![]() |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe blue jaloon'cum yorumdan önce bir sobeleme anını yazman gerekmekte sevincli Bu konunun gereği özel şarttır :) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe şu an maddi olarak neye sahip olursam olayım ,şuanki halimle mutlu olamayacağımı sobeledim kendimeneutrali5 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Bak bak blue jalon'a uyanıklık yapıp yeni mesaj yazmak yerine, yazdığı mesajı değiştirmiş derken sobeledim kendimi. girlhaha Gülpor'cum mutlu ol, gerçekten mutlu ol öyle sahte değil. Bak o zaman nasıl değişiyor asla değişmez dediklerin bile. Bir dene, ne kaybedersin? |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe dertyçok değişmişim şükürler olsun bugün değişen yaşamım beni sobeledi ilk defa sobelenmek beni mutlu etti .bugün bayramın ilk günü ben karşılaştığım bütün insanlarla bayramlaştım onlar bana tebessüm ve sohbet hediye etti bende o insanlara çok güzel bir gün beni sobeledi çok mutluyum kendimi ve insanları çok seviyorum |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe birine karşı kalbim pır pır ederken sobeledim kendimi:) hemen arkasından bu çocuk sana bakar mı derken sobeledim, egom fena halde iş başında:):):) bu arada belgincim ve ayşegülcüm çok güzel bi konu olmuş, çok mutlu oldum, teşekkürler şekerlerimmm benniiimmmmmm:))) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe ooo67öğretmenim bu yıl birleştirilmiş sınıf okutuyorum bir öğrencim hakkında bu çocuktan bir şey olmaz diye düşünürken sobeledim kendimi |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe sevgilimi kendimi değersiz gördüğüm için ve o da bana ayna olduğu için terkedemediğimi bugün daha iyi anladım.. ama şükürler olsun 1 ay önce ayrıldım ve bir hafta önce kalbimden ve hayatımdan tam olarak çıkardım... meğer kendimi ne kadar güçsüz görmüşüm onu farkettim..ama asıl gücün içimde olduğunu gördüm |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe neden çirkinler şanslıdırdusun2 derken ... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
Çirkin şansı diye bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama soruyu görür görmez aklımda bir yanıt oluştu, yazmadan geçmek istemedim :) Çirkin şansı diye bir şey varsa eğer çok istedikleri bir şeyi 'amaaan nasıl olsa benim olmaz, bana gelmez' diyerek serbest bıraktıkları için olabilir girlhaha Kendimi tehdit ederken sobeledim kendimi :) 'Bir daha gece geç saatte kahve içersen var ya Belgin, kork benden elimden çekeceğin var, aç bırakırım seni görürsün y789' |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 AM. |