![]() |
Cevap: minesota was here.. of hep aynı şeyi düşünüp duruyorum eşim beni, bizi düşünmüyor mu? niye bu kadar annesine odaklı, madem tek derdi annesi ise neden benimle evlendi ve ben ne yapacağım? kadını görmek istemiyorum ama yine gitmem gerek. antidepresan almayayım diyorum ama başka türlü katlanamıyorum. ben nasıl biri oldum? kendimi tanıyamaz oldum? of of of... olumluya odaklanayım diyorum, işte sağlıklıyım, kendi paramı kazanıyorum kendi ayaklarım üzerinde duruyorum falan ama yok. defalarca anlattım, konuştuk ettik yok sonuç alamıyoruz. annemin yanına git, annemi ara, yalnız bırakma. peki ben ya da biz ne olacağız? bir yemeğe çıkamıyoruz, yakınlarda güzel şehirler var gidip gezemiyoruz. hayat akıp geçiyor.. çok bunaldım çoook. |
Cevap: minesota was here.. olumluya odaklanıyorum. -bugün 20 dk pilates yaptığım ve bedenimle ilgilendiğim için, -yemek yaptığım-özellikle güzel bir ıspanaklı börek- için, üşenmediğim ürettiğim için kendimi kutluyorum, -özgüven kitabına başladığım ve o bitmeden başka kaynaklara sapmama kararı aldığım için kendimi kutluyorum. |
Cevap: minesota was here.. tebrikler :)) Özgüven kitabın yazarı Osho'mu ? |
Cevap: minesota was here.. Alıntı:
|
Cevap: minesota was here.. şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyilerini kabul ediyorum. lütfen bunların veya daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim. |
Cevap: minesota was here.. bugün; 1)20 dk pilates yaptım 2) temizlik ve yemek yaptım 3)içimdeki sesin negatif konuşmalarına son vermeye çalıştım. kendimi kutluyorum. kocaman bir alkış bana.. |
Cevap: minesota was here.. sabrederek devam ettiğinde bir süre sonra her şey bambaşka olacak.. yaşayan biri olarak söylüyorum bunları. önemli ola sabır ve süreklilik sevincli bu arada, özgüven kitabın bu olabilir mi: http://www.dr.com.tr/pimages/Content...7d3afc4e-1.jpg |
Cevap: minesota was here.. Alıntı:
merhaba maviinci seni yeniden görmek ne güzel956k eveeeet özgüven kitabı tam da bu. sen bunun mu faydasını gördün lütfen evet deeeeeee... |
Cevap: minesota was here.. şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim |
Cevap: minesota was here.. para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 AM. |