![]() |
Cevap: Ynt: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
|
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Tamam ya ben de yazıyorum, ben de bir kaç kez kendimi, eğer sevdiklerim sevgimin değerini anlamazsa endişesi yaşarken sobeledim, sonradan barıştık kendileriyle. Yok öle düşüncelerim artık. At gibi sağlıklıyım.sevincli hpm2hpm1 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
|
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Aslında mantıklı. Alıntı:
|
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Alıntı:
at gibi sagliga bittim ya sevinclisevincline hossun seny789 bende sobeledim biseyler. ertelememe sebep olan egomu dun gece yendim biriktirdigim olaylarin buyuk cogunlugunu hallettimm smileydance |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe normalde acayip sinirlenip kahırlar edeceğim bir durumda karşımdakinin kendini bilmezliği ile dalga geçerken buldum kendimi :) Çok eğlendim çok! |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe ha bir de bir önceki mesajı yazarsam ne düşünürler acaba derken yakaladım kendimi dusun2 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe markette kasa da benden izinsiz önüme geçen kadına tam kızacakken ayakkabısının yırtılmış olduğunu görüp vicdanen susarken kendime yakalandım birde kasada 15tl lik alışverişte 7 tl si çıkışmadı birazda mahçup(az evvel önüme geçti diye okkalı nutuk çekecektimutananadam)olarak parasını tamamlamayı teklif ettim bana dönüp---kabul ettiğim için mahçup oldum hanım kızım ama teşekkür ederim sağol---dedi çok güzel bir türkçeyle...kendime kızarken yakalanıyorum 3 saattir ööfff pöffffdunk56 |
Cevap: Hadi Bakalım Sobe Bir süredir hasta yatan annanemin bizden ayrılacağı fikri aklıma geldikçe geçmişteki güzel anılarıda beraberinde götüreceğini ve son zamanlardaki bazı anlaşılmazlıklar yüzünden görüşmediğimizi son günlerinde yanına gittiğimizde artık bizi tanımadan yabancı gibi baktığını hatırlar ken yakalıyorum kendimi..ve akarken gözyaşlarımıı..ve o bukadar üzülüp ağladığımı artık bilmeyecek olduğunu aklımdan çıkaramazken yakalıyorum kendimii.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 AM. |