![]() |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe çok begndiğim bi kişiyle konuştum bugün face de ve begendiğim kişilerin belli zaman sonra bi şekilde hayatıma girdğini düşnürken sobledim kendimi :) çekim yasasını seviyorum :) |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe İstediğim kahveyi almaya gittiğimde büfe sahibinin sadece 1 tane kaldı, onu da kendime ayırmıştım ama sen al istersen dediğinde yok o senin kısmetinmiş ben başka alırım diyerek büyük bir fedakarlık yaptım y789 ama sonra pişman olup hayıflanırken yakaladım kendimi girlhaha neden almıyorsun ki, bir pazar kahvesi içemiyorsun işte şimdi. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe içimden O nunla konuşurken sobeledimm kendimi blissy bazen gözlerimi kapatınnca geliyor ve sımmsıcak bi sessle herşey çok güzel olacak, diyor ve gidiyor. . |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Bu hafta sonu çok sakin olduğumu, önceden çok sinirlendiğim olaylara kolayca öfkelenmediğimi, çevremdeki insanlara gerçekten hak ettikleri değeri vermediğimi, ben mutlu olduğumda, çevremdeki herkesin daha da mutlu olduğunu fark ettim y789 Kendi kendime "bundan sonra herşey çok daha güzel olacak" derken sobeledim kendimi.. sevincli |
küçük düşürülmekten çokkorkarım.Bir çok korkum var ama çıkaramıyorum korkularımı. Ama biliyorum ki korkular mutluluğun en büyük düşmanıdır. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bir kaç gündür farklı olduğumu, zıt gruplarla birlikte zaman geçirip her ortamda hepsine değer verdiğimi düşünüp gururlanırken sobeledimsmileydance |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ben bunları haketmiyorum bana bunu yapamazlaaaaaaaaaaaar..canlarına okucam hepsinin !!!! diye iş arkadaşlarıma sinirlenirken yakaladım kendimi. ve aslında bu düşünce ile birlikte iyi olan şeyleri de ( özellikle para) haketmediğimi bilinçaltıma da çapalamışım ; bu düşünceyi ısrarla devam ettirmeye çalışırken sobeledim kendimi !!!! |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Gönlümüzde neyi beslersek ilahımız odur. Neden fena şeylere tapalım bütün güzelliklerin her dem farkına varalım. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe kaybetme korkumu sobeledim dun aksam ve olumsuz dusuncelerimi... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe dün akşam sevmedigim insanlara tahammülüm olmadıgını sobeledim. sanki daha fazla kendime zarar verdigimi gördüm.... |
Cevap: Ynt: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
|
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Tamam ya ben de yazıyorum, ben de bir kaç kez kendimi, eğer sevdiklerim sevgimin değerini anlamazsa endişesi yaşarken sobeledim, sonradan barıştık kendileriyle. Yok öle düşüncelerim artık. At gibi sağlıklıyım.sevincli hpm2hpm1 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
|
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Aslında mantıklı. Alıntı:
|
at gibi sagliga bittim ya sevinclisevincline hossun seny789 bende sobeledim biseyler. ertelememe sebep olan egomu dun gece yendim biriktirdigim olaylarin buyuk cogunlugunu hallettimm smileydance |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe normalde acayip sinirlenip kahırlar edeceğim bir durumda karşımdakinin kendini bilmezliği ile dalga geçerken buldum kendimi :) Çok eğlendim çok! |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe ha bir de bir önceki mesajı yazarsam ne düşünürler acaba derken yakaladım kendimi dusun2 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe markette kasa da benden izinsiz önüme geçen kadına tam kızacakken ayakkabısının yırtılmış olduğunu görüp vicdanen susarken kendime yakalandım birde kasada 15tl lik alışverişte 7 tl si çıkışmadı birazda mahçup(az evvel önüme geçti diye okkalı nutuk çekecektimutananadam)olarak parasını tamamlamayı teklif ettim bana dönüp---kabul ettiğim için mahçup oldum hanım kızım ama teşekkür ederim sağol---dedi çok güzel bir türkçeyle...kendime kızarken yakalanıyorum 3 saattir ööfff pöffffdunk56 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Bir süredir hasta yatan annanemin bizden ayrılacağı fikri aklıma geldikçe geçmişteki güzel anılarıda beraberinde götüreceğini ve son zamanlardaki bazı anlaşılmazlıklar yüzünden görüşmediğimizi son günlerinde yanına gittiğimizde artık bizi tanımadan yabancı gibi baktığını hatırlar ken yakalıyorum kendimi..ve akarken gözyaşlarımıı..ve o bukadar üzülüp ağladığımı artık bilmeyecek olduğunu aklımdan çıkaramazken yakalıyorum kendimii.. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bende öğrencimin ailesinde yaşanan sorunları anlatınca acıma duygumun çok fazla olduğunu fark ettim. küçücük çocukla oturup hüngür hüngür ağlayabilirdim nerdeyse. ama insan sorunları olanları dinledikçe daha çok tutunuyor hayata. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe bu siteyle ve sizler gibi güzel insanlarla tanıştığımdan bu yana durduk yere afedersiniz ama şapşal şapşal gülümserken yakalıyorum kendimi, sadece ben değil yakınımda olan diğer insanlarada sobeleniyorum. ama utanıcak bir şey yok dimi? bende öyle diyorum, şaşkınlıkla bana baktıklarında hadi sizde gülümseyin diyorum girlhahagirlhaha |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Kendi halime yaşarken(etraftaki insanlarla çoğu ilgilenmezken)(aslında ihtiyacım olduğunu düşünmememe rağmen sosyallik arttırıcı telkini dinlemeye başladım) insanlarla selamlaşmamın artmasını, farketmenin ve fark edilmenin güzelliğini hissederken sobeledim kendimi Ayrıca sosyalliğimin artmasının bana pozitif enerji veridğinin ve kendime güvenimi arttırdığının farkına vardım Mutlu anları ıskalamamanın çok önemli ve gerekli olduğunu ve bunu uygulamak için her fırsatı değerlendirdiğimi düşünürken sobeledim kendimi Kendimi, hayatı, farkında olmayı ve sizleri seviyorum... |
|
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Bugün telkinlerin işe yaramasını kolaylaştıran şeyin farkındalıkların artması olduğunu düşünürken sobeledim kendimi ve telkinleri ilk dinleyişimde farkındalığım yeteri kadar artmadığı için değişimin farkına varamadığımı anladım :)) Bol farkındalıklı günler... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe sweeet önerilerin için teşekkür ederim.umarım kolay kolay unutmam anılarımızı.ama anıları yaşadığın kişiyle canlı kalır gibi yaşanılanlar.sanki onu kaybettiğinde anılarda beraberinde daha az hatırlanır gibi geliyor..sık hatırladığım bişeyi paylaşmak istedim .. çocukken ananemlere gittiğimizde yemek sonrası muhakkak meyve yenirdi..kocaman kırmızı kavun elmalar olurdu..çok sever bolca yerdik.ama her devasında ananem giderken bize o kavun elmalardan çantamıza kordu evde de yememiz için.. hiç unutmazdı. bizdee ne sevinirdik..şimdi o büyüklükte o tatda elma yok..yada çocukça sevinçlerimiz:( |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe hehehe belki de o zaman sen küçük olduğun için elmalar büyük geliyordu :))) haklısın ama şimdilerde özellikle de istanbul gibi büyük ve klabalık bir şehirde eskisi kadar iyi meyve sebze bulmak zor böyle, ya bahçe işi olcak ya da ekolojik tarımla yetiştirilmiş olcak falan o zaman belki o tada yakın olur... |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Aylar sonra bu siteye girip yazılanları okudukça her geçen gün yerimde saydığımı farkettim.Malesef değişmek için attığım adımlardan çabuk vazgeçmişim. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Hayatımda ki güzelliklerin değerini ne kadar iyi bilirsem o kadar mutlu olduğumu farkettim. Hayatımda ki rahatsızlıkları ne kadar büyütürsem o kadar mutsuz olduğumu fark ettim. Kendimi hiç acımadan haklı haksız eleştirdiğimi fark ettim. |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Ani yasayabilmenin, hayati akisina birakmakla ayni sey oldugunu farkettim:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM. |