![]() |
Cevap: minesota was here.. Alıntı:
|
Cevap: minesota was here.. şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim. |
Cevap: minesota was here.. :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: minesota was here.. tatil çabuk gelsin, çok yoruldum ben. |
Cevap: minesota was here.. şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunların ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olack şekilde gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim. |
Cevap: minesota was here.. derty para bana bildiğim ve bilmediğim yollarla bol bol geliyor.derty |
Cevap: minesota was here.. bugün çok uyun fiyata iki adet gömlek aldım kendime. para bana bu şekilde mi eliyor acaba? evren nakit kabul ediyorum, lütfen cash olsun s45apk bunun dışında yemek yapmayı sevmememe rağmen bana dokunmasınlar tüm gün dolabı dolduracak yemek yapayım istiyrum. dolunayın etkisi midir nedir? öte yandan işe gidesim yok, sabah kalkamadım mesela. durum bu aralar budur sayın ben. |
Cevap: minesota was here.. şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliüine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim. |
Cevap: minesota was here.. f678hpara bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.k8908 |
Cevap: minesota was here.. O0özgüven kitabının hipnozla ilgili bölümünü uygulamaya başladım dün. sesimi kaydettim, dinledim. işe yarayacak gibi görünüyor. sarışınımın teşvikiyle hoponopono cümlelerini söyledim kendime, hoşuma gitti. bir de bu konu ile ilgili başlıkları okudum. bunu da sürdüreceğim. kendime emek veriyorum ve bundan güzel geri dönüşler alacağımı biliyorum. ne ekersem onu biçerim sonuçta.O0 bunun dışında uzun zamandır görüşmediğim eski arkadaşlarımı aradım. sonra bir de karar aldım. aldığımı hemen yerine koyma kararı. gereksiz mailleri, mesajları temizledim. hayatımı sadeleştirmeye çalışıyorum. güzel günler benim. buradan güzel enerji yayan forum üyelerine sevgilerimi gönderiyorum. iyi ki varsınız. insana iyi geliyorsunuz. sizi seviyorum. gerçekten :) O0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 AM. |