![]() |
Cevap: minesota was here.. para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.smil56 |
Cevap: minesota was here.. bugün gören gözlerim, duyan kulaklarım, tarayacak saçlarım, yürümemi sağlayan bacaklarım olduğu için şükran duyuyorum. çok şükür allahım. sorularla beraber cevap anahtarını da verdiğini biliyorum. |
Cevap: minesota was here.. şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunların veya daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim. teşekkür ederim teşekkür ederim. |
Cevap: minesota was here.. para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.uy897 |
Cevap: minesota was here.. bugün kafamdaki programa uyamadım. önce biraz gerilsem de sonradan kendimi affettim. bedenimin tatile ihtiyacı var. tatilden sonra daha dinamik olacağıma inanıyorum. tabii bu bugün hiçbir şey yapmadığım ya da yapmayacağım anlamına gelmiyor. evi biraz şartlayıp, sporumu yapacağım sonra güzel bir duş.. kendimi seviyorum. |
Cevap: minesota was here.. bu arada evinde düzen konusunda bir pratik bir sistem oturtanlardan fikir bekliyorum. çok dertliyim bu konuda çoooooookdusun2 |
Cevap: minesota was here.. şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunların ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şeklide gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.. |
Cevap: minesota was here.. uy897para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.uy897 |
Cevap: minesota was here.. modum düşük :( kayınvalidemin negatif etkisi geçmiş değil. hala kendi hayatımızı yönetemiyoruz. bu durum sinirlerimi bozuyor. sürekli duygu sömürüsü yapmasından, eşimin de bu duruma katılmasından bıktım. bazen boşansam mı diyorum. yoruldum. kaç yıl oldu değişen bir şey yok.tatili iple çekiyorum. eşimle iki kişilik tatil planı bile yapmak yok artık. hanımefendi de iştirak etmek istiyor. ben de yalnız plan yaptım. ailemle geçirmek istiyorum. ana oğul takılsınlar onlar da. allah ayırmasın (!) yine de sabırla çalışmalarımı sürdüreceğim. çünkü değişim olup olmayacağını çok merak ediyorum. bir de bu ara istediğim her şey çok uygun fiyatla karşıma çıkıyor. az bir bütçeyle sahip olabilirim. şimdilik tutuyorum kendimi, az kaldı kredi kartı borcumu bitirmeye. ondan sonra kendime bir sürü güzel kıyafet alabileceğim. renk renk.. böyle işte.. vazgeçmeden devam ediyorum. ne olursa olsun, kimse sevmese de ben kendimi çok seviyorum. |
Cevap: minesota was here.. eğer zamanın varsa goomass eğitim setini araştır. İnternetteki ürünlerin reklamını yaparak bundan komisyon alıyorsun yada profitclicking midir nedir işte bu site var. Bu site şöyle işliyor. Hesabına 10 dolar yüklüyorsun bir reklam alıyorsun bu reklam 82 gün sürüyor. Tıklama başına para kazanıyorsun yani. Başlangıç olarak 0,20 - 0,40 arasında başlıyor tabi o reklam sayına göre mesela 10 reklam aldın diyelim günde 1.20 dolar ile 1.40 dolar arasında para kazanıyorsun bu 82 gün boyunca devam ediyor. Hafta sonları 1.40 alıyorsun. Hiç kaybetme yokmuş tabii site yabancı ve bende nette araştırma sonucu elde ettim bu bilgileri. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 AM. |