![]() |
acemi-sirine´nin zayiflama günlügü ben zayıflamak ıstıyorum ve yardımlarınıza ıhtıyacım var; yada destegınıze ıhtıyacım var smiliyface bisiklet |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sabah saat 7:30 kalktim ve ilk önce yüzümü yikadim, aynaya bakarak bugün cok güzel bir günün olacak dedim kendime... kahve suyunu isiticiya koyarken hemen pc´dem indirdigim telkinleri actim, kahve suyum kaynaya dursun bende üzerimi giyindim ve kahvemi sevdigim gibi bir kasik sekerli ve sütsüz sekilde ictim... telkinlerim tam bitmemistikiii kendime artik bu kadar dinlenme yeter simdide spora gidiyorsun dedim ve spor deyneklerimi alarak hizli yürüyüse ciktim saat 8´de.. tabii mp3 almadan gidilirmi, onlari zaten bu siteye basladigim günün ertesi günü yüklemistim, aldim actim ve basladim yürümeye saat kurmustum bir saat yürümek icin. bir saat boyunca telkinlerle birlikte hem yürüdüm hem kendimi dinc ve dinamik hissetttim ve morelimde cok düzgün........ bu sayfanın ısmı gıbı olacak benımde bırgün sözüm sımdılık sadece hayatım degısmedı ama degısmeye baslıyor... art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 s45apk bir saat yürüyüsten sonra eve geldim, o kadar su icmisim kiii wc yetismek kolay olmadi mlk34 simdi ise mp3 cikardim ve pcden telkinleri muzik dinler gibi aciyorum ve kahvaltimi hazirladim.... kahvaltida 1 dilim ekmegimi koydum, 3 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 1 boy salatalik kesip dogradim ve bir tanede domates, bunlari belkim baska zaman cok cabuk bitirirdim ama bu sefer sindire sindire yedigim icin 9:20 de basladigim kahvaltiyi 10 da bitirdim ama severek ictim, kahvalti bittikten sonra simdi buraya hem yaziyorum hemde adacayimi iciyorum. adacayini cok seviyorum yerimde duramiyorum o kadar icim kipir kipir, aslinda zaten öyle bir yapim vardi ama simdi ise destekli bir sekilde kipir kipirim...blissy blissy blissy bakalım bu hafta sonu terazı bızı ne kadar bu yönde desteklıyecek b456 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü selam sevgılı hayatım degıstı´dekı arkadaslarım ve sevgılı net-günlügüm vien1 az evvel öglen yemegımı yedım; aralarda hep su ıcıyorum; kendıme ıkı sıse 1.5 lıtreden hazırladım onları ıcmeye calısıyorum... hayatımdan sımdı memnunum ve telkınlerle bırlıkte ılerlıyecegıme ınanıyorum; cünkü etkılerını görüyorum; her bırını ımkanım oldukca seslı sekılde mp3; pc yada araba ıcın cektım cd´de dınlıyorum...gogogo öglen yemegımde bugün bır tabak ıspanak haslanmıs ve 2 tane yumurta 1 haslanmıs patates vardı; aksam yemegıne kadar da bır sürü meyve cesıdı aldım acıktıkca onları yıyecegım ve tabıı yanında su... daha bugün baslamama ragmen kendımı cok dınamık; cok etkılı ve cok zınde hıssedıyorum; var olan güvenım; ınancım daha cok güclestı ve benı ayakta tutuyor... derty bu sayfa sadece okumak ıcın degıl ınsanı saglamlastıran ıkıncı bır doktor olarak görüyorum neseli56 sevgılı günlüm kendıme bol bol basarılar dılıyorum terli345 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü acemi-şirine hayırlı olsun günlüğün.. hedeflerine ışık tutsun ve dilediğinden daha kısa zamanda ulaşabilesin hedeflerine.. coşkunu anlıyorum coşkundan dolayı büyük harf kullandığını da anlıyorum canım ama rahatsız edici bir görüntü oluşturduğu için küçük harf kullanımına dikkat etmekteyiz. ilgili linke bir gözat istersen http://www.hayatimdegisti.com/forum/...miz-t63.0.html sevgiler kiss3 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü tesekkürler canim uyarildimmm krz56 ttli3 neseli56 super |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü cici mutlu oll umutlu ol bak bende :D iri yarı birisiyim ama mutluyum acı cekiyom haa ama mutluyum okul yıllarımda dirlik vermezlerde un cuvalı derlerdi bana :D alısmısdım beni öyle severlerdi spora basladım uzun yıllar spor yaptım milli takım kapısına kadar geldim sana tavsiyem kim ne derse desin karsıma alır konusurum diyet yaparak kilo vermen imkansız gibi bi şey :P sadece diyet asla yetmez sporda yapmaalısın en azından sabahları yürüyüşe cık ama umudunu kaybetme ve hep mutlu oll kendin gibi cici ol hep |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü bigcii cok tesekkür ederim tavsiyen icin kiss3 ben birileri dedi diye diyet yapmiyorum, gercekten fazla ve fazla kilo aldim dunk56 ativ bi kisi olarak biraz versem daha iyi olacak sung66 sporumu yapiyorum ama bura sayesinde artik insaaalllahh diyetime de baslayinca cok daha iyi oldu benim icin utananadam yoksa ben cok mutlu umutlu huzurlu birisiyimdir genelinde arada bi depresivlessemde khkh56 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü Sevgili günlügümmm; günüm cok güzel ve rahat gecti, stres sikInti ve üzüntülü olaylara cok farkli baktim... sadece kilo verici telkinleri degil ego ile kendine güven telkinlerinide dinliyorum firsat buldum her anda... rahatim, iyiyim ve kendime olan güvenim daha da artti... diyetimi soracak olursan cok iyi gidiyor, aksam yemegine bir tabak tarhana corbasi vardi ve yaninda da 2 kaynatilmis patates ile bir kase yogurt... dogrusu diyet dediysem artik ne yedigime dikkat ediyorum ve ne kadar yedigime dikkat ediyorum, sularimda neredeyse bitti bugün masaallah bolca su tükettim, hadi hayirlisi smil56 s456 f678h u859 956k |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü cici :D ya ben nabıyım resimlerim var bak üye resimleri adlı acıdıg baslıkda 186 boy 100 ün üstünde kilo :D degişiyo sürekli çözemedim en son 105 idi :D gerci be kilolu degilim kilolu hissetmiyom kendimi askere giderken 98 di :D sivri burun ayakkabıyla gittim için ve yozgatlı oldugum için :D jöh e aldılar zuhaHaHa:D komutan aha bu ayı daha geldi ben bun barfiksde salya sümük döver stres atarım diyodu herhalde içinden :D uzmanlar 6 tane cekiyo şişiyodu ben gıg demeden 12 14 tane cekerdim :d itanyal cıkırı saroplanen pentaglon benden sorulurdu :D eyy gidi askerlik eyyyy ne gnlerdi bee:D |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü baktim resimlerine neseli56 ama oradan burnunun daaaaaaaaaaaaaaaaaa eskiden beri kirik olabilecegini göremedim sung66 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü yok cicim orda tipten kurtarmıyoz tipsiziz ya hani ondan dolayı :D |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü canim ben siddeti sevmem ama seni bi güzel dövesim var simdi smil56 tipsizim tipsizim deyip durma yaaaaa 2600 bak elime gecersen böyle olursun hayatimdegisti sayfa arkadasimsin demem ona göre smiliyface |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü dövv cankim :d sana can feda ehe |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili günlügüm s45apk, sabah 5´e dogru yatmama ragmen (ayri bi konu paylasirim seninle) cok dinc ve dinamigim bir güzel sabah bir saatlik hizli yürüyüsümü yaptim walking-degneklerimle u859 f678h blissy... saat 7:30 da kalktim ve elimi yüzümü yikadim, ayna karsimda oldugundan, bugünüm dündende güzel olacak diyerek basladim güne ve aradan iki saat gecmesine ragmen bugünüm dündenden de güzel gogogo kalkar kalkmaz bir bardak kahvemi mutlak ictim sevdigim gibi bir kasik sekerli ve sütsüz coffe2 kahvesmiley sonra hazirlandigim gibi 8 de yürüyüse ciktim actionsmile dinlenmis ve dinamik bir sekilde eve geri geldim kahvaltimi hazirladim ve cok rahat bir sekilde kahvaltimi yaptim 25889 simdi herseyden cok sevdigim müziklerimi dinliyorum indirdigim guitar skan67 hpm1 yaniii telkinlerimi imkan buldukca en az birkere en cokda artik dinliyemiecegim kadar dinliyorum ve cok rahatliyor ve gevsiyorum thumbsanim skan67 hpm1 derty icim kipir kiprrr cok iyiyim cok mutluyum cok huzurluyum, bu sefer bir farkla insaallah daha cok icten ve daha cok gercekten smil56 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü skan67 cankaların en guzeli en balı en tatlısı inanıyorum ben sana bir an evel fazla kilolarını vericeksin benim cankam bitanem mutlusun sen cok sekersin |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü benim canim cankim yaaa verecegim tabiii daaa ava cikacagizz bu kilolarla ben kosamam khkh56 sonra oradakii kurtlara yem olurum khkh56 smil56 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili günlügüm yorucu bi günün ardindan halen daha dinamik ve güclüyüm... kendimi cok rahat hissediyorumm.. bu telkinleri dinlemeye basladigimdan beri isten gelince yorgun olmuyorum... is hayatinda sert olmama ragmen bugün daha ilimli ama bir o kadar da etkiliydim yani sinirli bakislar ve konusma tarzi ile etkili olmama gerek yok neseli56 öglen yemegimi hazirladim kendime yarim saat evvel bugün yemek planinda bir tabak mercimek corbasi ile yagsiz baharatli kaynatilmis mantar var bir domatesle yaninda ttli3 tabii arada 3 litre sularim her gün hazir onlar aksama kadar bitmek zorunda, bitiyorda skükür alk78 basaracagim ve basarmak istiyorum ve umutluyum... her gecen gün kendimi daha rahat hissediyorum aradan bi bes gün gecsin tartiya cikacagim, aclik hissetmiyorum gayet tokum ve gayette iyi yiyor ve sporumuda yapiyorum... simdiden aksama seveiniyorum cünkü aksam yemeginde bamya yapacagim kendime bol limonlu ve yaninda bir graipfruit cilgin897 clapping simdi isime hazirlanmam gerek siirokul dosyayi hazir ettikten sonra yemegimin basina sevgili günlügümmm cok iyi bir gün geciriyorum bugün 98569 bisiklet blissy uy897 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü cankam yayın balıkları seni bekliyo daha dr ankaraya geleceksin sen |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü khkh56 isteee diyomm yaaa aa34 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü merhabalar acemi-sirine.. http://www.sitanous.com/grotte.aux.g...s/fleurs50.gif günlüğün hayırlı olsun.. http://img80.yukle.tc/images/49117824gb-11.gif dilerim hedeflerine kısa sürede mutlulukla ulaşırsın.. telkinleri dinlerken değişim aşamalarını bizlerle paylaştığın için teşekkürler.. super sevgiler.. hismiley |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü insaallah hedeflerime en kisa ama en mutlu ve huzurlu sekilde ulasirim 96 dileklerin icin tesekkür ederim kiss3 paylasmak güzel birsey, burada paylasabildigim icin asil ben cok memnunum smil56 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü cankankim benim mutlu ve umutlusun bu beni sevindiriiyo işden geldin galiba hg :d gel msn neye hadi bende işim bitti geldim :D |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü seni serçenin gözyaşları kadar seviyorum o kadar az mı diyeceksin ama bilmen gereken birşey var serçeler ağlayınca ölürler cankam bak bi daha aglarsan oyle üzülürsen ben senin gözlerinden dökülen yaslar olurum beni kaybetmek istersen üzülme bi daha tamammı 88a |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sen bitanesin canim cankimm benim yaaaaaa... kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü canım ,rejim ne alemde?ben de össye hazırlanırken çok kilo almıştım.öyle ki kot bile giyemiyodum.vermem gerektiğine şartladım kendimi.sınavımın sonucunu öğrendim ve ertesi hafta diyete başladım.78 kilodaan 60 kiloya düştüm 1,5 ayda 18 kilo verdim.sağlıklı değildi ,bu kadarı ama içinden işine yarayan şeyleri al . öncelikle yemeklerden önce midemi tıkayacak kadar su içtim(sen de o kadar değil ama bir bardak falan içebilirsin) ve yemeğe hep çorbayla başladım.ve yağlı ve çok koyu değildi yaptığım çorbalar.salata bulundurdum hep soframda.kepek ekmeği yedim beyaz ekmek yerine. ve çayı çok severim,şekerli içiyodum ,şeker yerine sakarin kullandım.ama bi kaç ay sonra sakarini bıraktım çünkü doğal bişey değil ve zararları var.zaten sakarinden sonra eminim ki şekersiz içmeye alışırsın.mesela şimdi çayı kesinlikle şekerli içemem.tatlı düşkünlüğüm hep vardı,tatlımı yedim az yedim ve hep genelde çayla tükettim,iki bisküviyi bir kupa çayla içtim.siyah çay yerine bitki çayları ya da sıcak su da işini görür.çay bağımlılığın yoksa.ben çay tiryakisi olduğum için çayı bırakmadım.fazla içmek sakıncalı ama napiim rt67.bi de bol su iç ben abartım ortalam günde 8 litre su içtim (sakın bunu yapma ama,3 litre vucuda zarar vermez aksine kilo vermeni de kolaylaştırır ve daha bi çok faydası var.sebze yemeklerini istediğin kadar tüket farketmezz. ama şunu söylüyebilirim ki başkalarının verdiği diyet listeleri sıkar bezdirir insanı ve zor olur . çok hamurişi ve katı yağdan uzak durup bol sıvı tüketirsen,sebze meyve ye ne olucak.eğer sağlık problemin yoksa,kilo vermen kaçınılmaz,emin ol. smiliyface |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili günlügüm krz56, sanada iyi alistim dogrusu, hos sikayetim yok, yazdikca daha da iyi hissediyorum, ne yiyecegimi ne yedigimi biliyorum ttli3 aksamki bol limonlu bamye yemegim cok lezizdi dogrusu hele bide ardinan bir saat sonraki graipfruitt harikaydiii.. utananadam o kadar cok sevmeme ragmen bir tabaktan fazlasini koyma istegim yoktu ve canim halen daha cekmiyor yemek... smil56 cok rahat ve hafif hissediyorum kendimi, hic bir sikintim ve hic bir aclik hissiyatim yok, sanki duyuyor gibiyim o kadar yedin daa ne acikacan ama khkh56 inan aclik hissi yok yemek istegim de yok.. telkinlerin gercekligindemidir yoksa bilinc altimin onlari bir an evvel kabulundenmidir benim fazlaca inancimdanmi yoksa ücü bi aradami ama ben cooooooooooooooooook memnunum... telkinler sayesinde is yerinde dahi ne aclik, ne sinir ve nede sikinti yasiyorum... kilo bakimindan da iyiyim, is hayatimdanda memnunum, gerginlik ve sikintiii biraz azaldi.. ne hikmetse sadece telkinleri dinlemeye basladigimdan beri duygularim biraz degisti.. sankii daha duygusal ve daha icten oluyor gibiyim... yoksaaa cok memnumummm, alkis hak ettim 25889 art56art56 bu kadar yeterrr birazda cankim´le vakit gecirmek istiyorum sevgili günlügüm cok mutluyum ve cok huzurluyum sagol vucudum, sagol düsüncem, sagol hayatimdegisti ekibi ve arkadaslarim ve sagolun telkinler kiss3 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü tebrikler,harikasın 25889 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü kiss3 tsk ederim |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili günlügüm girlhaha, sabahin erken saatinde kalktim bugün ve saat 8 de kahvemi icmeden spora gittim, canim bir türlü sevdigim kahvemi icmek istemedi.. bir saat hizli yürüyüsten sonra kendime kahvalti hazirladim, pataya cayi kaynaya dursun, kahvaltimda bugün 1 yumurta, bir salatalik, bir domates ve 3 tane zeytin vardi.. sonra kendimi iyi hissetmedigimden biraz uzandim, hemen tabii kulagima mp3 telkinlerimi taktim dalmisim telkinlerle beraber smil56... kendimi aslen cok dinc ve dinamik hissediyorum, sanirim havalarin asiri sicakligi beni halsiz birakiyor yoksa bir sikayetim yok, bugün odam bayagi bi toparlanmasi gerek offf ki ne off yrl78 yrl78 iyice bi temizlik yapiyorum yanii saat sabah 10.30 dan beri temizlikle ugrasiyorum ama ne kagitlar bitiyor atilmasi gereken, ne kiyafetler bitiyor atilmasi gereken yrl78 arkadasim geldi ziyaretime tabii ona ikramimi yaptim daa inanirmisin günlügüm telkinleri dinledim dinleyeli elim bir türlü o ikramlara gitmedi.. uzatiyorum tokluk hissediyorum ama canim hic cekmedi.. kendimi cok rahat ve hafif hissediyorum bir o kadarda dinc smileydance arkadasim daha yarim saat oluyor gideli, öglen yemegimi kacirmis oldum ama aksam yemegimi hazirliyacagim 2 saat sonra, eger hazirlamasam hic yemem gerektigi aklima dahi gelmiyecek, bu kadar kendime yazmisim o yüzden düsündüm ve tasindim kendime en iyisi bi liste hazirlamak ve bu listeye göre gitmek yoksa hic saglikli zayifliyamiyacagim cünkü artik canim yemek yemek istemiyor.. dusun smiliyface aksama ne var diye soruyorsun gibi aksam yemegine bir tabak pilav ile üstüne nohuttt yaninada 2 domates hmmmmmmmmmmmmmmmmm simdiden seviniyorummm yiyecegim yemege khkh56 simdi dostlarla vakit gecirme zamani günlük bu kadar sana yeter smil56 iyiki beni destekliyorsun vucudum, aklim, düsüncem ve hayatimdegisti sayfasi + arkadaslari ve telkinlerrrr kiss3 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü hep beraber dedimya anca beraber kanca beraber cankam kankam benim ama kıyamıyorumn sana gene dun gece sabaha karsı uyuttum seni :D erken yat bir az ya :'( cok erken kalkıyosun |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü canim cankim ark5 sevgili dostum ttli3 sen beni uyutmamak icin iple baglamiyorsun, kalmak istemeyeni halatlada baglasan durmaz krz67 ben seninle gecirdigim her vakitten memnunum ve rahatim neseli56 seninle dertlesmek seninle gülmek, seninle eglenmek benim icin ayri bir zevk... alk78 dostlugun güzel taraflarini yasiyorum seninle, kah aglayarak kah gülerek smil56... Buda zaten önemli olani degilmi... Sadece iyi günde degil kötü gündede beraber vakit gecirebilmek... Benim arkamda ve önümde, daha dogrusu yanimda oldugunu bilmek, beni destekledigini hissetmek benim icin büyük bir onur, kendimi iki kat güclü hissediyoru... mlk34 bunun icin de sana tesekkür ediyorum 25889 alk78 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili günlügüm benim wink77 krz67 krz56 bugün cok iyi bir gündü, aksam yemegini unutuyordum neredeyse yani hic aclik hissetmiyorum, dedigim gibi artik bir liste yapmam gerek haftalik ne yiyecegim ne yemiyecegim diye.. eger canim cankim yemek yedinmi diye sormasa ben hic aklima gelmiyecek y789 bende canim daha yemek istemiyor dedim, söz aldi yiyeceksin diye, yoksa birakmiyacakti beni ::) bende aksam yemegimi yedim nohutlu pilav bir tabak zar zor ve iki tane domates 98569 iyiyim ama sularimda bitmek üzere neredeyse her gün 3 litre su iciyorum 3 gündür zayiflama kesin basladim ve üc gündür telkinleri dinliyorum ve üc gündür hic aclik hissetmiyorum... Cankimmm benim yaa beni cok düsünüyooo iyiki varsin cankim, benim nese kaynagimsin, benim canim dostum, canim arkadasim canim cankim... kiss3 canim günlügüm bugün bu kadar, zayiflama iyi gidiyor, cankim iyi destek veriyor, telkinler beni cok motive ediyor ve aclik hissiyatimi unutturuyor cok mutluyum iyiki bu sayfa ile tanismisim ve iyiki bu sayfada cankimi bulmusum iyiki bu sayfada telkinleri ögrenmisim kiss3 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü cantanem ben her zaman yanında ve arkandayım kafana takma asla yalnlz bırakmıycam seni daha dur bana söz verdin kampa gitcez senle biz kalcan sabaha kadar uyutmuycam seni :D mutlu haberlerini her zaman bu gunlukde okumak istiyorum |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü canim cankim ark5, biliyorum her zaman benim yanimda oldugunu neseli56 desteklerin gücüme güc katiyor belkide iyice artik bilinc altim kabullendi ve tam bu arada Rabbimin yardimi senide cikardi... telkinler senin destegin bana verdigin basari motivasyonu beni sanki iki kat zayiflamam icin sebeb kildi, belkide bu yüzden hic aciktigimi bile fark etmiyorum dusun cok tesekkürler Allah´im, bu siteyle tanistim, sonra telkinlerle ve en en önemlisi cankim ile, ne mutlu bana alk78 kiss3 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili biricik acik günlügüm smil56, acik dedim seni cünkü okuyan kisiler ile de paylasiyorum ama fazla rahatsiz olmuyorum cünkü zaten okunmasini istiyorum ve istiyorumkii teklifler gelsin istiyorumkii yok böyle olmaz söylede yapilmasi gerek gibi fikirler gelsin ama gelmiyor diyede üzülmüyorum, sonucta ben seninle paylasiyorum ve cok da mutluyum s45apk cankimde beni cok destekliyo, arada bir de yemem gerektigini hatirlatiyo neseli56 bugün tekrar sabah erken saatte kalktim ve cok raht bir sekilde bir sekerli sicak sicak sütsüz kahvemi kahvesmiley ictim ve ellerimi yüzümü yikama esnasinda aynaya bakip, 98569 kiz seker biraz kilo vermis gibisin, ne kadarda degisik ve güzel görünüyorsun dedim kendime ttli3 utananadam saat 8 de yürüyüsüme ciktim ve bir saat hizli yürüyüsten sonra kahvaltiya oturdum, eger kahvaltimi da hazirlamasam ben hic yemek yiyecek gibi degilim, kahvaltimda 3 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalik ve bir dilim ekmek vardi, tabii cay olarak ada cayi ictim yine ::) aninda sularimi hazir ettim ve hazirladim 3 litre günde tüketiyorum ve su an hem sana yaziyorum hem telkinlerimi dinliyorum u859 bu ara sevgili günlügüm dün ne oldu bi bilsen cankim varyaaa erken uykusu geldiiii, odaa sanirim artik bir düzene giriyor kiss3 kiss3 alk78 onu öyle görmek beni ne kadar sevindirdi 25889 25889+ icim kipir kipir, icim icime sigmiyor... var olan güzel olan hersey dahada güzellesiyor ve anlam kazaniyor hayatimda 96 sevgili günlügüm seninle paylasmak beni memnun ediyor, hayatim degisti sayfasina + arkadaslarina, vucuduma, benligime telkinlere ve en önelisii cankime cok ama coook tesekkür ederim ttli3 kiss3 ama simdi bu kadar yeter canim iyice oynamak istiyor bi oyun havasi acayimda khkh56 956k go go go u859 f678h s456 yippiieee hop hop cilgin897 blissy k8908 uy897 wave |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili acemi şirine günlüğüne birkaç defa yazmak istedim ama kendime yer bulamadım sayfalarında... sayfaların canın cankin için ayrılmış gibi çünkü. cankinin verdiği destekle öylesine başın dönmüş ki, bu mutluluk sana öylesine yetmiş ki, bizlerin desteğine ihtiyacın kalmamış diye düşündüm kendimce.. amacım eleştirmek kırıcı olmak değil... "günlüğüm herkese açık ama yazmıyorlar sözüne" kendi düşüncelerimce cevap olsun istedim... ben bu yüzden yazmıyorum... cankine ithafen açılmış sayfalarda fazlalık etmek istemedim.. sevgiler hismiley |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili sanemce ark5, benim günlügüm herkese acik, cankim bana destek verdigi icin ve onunla ayri bir samimiyet buldugumuzdan dolayi onun ismini telafuz ediyorum sung66 severek isteyerek ve paylasmaktan zevk duyarak ttli3 burada benimle olupta bana yaklasan o oldugu icin ark5, yoksa ayirim yapmak, yada herhangi birileri bana yazmiyor diye ben kizmadimda, ama bu uyarilarin icin tesekkür ederim, bende sana cevap veriyorum, cankim ayri, diger hayatimdegisti arkadaslarim ayri neseli56, günlügümde neredeyse her seferinde "günlügüme kendime ve hayatimdegisti sayfasina + arkadaslara" tesekkür ediyorum, bu tesekkürü neden yapiyorum, bazilari destek vermek ister ama cekinebilirde yazmiyordur, bazilari okuyarak destek veriyordur diye yinede ben yazan yazmayan herkese tesekkür ediyorum kiss3 günlügümün sonunda smiliyface seninde icin rahat olsun, varsa paylasacaklarin cok memnun olurum, bilkii kücük olan kalbimde, kocamaaan yer var sevgi veren sevi isteyen sevgi dolu olan herkese, kapim ve kalbim sanada acik, yazilarini desteklerini fikirlerini elestirilerini uyarilarini paylasimlarini bu acemi bekler sevgiler ve kocak dolusu öpücüklerle kiss3 yer vardir smil56 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili günlügüm, öglen yemegine evde degildim bi aile sorunu vardi onun icin danismanlik yapmaya gittim.. giderken mp3 aldim ve dinleye dinleye gittim.. bu telkinlerden sonra benim yeme istahim resmen kesildi.. eger kendime hazirlamasam hic zerrece elimi uzatipta sunu yemek istiyorum diye bi istegim kalmadi.. bu yüzden bu gece kendime bi haftalik bi liste hazirlayip dolabimin önüne asacagim her sabah kalktigimda göreyimde yemek yiyeyim ve saglikli zayifliyayim diye... ama söylim 3 litre sularima bayagi bi alistim ve artik susuz kalmak benim icin vucudumun kurudunu hissetmek gibi bir sey oldu... kendimi cok iyi ve cok rahat hissediyorum... yani aclikmis acliktan dogan sinirmis, sinirden kaynaklanan hüzünmüs yok bende... Sükür yaradanima.. bu yönden cok sevincliyim bu sayfa ile tanistigima... telkinlerin gücüne ya ben cok inandim ya cok benimseyip icerledim cok faydasini görüyorum... hatta öyle olduki artik dinlemedigim zaman sanki etkisi azalacak hissiyati dogdu icimde smil56 aman aman olmasin sakin... sevgili günlügüm kendime mantar kavurmasi yaptim yogurt sosu ile yaninada bir dilim karpuz yiyecegim... simdilik bu kadar en gec yarin sana listemi yazacagim bu ara sabah tartilacagim bakalim fark edilen gibi gercekten de zayiflamisimmi o kadar rahat yememe ragmen ttli3 iyiki tanistim seninle hayatimdegisti sayfasi + arkadaslarim kiss3 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü unutma dostum her zaman yanındayım asla üzülmene acı cekmene izin vermeyecegim cankanım ben senin . eger üzülürsen beni üzersin asla üzülmeden mutlu ve umutlu bi sekilde kilo verceksin hep arkanda bi dostun var unutma |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü selam sevgili tatli günlügüm wink77, beni bugün özledinmi??? seninle ilgilenip birseyler yazamadigim icin??? birazcik kötü haberim var sana bugün bir tek bir bardak kahve ictim is yogunlugundan rt67 pek iyi birsey degil ama yarin ise gitmeden kendime biraz meyve koyacagim yoksa hic yeme hissiyatim olmiyacak smil56 kendime liste hazirliyacaktim ama bir türlü listeyi hazirlamaya firsatim yok o yüzden elimden ve aklima geldigince saglikli sekilde meyve sebze yiyecegim ki yoksa bu gidisle hic yemek aklima gelmiyo s45apk telkinleri dinliyorum, isin yogunlugundan olmasina ragmen sadece uyku ve azicik yorgunluk hissediyorum, yoksa stresim ve de sinir sistemi bozuklugu yasamiyorum sükür Allah´a neseli56 artik belki bikacaksin bunu duymaktan ama bu hayatimdegisti sayfasina + arkadaslarima bu sayfayi hazirlayanlarina binlerce kezz tesekkürler birde benim biricik cankime bana bugün o güzelim haberi verdigi icin cankim sana, sevgili günlügüm kendime, vucuduma aklima ve telkinlere hayatimdegisi sayfasina ve arkadaslarima tekrar tesekkürler ve iyigeceler diliyorum saygiyla kalalim kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM. |