![]() |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bende öğrencimin ailesinde yaşanan sorunları anlatınca acıma duygumun çok fazla olduğunu fark ettim. küçücük çocukla oturup hüngür hüngür ağlayabilirdim nerdeyse. ama insan sorunları olanları dinledikçe daha çok tutunuyor hayata. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bu siteyle ve sizler gibi güzel insanlarla tanıştığımdan bu yana durduk yere afedersiniz ama şapşal şapşal gülümserken yakalıyorum kendimi, sadece ben değil yakınımda olan diğer insanlarada sobeleniyorum. ama utanıcak bir şey yok dimi? bende öyle diyorum, şaşkınlıkla bana baktıklarında hadi sizde gülümseyin diyorum girlhahagirlhaha |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Kendi halime yaşarken(etraftaki insanlarla çoğu ilgilenmezken)(aslında ihtiyacım olduğunu düşünmememe rağmen sosyallik arttırıcı telkini dinlemeye başladım) insanlarla selamlaşmamın artmasını, farketmenin ve fark edilmenin güzelliğini hissederken sobeledim kendimi Ayrıca sosyalliğimin artmasının bana pozitif enerji veridğinin ve kendime güvenimi arttırdığının farkına vardım Mutlu anları ıskalamamanın çok önemli ve gerekli olduğunu ve bunu uygulamak için her fırsatı değerlendirdiğimi düşünürken sobeledim kendimi Kendimi, hayatı, farkında olmayı ve sizleri seviyorum... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
|
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Bugün telkinlerin işe yaramasını kolaylaştıran şeyin farkındalıkların artması olduğunu düşünürken sobeledim kendimi ve telkinleri ilk dinleyişimde farkındalığım yeteri kadar artmadığı için değişimin farkına varamadığımı anladım :)) Bol farkındalıklı günler... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe sweeet önerilerin için teşekkür ederim.umarım kolay kolay unutmam anılarımızı.ama anıları yaşadığın kişiyle canlı kalır gibi yaşanılanlar.sanki onu kaybettiğinde anılarda beraberinde daha az hatırlanır gibi geliyor..sık hatırladığım bişeyi paylaşmak istedim .. çocukken ananemlere gittiğimizde yemek sonrası muhakkak meyve yenirdi..kocaman kırmızı kavun elmalar olurdu..çok sever bolca yerdik.ama her devasında ananem giderken bize o kavun elmalardan çantamıza kordu evde de yememiz için.. hiç unutmazdı. bizdee ne sevinirdik..şimdi o büyüklükte o tatda elma yok..yada çocukça sevinçlerimiz:( |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe hehehe belki de o zaman sen küçük olduğun için elmalar büyük geliyordu :))) haklısın ama şimdilerde özellikle de istanbul gibi büyük ve klabalık bir şehirde eskisi kadar iyi meyve sebze bulmak zor böyle, ya bahçe işi olcak ya da ekolojik tarımla yetiştirilmiş olcak falan o zaman belki o tada yakın olur... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Aylar sonra bu siteye girip yazılanları okudukça her geçen gün yerimde saydığımı farkettim.Malesef değişmek için attığım adımlardan çabuk vazgeçmişim. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Hayatımda ki güzelliklerin değerini ne kadar iyi bilirsem o kadar mutlu olduğumu farkettim. Hayatımda ki rahatsızlıkları ne kadar büyütürsem o kadar mutsuz olduğumu fark ettim. Kendimi hiç acımadan haklı haksız eleştirdiğimi fark ettim. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Ani yasayabilmenin, hayati akisina birakmakla ayni sey oldugunu farkettim:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 AM. |