![]() |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe çok begndiğim bi kişiyle konuştum bugün face de ve begendiğim kişilerin belli zaman sonra bi şekilde hayatıma girdğini düşnürken sobledim kendimi :) çekim yasasını seviyorum :) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe İstediğim kahveyi almaya gittiğimde büfe sahibinin sadece 1 tane kaldı, onu da kendime ayırmıştım ama sen al istersen dediğinde yok o senin kısmetinmiş ben başka alırım diyerek büyük bir fedakarlık yaptım y789 ama sonra pişman olup hayıflanırken yakaladım kendimi girlhaha neden almıyorsun ki, bir pazar kahvesi içemiyorsun işte şimdi. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe içimden O nunla konuşurken sobeledimm kendimi blissy bazen gözlerimi kapatınnca geliyor ve sımmsıcak bi sessle herşey çok güzel olacak, diyor ve gidiyor. . |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Bu hafta sonu çok sakin olduğumu, önceden çok sinirlendiğim olaylara kolayca öfkelenmediğimi, çevremdeki insanlara gerçekten hak ettikleri değeri vermediğimi, ben mutlu olduğumda, çevremdeki herkesin daha da mutlu olduğunu fark ettim y789 Kendi kendime "bundan sonra herşey çok daha güzel olacak" derken sobeledim kendimi.. sevincli |
küçük düşürülmekten çokkorkarım.Bir çok korkum var ama çıkaramıyorum korkularımı. Ama biliyorum ki korkular mutluluğun en büyük düşmanıdır. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bir kaç gündür farklı olduğumu, zıt gruplarla birlikte zaman geçirip her ortamda hepsine değer verdiğimi düşünüp gururlanırken sobeledimsmileydance |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ben bunları haketmiyorum bana bunu yapamazlaaaaaaaaaaaar..canlarına okucam hepsinin !!!! diye iş arkadaşlarıma sinirlenirken yakaladım kendimi. ve aslında bu düşünce ile birlikte iyi olan şeyleri de ( özellikle para) haketmediğimi bilinçaltıma da çapalamışım ; bu düşünceyi ısrarla devam ettirmeye çalışırken sobeledim kendimi !!!! |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Gönlümüzde neyi beslersek ilahımız odur. Neden fena şeylere tapalım bütün güzelliklerin her dem farkına varalım. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe kaybetme korkumu sobeledim dun aksam ve olumsuz dusuncelerimi... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe dün akşam sevmedigim insanlara tahammülüm olmadıgını sobeledim. sanki daha fazla kendime zarar verdigimi gördüm.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 AM. |