Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   Hadi Bakalım Sobe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/14595-hadi-bakal305m-sobe.html)

Belgin ∞ 20-09-2009 11:35 PM

Cevap: Hadi Bakalım Sobe

blue jaloon'cum yorumdan önce bir sobeleme anını yazman gerekmekte sevincli
Bu konunun gereği özel şarttır :)

gülpor 20-09-2009 11:59 PM

şu an maddi olarak neye sahip olursam olayım ,şuanki halimle mutlu olamayacağımı sobeledim kendimeneutrali5

Belgin ∞ 21-09-2009 12:05 AM

Bak bak blue jalon'a uyanıklık yapıp yeni mesaj yazmak yerine, yazdığı mesajı değiştirmiş

derken sobeledim kendimi. girlhaha

Gülpor'cum mutlu ol, gerçekten mutlu ol öyle sahte değil. Bak o zaman nasıl değişiyor asla değişmez dediklerin bile. Bir dene, ne kaybedersin?

SON LİMAN 21-09-2009 12:33 AM

dertyçok değişmişim şükürler olsun bugün değişen yaşamım beni sobeledi ilk defa sobelenmek beni mutlu etti .bugün bayramın ilk günü ben karşılaştığım bütün insanlarla bayramlaştım onlar bana tebessüm ve sohbet hediye etti bende o insanlara çok güzel bir gün beni sobeledi çok mutluyum kendimi ve insanları çok seviyorum

yasal06 22-09-2009 12:49 AM

birine karşı kalbim pır pır ederken sobeledim kendimi:) hemen arkasından bu çocuk sana bakar mı derken sobeledim, egom fena halde iş başında:):):)

bu arada belgincim ve ayşegülcüm çok güzel bi konu olmuş, çok mutlu oldum, teşekkürler şekerlerimmm benniiimmmmmm:)))

SON LİMAN 07-10-2009 10:32 PM

ooo67öğretmenim bu yıl birleştirilmiş sınıf okutuyorum bir öğrencim hakkında bu çocuktan bir şey olmaz diye düşünürken sobeledim kendimi

ZEYNEP2 07-10-2009 11:34 PM

sevgilimi kendimi değersiz gördüğüm için ve o da bana ayna olduğu için terkedemediğimi bugün daha iyi anladım..

ama şükürler olsun 1 ay önce ayrıldım ve bir hafta önce kalbimden ve hayatımdan tam olarak çıkardım...

meğer kendimi ne kadar güçsüz görmüşüm onu farkettim..ama asıl gücün içimde olduğunu gördüm

rüzgârın kızı 08-10-2009 08:44 AM

neden çirkinler şanslıdırdusun2
derken ...

Belgin ∞ 08-10-2009 10:00 AM

Alıntı:

rüzgârın kızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523321)
neden çirkinler şanslıdırdusun2
derken ...

Çirkin şansı diye bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama soruyu görür görmez aklımda bir yanıt oluştu, yazmadan geçmek istemedim :) Çirkin şansı diye bir şey varsa eğer çok istedikleri bir şeyi 'amaaan nasıl olsa benim olmaz, bana gelmez' diyerek serbest bıraktıkları için olabilir girlhaha

Kendimi tehdit ederken sobeledim kendimi :) 'Bir daha gece geç saatte kahve içersen var ya Belgin, kork benden elimden çekeceğin var, aç bırakırım seni görürsün y789'

blue jaloon 08-10-2009 10:12 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523983)
Çirkin şansı diye bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama soruyu görür görmez aklımda bir yanıt oluştu, yazmadan geçmek istemedim :) Çirkin şansı diye bir şey varsa eğer çok istedikleri bir şeyi 'amaaan nasıl olsa benim olmaz, bana gelmez' diyerek serbest bıraktıkları için olabilir girlhaha

Kendimi tehdit ederken sobeledim kendimi :) 'Bir daha gece geç saatte kahve içersen var ya Belgin, kork benden elimden çekeceğin var, aç bırakırım seni görürsün y789'

cok kötüsün derken sobeledm kendimigirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 AM.