Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   Hadi Bakalım Sobe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/14595-hadi-bakal305m-sobe.html)

darkdays 13-12-2009 02:23 PM

Cevap: Hadi Bakalım Sobe

çok begndiğim bi kişiyle konuştum bugün face de ve begendiğim kişilerin belli zaman sonra bi şekilde hayatıma girdğini düşnürken sobledim kendimi :) çekim yasasını seviyorum :)

Belgin ∞ 13-12-2009 02:31 PM

İstediğim kahveyi almaya gittiğimde büfe sahibinin sadece 1 tane kaldı, onu da kendime ayırmıştım ama sen al istersen dediğinde yok o senin kısmetinmiş ben başka alırım diyerek büyük bir fedakarlık yaptım y789 ama sonra pişman olup hayıflanırken yakaladım kendimi girlhaha neden almıyorsun ki, bir pazar kahvesi içemiyorsun işte şimdi.

spestnaz 13-12-2009 02:54 PM

içimden O nunla konuşurken sobeledimm kendimi blissy bazen gözlerimi kapatınnca geliyor ve sımmsıcak bi sessle herşey çok güzel olacak, diyor ve gidiyor. .

yaseminist 13-12-2009 03:02 PM

Bu hafta sonu çok sakin olduğumu, önceden çok sinirlendiğim olaylara kolayca öfkelenmediğimi, çevremdeki insanlara gerçekten hak ettikleri değeri vermediğimi, ben mutlu olduğumda, çevremdeki herkesin daha da mutlu olduğunu fark ettim y789

Kendi kendime "bundan sonra herşey çok daha güzel olacak" derken sobeledim kendimi.. sevincli

gvdfl 29-12-2009 09:45 PM

küçük düşürülmekten çokkorkarım.Bir çok korkum var ama çıkaramıyorum korkularımı.

Ama biliyorum ki korkular mutluluğun en büyük düşmanıdır.

songulakpinar 30-12-2009 12:53 PM

bir kaç gündür farklı olduğumu, zıt gruplarla birlikte zaman geçirip her ortamda hepsine değer verdiğimi düşünüp gururlanırken sobeledimsmileydance

ZEYNEP2 02-01-2010 02:09 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
ben bunları haketmiyorum bana bunu yapamazlaaaaaaaaaaaar..canlarına okucam hepsinin !!!!

diye iş arkadaşlarıma sinirlenirken yakaladım kendimi.

ve aslında bu düşünce ile birlikte iyi olan şeyleri de ( özellikle para) haketmediğimi bilinçaltıma da çapalamışım ; bu düşünceyi ısrarla devam ettirmeye çalışırken sobeledim kendimi !!!!

Reyhani 19-02-2010 02:48 PM

Gönlümüzde neyi beslersek ilahımız odur. Neden fena şeylere tapalım bütün güzelliklerin her dem farkına varalım.

beertouch 08-04-2010 05:14 PM

kaybetme korkumu sobeledim dun aksam ve olumsuz dusuncelerimi...

derya88 08-04-2010 05:26 PM

dün akşam sevmedigim insanlara tahammülüm olmadıgını sobeledim. sanki daha fazla kendime zarar verdigimi gördüm....

bkysn 06-09-2010 06:52 PM

Cevap: Ynt: Hadi Bakalım Sobe

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 87866)
Fark etmek özgürleşmenin ön koşulu.

Çok doğru. Teşekkür ederim bu söz için.:zpzp::zpzp:

bkysn 06-09-2010 06:56 PM

Cevap: Ynt: Hadi Bakalım Sobe

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 87866)
egoma kalsa bana surat astıracaktı burdan egoma sevgilerimi yolluyorum

Bu da çok güzel. Bol bol teşekkür edeceğim Sevgili Aysegul Tirtil'a galiba.956k

bkysn 06-09-2010 07:04 PM

Tamam ya ben de yazıyorum, ben de bir kaç kez kendimi, eğer sevdiklerim sevgimin değerini anlamazsa endişesi yaşarken sobeledim, sonradan barıştık kendileriyle. Yok öle düşüncelerim artık. At gibi sağlıklıyım.sevincli
hpm2hpm1

bkysn 06-09-2010 07:07 PM

Alıntı:

gvdfl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577036)
Korkular mutluluğun en büyük düşmanıdır.

Defalarca şak şak şak bu 10 numara tespite.956k956k956k

bkysn 06-09-2010 07:14 PM

Aslında mantıklı.
Alıntı:

Belgin ∞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523983)
Çirkin şansı diye bir şey varsa eğer çok istedikleri bir şeyi 'amaaan nasıl olsa benim olmaz, bana gelmez' diyerek serbest bıraktıkları için olabilir girlhaha

zahiri 06-09-2010 09:00 PM

Alıntı:

bkysn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767250)
Tamam ya ben de yazıyorum, ben de bir kaç kez kendimi, eğer sevdiklerim sevgimin değerini anlamazsa endişesi yaşarken sobeledim, sonradan barıştık kendileriyle. Yok öle düşüncelerim artık. At gibi sağlıklıyım.sevincli
hpm2hpm1

at gibi sagliga bittim ya sevinclisevincline hossun seny789

bende sobeledim biseyler. ertelememe sebep olan egomu dun gece yendim biriktirdigim olaylarin buyuk cogunlugunu hallettimm smileydance

justagirl 27-10-2010 05:40 PM

normalde acayip sinirlenip kahırlar edeceğim bir durumda karşımdakinin kendini bilmezliği ile dalga geçerken buldum kendimi :)
Çok eğlendim çok!

justagirl 27-10-2010 05:53 PM

ha bir de bir önceki mesajı yazarsam ne düşünürler acaba derken yakaladım kendimi dusun2

kediseverim 27-10-2010 07:48 PM

markette kasa da benden izinsiz önüme geçen kadına tam kızacakken ayakkabısının yırtılmış olduğunu görüp vicdanen susarken kendime yakalandım birde kasada 15tl lik alışverişte 7 tl si çıkışmadı birazda mahçup(az evvel önüme geçti diye okkalı nutuk çekecektimutananadam)olarak parasını tamamlamayı teklif ettim bana dönüp---kabul ettiğim için mahçup oldum hanım kızım ama teşekkür ederim sağol---dedi çok güzel bir türkçeyle...kendime kızarken yakalanıyorum 3 saattir ööfff pöffffdunk56

gülücan 16-04-2011 09:51 PM

Bir süredir hasta yatan annanemin bizden ayrılacağı fikri aklıma geldikçe geçmişteki güzel anılarıda beraberinde götüreceğini ve son zamanlardaki bazı anlaşılmazlıklar yüzünden görüşmediğimizi son günlerinde yanına gittiğimizde artık bizi tanımadan yabancı gibi baktığını hatırlar ken yakalıyorum kendimi..ve akarken gözyaşlarımıı..ve o bukadar üzülüp ağladığımı artık bilmeyecek olduğunu aklımdan çıkaramazken yakalıyorum kendimii..

emili85 29-04-2011 08:25 PM

bende öğrencimin ailesinde yaşanan sorunları anlatınca acıma duygumun çok fazla olduğunu fark ettim. küçücük çocukla oturup hüngür hüngür ağlayabilirdim nerdeyse. ama insan sorunları olanları dinledikçe daha çok tutunuyor hayata.

bussraster 29-04-2011 11:23 PM

bu siteyle ve sizler gibi güzel insanlarla tanıştığımdan bu yana
durduk yere afedersiniz ama şapşal şapşal gülümserken
yakalıyorum kendimi, sadece ben değil yakınımda olan diğer insanlarada
sobeleniyorum.
ama utanıcak bir şey yok dimi? bende öyle diyorum, şaşkınlıkla bana
baktıklarında hadi sizde gülümseyin diyorum

girlhahagirlhaha

sweeet 30-04-2011 12:34 PM

Kendi halime yaşarken(etraftaki insanlarla çoğu ilgilenmezken)(aslında ihtiyacım olduğunu düşünmememe rağmen sosyallik arttırıcı telkini dinlemeye başladım) insanlarla selamlaşmamın artmasını, farketmenin ve fark edilmenin güzelliğini hissederken sobeledim kendimi

Ayrıca sosyalliğimin artmasının bana pozitif enerji veridğinin ve kendime güvenimi arttırdığının farkına vardım

Mutlu anları ıskalamamanın çok önemli ve gerekli olduğunu ve bunu uygulamak için her fırsatı değerlendirdiğimi düşünürken sobeledim kendimi

Kendimi, hayatı, farkında olmayı ve sizleri seviyorum...

sweeet 30-04-2011 12:40 PM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796184)
Bir süredir hasta yatan annanemin bizden ayrılacağı fikri aklıma geldikçe geçmişteki güzel anılarıda beraberinde götüreceğini ve son zamanlardaki bazı anlaşılmazlıklar yüzünden görüşmediğimizi son günlerinde yanına gittiğimizde artık bizi tanımadan yabancı gibi baktığını hatırlar ken yakalıyorum kendimi..ve akarken gözyaşlarımıı..ve o bukadar üzülüp ağladığımı artık bilmeyecek olduğunu aklımdan çıkaramazken yakalıyorum kendimii..

sevgili gülücan unutmaktan korkuyorsan unutmadan o güzel anıları yaz ki bu korkun için bir sebep kalmasın. Hem aradan yıllar geçse de bazen beyin öyle muhteşen bir yapıya sahip ki yeri ve zamanı geldiğinde öyle şeyler hatırlatıryor ki sana şaşırıp kalabilirsin. Yaşadığımız ve öğrendiğimiz hiçbirşeyi unutmuyoruz aslında sadece o bilgileri veya anıları nasıl çağıracağımızı unutuyoruz. Çocukluğumda dedem, ananemle ilgili yaşadığım bir çok şey 10 15 yıl öncesine ait anılar bazen gözümün öünde beliriveriyor çok şaşırıyorum bunları hala nasıl hatırladığıma herkes hatırlayabiliyor mu böyle bilmiyorum ama yazmak garantidir istediğin zaman okuyup tebessüm etmemize yardımcı olur. Veee en güzeli de hiç bir kötü hatırlamıyorum onları çabucak unutuyorum heeep güzel anıları hatırlıyorum. Böyle olduğu için çok mutlu olduğumu ve bunun dışında yukardaki yazıyı yazarken de birçok şeyin farkında olduğumu düşünürken sobeledim kendimi...

sweeet 30-04-2011 04:57 PM

Bugün telkinlerin işe yaramasını kolaylaştıran şeyin farkındalıkların artması olduğunu düşünürken sobeledim kendimi ve telkinleri ilk dinleyişimde farkındalığım yeteri kadar artmadığı için değişimin farkına varamadığımı anladım :))

Bol farkındalıklı günler...

gülücan 30-04-2011 06:18 PM

sweeet önerilerin için teşekkür ederim.umarım kolay kolay unutmam anılarımızı.ama anıları yaşadığın kişiyle canlı kalır gibi yaşanılanlar.sanki onu kaybettiğinde anılarda beraberinde daha az hatırlanır gibi geliyor..sık hatırladığım bişeyi paylaşmak istedim .. çocukken ananemlere gittiğimizde yemek sonrası muhakkak meyve yenirdi..kocaman kırmızı kavun elmalar olurdu..çok sever bolca yerdik.ama her devasında ananem giderken bize o kavun elmalardan çantamıza kordu evde de yememiz için.. hiç unutmazdı. bizdee ne sevinirdik..şimdi o büyüklükte o tatda elma yok..yada çocukça sevinçlerimiz:(

sweeet 30-04-2011 06:24 PM

hehehe belki de o zaman sen küçük olduğun için elmalar büyük geliyordu :))) haklısın ama şimdilerde özellikle de istanbul gibi büyük ve klabalık bir şehirde eskisi kadar iyi meyve sebze bulmak zor böyle, ya bahçe işi olcak ya da ekolojik tarımla yetiştirilmiş olcak falan o zaman belki o tada yakın olur...

Andromeda_ 16-09-2011 12:11 PM

Aylar sonra bu siteye girip yazılanları okudukça her geçen gün yerimde saydığımı farkettim.Malesef değişmek için attığım adımlardan çabuk vazgeçmişim.

maxhealth 04-01-2012 09:18 PM

Hayatımda ki güzelliklerin değerini ne kadar iyi bilirsem o kadar mutlu olduğumu farkettim.
Hayatımda ki rahatsızlıkları ne kadar büyütürsem o kadar mutsuz olduğumu fark ettim.
Kendimi hiç acımadan haklı haksız eleştirdiğimi fark ettim.

azraist_24 04-01-2012 09:24 PM

Ani yasayabilmenin, hayati akisina birakmakla ayni sey oldugunu farkettim:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM.