![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Çok güzel :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
katılmak isteyenler buraya yorum yazarsa sevinirim en azından tarih ve saati belirlemiş oluruz y789 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı çok iyi olur aslında nete girmesemde uygulayabilirim diye düşünürum. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben de uyarım :)) Belirleyelim bir saat her cuma ya da cumartesi saat 23:32 mesela nasıl? :)) |
bana uyar... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Hani beklemeyelim, bugün yapalım derseniz bu akşam da olur :)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yuppyy ypalım o zmaan :)) bu akşam da yapalım perşembe akşamı da:)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı O zaman katılmak isteyen herkese açık bu olay bu akşam saat 23:32 ve perşembe akşamı da 23:32 de bir arada olmasak bile, isteklerimizi aynı anda evrene yolluyoruuuz. Bir birinizin isteklerini merak etmiyoruz. Sadece birlikte istemenin gücünü hissetmeye çalışıcaz. Bakalım neler olcak? (Saatlerinizi kurmayı unutmayın he) :D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende varım k8908 k8908 |
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bugün 23:32 de dilek dileyeceğiz.. herkes davetlidir o zaman..y789 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı tamamm tamamm ben de varım :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben de ben de...sağolunuz,varolunuz gençler kiss3 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende tum katılanlara teşekkur edecegim |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı 1 saat 30 dakika kaldı :D 23:32 'ye dilekleri hazırlayıııın :D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bensiz olmaz bende varım..... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben de varııım blissy Burayı tekrar canlandırmanız harika oldu :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı HEEEY BU SÜPER BİŞEY YAAA sevincliBEN DE VARIM.HATIRLATTIĞI İÇİN SWEEETÇİĞİME TEŞEKKÜRLER.....happy6 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben herkesi hisseettim :)) çok güzeldi:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı şimdi tekrarı perşembe gecesi 23.32 de değil mi??? |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Eveeet perşembe de yapıcaz :)) Perşembe aynı saatte... 23:32 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bende o saatte dieğimi dilemek üzere aranızda olacağım inşallah:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı süperrr... daha çabuk olacak inş. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı İnşaAllah:)art56art56 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı oooo başladığına sevindim bende bu akşam yanınızdayım nasipse 23:32 :D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende katılmak istiyorum. 956k dilek diledikten sonra katılanların isimlerinide söyliycekmiyiz? |
|
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı banada heyecan bastı :))))) ne güzel hep beraber aynı zamanda bişeyler isteyeceğiz ay ne istesem acaba :)))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı 23:32 ye az kaldı sayılır bu gece de dilek gecesi ve dilek dilemek isteyen herkese açık :)) Dileklerimizi kendimize saklıyoruzzz. Tam vakit geldiğin 10 dk dileğimizi imgeliyoruz. Sonra da katılan herkese içten bir teşekkür yolluyoruz. Eminim bu akşam da harika olcak. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ayh bi de düşünüooo:D ben dileyeceğim şeyi biliorum :))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bol enerjili bir dilek gecesi diliyorum herkese actionsmile tüm enerjimle,sevgimle ve dileklerimle bende aranızdayım girlhaha tüm dileklerimiz kabul oldu bile k8908 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Harikasın ECEM18 ve iyi ki varsın iyi ki bizimlesin :)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı sizlerde iyiki varsınız ark5 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı burdayım biliyorum ki hepimizin yüreği burda sizleri ve seçtiğim herşeyi seviyorum:) boolll enejili bool mutluluk diliyorum kii çemberimiz büyüsün ve içimizee birçook isteğimizi alalım...SİMİT (evrene verdim isim:)) bize kapılarını bu gece sonsuz açtııı:))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı O0:))))))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Teşekkür ederim iyki varsınız sizi seviyorum...dileklerimizzz evrene ulaştı kabul olduuuuuuuuuuuu |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hayranım size. ben çok yoğun bir enerji yaşadım ve ağır geldi :)) dileğimi 2 dakıkada hayalledim ve gözlerimi açtım:) süper enejiniz vardı..maşallahhhhh...tüütüüüttüüüü :D:D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yine yapıyoruz dimii arkadaşlar ! |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı elbette:))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 AM. |