![]() |
gerçekten keyifli bir çalışmaydı.. sevincli bir bütün olabilmemiz ve bunu tekrar forumumuzun sayfalarına yansıtabilmemiz hepimiz için önemli bir adımdı.. ark5 sevgili yurdahalcım böyle bir başlıkta toplanmamıza vesile olduğun için teşekkürler.. super yaşamının her alanının sevgiyle dolmasını dilerim.. kiss3 http://img507.imageshack.us/img507/3...6020jc1kb9.gif sevgiler.. |
çok güzel bir yazı olmuş tşk ederim yurdahal. |
benimde çok ilginç bişey oldu arkadaşlar gece, annemler pek ilgilenmezler, inanırlar çekim yasasına vs. ama işte kaç kere söylediysem böyle uygulamaları yapmadılar.biliyoruz ki kendiliğinden olması gerekir hani kimseyi zorlayamayız.normalde çok geç yatarlar mesela gece birbuçuk falan gibi ve benim odamda oturuyoruz hep.ben de içimden dedim ki akşam içimden "saat onikiye kadar yatın lütfen" y789. sükunetle bekledim.öyle söylediğimi bile unutmuşum.y789 aaaa baktım ikiside onikiye on kala uykumuz geldi dediler gittiler.her gece geç yatarlar normalde.asla onikide yatmazlar.ben çalışmamızı bitirdim güsseelce. saat 00:35'de geldiler uykumuz kaçtı dediler aşağı kattakiler gürültü yapmışlar.dusun2. işte çekim yasası.sevincli.Aysuncum tavsiye ederim canm birdahakine, valla odada kimse kalmaz girmezler bilemy789 sevgiler.. |
bende dün akşamla ilgili hisettiklerimi yazmak istedim. herkes gibi bende harika bir deneyim yaşadım.yurdahala bunu bana yaşattığı için teşekkür ediyorum.biz kız kardeşimle beraber katıldık.yarım saat önce başladık biz daha iyi konsantre olmak için. elimden geldiğince imgeleme yapmaya çalıştım aklım bazen çok farklı düşüncelerede kaydı ama yinede güzel bir deneyimdi benim için. birde ben özellikle bunu imgelemediğim halde gözümün önünde hep yeşil ışıklar vardı ve kendimide hep bu yeşil ışığın içinde gördüm bunun bir açıklaması olabilirmi acaba. ayrıca uykumdada çalışma yaptığım isteğimi gördüm buda sabah kalkınca beni ayrıca çok mutlu etti. |
hayalleriniz için günde 2 defa çalışma yapabilirsiniz sabah 5.00-6:30 arası herhangi bir saatte gece 11:30-1.00 arası herhangi bir saatte (yatmadan) bir yada iki yöntem belirleyin. ne yaparsanız nasıl yaparsanız yapın en az 1 ay uygulayın.... 1 hafta sonra endişeye kapılmayın yani : D gün içinde fikirler gelebilir. Sezgilerinize güvenin... Ve en önemlisi kendinizden bir şeyler vermektir. Ozman tüm kapılar açılır. |
dünyanın etrafında sizlerle olmak müthiş bir deneyımdı.ben kısılerı enerjı formunda gördüm ve herkes pembe ısıklar içindeydi.cok güzeldi.haftaya aynı yerde aynı saatte dünyanın etrafında görüsürüzy789 |
Teşekkür ederim Sevgili Işıkk, Teşekkür ederim. Sen nasıl aileni çekim yasasıyla gönderdiysen, bende farkında olmadan ailemi çağırmış oldum. Haftaya dediğin gibi yapıcam. Yada şimdiden söylemeye başlıyim :-) sevgiyle Aysun Alıntı:
|
sadanimyaa işte böyle hep kafam karışıyor olduğum yerde sayıyorum. Bir yerde düşünün ve unutun deniyor diğer yanda 21 gün yada 1 ay devam edin deniyor ya ne olur bunun bir reçetesi vardır sanırım ?????????? |
Alıntı:
Ama ben tavsiyelerimde 1 ay dememin sebebi 21 gün boyunca tam randımanla yapamayabilirler. Aradaki açıkları bu şekilde telafi edebilmeli diye... 2 ay yapabiliyolarsa ne mutlu onlara :D |
teşekkür ederim bu iiyi oldu :)))) |
tiriniticim birde şöyle birşey var, unutun demekteki amaç aslında "ne zaman olcak, acaba gerçekleşicekmi...vs." leri unutun demek bana göre..şöyle ki dileklerimizi bilinçaltımıza yerleştirmemiz için belirli bir zamanda geçmesi gerek.mesela Akın'ın dediği gibi 21 gün gibi.dileklerimizi diyelim ki sabah ve akşam ya da dün geceki çalışma gibi bir çalışmayla yazdık ve evrenden diledik.bunu dilerken zaten öyle bir ruh haliyle düşünmeliyiz ki olmuş gibi,evrene sonsuz güvenerek.onu bir daha yazabiliriz bunu yazarkende büyük bir güvenceyle yazıp bilinçaltımızlada kesinlikle olucağını evrenin bunu gerçekleştiriceğini hissedersek ve kodlarsak bu şekilde, zaten salıvermiş oluyoruz.o güvenin diğer adıda salıvermek bana göre.zaten böylece gün içinde kendiliğinden unutmuş oluyorsun,çünkü benim böyle bir dileğim vardı demiyorsun, böylece bu unutma kendiliğinden oluyor. ben dileklerim aklıma geldiğinde "ben evrene güveniyorum.evren ben ne istersem verir" :)) diyorum ve içimi bi huzur kaplıyor. sevgiler. |
Arkadaşlar ve sevgili Yurdahal'cım mesajları şimdi okuyabiliyorum ve cevap yazma fırsatı buldum,dün akşam çok uykum olmasına rağmen sabırla yapacağımız çalışmayı bekledim ve uyumamak için direndim hatta bir ara hatırlıyorum gözlerim diken diken batmaya başlamıştı ve ne olur uyuyalım diye bana yalvarıyorlardı aa34 Sonra tam 12 de aranıza katıldım ,arkadaşlar çok büyük bir enerji oluşturduk bundan eminim çok büyük bir sıcaklık hissettim ve topluluğun içine girince bir anda kızlı erkekli karışık oldugumuzu gördüm :) İlk defa şunu hissettim farklı olarak , görsellemelerim ve isteğimi evrene göndermem çok hızlı şekilde oldu,normalde yaptıgım çekim yasası meditasyonundaki görsellemenin hızlı çekim halini yaşıyordum sanki,en son dünyanın etrafında elele tutuşmamız çok güzeldi ve kalplerimizden çıkıp dünyayı saran pembe ışıklar... Çok güzel şeyler oluyor (olacakı iptal ettim :)))) arkadaşlar buna kalpten inanıyorum kiss3kiss3 |
çok harika bir geceydi,bende oturduğum yerde gerçekten uçtuğumu hissettim.bilinç dışı başım döndü.enerjiyi ve sizlerin varlığını hissettim.Yurdahal ve katılan arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.devamın da ben de varım........ |
Fazla merak iyi değil ama yinede sorucam? Herkese Merhaba, Sormamda bir sakınca varmı bilmiyorum? Yine de özür dileyerek soruyorum çok da merak ediyorum acaba dileği gerçekleşen varmı? Teşekkür ederim. Sevgiyle kalın, Aysun |
benim o gece üzerimde inanılmaz bi agırlık vardı uyumamak icin direndim, tam 00:00 da dilegimi imgelemeye calısırken icim gecmis.. bunu otururak mı yapmak gerekiyor acaba.. ben imgeleme sorunu yasayanlardanım bu yüzdn yatarken daha iyi yapabileceğimi düsünmüstüm.. neyse uyandığımda saat 00:30 du ve yine kolumu bile kıpırdatamıycak kadar ağırlık vardı üzerimde yani pek bisey anlamadım.. Pamukcum sen bunu cok iyi yapanlardandansın anladığım kadarıyla nasıl bir yol izledin, bana yardımcı olurmusun96kl |
Alıntı "İsteyen daha sonra gerçekleşen dileğini paylaşabilir. Gerçekleşmeyen dilek yoktur. Sadece gelmesi beklediğinizden daha uzun zaman alan dilekler vardır. Bu yüzden burada birbirimize "benim dileğim gerçekleşmedi" türünden yazışmalar yapmamalı, birbirimizin içine kesinlikle kuşku düşürmemeliyiz." Arkadaşlar yukarıdaki yazıyı çalışmaya başlamadan önce yazmıştım. Bu kurala bağlı kalmamız önemli, eğer dışına çıkarsak içimize kısa zamanda endişe tohumlarını ekmeye başlarız. Çekim yasasında içine düşülen karadelik budur zaten. Ayrıca çalışmaları ister oturarak, ister uzanarak yapmamız hiçbir şeyi değiştirmez. Unutmayın niyet önemli. Her birimiz kendimize göre farkındalığı kaybetmeyeceğimiz (uykuya dalmayacağımız) bir pozisyonu benimsemeliyiz. Bu arada bazen evrenle bütünleştiğimiz anlar da yaşayabiliriz. Bu anlarda zaman mekan kavramı kalmaz ve sadece mutluluk hissi ortaya çıkar (bu gibi durumları da uykuyla karıştırmamakta yarar var) Arkadaşlar sorgulamayı bırakıp teslim olmak en verimli yoldur. Lütfen herhangi bir sorgulamaya girmeden yarın gece ne dileyeceğimiz üzerinde yoğunlaşalım. Sevgiler Yurdahal |
sevgili Aysun ve Asya, yardım ediceğini umduğum iki alıntıyı kopyalıyorum12389 Aysuncum demişsinki dilekleriniz oldumu.buna cevap olarak 30 günlük çalışma (küresel mucize projesi)'dan bir alıntı yapayım. "29 ncu Gün – Sabır ve Zamanlama Evren ile birlikte çalışmakla ilgili hızla öğreneceğimiz iki şey, Evrensel zamanlamanın insanın zamanlaması ile aynı olmadığı ve sabrın gerektiğidir ve sabır çoğu zaman derslerimizin büyük bir parçasıdır. Hepimiz sabırsız olmaya eğilimliyiz ve her şeyin tam şimdi gerçekleşmesini isteriz, ama Evrensel yasalarla, enerji ve mucizelerle çalıştığımız zaman, şeylerin ilahi zamanlama ile gerçekleştiğini biliriz ve bu deneyimlemeyi istediğimiz zamanlama ile her zaman aynı değildir. Öğreneceğimiz bir şey, her şeyin doğru ve en mükemmel zamanda gerçekleştiğidir ve eğer süreci hızlandırmaya çalışırsak, korku ve şüphe ile sorunumuz olur. Bazen gecikme kılık değiştirmiş bir kutsamadır, olay gerçekleşene kadar onu fark etmeyiz. Ancak berrak olan bir şey vardır, Evreni zorlayamayız, onu acele ettiremeyiz ve onu gitmesini istediğimiz yöne itemeyiz. Çabalayabiliriz, ama sonuçlar istediğimiz gibi olmaz ve çok daha azı bile olabilir. Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, ilahi zamanlamanın sizin yararınıza nerde işlediğini görebiliyor musunuz, belki bir şeyleri geciktiriyordur ve size başka bir şey getiriyordur? Nerede bir sabır dersi alıyor olabileceğinizi görebiliyor musunuz? Sabır nasıl beklemek gerektiğini öğrenmek ile ilgili değildir, gücümüze ve gereksinim duyduğumuz şeyi tam olarak doğru zamanda yaratmak için bizimle çalışan hayırsever bir Evrene nasıl iman edeceğimizi öğrenmekle ilgilidir." sevgili Asya imgelemede sıkıntı yaşıyormuşsun belkibu yardımcı olur.bu da bir kitaptan adını bulursam yazıcam sadece bunu not almışımsad456 ''imgelemeye başladığınızda kendiniz bizzat olayın içinde olun...kendinizi bir filmde izliyormuş gibi uzaktan izlemeyin... imgelerken bir aynaya bakmadığınız sürece yüzünüzü görmeyin...bir çok imgeleme öğretisi kendinizi bir filmde görüyormuş gibi imgelemenizi öğretir ... bu ise ağır işe yarar ve nadiren etkili olur...tıpkı günlük yaşamın içindeymişçesine hayal etmelisiniz...sokakta kendinizi yürürken imgeliyorsanız yüzünüzü, başınızı ve sırtınızı görmezsiniz...aşağıya bakıp bacaklarınızı, kollarınızı, ve tıpkı gerçek yaşamda olduğu gibi göğsünüzü görebilirsiniz'' sevgiler. |
Alıntı:
Çok güzel anlatmışsın. Bu arada yukarıda bahsettiğin teknik özellikle NLP çalışmalarında kullanılan ve çok yararlı olan bir uygulama. Güzel bir öneride bulunmuşsun Sevgiler |
çaba sevgili aysun mrt Benimde daha gerçekleşmedi ama sihir yapmıyoruz ki canımmmm.... biraz sabırlı olmak gerekiyor :) İnanç ve devamlılık çok önemli Vücut kaslarını geliştirmek için nasıl sürekli antrenman yapıyorlarsa bizde burada beyin kaslarımızı geliştiriyoruz bir çalışmada olmadı aaaa bu iş olmaz demek yok tamammı? tezahür edene kadar sabırla inançla devam ayrıca harekete de geçmek lazım oturduğumuz yerde ne olabilirki çaba çaba çaba.... sevgiler http://images.bigoo.ws/content/glitt...aneous_162.gif |
eline sağlık, çok güzel olmuş, isterken bazan evrene ulaşma şeklimiz yanlış olabiliyor,isteklerimizi doğru şekilde iletme açısından arada bir böyle yazıları okumalıyız |
İsteklerimiz için kullanabileceğimiz iki olumlama İsteklerimiz için kullanabileceğimiz iki olumlama: Partner için: Ben derin ve tamamlanmış bir sevgiyi hayatıma almak için hazırım. Partnerimin kendisini benim hayatımda mutlu hissetmesi için gerekli tüm hazırlıkları yaptım. O da beni hayatına almak için benim gibi hazırlandı. Ona “hoş geldin” diyorum. Para için: Hayatımda para, bolluk ve bereket için yer açtım. Zenginliğin mükemmel enerjisi ile dolup taşmaya hazırım. Para benim hayatımda hayat enerjimin akmasını sağlayan bir araç ve ben ona sahibim. Para benim için yemek, içmek kadar doğal ve ben bu enerjimi dilediğim gibi kullanıyorum. Sevgiler Yurdahal |
Yarın yine saat 00:00 da birlikteyiz dimi arkadaşlar? |
Alıntı:
canım benim öncelikle çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) tatlım benim naçizane vereceğim tavsiyenin özünde diyebilirim ki "yaptıkça alışılan kolaylaşan ve tecrübe kazanacağın " bir şey bu imgeleme durumu..bazen ben mesela kendime bile şaşırırım Allah Allah neler görüyorum film gibi derim bazen de düşünceler kafamdan gitmez ve konsantre olamam..Aslında konsantre olmak da çok doğru birşey değil..Yapmamız gerelen kendimizi imgeleme yapmadan önce mutlaka serbest ,gevşek bırakmak,canım kendine zaman tanı ve kafaya takma yapamıyorum diye ve ne yap biliyormusun aslında her akşam yapsan daha güzel bir alıştıma olur,her akşam oturarak(ben oturuyorum ve sırtımı da yaslıyorum) önce bir kendini 5 dakika serbest bırak,kapat gözlerini ..düşüncelerin kendiliğinden seni terketmesine izin ver.zorlamana hiç gerek yok ,eğer zihin olarak yorgunsan ,kafan doluysa o an imgeleme yapmak için zorlama ,biraz rahatlat kendini kafanı dağıt ,güzel müzikler dinle ,su sesli telkinlerimizi dinle ,neşeli birşeylerle uğraş,sonra hazır hissettiğinde kendini yine "illa konsantre olacağım "diye zorlamadan önce 5 dk dediğm gibi serbest bıraktıktan sonra kendini gözünün önüne neler gelecek takip et ,istediğin hedefinle ilgili..Ben aslında imgeleme yapmaya başlamadan bazen planlarım yani şunları bunları görselleyebilirim diye,ve sırasını belirlerim yani isteklerime enerji verdiğimi düşünüp ellerimden,sonra kendi enerjimle isteklerimin enerjisini sarmalar taç çakradan(kafamızın tepesi ) evrene yükseklere gönderirim ,sonra içimden tekrarlarım " arzumun gerçekleşmşmesi için gereken herşey bana sevgi ve uyumla geliyor ,bunları veya daha iyilerini kabul ediyorum,ben hazırım,ben alıcıyım ve ben müteşekirim ,öyle olsun " gibi bir cümle olabilir söylerim ve sonra evrende ortak bilinçte birleşen enerjimizin ışık yağmuru gibi üzerime yağdığını düşünürüm ,mesela bu plan dahilinde evrene kendi ve isteklerinin enerjisini beraner gönderirken bu noktada kendini o isteğini yaşarken imgele ve öyle gönder o da çok güzel olur bence..:) Canım bir de söylemek istediğim bir konu vardı ,Shamancığmızın "Yaratıcı imgeleme " kitabından ekleme konusu vardı,onu mutlaka oku cok faydalanacaksın tatlım ,linki bulunca ekleyeceğim :) Hemen ekliyorum : http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-imgeleme.html Kusura bakma canım fazla ve karışık yazdıysam,umarım yardımcı oldum sana asyacığım Cok sevgilerimle kiss3 |
tabii ki! hep birlikteyiz yine |
Bende katılıyorummm.Daha yeni ögrendim.Bende yanınızda olucammm. |
Arkadaşlar; Bu arada oldubil.blogspot.com adında bir blog açtım. Adı üstünde "Oldu Bil", dileklerimizi yazıp evrene kaydeceğimiz bir sayfayı kullanıma açtım. Sevgiler Yurdahal |
Alıntı:
|
Sevgili Arkadaşlar, Yıllar önce ilk bu konularla tanıştığımda ( sanıyorum 95 yılıydı), adı henüz çekim yasası olmayan , pozitif düşünce gücünü anlatan tek bir kitap vardı, sadece bir kitap. Ben kendim dahil, birçok arkadaşım, uygulamada hiç bir zorluk yaşamamıştık. Evirip çevirip aynı kitabı okuyorduk ve uygulaması çok kolaydı. İnancımız sağlamdı. Bunu ne yazık ki söylemek zorundayım ama, kişisel bilgi kirliliğine maruz kalmamıştık. Bir tek kitap vardı, içinde belli sayıda yöntem... kafayı karıştıracak başka hiç bir kaynak yoktu. O zamanlar Rei ki Türkiye'ye yeni gelmiş. Rei ki 2 den öte gitmiyor du. Rei ki 2 alan master oluyordu. O da değişti. Bazen bilgi bolluğu kirlilik mi yaratıyor diye soruyorum kendi kendime. Birçok kaynak, bir çok yöntem. Oyuncakçıdan o oyuncaktan diğerine koşturmaktan başı dönmüş çocuklar gibiyiz. Günümüzde bu kadar çok yöntem olmasına rağmen, başarı oranı o kadarda çok değil sanki...neyse bilemiyorum.. Arkadaşlar kendi düşüncelerimi sesli ifade etmek istedim. Sizden ricam, bir yöntem seçin; size kendinizi iyi hissettirecek bir yöntem. Ve onu uygulayın! Uygulamaya başladıktan sonra, bence dileklerinizi gerçekleştirmeyi öğrenene kadar diğer yöntemlere kulak tıkayın ve bu konuda kitaplar okumayın. Başardıktan sonra kendinizi tüm kaynaklara açabilirsiniz. Tüm bunlar kişisel fikrim. Paylaşmak istedim Sevgiler Yurdahal |
Alıntı:
|
yurdahal hanım paylaşımınız çok açıklayıcı olmuş ama benim merak ettiğim bir şey daha var umarım bunu da paylaşırsınız. ben sizin nasıl bir yöntem kullandığınızı merak ettim. anlatmak istediğinizi çok iyi anladım belki ben yolun çok başındayım ama bana kendimi iyi hisettirecek inancımı kırmayacak doğru yöntemi bulamadım henüz.yani pek fazla umutsuzluğa kapılmıyorum ama yinede farklı şeyler deneyerek doğruyu bulmak isteklerime bu şekilde kavuşmak daha iyi olur diye düşünüyorum. |
Alıntı:
Aslına bakarsanız ilk nasıl başladığımı çok kere anlattım. Buu forumda Çekim Yasası başlığı altında, "Evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın 1, 2 ve hazır mısınız yazıları tamamen ilk deneyimlerimden oluşuyor. Evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın1'i okuyabilirsiniz. Benim için herşey çok basit, çok kolay oldu. Açıkçası hala her istediğimi elde ediyorum. Tabii bu arada çocukluğumdan beri hep şanslı olduğumu kendime söyler dururum. Hayatı çok severim. Genel anlamda hep mutlu bir insan oldum ve oluyorum. Bunlarında bu çalışmalar üzerinde olumlu etkisi oldu muhakkak. Sevgiler yurdahal |
teşekkür ederim.o yazılarınızı okumuştum ama tekrar okuyacağım mutlaka. galiba ben çok fazla gözümde büyütüyorum ve beklenti içinde oluyorum bunu bir an evvel halletmeliyim sanırım :) birde eminim mutlu hisettmek çok önemli. tekrar teşekkür ederim. |
Evet, Hiç birşeyi gözümüzde büyütmeyelim. Hele isteklerimizi asla. İsteğimiz varoluşun içinde o kadar küçük, o kadar minik ki... Evrenin onu yaratamaması mümkün değil:) |
sevgili yurdahal hanım, oldubil sitenize giriş yapamadım.. sanırım davet etmeniz gerekiyormuş.. beni de bu kervana alır mısınız? :) bu arada perşembe gecesini heyecanla bekliyorum.. herşey için yürekten teşekkürler... |
tekrar dener misiniz. problemi hallettim sanıyorum, ancak emin olmam gerek:) yurdahal@gmail.com'dan beni haberdar ederseniz sevinirim oldubil.blogspot.com |
"Oldu Bil" çalışmaya başladı İlk dilek senden geldi Belgin'ciğim. Tebrikler |
y789 Şansım fazla desene.İlkler her zaman önemlidir dimi canım benim.Oldu biliyorum ve fazla kurcalamıyorum 956k |
arkadaşlar kafa karışıklığı olmuş sanırım çok üzgünüm payım olduysa ama gerçekten yardım etmek istedim.ağla2 çok üzüldüm okuyunca ağla2ağla2ağla2 amacım bilgi kirliliği yapmak değildi.kesinlikle de şimdiye kadar işime yaramamış ya da faydalanmadığım hiçbir yöntemi yazmadım.tamamen tecrübe ettiğim şeyleri yazdım fayda olması açısından.tabii ki çok fazla teknik var.zaten bunları tecrübe edip hangisiyle sonuç alabiliyorsak onunla devam etmeliyiz.yani çok fazla okuduğumuz için... sevgiler. |
PErşembe gecesi çalışmamıza 24 saatten az kaldı arkadaşlar:) |
Hayır sevgili Işıkk sözüm kesinlikle sana ya da destek olmaya çalışan diğer arkadaşlara değil. Ben günümüzün koşulları ve kitapçı reyonlarından bahsetmeye çalıştım daha çok. Ben de birçok farklı tavsiyede bulunuyorum. Belki birinden biri işe yarar diye. O yazımla sesli düşündüm. Sebepleri bulmaya çalıştım. Son 13 yıl içindeki değişiklikler ne? Onları düşündüm biraz. Aslına bakarsan yazdıklarım birazda kendime:) Sevgiler Yurdahal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM. |