![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
Öncelikli olarak bi arkadaş dedi ki ben şimdi bankaya gidiyorum iki nokta uyguladım işte zamanın çarçabuk geçeceğini ve sıra beklememek istediğini istemiş. Ve gidiyor bankaya bi süre sonra bi teyze mi artık biri numarasını veriyordu veya bi yerden numara buluyo ve hemencecik işini halledip çıkıyor. İki durumdada sizin mesela numara buldu. Adamın zaten algıları açık zamanın hızlı geçmesini istiyor ve her durumu kolluyo derken gişe yerinde numarayı buluyor. İkinci durumda karamsar olan birisi geliyor koltuguna nasıl olsa beklemek zorunda ve bekliyor oradaki numarayı görmüyo. İkinci durumda teyze ona numarayı vermiş. Mesela teyze niye onu seçti ? Belki zamanın çabuk geçmesini istediği için beden diliyle aceleci oldugunu yansıttı teyze onu seçti , karamsar olsa otursa koltugunda gelip ona numara verilir miydi ? İkincisi başka bir arkadaş özellikle bu çok dikkatimi çekmişti. Dedi ki gittim oraya çok sıra vardı ama 10dakikada hemen geçti gişeler hızlı çalıştı acaba ? Burada görmek istenilen şey hızlı olması 6 gişe varsa hızlı olanı görürsün eğer sen sıranın gelmeyecek oldugunu dusunseydin o gişelerden biri belki bi adam kitlenmiş numara kitlenmiş onu görecektin ve zaman senin için geçmeyecekti. Arkadaşlar ben bunların bi çoğunun kişinin algılama şekli olduğunu düşünüyorum. Dünyayı nasıl görüyorsan senin için öyledir. Bilmiyorum arkadaşlar yanılıyor muyum ? |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaşlar bir süredir Kuantum ve Çekim yasası ile ilgileniyorum.. Bu arada MEVLANA ve Mevlevilik de okumaya çalışıyorum.. Kendimce şöyle bi tesbitte bulundum.. Mevlana biliyoruzki tüm dinlere hitab eden ve tartışmasız tüm dünyada kabul görmüş önemli bir düşünür.. Ben kuantum öğretisinde Mevlanadan başka bişey görmüyorum.. Mevlananın öğretisi Çekim yasası adı altında tüm dünyaya işleniyor diye düşünüyorum.. Bu yüzden bu durumdan rahatsızlık duymamakla birlikte olumlamalarımı dua kabul edip Allahın büyüklüğünü ve gücünü kabul edip o şekilde yapıyorum... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Mine arkadaşım sana katılıyorum. Mevlana Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun demiştir. Bu konuda Ne Biliyoruz ki? - What The Bleep Do We Know? -#(Ne Biliyoruz ki? - What The Bleep Do We Know) belgesel tarzında filmi durumu iyi açıklayanlardan bir tanesi. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Arkadaşlar size katılıyorum bende, kuantumla ilgilenen herkeze, kuantumla ilgili kitapların yanı sıra mutlaka Mevlana ve onu felsefesiyle ilgili kitaplarıda okumalarını öneriyorum |
|
teşekkürler |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı "Heyecanlıyım" arkadaşımın eklediği Dr. Muhammed Bozdağ'ın yazısı için tşk ederim. yazılan bazı konulara katılmakla birlikte katılmadığım biçoğu tanımda var tabiki. Çekim yasasını : sperm ve yumurtayla insan yaratmak , ciğerlerdeki kılcallarını düşüncelerle yaratmak vs.. kadar geniş olarak hiçkimsenin ele aldığını zannetmiyorum. İtiraf ediyorumki The secret kitabında gerçekten fazla abartılı, caçma bulduğum konularda yok değil. Fakat bizde az çok sahip olduğumuz dini ilmimiz gereği neyi ne kadar yapabileceğimizi (tabiki oda Allah ın izniyle) kavrayabilecek beyine sahibiz. bu konuyu bu kadar derin olarak hiçkimse gerçekleştirmeye çalışmaz bende dahil. evet doğru, The secret ve benzer kitapları okuyor ve birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz.hem inancımıza hemde ahlaki değerlerimize uygun olanları çekip çıkartıyoruz içinden ve kendi çapımızda uygulamaya çalışıyoruz. Kişisel gelişim felsefesinin doğduğu ABD nin yaşadığı vahim durum ele alınmış , onların içinde bulunduğu sosya,kültürel,ahlaki çöküntünün sebebi olarakda direk bu yasanın ilişkilendirilmesi ne kadar doğru? günlerce tartışabilirim. Yazar çekim yasasıyla ilgili biçok olumsuzluktan bahsetmiş, düşüncelerini yazmış saygı duyarım. Ama tartışılmaz bi gerçekde varki kötü, bencil, olumsuz düşündüğümüzde işlerimizde, hayatımızda hiç yolunda gitmiyor. Neyi ne kadar güzel , iyi olarak düşünürsek hayatımız da o yolda hep güzelleşiyor. Diğer arkadaşlarımında yazdığı o güzel sözü tekrarlamak istiyorum. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun - Mevlana Genel olarak söyleyebilrim ki Kişisel gelişim kitaplarının olsun, bu sitenin olsun başlıca mesajı; insanların kendine güvenmelerini, hayata daha olumlu bakmalarını, sahip olduğumuz şeylerin değerini fark etmemizdir. En azından benim aldığım mesaj budur. |
|
|
|
|
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bunlar gerçekse sen müthiş şeyler başarıyorsun o hale gelmişsin artık... |
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaşlar hadiiiiiiiiiii bu akşam toplanıyoruz hep beraber isteklerimizi evrene gönderiyoruz 23.00 ve 00.00 da herkesin istekleri istediği gibi gerçek olsun ışığınız bol olsun........... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı gece tüm duygumla sizinleyim. ayrıca bu gece çok fazla ihtiyacım var pozitife ,sevgiyle kalın.... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben dün gece dileklerimi diledim gerçekleşiyor olduğunu biliyorum. Teşekkürler herkese |
|
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı İsteklerimi gözümde canlandırmak istediğimde istemediğim görüntüler geliyor ne yapmam gerekiyor? Bu kez de korktuklarım olacak diye endişeleniyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum... |
olmayacagını düşünüp endişelendiğin için istemediğin şeyler gözünde canlanıyordur... öncelikle kendini rahat ettir iyice istediğin şeylere odaklan.. istemediğin düşünceler olursa iptal edip istediğin şeyleri düşünmeye devap et en önemli çalışma iptal çalışmasıdır... kötü birşeyler aklımıza gelince hemen iptal edip yerine hemen olumlu düşünce kalıbımızı oturtuyoruz... kolay gelsin isteklerin senin ve bütünün hayrına olacak şekilde gerçekleşsin.. sevgi ve ışığın daim olsun.... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı vitamin imgelemelerinde daha başarılı olmak istersen aşagıda verdigim link sana daha fazla yardımcı olacak .... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-imgeleme.html |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Çok teşekkür ederim canım benim... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı rica ederim efenim ne demek hepimiz biriz yardımım olduysa ne mutlu bana.... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahal hanım ebruli de programda şu anda. bugün saat 15.28 de acil olmasını istediğimiz şeyleri imgelememizi söylüyor. hemen haber vereyim dedim. yanlış bir yere yazdıysam kusura bakmayın =)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yazı icin cok tesekkurler :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı TeşekkürlerO0 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhaba arkadaslar bende bu gruba katılmak istiyorum. hala persembe geceleri imgeleme yapıyormusunuz ? saat kacta ve herkes kendi istegine mi odaklanıyor? beni aydınlatırsanız sevinirim. sevgiyle kalın |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı cumartesi günü yüklü miktarda ki bi faturayı bulamadık. hafta sonuda hep aklımdaydı nereye gitti bu fatura diye. bugün işe geldiğimde her tarafı aradım yeniden, bulamadım . sonra bulduğumu imgeledim kapattım gözlerimi hayal ettim . arada aklıma geldi gün içinde malesef ama az öncce gönderlecek evrakları hazırlarken hiç aklımda yokken yani, buldum. nasıl mutluyum anlatamam. şükürler olsun RABBİME cilgin897 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhaba yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum çalışmalar devam ediyormu? |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahal cok güzel yazmisiniz elinize dilinize saglik sevgiyle kal :)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaşlar artık perşembe akşamları toplanmıyormusunuz? |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı slm bende aranıza yeni katıldımm. the secreti okumadım ama filmini izledim ve çok etkilendim kendi hayatımda da uygulamaya başladım aklımdan ne geçiriyorsam gerçek anlamda ne istiyorsam oluyor.. ama tabi küçük istekler bunlar.. bazen şüpheye düşüyorum ve isteklerimden uzaklaşıp olmayacak düşüncesine kapılıyorumm.. bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim özellikle yurdahal senin fikirlerini bekliyorum.konsantrasyonumu nasıl etkin kılabilirimm..şimdiden teşekkür ederim.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu akşam bende imgelemeye katılıyorum arkadaşlar.... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Yurdahal cok güzel yazmisin eline diline saglik, bugün bende imgelemeye katiliyorum.sevgiyle kal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaslar ben unutma kısmını basaramıyorum .. imgelemeyi yaptıktan siparisimi verdikten sonra unutamıyorum surekli aklıma gelip heyecanlandırıyor beni :) nasıl basarıyorsunuz? yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı seni heycanlandıran olumlu duygu düşünce içinde olmanı saglayan bi durumun sakıncası oldugunu sanmıyorum ama eger endişe ve diğer duygularla birlikte aklından çıkmıyor olsalardı ozaman bir sıkıntı olurdu bence |
Sevgiler :) 25889 |
Cevap: Olumlama saati Bi dakika ben toplu olumama gününü kaçırdım öyleyse. Yeniden bir tane başlatabilir miyiz? Hepinize sevgiler, selamlar |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Unutmayın; “hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır.” Hepimiz sınırsız bir güç ile birlikte yaşıyoruz. Tüm dünya, aynı fizik kurallarına bağlı. Dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın, hangi ülkede olursanız olun çekim yasası sizinle birlikte. Çekim yasası kişilere bağlı çalışmaz, değer yargıları yoktur, neyin iyi yada neyin kötü olduğu ile ilgilenmez. Yasa düşündüğünüzü çekersiniz demektedir. Bu yüzden düşünce yapımızı hep iyiyi, güzeli düşünecek şekilde yapılandırmalıyız. İnsanoğlu vaktinin büyük bir kısmını düşünerek geçiriyor. Araştırmacılar günde 60.000 farklı düşünce üretebileceğimizi söylüyor. Biriyle konuşurken, televizyon izlerken, gazete olurken, ya da müzik dinlerken sürekli düşünüyoruz. Geçmişteki anılarımızı düşünüyoruz, geleceğe dair planlar yapıyoruz. Düşünmediğimiz bir an bile yok Hatta bilinçaltımız, uykuya dalmadan önce düşündüklerimiz üzerinde çalışmaya devam eder. En çok düşündüğünüz şey karşınıza çıkacaktır. Unutmayın yaşamınızdaki her koşul değişebilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 PM. |