Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   acemi-sirine´nin zayiflama günlügü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9587-acemi-sirine180nin-zayiflama-g252nl252g252.html)

bigci 10-06-2008 02:03 AM

Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

canım cankam her daim ardındayım yanındayımm asla umudunu yitirme hep yanındayım gözlerini kapat aklındayım bana sözünü unutma daha seninle balık tutcazzz :d

Mustang 10-06-2008 07:56 AM

Çocuklar sizleri kutluyorum sanal ortamda bile olsa birbirinize böyle destek olmanız çok güzel bende sanemceye katılıyorum siz bizlerin söyleyeceğiher şeyi birbirinize söylüyorsunuz zaten .Bizede takip etmek kalıyor. alk78Bigcinin ağlamaları artık durmaya başladı bu yüzden canım verdiğin destekek için seni kutluyorum .İkinizede başarılar diliyorum.

heal 10-06-2008 11:18 AM

Günlüğün hayırlı olsun, hoşgeldin.
Naçizane küçük bir önerim olacak, sabahları güne kahveyle başlamaya çok alışmışsın ama aç karnına bir bardak limonlu ballı ılık suyu denemeni öneririm. Kahvaltı etmeden önce bir bardak iç, sonra istersen kahvaltıda kahveni iç sorun yaratmaz.
Sevgiyle

acemi-sirine 10-06-2008 06:01 PM

canim mustang,

hayatimdegisti sayfasi sirf telkinleri ile hayatim yönlendirerek degistirmek icin caba göstermiyor birde üstelik bana

bir cankim verdigi icinde ona cok sey borcluyum....

mustang hele gel bana sor bide cankim´in üzülmelerinin yavas yavas durulmasi demek benim mutlulugumu bir kat artiriyor ve

beni rahatlatiyor, sonucta onun samimiyeti yüregime isledi ve hep mutlu olsun istiyorum...

sonucta biz evet birbirimizi cok destekliyoruz cankimle ama siz sevgili hayatimdegisti arkadaslarimla da her türlü öneri

bilgi ve uyarmalar icin de acigim ve her seferinde cok

mutlu oluyorum smil56 art56art56

acemi-sirine 10-06-2008 06:15 PM

canim agresif,

tesekkür ederim, günlügüm burada benim icin artik önemli bir rol aldi hergün yazamasamda geldigim zaman yazipta olanlari paylasiyorum...

hmm ben neredeyse 16 yasimdan beri yani 10 senedir hic bir ise baslamadan ve hic birsey yemeden önce hep bir bardak sütsüz sekerli kahvemi icmisimdir wink77

ama önerin benim icin kulak ardi yapilacak birsey degil, yarindan sonra bakalin 10 senelik aliskanligin üzerine birde bir bardak limonlu ballı ılık suyu deneyelim

ne olacak ttli3, kahvalti yapmadan yada is yapmadan önce bir bardak iceyim sung66

ben herhalde midemi ve bagirsaklarima iyi geldigi icin önerdigini var sayiyorum yoksa baska bir saglik icin önemi ve özelimi var bu karisimli icecegin???

umarim beni aydinlatirsin, sevinirim s45apk art56art56

heal 10-06-2008 09:23 PM

Evet sindirim sistemini hizlandiriyor. Saglikli yasam icin de önemli ama sabah c vitaminini limondan almazsan maydonoz da yiyebilirsin. Ben sahsen limonu tercih ediyorum ttli3

acemi-sirine 12-06-2008 02:46 AM

selam sevgili günlügüm wink77

bugün sabah ilk isim arkadasin dedigi gibi bir bardak limonlu ballı ılık suyu ictim, pek alisik olmadigim icin kahvemi cok aradim demeliyim, spora gidemiyorum

is saatim sabah saat 8 den aksam bese kadar oldugu icin yürüyüs aksam saatine kaliyor ama bu sefer bir saat degil yarim saat krz67

yemek listemi hazirliyacak halen bir vakit bulamadim ama sana söylim kendime meyve ve sebze koydum yemek icin 98569, yoksa ac kalacagim khkh56...

Allah´tan 3 litre suyum sabit ve hep icip bitiriyorum, sana söylemeden gecemiyecegim telkinlere baslayipta dikkat ettigim günden beri daha dogrusu artik

aclik hissetmedigim günden beri 4 kilo vermisim super super

telkinler cok ama cok isime yariyor ve hergün dinliyorum... kendimi dinc, dinamik ve bir o kadar da canli hissediyorum, is yogunlugunda, sIkIntI aninda hic

yemek aklima gelmiyor ama acliktanda sinir sistemim bozulmuyo, yaniii cok ama cok iyiyim sükür Allah´ima mlk34

hayatimdegisti sayfasina + arkadaslarima, vucuduma, düsünceme gücüme ve canim cankime tesekkürlerrrrrrr kiss3

iyiki bu sayfa ile tanismisim yaaaa

nese olan hayatima anlam olan hayatima basari olan hayatima bir anlam bir nese ve bir basari daha kattiiiii art56art56

TESEKKÜRLER hayatimdegisti sayfasi+arkadaslarim ve canim cankim (kusura bakmayin bu kelimeyi mutlak büyük yazmam lazimdi) smil56

mücevher 12-06-2008 10:39 AM

acemi şirine cim,,,
kutluyorum güzelim. dört kilo vermiş olman çok güzel bir haber.
okuyunca çok sevindim. dilerim hayat sana tüm istediğin güzellikleri verir.
sevgilerimle kiss3

acemi-sirine 12-06-2008 11:05 AM

cok tsekkür ederim canim mucevher,

Rabbim isteyen herkese istedigini en güzel en hayirli bir sekilde nasip etsin smiliyface,

ben bu kadar kisa zamanda bu kadar etkili olabilecegini düsünemedim, diyet ve diyet türü seyler degilmis anladim

zayiflamanin püf noktalari, beyinde bitiyormus ve ben telkinleri iyiki dinliyorum, ve bu telkinleri birakmayida düsünmüyorum...

zaten birakamamda cünkü bu seferde benligim sanki telkinleri biraktigim anda kendimi boslukta hissedecekmisim

düsüncesine vardi khkh56

cok memnunum cok mutluyum....

tesekkürler paylasimin icin kiss3

acemi-sirine 13-06-2008 03:46 PM

sevgili günlügüm,

su an is yerinden dolayi ölgen paydosundayim birazdan ise devam edecegim söyleee bi rahatca hem kavemi iceyim kahvesmiley hem sana yazayim tender45..

bugün sabah ilik balli limonlu suyum´u ictim ama söylim ise gelir gelmez kahvemi hemen aldim ve ictim, cok alismisim kahve icmeye.. s456

is hayatim biraz yogun bu aralar sabah cook erken kalkiyorum 3-4 hafta bu böyle olacak sabah 6:30 da cikiyorum ve aksam
saat 5-6´ya kadar bazen de 7´e kadar sürüyor terli345

ama sevilen isin zorluguda cekilir... sabahlari telkinleri dinlemedigim zaman kendimi cok tuhaf hissediyorum böyle bosmusum gibi o yüzden mutlak telkinleri dinlemem lazim rahat olmak icin ttli3...

sabah bir dilim peynirli kepek ekmegi yedim ve bolca su iciyorum neredeyse 1,5 litrelik su bitti geri kalan diger 1,5 litrelik su kaldi...

öglen yemegimi yiyemiyorum... canim cekmiyor, o yüzden annemden rica ettim aksama bana güzelce bir tarhana corbasi ile mantarli bulgur pilavi yapsin yoksa hic birsey yemiyecegim ve sagliklida zayifliyamiyacagim...

bu ara kendimde fark ediyorum vucudum form aliyor ve ben iyi kilo veriyorum, bakalim tekrar tartilacagim yarin ne kadar vermisim smil56

iyiki tanistim hayatimdegisti sayfasi + arkadaslari ile, ve canim cankim seninlede iyiki tanistim

NOT: dün annecigim ile bir sürü konusulacak konu ciktigindan ben geri dönemedim msn´e ve zaten geldigimdede kapanmis bile laptop dusun

sevgi ve saygi ile kalin
kiss3 kiss3

tekrar is basina

önce bi

go go go go go

music45 skan67 hpm1 956k guitar f678h s456 cilgin897 blissy k8908 cok mutluyummmmmm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM.