Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   Hadi Bakalım Sobe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/14595-hadi-bakal305m-sobe.html)

Belgin ∞ 15-11-2008 06:37 PM

Ynt: Hadi Bakalım Sobe

Anneme karşı aşırı bir vefakar olduğumu farkettim bugün.Tüm günümü aylardır ilk kez onunla geçirdim ve keyif aldığımı farkettim.

aysegul_tirtil 15-11-2008 07:07 PM

Ynt: Hadi Bakalım Sobe

bu sabah uzun zamandır affedemedigim birini affettigimi hissederek uyandım hatta sevgi duydum ve cok mutlu oldum k8908

cent 10-09-2009 03:49 PM

Cevap: Hadi Bakalım Sobe

üst benlimin dün gece sesini farkettim yazmayı sevmeyen ben yazdım hemde sayfalar dolusu içimde aradığım bütün cevapları fısıldarken ne kadar farklı hissetimi farkettim ben ben omayı bilmeyi sabahlamanı farklı bir boyutunu ilk kez belgelererken yazarken neden daha önce üst benlimin sesini duyduğum halde yazmadımı düşündüm ve karar aldım her an bu güzelliği yakalamak çok süper

içsellimin derinliklerindeki anlamlı sözleri nereye yazacamı bilmemekteyim belkide uzun zamandır yazmadığım günlüğüme yazarım fırsat bulursam

farkı farketmenin deminde kalmak hem ilginç hem güzel tarifi zor yemek tarifi olsaydı yazardım hemde hiç düşünmeden inanın arkadaşlar

üst benlimin cevapları istemenin esarıyla ilgiliydi istemek ama nasıl..................

SEVGİYLE KALDIK

SON LİMAN 17-09-2009 10:27 AM

kaybetme korkusu ,değersizlik korkusu,güvensizlik,parasızlık korkusu bunları sobeledim dün akşam fazlaca kısıtlamalarımı ,katı sınırlamalarımıda yeni yakaladım sobelemeye gidiyorum tüm güzellikler ve bereket bu siteye YAĞSIN

blue jaloon 17-09-2009 11:12 AM

amin amin:))

rüzgârın kızı 18-09-2009 04:45 AM

kendi kendime o hep dostum kalsa derken.....sobeledim....

SON LİMAN 19-09-2009 10:58 PM

y789özel günlerin gelmesini istemezken yakaladım kendimi meğer sobelenecek ne çok şeyim varmış sobele sobele bitmiyor

renkli61 20-09-2009 12:11 AM

evetttt az önce nasıl bi şey isteiğimi farkettim:)

sudem8 20-09-2009 10:57 PM

bu sabah bayram olmasina ragmen moraller bozuk kahvalti ettik.oglumun ev arkdasi evden ayrilma kararini gec aciklamasi masraflarin tamaminin oglumun uzerine dusmesi bizi cok uzdu,fakat dusundum butun gun olumsuz dusunce ile gunumu mahvedececegimize bu gunu degerlendirmemiz gerektigini dusundum.biraraya gelmisken annem oglum ve ben...kimbilir ne zaman boyle bir gunu yasayacagiz?acele giyinip cikmamiz gerektigini soyledim.herseyin bir cozumu var uzulmemesi icin teselli ettim oglumu.Eminonunden bogaz turuna ciktik.bu meseleyi de hic acmadik.cok guzel bir gezi oldu bizim icin.anadolu fenerine gittik.daha once olsaydi boyle uzucu bir olay ilac alir yatardim.gunumu zehir ederdim hem kendime hem cevreme...herseyin bir cozumu mutlaka var.sadece olumun yok...bu siteye girmeseydim gunumun farkindaligini yasayayamacaktim bunu dusunurken sobeledim kendimi...farkindaligimi farkettiren arkadaslarima tesekkurler...bayraminizi kutlarim.hergunumuz bayram oluyor sayenizde...y789

blue jaloon 20-09-2009 11:30 PM

kendimi seviyor gurur duyuyorken sobeledim oldumu redlowerskhkh56
-----------------------------------------
üzülsen ne gecicek eline dimi üzüntü kendine üzülsün bana üzülmiyolar diye:)khkh56
bogaz turumu hadiya bende istiom gecen sene teyzem gezdirmisti süperdi valla ahh ahhh canim türkiyem...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM.