asya26 06-01-2009 04:57 PM

persembe gecesi bende sizlerleyim görüsmek üzere

yurdahal 06-01-2009 04:59 PM

Hoşgeldin:) Asya26

yurdahal 06-01-2009 06:10 PM

Alıntı:

yurdahal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 205460)
Sevgili Tiriniti,
...
Bir de ben ilave olarak neler yapıyorum onları yazayım istersen.
- Her çalışmadan önce sadece su ile kısa bir duş alıyorum ( bedenimi arındırırken muhakkak zihinsel olarak ruhumu da arındırıyorum). Kısa duş alıyorum, çünkü kısa bir duşla bedenimdeki negatif enerjiyi arındırabiliyorum. Fakat duşu uzun tutarsam ihtiyacım olan enerji de su ile birlikte gidiyor ( Karl Brandler Pracht kitaplarından öğrendiğim bir bilgi ve kesinlikle doğru).

- Gün içinde muhakkak sürekli olumlu düşünüyorum ( bak evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın - iptal çalışması)
- Her gün muhakkak kendim dışında birine yararlı olacak birşey yapmaya gayret ediyorum.
- her zman güleryüzlüyüm:).
- Sabah yataktan çıkarken muhakkak kendime gülümseyen bir ifadeyle "Günaydın!" diyorum
- Beni neyin mutlu edeceği üzerinde hergün düşünüyorum ( değişebiliyor).
-İçimde endişeyi yakaladığım zaman onunla konuşuyorum, sakin bir şekilde endişeme benim gücümden bahsediyorum, bana karşı şansı olmadığını söylüyorum:) komik oluyor, ama faydalı....

Yukarıdakilere bir şey eklemeyi unutmuşum. Üstelik çok önemli.

- Sürekli doğru nefes alıyorum. Kısa ve kesik nefes aldığımı fark ettiğim anlarda hemen kontrolü ele alıp nefesimi sakin ve dingin bir hale getiriyorum. Nefes alma şeklimiz yaşam standartlarımızı belirler (bedensel ve ruhsal anlamda). Motivasyonumuz da nefesimizle kontrol edilebilir.

Bu yüzden her zaman nefes alış- verişlerinizi kontrol edin.

Yavaş ve derin nefes alın. Nefesiniz diaframınızı aşağıya doğru itsin. Taze nefesi bir süre içinizde tutun ve yavaşça nefes verin.

Sevgiler

YESHAPPY 06-01-2009 08:09 PM

Bi aksilik olmazsa bende varımguitar

yurdahal 06-01-2009 08:18 PM

aksilik mi??? duymamış olayım:)

Bekliyoruz

YESHAPPY 06-01-2009 11:55 PM

y789 tamam tamam

melodiss 07-01-2009 01:36 AM

ooo67yrl78

Az kalsın kaçırıyormuşum...birlikte yapılan çalışmaları çok seviyorum,her hafta olmasıda ayrı bi güzellik...az önce öğrendiğim beni rahatsız eden bi konu var bu persembe ondan zararsız bi şekilde kurtulmayı dileğicem,bana hiç uğramasın mümkünse...sapkal89
Çok teşşkürler yurdahal hem böyle bişeye öncü olduğun için hem güzel yazın için hemde korkularımla konuşmayı bana hatırlattığın için hemen uygulamayı düşünüyorum uyumadan önce...128956

http://www.unsalcicekcilik.com.tr/upload/buket30.jpg

yurdahal 07-01-2009 02:27 AM

Hoşgeldin Meloliss

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:31 PM.