Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   acemi-sirine´nin zayiflama günlügü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9587-acemi-sirine180nin-zayiflama-g252nl252g252.html)

acemi-sirine 06-06-2008 06:26 PM

Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

insaallah hedeflerime en kisa ama en mutlu ve huzurlu sekilde ulasirim 96

dileklerin icin tesekkür ederim kiss3

paylasmak güzel birsey, burada paylasabildigim icin asil ben cok memnunum smil56

bigci 06-06-2008 06:36 PM

cankankim benim mutlu ve umutlusun bu beni sevindiriiyo işden geldin galiba hg :d gel msn neye hadi bende işim bitti geldim :D

bigci 06-06-2008 06:55 PM

seni serçenin gözyaşları kadar seviyorum o kadar az mı diyeceksin ama bilmen gereken birşey var serçeler ağlayınca ölürler

cankam bak bi daha aglarsan oyle üzülürsen ben senin gözlerinden dökülen yaslar olurum beni kaybetmek istersen üzülme bi daha tamammı 88a

acemi-sirine 06-06-2008 06:57 PM

sen bitanesin canim cankimm benim yaaaaaa...
kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ametist 07-06-2008 02:19 AM

canım ,rejim ne alemde?ben de össye hazırlanırken çok kilo almıştım.öyle ki kot bile giyemiyodum.vermem gerektiğine şartladım kendimi.sınavımın sonucunu öğrendim ve ertesi hafta diyete başladım.78 kilodaan 60 kiloya düştüm 1,5 ayda 18 kilo verdim.sağlıklı değildi ,bu kadarı ama içinden işine yarayan şeyleri al .
öncelikle yemeklerden önce midemi tıkayacak kadar su içtim(sen de o kadar değil ama bir bardak falan içebilirsin)
ve yemeğe hep çorbayla başladım.ve yağlı ve çok koyu değildi yaptığım çorbalar.salata bulundurdum hep soframda.kepek ekmeği yedim beyaz ekmek yerine.
ve çayı çok severim,şekerli içiyodum ,şeker yerine sakarin kullandım.ama bi kaç ay sonra sakarini bıraktım çünkü doğal bişey değil ve zararları var.zaten sakarinden sonra eminim ki şekersiz içmeye alışırsın.mesela şimdi çayı kesinlikle şekerli içemem.tatlı düşkünlüğüm hep vardı,tatlımı yedim az yedim ve hep genelde çayla tükettim,iki bisküviyi bir kupa çayla içtim.siyah çay yerine bitki çayları ya da sıcak su da işini görür.çay bağımlılığın yoksa.ben çay tiryakisi olduğum için çayı bırakmadım.fazla içmek sakıncalı ama napiim rt67.bi de bol su iç ben abartım ortalam günde 8 litre su içtim (sakın bunu yapma ama,3 litre vucuda zarar vermez aksine kilo vermeni de kolaylaştırır ve daha bi çok faydası var.sebze yemeklerini istediğin kadar tüket farketmezz.
ama şunu söylüyebilirim ki başkalarının verdiği diyet listeleri sıkar bezdirir insanı ve zor olur .
çok hamurişi ve katı yağdan uzak durup bol sıvı tüketirsen,sebze meyve ye ne olucak.eğer sağlık problemin yoksa,kilo vermen kaçınılmaz,emin ol. smiliyface

acemi-sirine 07-06-2008 02:26 AM

sevgili günlügüm krz56,

sanada iyi alistim dogrusu, hos sikayetim yok, yazdikca daha da iyi hissediyorum, ne yiyecegimi ne yedigimi biliyorum ttli3

aksamki bol limonlu bamye yemegim cok lezizdi dogrusu hele bide ardinan bir saat sonraki graipfruitt harikaydiii.. utananadam

o kadar cok sevmeme ragmen bir tabaktan fazlasini koyma istegim yoktu ve canim halen daha cekmiyor yemek... smil56

cok rahat ve hafif hissediyorum kendimi, hic bir sikintim ve hic bir aclik hissiyatim yok, sanki duyuyor gibiyim o kadar yedin daa ne acikacan ama khkh56

inan aclik hissi yok yemek istegim de yok.. telkinlerin gercekligindemidir yoksa bilinc altimin onlari bir an evvel kabulundenmidir benim fazlaca inancimdanmi

yoksa ücü bi aradami ama ben cooooooooooooooooook memnunum... telkinler sayesinde is yerinde dahi ne aclik, ne sinir ve nede sikinti yasiyorum...

kilo bakimindan da iyiyim, is hayatimdanda memnunum, gerginlik ve sikintiii biraz azaldi.. ne hikmetse sadece telkinleri dinlemeye basladigimdan beri

duygularim biraz degisti.. sankii daha duygusal ve daha icten oluyor gibiyim... yoksaaa cok memnumummm, alkis hak ettim 25889 art56art56

bu kadar yeterrr birazda cankim´le vakit gecirmek istiyorum sevgili günlügüm

cok mutluyum ve cok huzurluyum

sagol vucudum, sagol düsüncem, sagol hayatimdegisti ekibi ve arkadaslarim ve sagolun telkinler kiss3

ametist 07-06-2008 03:12 AM

tebrikler,harikasın 25889

acemi-sirine 07-06-2008 03:19 AM

kiss3 tsk ederim

acemi-sirine 07-06-2008 07:42 PM

sevgili günlügüm girlhaha,

sabahin erken saatinde kalktim bugün ve saat 8 de kahvemi icmeden spora gittim, canim bir türlü sevdigim kahvemi icmek istemedi.. bir saat hizli

yürüyüsten sonra kendime kahvalti hazirladim, pataya cayi kaynaya dursun, kahvaltimda bugün 1 yumurta, bir salatalik, bir domates ve 3 tane zeytin vardi..

sonra kendimi iyi hissetmedigimden biraz uzandim, hemen tabii kulagima mp3 telkinlerimi taktim dalmisim telkinlerle beraber smil56...

kendimi aslen cok dinc ve dinamik hissediyorum, sanirim havalarin asiri sicakligi beni halsiz birakiyor yoksa bir sikayetim yok, bugün odam bayagi bi

toparlanmasi gerek offf ki ne off yrl78 yrl78 iyice bi temizlik yapiyorum yanii saat sabah 10.30 dan beri temizlikle ugrasiyorum ama ne kagitlar bitiyor atilmasi

gereken, ne kiyafetler bitiyor atilmasi gereken yrl78

arkadasim geldi ziyaretime tabii ona ikramimi yaptim daa inanirmisin günlügüm telkinleri dinledim dinleyeli elim bir türlü o ikramlara gitmedi.. uzatiyorum

tokluk hissediyorum ama canim hic cekmedi.. kendimi cok rahat ve hafif hissediyorum bir o kadarda dinc smileydance

arkadasim daha yarim saat oluyor gideli, öglen yemegimi kacirmis oldum ama aksam yemegimi hazirliyacagim 2 saat sonra, eger hazirlamasam hic yemem

gerektigi aklima dahi gelmiyecek, bu kadar kendime yazmisim o yüzden düsündüm ve tasindim kendime en iyisi bi liste hazirlamak ve bu listeye göre gitmek

yoksa hic saglikli zayifliyamiyacagim cünkü artik canim yemek yemek istemiyor.. dusun smiliyface

aksama ne var diye soruyorsun gibi aksam yemegine bir tabak pilav ile üstüne nohuttt yaninada 2 domates hmmmmmmmmmmmmmmmmm

simdiden seviniyorummm yiyecegim yemege khkh56

simdi dostlarla vakit gecirme zamani günlük bu kadar sana yeter smil56

iyiki beni destekliyorsun vucudum, aklim, düsüncem ve hayatimdegisti sayfasi + arkadaslari ve telkinlerrrr

kiss3

bigci 07-06-2008 07:45 PM

hep beraber dedimya anca beraber kanca beraber cankam kankam benim ama kıyamıyorumn sana gene dun gece sabaha karsı uyuttum seni :D erken yat bir az ya :'( cok erken kalkıyosun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 AM.