Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   minesota was here.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/623096-minesota-here.html)

minesota 15-07-2013 07:28 PM

Cevap: minesota was here..

bugün kendime cilt temizleme seti ve istediğim küpeleri aldım. iç sesim negatif şeyler söylediğinde ona karşı çıktım. enerjim biraz düşüktü ama olsun. şöyle bir soru vardı:siz olsanız kendinizle arkadaş olur muydunuz? eskiden cevabım içten içe 'hayır' dı. ama artık 'evet' diyorum. tüm hatalarımla günahlarımla iyi bir insanım. ben olsam beni kaybetmezdim.

bu arada henüz pilates yapmadım malum pazartesi, iş günü:( ama yapacağım 15 dakika ne ki?

minesota 16-07-2013 09:37 PM

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.

minesota 16-07-2013 09:41 PM

dün pilatesimi yaptım, cilt bakımımı yaptım, hatta bugün cildimin aydınlanıp parladığına dair iltifat bile aldım. hem de konuyu bilmeyen birinden. hemen cevap verdi bedenim. (ya da çok kirliydim :)) neyse böyle. kendimi sakin, dingin huzurlu hissediyorum. kendimi çok seviyorum. iyi ki varım.

minesota 17-07-2013 10:15 PM

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.

minesota 17-07-2013 10:16 PM

para bana beklediğim ve beklemediğim yollardan bol bol geliyor.

minesota 17-07-2013 10:19 PM

çok yoruldum bugün. hayatımı sadeleştirmek istiyorum. ev işlerinde falan yardım almak istiyorum. yetememek beni geriyor. dağıcilgin897nıklığı sevmiyorum. ah anne ya seni ne çok özlüyorum. çok şükür hayattasın, bayramı iple çekiyorum.

minesota 18-07-2013 06:24 PM

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim

minesota 18-07-2013 06:24 PM

para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.

minesota 18-07-2013 06:26 PM

pilatesin ve cilt bakımının sayesinde farklı farklı insanlardan olumlu tepkiler alıyorum. kendime zaman ayırmaya devam edeceğim. hala çözemediğim konular var. hayırlısı diyorum.. allah yardımcım olsun. çok ihtiyacım var.

minesota 19-07-2013 10:05 PM

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu ve daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunların veya daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.
teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 PM.