Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   acemi-sirine´nin zayiflama günlügü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9587-acemi-sirine180nin-zayiflama-g252nl252g252.html)

bigci 10-06-2008 02:03 AM

Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

canım cankam her daim ardındayım yanındayımm asla umudunu yitirme hep yanındayım gözlerini kapat aklındayım bana sözünü unutma daha seninle balık tutcazzz :d

Mustang 10-06-2008 07:56 AM

Çocuklar sizleri kutluyorum sanal ortamda bile olsa birbirinize böyle destek olmanız çok güzel bende sanemceye katılıyorum siz bizlerin söyleyeceğiher şeyi birbirinize söylüyorsunuz zaten .Bizede takip etmek kalıyor. alk78Bigcinin ağlamaları artık durmaya başladı bu yüzden canım verdiğin destekek için seni kutluyorum .İkinizede başarılar diliyorum.

heal 10-06-2008 11:18 AM

Günlüğün hayırlı olsun, hoşgeldin.
Naçizane küçük bir önerim olacak, sabahları güne kahveyle başlamaya çok alışmışsın ama aç karnına bir bardak limonlu ballı ılık suyu denemeni öneririm. Kahvaltı etmeden önce bir bardak iç, sonra istersen kahvaltıda kahveni iç sorun yaratmaz.
Sevgiyle

acemi-sirine 10-06-2008 06:01 PM

canim mustang,

hayatimdegisti sayfasi sirf telkinleri ile hayatim yönlendirerek degistirmek icin caba göstermiyor birde üstelik bana

bir cankim verdigi icinde ona cok sey borcluyum....

mustang hele gel bana sor bide cankim´in üzülmelerinin yavas yavas durulmasi demek benim mutlulugumu bir kat artiriyor ve

beni rahatlatiyor, sonucta onun samimiyeti yüregime isledi ve hep mutlu olsun istiyorum...

sonucta biz evet birbirimizi cok destekliyoruz cankimle ama siz sevgili hayatimdegisti arkadaslarimla da her türlü öneri

bilgi ve uyarmalar icin de acigim ve her seferinde cok

mutlu oluyorum smil56 art56art56

acemi-sirine 10-06-2008 06:15 PM

canim agresif,

tesekkür ederim, günlügüm burada benim icin artik önemli bir rol aldi hergün yazamasamda geldigim zaman yazipta olanlari paylasiyorum...

hmm ben neredeyse 16 yasimdan beri yani 10 senedir hic bir ise baslamadan ve hic birsey yemeden önce hep bir bardak sütsüz sekerli kahvemi icmisimdir wink77

ama önerin benim icin kulak ardi yapilacak birsey degil, yarindan sonra bakalin 10 senelik aliskanligin üzerine birde bir bardak limonlu ballı ılık suyu deneyelim

ne olacak ttli3, kahvalti yapmadan yada is yapmadan önce bir bardak iceyim sung66

ben herhalde midemi ve bagirsaklarima iyi geldigi icin önerdigini var sayiyorum yoksa baska bir saglik icin önemi ve özelimi var bu karisimli icecegin???

umarim beni aydinlatirsin, sevinirim s45apk art56art56

heal 10-06-2008 09:23 PM

Evet sindirim sistemini hizlandiriyor. Saglikli yasam icin de önemli ama sabah c vitaminini limondan almazsan maydonoz da yiyebilirsin. Ben sahsen limonu tercih ediyorum ttli3

acemi-sirine 12-06-2008 02:46 AM

selam sevgili günlügüm wink77

bugün sabah ilk isim arkadasin dedigi gibi bir bardak limonlu ballı ılık suyu ictim, pek alisik olmadigim icin kahvemi cok aradim demeliyim, spora gidemiyorum

is saatim sabah saat 8 den aksam bese kadar oldugu icin yürüyüs aksam saatine kaliyor ama bu sefer bir saat degil yarim saat krz67

yemek listemi hazirliyacak halen bir vakit bulamadim ama sana söylim kendime meyve ve sebze koydum yemek icin 98569, yoksa ac kalacagim khkh56...

Allah´tan 3 litre suyum sabit ve hep icip bitiriyorum, sana söylemeden gecemiyecegim telkinlere baslayipta dikkat ettigim günden beri daha dogrusu artik

aclik hissetmedigim günden beri 4 kilo vermisim super super

telkinler cok ama cok isime yariyor ve hergün dinliyorum... kendimi dinc, dinamik ve bir o kadar da canli hissediyorum, is yogunlugunda, sIkIntI aninda hic

yemek aklima gelmiyor ama acliktanda sinir sistemim bozulmuyo, yaniii cok ama cok iyiyim sükür Allah´ima mlk34

hayatimdegisti sayfasina + arkadaslarima, vucuduma, düsünceme gücüme ve canim cankime tesekkürlerrrrrrr kiss3

iyiki bu sayfa ile tanismisim yaaaa

nese olan hayatima anlam olan hayatima basari olan hayatima bir anlam bir nese ve bir basari daha kattiiiii art56art56

TESEKKÜRLER hayatimdegisti sayfasi+arkadaslarim ve canim cankim (kusura bakmayin bu kelimeyi mutlak büyük yazmam lazimdi) smil56

mücevher 12-06-2008 10:39 AM

acemi şirine cim,,,
kutluyorum güzelim. dört kilo vermiş olman çok güzel bir haber.
okuyunca çok sevindim. dilerim hayat sana tüm istediğin güzellikleri verir.
sevgilerimle kiss3

acemi-sirine 12-06-2008 11:05 AM

cok tsekkür ederim canim mucevher,

Rabbim isteyen herkese istedigini en güzel en hayirli bir sekilde nasip etsin smiliyface,

ben bu kadar kisa zamanda bu kadar etkili olabilecegini düsünemedim, diyet ve diyet türü seyler degilmis anladim

zayiflamanin püf noktalari, beyinde bitiyormus ve ben telkinleri iyiki dinliyorum, ve bu telkinleri birakmayida düsünmüyorum...

zaten birakamamda cünkü bu seferde benligim sanki telkinleri biraktigim anda kendimi boslukta hissedecekmisim

düsüncesine vardi khkh56

cok memnunum cok mutluyum....

tesekkürler paylasimin icin kiss3

acemi-sirine 13-06-2008 03:46 PM

sevgili günlügüm,

su an is yerinden dolayi ölgen paydosundayim birazdan ise devam edecegim söyleee bi rahatca hem kavemi iceyim kahvesmiley hem sana yazayim tender45..

bugün sabah ilik balli limonlu suyum´u ictim ama söylim ise gelir gelmez kahvemi hemen aldim ve ictim, cok alismisim kahve icmeye.. s456

is hayatim biraz yogun bu aralar sabah cook erken kalkiyorum 3-4 hafta bu böyle olacak sabah 6:30 da cikiyorum ve aksam
saat 5-6´ya kadar bazen de 7´e kadar sürüyor terli345

ama sevilen isin zorluguda cekilir... sabahlari telkinleri dinlemedigim zaman kendimi cok tuhaf hissediyorum böyle bosmusum gibi o yüzden mutlak telkinleri dinlemem lazim rahat olmak icin ttli3...

sabah bir dilim peynirli kepek ekmegi yedim ve bolca su iciyorum neredeyse 1,5 litrelik su bitti geri kalan diger 1,5 litrelik su kaldi...

öglen yemegimi yiyemiyorum... canim cekmiyor, o yüzden annemden rica ettim aksama bana güzelce bir tarhana corbasi ile mantarli bulgur pilavi yapsin yoksa hic birsey yemiyecegim ve sagliklida zayifliyamiyacagim...

bu ara kendimde fark ediyorum vucudum form aliyor ve ben iyi kilo veriyorum, bakalim tekrar tartilacagim yarin ne kadar vermisim smil56

iyiki tanistim hayatimdegisti sayfasi + arkadaslari ile, ve canim cankim seninlede iyiki tanistim

NOT: dün annecigim ile bir sürü konusulacak konu ciktigindan ben geri dönemedim msn´e ve zaten geldigimdede kapanmis bile laptop dusun

sevgi ve saygi ile kalin
kiss3 kiss3

tekrar is basina

önce bi

go go go go go

music45 skan67 hpm1 956k guitar f678h s456 cilgin897 blissy k8908 cok mutluyummmmmm

acemi-sirine 14-06-2008 02:04 AM

sevgili günlügümmm wink77,

yorulmadan bikmadan usanmadan durmadan güzel bir sekilde zayifliyorum alk78#

telkinlerin hepsi cok isime yariyor sirasi ile böyle dinliyorum ego, kendine güven, sucluluk duygusu, sosyal artirici ve kilo verme

bu siralar sayesinde cok iyiyim... ego gücleniyor, kendime güvenim artiyor, sucluluk duygularim kendince cözülüyor, sosyal aktiviterlimin güclülügü

ile hic aclik hissetmiyorum, rahat zayifliyorum, stres yasamiyorum, kendime güvenim sonsuz bu konuda... neseli56

iyiki tanismisim bu hayatimdegisti sayfasi + arkadaslarim ile ve canim cananim cankim 98569

bigci 14-06-2008 02:05 AM

cankamm hep umutlusun mutlusun suratındaki tebessumler gülücükler hiç eksik olmasın
tek temennim yakanı 1 ömürboyu mutluk ve sevgi bırakmasın

acemi-sirine 17-06-2008 01:52 AM

sevgili biricik günlügüm ttli3,

seni cok özledim blissy, sana yazmak ne kadarda rahatlatiyormus kisiyi onayi... bu ara benim zayiflama programi halen devam, ama diyet yoookk düzen yok,

telkinler sagolsun bayagi bi beynime yerlesmis, canim gerekmedikce yemek yemek istemiyorum... Is´im cok yogun bu siralar eve geldigim saat belirsiz ama

yinede kendime bi plan hazirladim yoksa sagliksiz zayifliyacagim bu gidisle, bu telkinlerden degil artik hic bisi canim yemek istemeyisinden onayi...

bu ara diyetim su ki:

her sabah:
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalik ve bir bardak kahve

her öglen:
bir tabak sicak yemek artik her ne olursa (yeterki sicak olsun) gulensmiley

her aksam:
ekmeksiz kahvalti türü ve bir bardak bitki caylarindan biri

her aralarda:
meyve yada sebze

3 litre suya her zaman devam ve her sabah yemek ve kahveden önce canim arkadasim agresifin teklif ettigi bir bardak limonlu balli ilik su ile basliyacagim

yapabildigim müddetce bir saat ya yürüyüs ya spor artik hangisine vakit olursa smiliyface

bu ara toplam basladigim günden bu güne 7 kilo vermisim

yippieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee k8908 k8908 k8908

canim hayatim degisti sayfasi + ve arkadaslarim, canim günlügüm, canim benligim ve vucudum iyiki varsiniz hersey icin tesekkürler ve tabiikiiii

canim cankim sana cooook tesekkür ediyorum desteginden dolayiiii iyiki varsin yaa iyikii varsin iyiki variz kiss3

bigci 17-06-2008 01:54 AM

bitanem benim sen zayıflıycaksın ama aklını sakın baska seylere takma asla üzülme sen benim birtanem hertanemsin dün gece yatarken ne dedim sevgimiz sana güç versin . asla umudunu yitirme
sen dunyada ne kadar guzellik varsa hepsini hak eden birisin ama saten dünyanin en guzell varlıgı sensin bitanem cankam benim tüm dertler kederler senden uzak dursun

acemi-sirine 22-06-2008 05:15 AM

sevgili günlügüm,

diyet listesini yazdim ama uyguluyormusun diye sor, bazen aceleden evden cikiyorum ve birsey yemek aklimin zerre ucundan gecmediginden yemegi

unutuyorum birde eve gelince varsa yemek yiyorum yoksa hic acmiyim susuzmuyum farkinda degilim... yemek yimek istemiyor canim... bu iyi degil o yüzden

kendime yemeklik aldim, yani listede olanlari ona yerlestiriyorum ve saatlice yiyorum, ceb telefonuma uyari ayarladim "simdi yemek zamani" ve o an icin

listede neyse siradaki onu yiyorum. toplam 9,7 kg vermisim. cok mutluyum ve memnunum, birde yeme aliskanligimi düzene soksam,

yatmadan evvel tembellik

etmeden yemekligime hazirlasam listedekileri, daha saglikli bi zayiflama olacak ama sükür bolca su iciyorum, Allah´tan bi ondan sasmiyorum, günde 3 litre

mutlak bitiyo, cok mutlu ve cok memnunum kendimden..

sanirim, hatta öyle iyice beynime yerletirmisim zayifliyacagim diye ve zayifliyacagimda insaallah..

Telkinleri hep dinliyorum ve sabah artik aliskanlik yaptim mutlak dinlemem gerek..

iyiki bu sayfa ile tanistim, cok mutlu ve memnunum...

hayatimdegistisayfasina+ arkadaslarima, kendime + vucuduma, canim cankime tesekkürler

sevgi ve saygi ile sevgili günlük ttli3

acemi-sirine 24-06-2008 02:00 PM

sevgili günlügüm ttli3,

tekrar ben ve tekrar zayiflama konusu blissy,

artik benden bir parca oldu ve kendimi buna öyle bi adaklamisimki, bilincaltima ne kadar savas verdimse ben kazandim ve simdi sükür Allah´a hic zorlanmadan zayiflama moduna gectim, tamma 9.7 kg vermis olmam basarimin kaniti ama cok zorlandim, yemek saatlerimi unuttum, yemek yemeyi unuttum, sonra aklima gelincede dikkat etmeye basladim az yemek icin, yani az savasmadik bilinaltimla, simdi görüyorumda, icimden birseyler dürtüyor "kiz yemek saatin gelmedi, cabuk simdi yee sonra az yeyip beni ac birakip imtihan etme" der gibi. diyetimi dogruyu demek gerekirse dogru dürüst uygulamiyorum, yani ayni diyet plani duruyor fakat bazen oluyor peynirini unutuyorum, bazen oluyor meyvesini bazen oluyor sebzesini, yani mutlak bi karisiklik oluyor, ama sükür cok yemiyorum.

Telkinlere basladim baslayali bayagi bi fark gördüm kendimde, emindim, güclüydüm ve sosyal aktiftim ama en büyük ve tek sorunum kilo vermede idi, kendimi bu konuda disipliniz hissettigimden simdi bu kilo yönünde cok düzen yapti bende, ve iyiki telkinlerle karsilasmisim cünkü kilo sorunum büyük oldugundan verme asamasinda cok gergin ve sinirli bir yapiya sahip olmamaktan kutuldum..

Telkinleri daima dinliyor ve kilo vermemde bana asiri denli yardimci, destekci oluyorlar...

egoyu dinliyorum kilo yönde beni sonsuz derece emin kildigi icin
kendine güven dinliyorum beni bu yolda ilerlettigi icin
sonra sucluluk dinliyorum beni gereksiz yemelerden korudugu icin
sosyallik zayiflarken stres ve sikintimi cok büyük derecede aliyor
ve tabiiii kilo verme güzel bir sekilde zayifliyorum

hayatimdegisti sayfasina + beni destekleyen hayatimdegisti arkadaslara canim cananim cankime ve bedenime-beynime-vucuduma sonsuzzz tesekkürler kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

acemi-sirine 27-06-2008 01:25 AM

sevgili günlügüm,

bugün pek iyi bir morelde olmasam bile zayiflama yönündeki istegim ve arzumda bir degisiklik yok ve ilerlemeler görüyorum..

insaallah basaracagim ve istedigim kiloya gelecegim

herseyimdegisti sayfasina + arkadaslarima ve canim cankime, vucuduma düsüncelerime tesekkürler 98569

birmutluluk 27-06-2008 09:10 AM

merhaba acemi-sirine ....günaydın...anladığım kadarıyla geçici gel gitler yaşıyorsun tabi ki de bsşaracaksın telkinlerden kim kurtulmuş girlhaha dimi yaa olumsuza yer yok yolun açık olsun herşey istediğin gibi olsun hismiley

Akulina 27-06-2008 02:10 PM

Acemi Şirineciğim,koca bir brovo diyorum sana 25889 25889 25889 ve senden aldığım gazla,bende başlıyacağım İzmir dönüşü:)Ama seni takip edeceğim,ne yemiş,ne içmiş:)...Böyle somut örnekler olunca,iyi oluyor aslında...

acemi-sirine 27-06-2008 05:33 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
merhaba acemi-sirine ....günaydın...anladığım kadarıyla geçici gel gitler yaşıyorsun tabi ki de bsşaracaksın telkinlerden kim kurtulmuş girlhaha dimi yaa olumsuza yer yok yolun açık olsun herşey istediğin gibi olsun hismiley

günaydin canim benim gel gitlerim yemek yönünde degil, yememezlik yönünde ::), yemek yönünde telkinlerden sonra daha az yemeye basladim hatta unutuyorum yemegi s45apk ama saglikli zayiflamak istedigim icin kendim durmadan kendime hatirlatmalarda bulunuyorum, buda yoruyor iste, genelde yememek icin cabalarsin bende tam aksine az da olsa yemek icin cabaliyorum ttli3, bazen diyetimi uygulayamiyorum yazilandan daha az yiyorum sorun sade burada oda yogunlugumdan ama basaracagim, dogru yemeyi ve saglikli zayiflamayi.. dimi telkinlerden kim kurtulmus smiliyface, motive edici ve beni güclendirici sözlerinden dolayi tesekkür ederim, yüzümde gülücükler actirdin, insaallah seninde daima yüzün güler

sevgi ve saygi ile kiss3

acemi-sirine 27-06-2008 05:37 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Acemi Şirineciğim,koca bir brovo diyorum sana 25889 25889 25889 ve senden aldığım gazla,bende başlıyacağım İzmir dönüşü:)Ama seni takip edeceğim,ne yemiş,ne içmiş:)...Böyle somut örnekler olunca,iyi oluyor aslında...

basarmak isteyen herkese bol bol basarilar, insan kücücük sözlerle bile kendini mutlu mesut hissedip ilerliyebiliyor, bir kücük söz neredeyse bir hafta morelini ayakta tutabiliyor ve hep sanki o sözden baska birsey duymamis gibi hissedibiliyor kendini, yada okudugun kitapta etkilendigin roller gibi onlar bile basarilari ile nasil üzerinde bir gazlama pozisyonunda etkileyici oluyor, bu yüzden iyiki bu sayfa ile tanismisim ve telkinlerle tanismisim, basarimda büyük rolleri var

seninde basarilarini duymak beni cok sevindirecektir simdiden mutlu oldum

görüsmek dilegi ile
kiss3

birmutluluk 27-06-2008 05:43 PM

teşekkür ediyorum canım çok mutlu oldum yanlış anlamadıysam benim için söylüyorsun aynı sözlerim yine geçerli tatlım bir küçücük söz uzun süreler seni moralini ayakta tutuyor ve buna ben sebep olmuşsam ne mutlu bana tender45 kiss3 kiss3

acemi-sirine 30-06-2008 01:47 AM

sevgili günlügüm,

bugün arkadaslarla nargile icmeye gittik öglenden sonra ve canim ne zamandan sonra ilk defa cerez cekti ve rahatlikla cerez yedim hemde hic icim sizlamadan...

özlemisim tadini oysa kendime yasak felan koymamistim... Abartili bir sekilde yemesemde biraz fazlasi ile yemis olmaliyim ki su an midem hafiften bozuk sinyalleri veriyor...

yada ne zamandir yemedigim icin yada aklima gelipte arada bir atistirmadigim icin olsa gerek simdi azicik agri ve sizi var...

nargile iyi geldi su son günlerimin üzüntü ve yogunluguna...

sevgili günlügüm artik verme asamam durdu sanirim ki kilo halen sabit duruyor, yada verdiklerimi sindirmeyemi calisiyor bende anlamis degilim ama yarin

baska saglikli bir diyete baslamak istiyorum, cünküü zayiflamaya devam, yilmadan bikmadan ve usanmadan;)...

sanirim buna vucudum alisti, bu sefer biraz degisiklikler yapip birseyler cikarip baska birseyler eklemek gerekki beynimde memnun bilincaltimda memnun midem

de memnun kalsin ve olsunlar...

telkinlerden sonra yeme istahim tamami ile kesilmis olsada sanirim bu vermek yemekle alakasi da yok, yani cok dikkatli ve titiz davranmak gerekmis bunu

anladim, bir bebek gibi bilincaltima, beynime vucuduma dahada bi dikkat eder oldum, o yüzden fazlada üzülmüyorum bir duraklama dönemi yasadigima,

yavas yavas olsunda kalici ve saglikli olsun...

bugünlük bu kadar, ileriki günlerde görüsmek üzere

hayatimdegisti sayfasina + arkadaslara, canim cankime, biricik vucudum ve beynime tesekkürler kiss3

ziyaretcixy 30-06-2008 07:46 AM

Aynen devam şirine clapping vucudun su dengesi deiştiiği için kilo vermeler bazı zamanlar durabilir... Ban sana aktif diyeti öneriyorum. Bir fitess centera yazılamalısın... bak bir kaç öneri

- Elma sirkesi kürü yap
- akşam 6 dan sonra sadece sıvı tüket

DGS sınavından sonra şu kilo verme işine bende girişsem diyorum sabahları koşarım bi blissy

öğlenleri fitnessa bisiklet

akşamlarıda gezerim s456 956k

acemi-sirine 30-06-2008 01:39 PM

bende bi tatile girsemde daha fazla yürüyüslerimi yapsam s45apk

tavsiyelerin icin tesekkürler cok isime yariyacaktir alk78

sevgi ve saygi ilekiss3

acemi-sirine 08-07-2008 11:25 AM

sevgili günlügüm,

uzun zaman oldu sana yazmayali, yazamayali, daha dogrusu tartiya cikmaya korkan ben, zayiflamamin durdugunu düsünmüstüm ama yinede yediklerime
dikkat etmekten kendimi alamadim, ve yinede her yediklerimi kontrol altinda tuttum.

diyetimi degistirecegimi söylemistim sana ama bir türlü onun icin bile vakit bulup degistirmedim ve ayni diyet planinda kaldim fakat su varki diyete tam uygulamak zorlandim.

arkadaslarla beraber olugumuz zaman tabii yine birseyler atistiriyordum, cünkü onlar sayesinde canim yiyecek istiyordu, diger türlü kendi kendime durmadan hatirlatmam gerekti... hatirlatmadigim günler artik bir gün ara gectikten sonra ac oldugumun farkindaydim ve birseyler atistiriyordum diyetimden.

tartiya ciktim ve beni sevindiren haberle karsilastim, bir 4700 gram vermisim, yavas ama bir o kadarda hizli bir sekilde kilo veriyorum ve eminimki bu kilolar gittiginde geri gelmiyecek...

telkinler sayesinde hersey cok daha güzel oldu ben buna inaniyorum, cünkü kendimde bunu cok fark ediyorum, asikar olan tek bir sorunum vardi o da kilo idi,
herseyin üstesinden gelen ben bir türlü kilomu kontrol altinda tutamamaya baslamistim.

sonra kiloyu tutmaya basladik ve bu seferde veremiyordum, yani hersey bir cikmaz gibiydi, ama ne zamanki ben basladim bu telkinlere bende bu konuda asiri denli bir disiplin olustu.. hayatim yeni bir yön aldi.

her yönde disiplinimi ve kuralimi koyan ve koruyan ben kilomda da artik bir disiplinim var, ne yediklerim, nasil yediklerim, ne yaptiklarim belli..

belki diyetlistesine tam uyulmuyor ama en azindan bilincaltim ona göre dikkat ediyor. Gün oluyor hic yemiyorum yalnizken, ama gün oluyor arkadaslar yediginde bende birseyler yeme hissiyati hissediyorum ve atistirmaya basliyorum o zaman hemen midem donk donk donk ediyor ve yeterrr diyor, fazla yeme...

ne kadar mutluyum ya, buraya basladim baslayali neredese 15kg verdim sayilir hemde güzel bir sekilde, hemde yavas ama kalici bir sekilde, hemde ac kalmadan, hemde disiplini, hemde istekli, hemde sevinerek, hemde zorlanmadan kolaylikla...

devlam vermek zorundayim bunu biliyorum, bu kilolari aldigim gibi vermesinide bilmeliyiz.. Kilom hakkindaki düsüncemde cok degisti, daha rahat bu konuya girebiliyor, daha rahat bu konu hakkinda konusabiliyor ve daha rahat bir sekilde hazmediyorum...

sevgili günlügüm sana yazabildigim icin, sevgili düsüncem beni zorlamadigin icin, sevgili vucudum zayifladigin icin, sevgili hayatimdegisti sayfasi var oldugun icin, ve sevgili hayatimdegisti arakdaslar sizlerdende ve tabiiki cankim sendende, iyi kötü verilen her destek icin Allah razi olsun, tesekkürler, hepsi benim icin bir hiz ve ilerleme icin dipnotlar oluyor...

Sevgi ve Saygi ile
kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 AM.