![]() |
Hadi Bakalım Sobe Farkındalık farkındalık diyoruz devamlı.Peki nasıl gelişir bu farkındalık? Doğru cevap tebrikler.An da kalarak.Peki bu an da kalmak nasıl bir şey,evet biraz uğraş gerektiriyor,ama alışınca onu huy haline getirince sizi yalnız bırakmıyor. Söz uçar yazı kalır dan yola çıkarak buraya bu başlığı açtım,Ayşegül'ün fikriyle. Buraya kendimizi sobelediğimiz anları yazarak,ufak bir mola,ufak bir tebessüm olsun istedik.Hem bu şekilde alışkanlıklar gelişir,farkındalık kolunuz,bacağınız gibi bir uzvunuz olur dedik. Evet nasıl sobelediniz kendinizi? Hayatın içinde bir yerlere yetişmeye çalışırken kendinizi nasıl farkettiniz o an,ne düşünüyorken yakaladınız? Burası bizim farkındalık köşemiz olsun.Gün içinde kendimizi yakaladığınız anları burada çayımızı,kahvemizi içerken anlatalım. Farkı farketmeniz dileklerimle. Sevgiler. |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe Korkumı farkettım..kaybetme korkumun farkına vardım..!!!! dun gece |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe Kendimi sinirliyken yakaladım az önce.Telkinlerimi açmayı unutmuşum. aa34 |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe iş yerinde temizlik yaparken degersiz hissettim koskoca üniversite mezunu yer paspaslıyo dedi egom duydum kapa çeneni dedim hemen |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe pat diye girdim konuya aslında yazacagım bircok sey vardı ama patron gelince aceleye geldi,ben kendi adıma bu baslıgın cok işe yarayacagını düsünüyorum çünkü farketmek özgürlesebilmenin ön kosulu ardından kabullenme geliyo ama farketmedigin bir seyi nasıl kabullenırsın işte bu yüzden alışkanlık haline gelmeli kendini yakalamak,bana gelince egomu görebilmek harika paspasta bitti zaten üstelikte iş arkadaslarımla güle oynaya yaptık egoma kalsa bana surat astıracaktı burdan egoma sevgilerimi yolluyorum s45apk |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe trafik kazasından cok korktugumu farkettım bugün hemde öyle böyle degil |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe Hep bacaklarımı sallarken buluyorum kendimi bi dur artık bi dur ya diyorum ne yorulmaz şeysin öyle girlhaha |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe Msnde offline,burda online olunca acayip sobeleniyorum:) |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe Kötü durumda olan insanlardan çok fazla etkilendiğimi ve acıma duygumu farkettim bugün. neutrali5 |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe Bugünlerde kendimi sık sık yemek yerken ve gülerken sobeliyorum y789 dl67 |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe Anneme karşı aşırı bir vefakar olduğumu farkettim bugün.Tüm günümü aylardır ilk kez onunla geçirdim ve keyif aldığımı farkettim. |
Ynt: Hadi Bakalım Sobe bu sabah uzun zamandır affedemedigim birini affettigimi hissederek uyandım hatta sevgi duydum ve cok mutlu oldum k8908 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe üst benlimin dün gece sesini farkettim yazmayı sevmeyen ben yazdım hemde sayfalar dolusu içimde aradığım bütün cevapları fısıldarken ne kadar farklı hissetimi farkettim ben ben omayı bilmeyi sabahlamanı farklı bir boyutunu ilk kez belgelererken yazarken neden daha önce üst benlimin sesini duyduğum halde yazmadımı düşündüm ve karar aldım her an bu güzelliği yakalamak çok süper içsellimin derinliklerindeki anlamlı sözleri nereye yazacamı bilmemekteyim belkide uzun zamandır yazmadığım günlüğüme yazarım fırsat bulursam farkı farketmenin deminde kalmak hem ilginç hem güzel tarifi zor yemek tarifi olsaydı yazardım hemde hiç düşünmeden inanın arkadaşlar üst benlimin cevapları istemenin esarıyla ilgiliydi istemek ama nasıl.................. SEVGİYLE KALDIK |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe kaybetme korkusu ,değersizlik korkusu,güvensizlik,parasızlık korkusu bunları sobeledim dün akşam fazlaca kısıtlamalarımı ,katı sınırlamalarımıda yeni yakaladım sobelemeye gidiyorum tüm güzellikler ve bereket bu siteye YAĞSIN |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe amin amin:)) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe kendi kendime o hep dostum kalsa derken.....sobeledim.... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe y789özel günlerin gelmesini istemezken yakaladım kendimi meğer sobelenecek ne çok şeyim varmış sobele sobele bitmiyor |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe evetttt az önce nasıl bi şey isteiğimi farkettim:) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bu sabah bayram olmasina ragmen moraller bozuk kahvalti ettik.oglumun ev arkdasi evden ayrilma kararini gec aciklamasi masraflarin tamaminin oglumun uzerine dusmesi bizi cok uzdu,fakat dusundum butun gun olumsuz dusunce ile gunumu mahvedececegimize bu gunu degerlendirmemiz gerektigini dusundum.biraraya gelmisken annem oglum ve ben...kimbilir ne zaman boyle bir gunu yasayacagiz?acele giyinip cikmamiz gerektigini soyledim.herseyin bir cozumu var uzulmemesi icin teselli ettim oglumu.Eminonunden bogaz turuna ciktik.bu meseleyi de hic acmadik.cok guzel bir gezi oldu bizim icin.anadolu fenerine gittik.daha once olsaydi boyle uzucu bir olay ilac alir yatardim.gunumu zehir ederdim hem kendime hem cevreme...herseyin bir cozumu mutlaka var.sadece olumun yok...bu siteye girmeseydim gunumun farkindaligini yasayayamacaktim bunu dusunurken sobeledim kendimi...farkindaligimi farkettiren arkadaslarima tesekkurler...bayraminizi kutlarim.hergunumuz bayram oluyor sayenizde...y789 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe kendimi seviyor gurur duyuyorken sobeledim oldumu redlowerskhkh56 ----------------------------------------- üzülsen ne gecicek eline dimi üzüntü kendine üzülsün bana üzülmiyolar diye:)khkh56 bogaz turumu hadiya bende istiom gecen sene teyzem gezdirmisti süperdi valla ahh ahhh canim türkiyem... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe blue jaloon'cum yorumdan önce bir sobeleme anını yazman gerekmekte sevincli Bu konunun gereği özel şarttır :) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe şu an maddi olarak neye sahip olursam olayım ,şuanki halimle mutlu olamayacağımı sobeledim kendimeneutrali5 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Bak bak blue jalon'a uyanıklık yapıp yeni mesaj yazmak yerine, yazdığı mesajı değiştirmiş derken sobeledim kendimi. girlhaha Gülpor'cum mutlu ol, gerçekten mutlu ol öyle sahte değil. Bak o zaman nasıl değişiyor asla değişmez dediklerin bile. Bir dene, ne kaybedersin? |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe dertyçok değişmişim şükürler olsun bugün değişen yaşamım beni sobeledi ilk defa sobelenmek beni mutlu etti .bugün bayramın ilk günü ben karşılaştığım bütün insanlarla bayramlaştım onlar bana tebessüm ve sohbet hediye etti bende o insanlara çok güzel bir gün beni sobeledi çok mutluyum kendimi ve insanları çok seviyorum |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe birine karşı kalbim pır pır ederken sobeledim kendimi:) hemen arkasından bu çocuk sana bakar mı derken sobeledim, egom fena halde iş başında:):):) bu arada belgincim ve ayşegülcüm çok güzel bi konu olmuş, çok mutlu oldum, teşekkürler şekerlerimmm benniiimmmmmm:))) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe ooo67öğretmenim bu yıl birleştirilmiş sınıf okutuyorum bir öğrencim hakkında bu çocuktan bir şey olmaz diye düşünürken sobeledim kendimi |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe sevgilimi kendimi değersiz gördüğüm için ve o da bana ayna olduğu için terkedemediğimi bugün daha iyi anladım.. ama şükürler olsun 1 ay önce ayrıldım ve bir hafta önce kalbimden ve hayatımdan tam olarak çıkardım... meğer kendimi ne kadar güçsüz görmüşüm onu farkettim..ama asıl gücün içimde olduğunu gördüm |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe neden çirkinler şanslıdırdusun2 derken ... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
Çirkin şansı diye bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama soruyu görür görmez aklımda bir yanıt oluştu, yazmadan geçmek istemedim :) Çirkin şansı diye bir şey varsa eğer çok istedikleri bir şeyi 'amaaan nasıl olsa benim olmaz, bana gelmez' diyerek serbest bıraktıkları için olabilir girlhaha Kendimi tehdit ederken sobeledim kendimi :) 'Bir daha gece geç saatte kahve içersen var ya Belgin, kork benden elimden çekeceğin var, aç bırakırım seni görürsün y789' |
|
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bu günlerde her yere yetişmeye çalışırken sobeliyorum kendimiy789 |
bence var canım... ben çok gördüm... ahhhhh.... ama doğru olabilir de dediğin yani oluruna bırakma gibi nasıl olsa olmaz diyenler yani ısrar etmeyenler isteklerinde hep kazanıyor ... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe ben kendimi farketmeye başladığımı farkettim kendimi özümü tanıyorum. Herkestenr ve herşeyden öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var... sevgilerle... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe beynimde çakan tek bir kıvılcımla anın nasılda hemen değiştiğini fark ettim..(ve o kıvılcımın bu sitede gözüme çarpan tek bir cümle olduğunu fark ettim) :)) sevgilerle.... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bu günlerin (acı günlerimin) geççeği anı hesaplarken yine ağlamışım ...offfffffffff...bu da sobeyse...yine sobelenmişim.. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe elimin çoğu zaman sivilcelerime gittiğini farkettim |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe kafama koyduğum şeyleri örneğin 3 üniversitemide bitirebilme ümidimin yeniden içimde şimşek gibi çaktığını farkettim:):):) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bende bu yazıyı okurken farkettim :):)sürekli değişiklik içerisinde olmak istiyorum yani otrurken bireden ayağa kalkmak ders çalışrken bilg açmak isteği hiperaktiflik sanırım :) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe çok güzel bir başlıkla karşı karşıya kaldığımı farkettim şimdi:) bir de tüm anlaşmazlıklarda kendimi hatalı gördüğümü, üzüldüm:( |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bugün görüşeceğim kişiyle suçu olmadıgı halde arkdsının yaptıgı aptal bi şaka yüzünden suçlarcasna görüşmeyi red etmemdeki durumun aslnda kendi içimde kmseye söyleyemediğim bi bahene oldugnu ve bu bahaneyi yaratmadaki sebebnde aslnda kendme hala güvenmememden kaynaklandığını farkettim .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |