![]() |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü yok cicim orda tipten kurtarmıyoz tipsiziz ya hani ondan dolayı :D |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü canim ben siddeti sevmem ama seni bi güzel dövesim var simdi smil56 tipsizim tipsizim deyip durma yaaaaa 2600 bak elime gecersen böyle olursun hayatimdegisti sayfa arkadasimsin demem ona göre smiliyface |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü dövv cankim :d sana can feda ehe |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili günlügüm s45apk, sabah 5´e dogru yatmama ragmen (ayri bi konu paylasirim seninle) cok dinc ve dinamigim bir güzel sabah bir saatlik hizli yürüyüsümü yaptim walking-degneklerimle u859 f678h blissy... saat 7:30 da kalktim ve elimi yüzümü yikadim, ayna karsimda oldugundan, bugünüm dündende güzel olacak diyerek basladim güne ve aradan iki saat gecmesine ragmen bugünüm dündenden de güzel gogogo kalkar kalkmaz bir bardak kahvemi mutlak ictim sevdigim gibi bir kasik sekerli ve sütsüz coffe2 kahvesmiley sonra hazirlandigim gibi 8 de yürüyüse ciktim actionsmile dinlenmis ve dinamik bir sekilde eve geri geldim kahvaltimi hazirladim ve cok rahat bir sekilde kahvaltimi yaptim 25889 simdi herseyden cok sevdigim müziklerimi dinliyorum indirdigim guitar skan67 hpm1 yaniii telkinlerimi imkan buldukca en az birkere en cokda artik dinliyemiecegim kadar dinliyorum ve cok rahatliyor ve gevsiyorum thumbsanim skan67 hpm1 derty icim kipir kiprrr cok iyiyim cok mutluyum cok huzurluyum, bu sefer bir farkla insaallah daha cok icten ve daha cok gercekten smil56 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü skan67 cankaların en guzeli en balı en tatlısı inanıyorum ben sana bir an evel fazla kilolarını vericeksin benim cankam bitanem mutlusun sen cok sekersin |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü benim canim cankim yaaa verecegim tabiii daaa ava cikacagizz bu kilolarla ben kosamam khkh56 sonra oradakii kurtlara yem olurum khkh56 smil56 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü sevgili günlügüm yorucu bi günün ardindan halen daha dinamik ve güclüyüm... kendimi cok rahat hissediyorumm.. bu telkinleri dinlemeye basladigimdan beri isten gelince yorgun olmuyorum... is hayatinda sert olmama ragmen bugün daha ilimli ama bir o kadar da etkiliydim yani sinirli bakislar ve konusma tarzi ile etkili olmama gerek yok neseli56 öglen yemegimi hazirladim kendime yarim saat evvel bugün yemek planinda bir tabak mercimek corbasi ile yagsiz baharatli kaynatilmis mantar var bir domatesle yaninda ttli3 tabii arada 3 litre sularim her gün hazir onlar aksama kadar bitmek zorunda, bitiyorda skükür alk78 basaracagim ve basarmak istiyorum ve umutluyum... her gecen gün kendimi daha rahat hissediyorum aradan bi bes gün gecsin tartiya cikacagim, aclik hissetmiyorum gayet tokum ve gayette iyi yiyor ve sporumuda yapiyorum... simdiden aksama seveiniyorum cünkü aksam yemeginde bamya yapacagim kendime bol limonlu ve yaninda bir graipfruit cilgin897 clapping simdi isime hazirlanmam gerek siirokul dosyayi hazir ettikten sonra yemegimin basina sevgili günlügümmm cok iyi bir gün geciriyorum bugün 98569 bisiklet blissy uy897 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü cankam yayın balıkları seni bekliyo daha dr ankaraya geleceksin sen |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü khkh56 isteee diyomm yaaa aa34 |
Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü merhabalar acemi-sirine.. http://www.sitanous.com/grotte.aux.g...s/fleurs50.gif günlüğün hayırlı olsun.. http://img80.yukle.tc/images/49117824gb-11.gif dilerim hedeflerine kısa sürede mutlulukla ulaşırsın.. telkinleri dinlerken değişim aşamalarını bizlerle paylaştığın için teşekkürler.. super sevgiler.. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 AM. |