Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   Hadi Bakalım Sobe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/14595-hadi-bakal305m-sobe.html)

darkdays 13-12-2009 02:23 PM

Cevap: Hadi Bakalım Sobe

çok begndiğim bi kişiyle konuştum bugün face de ve begendiğim kişilerin belli zaman sonra bi şekilde hayatıma girdğini düşnürken sobledim kendimi :) çekim yasasını seviyorum :)

Belgin ∞ 13-12-2009 02:31 PM

İstediğim kahveyi almaya gittiğimde büfe sahibinin sadece 1 tane kaldı, onu da kendime ayırmıştım ama sen al istersen dediğinde yok o senin kısmetinmiş ben başka alırım diyerek büyük bir fedakarlık yaptım y789 ama sonra pişman olup hayıflanırken yakaladım kendimi girlhaha neden almıyorsun ki, bir pazar kahvesi içemiyorsun işte şimdi.

spestnaz 13-12-2009 02:54 PM

içimden O nunla konuşurken sobeledimm kendimi blissy bazen gözlerimi kapatınnca geliyor ve sımmsıcak bi sessle herşey çok güzel olacak, diyor ve gidiyor. .

yaseminist 13-12-2009 03:02 PM

Bu hafta sonu çok sakin olduğumu, önceden çok sinirlendiğim olaylara kolayca öfkelenmediğimi, çevremdeki insanlara gerçekten hak ettikleri değeri vermediğimi, ben mutlu olduğumda, çevremdeki herkesin daha da mutlu olduğunu fark ettim y789

Kendi kendime "bundan sonra herşey çok daha güzel olacak" derken sobeledim kendimi.. sevincli

gvdfl 29-12-2009 09:45 PM

küçük düşürülmekten çokkorkarım.Bir çok korkum var ama çıkaramıyorum korkularımı.

Ama biliyorum ki korkular mutluluğun en büyük düşmanıdır.

songulakpinar 30-12-2009 12:53 PM

bir kaç gündür farklı olduğumu, zıt gruplarla birlikte zaman geçirip her ortamda hepsine değer verdiğimi düşünüp gururlanırken sobeledimsmileydance

ZEYNEP2 02-01-2010 02:09 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
ben bunları haketmiyorum bana bunu yapamazlaaaaaaaaaaaar..canlarına okucam hepsinin !!!!

diye iş arkadaşlarıma sinirlenirken yakaladım kendimi.

ve aslında bu düşünce ile birlikte iyi olan şeyleri de ( özellikle para) haketmediğimi bilinçaltıma da çapalamışım ; bu düşünceyi ısrarla devam ettirmeye çalışırken sobeledim kendimi !!!!

Reyhani 19-02-2010 02:48 PM

Gönlümüzde neyi beslersek ilahımız odur. Neden fena şeylere tapalım bütün güzelliklerin her dem farkına varalım.

beertouch 08-04-2010 05:14 PM

kaybetme korkumu sobeledim dun aksam ve olumsuz dusuncelerimi...

derya88 08-04-2010 05:26 PM

dün akşam sevmedigim insanlara tahammülüm olmadıgını sobeledim. sanki daha fazla kendime zarar verdigimi gördüm....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 AM.