![]() |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bu günlerde her yere yetişmeye çalışırken sobeliyorum kendimiy789 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
bence var canım... ben çok gördüm... ahhhhh.... ama doğru olabilir de dediğin yani oluruna bırakma gibi nasıl olsa olmaz diyenler yani ısrar etmeyenler isteklerinde hep kazanıyor ... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe ben kendimi farketmeye başladığımı farkettim kendimi özümü tanıyorum. Herkestenr ve herşeyden öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var... sevgilerle... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe beynimde çakan tek bir kıvılcımla anın nasılda hemen değiştiğini fark ettim..(ve o kıvılcımın bu sitede gözüme çarpan tek bir cümle olduğunu fark ettim) :)) sevgilerle.... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bu günlerin (acı günlerimin) geççeği anı hesaplarken yine ağlamışım ...offfffffffff...bu da sobeyse...yine sobelenmişim.. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe elimin çoğu zaman sivilcelerime gittiğini farkettim |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe kafama koyduğum şeyleri örneğin 3 üniversitemide bitirebilme ümidimin yeniden içimde şimşek gibi çaktığını farkettim:):):) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bende bu yazıyı okurken farkettim :):)sürekli değişiklik içerisinde olmak istiyorum yani otrurken bireden ayağa kalkmak ders çalışrken bilg açmak isteği hiperaktiflik sanırım :) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe çok güzel bir başlıkla karşı karşıya kaldığımı farkettim şimdi:) bir de tüm anlaşmazlıklarda kendimi hatalı gördüğümü, üzüldüm:( |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bugün görüşeceğim kişiyle suçu olmadıgı halde arkdsının yaptıgı aptal bi şaka yüzünden suçlarcasna görüşmeyi red etmemdeki durumun aslnda kendi içimde kmseye söyleyemediğim bi bahene oldugnu ve bu bahaneyi yaratmadaki sebebnde aslnda kendme hala güvenmememden kaynaklandığını farkettim .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 AM. |