Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   Hadi Bakalım Sobe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/14595-hadi-bakal305m-sobe.html)

Sultan 08-10-2009 11:02 AM

Cevap: Hadi Bakalım Sobe

bu günlerde her yere yetişmeye çalışırken sobeliyorum kendimiy789

rüzgârın kızı 08-10-2009 11:26 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523983)
Çirkin şansı diye bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama soruyu görür görmez aklımda bir yanıt oluştu, yazmadan geçmek istemedim :) Çirkin şansı diye bir şey varsa eğer çok istedikleri bir şeyi 'amaaan nasıl olsa benim olmaz, bana gelmez' diyerek serbest bıraktıkları için olabilir girlhaha

Kendimi tehdit ederken sobeledim kendimi :) 'Bir daha gece geç saatte kahve içersen var ya Belgin, kork benden elimden çekeceğin var, aç bırakırım seni görürsün y789'

bence var canım...
ben çok gördüm...
ahhhhh....

ama doğru olabilir de dediğin yani oluruna bırakma gibi nasıl olsa olmaz diyenler yani ısrar etmeyenler isteklerinde hep kazanıyor ...

asi_mavi2 08-10-2009 01:13 PM

ben kendimi farketmeye başladığımı farkettim kendimi özümü tanıyorum. Herkestenr ve herşeyden öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var... sevgilerle...

doris 08-10-2009 02:00 PM

beynimde çakan tek bir kıvılcımla anın nasılda hemen değiştiğini fark ettim..(ve o kıvılcımın bu sitede gözüme çarpan tek bir cümle olduğunu fark ettim) :)) sevgilerle....

rüzgârın kızı 08-11-2009 10:41 PM

bu günlerin (acı günlerimin) geççeği anı hesaplarken yine ağlamışım ...offfffffffff...bu da sobeyse...yine sobelenmişim..

Houner 08-11-2009 11:53 PM

elimin çoğu zaman sivilcelerime gittiğini farkettim

mermaid-B 09-11-2009 01:08 AM

kafama koyduğum şeyleri örneğin 3 üniversitemide bitirebilme ümidimin yeniden içimde şimşek gibi çaktığını farkettim:):):)

esra90 09-11-2009 01:48 AM

bende bu yazıyı okurken farkettim :):)sürekli değişiklik içerisinde olmak istiyorum yani otrurken bireden ayağa kalkmak ders çalışrken bilg açmak isteği hiperaktiflik sanırım :)

eertas 09-11-2009 07:59 AM

çok güzel bir başlıkla karşı karşıya kaldığımı farkettim şimdi:)
bir de tüm anlaşmazlıklarda kendimi hatalı gördüğümü, üzüldüm:(

darkdays 12-12-2009 08:48 PM

bugün görüşeceğim kişiyle suçu olmadıgı halde arkdsının yaptıgı aptal bi şaka yüzünden suçlarcasna görüşmeyi red etmemdeki durumun aslnda kendi içimde kmseye söyleyemediğim bi bahene oldugnu ve bu bahaneyi yaratmadaki sebebnde aslnda kendme hala güvenmememden kaynaklandığını farkettim ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 AM.