Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   minesota was here.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/623096-minesota-here.html)

minesota 25-07-2013 07:09 PM

Cevap: minesota was here..

şimdi kayınvalidemin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederm.

minesota 25-07-2013 07:13 PM

hayatımdaki sürekli tekrarlayan problemlere neden olan içimdeki hatalı düşünceler için üzgünüm, lütfen beni bağışla.

minesota 25-07-2013 07:14 PM

O0para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.

minesota 25-07-2013 07:25 PM

bugün pilates günüm. günün yorgunluğundan sonra evde olmak ne güzel. bir taraftan mutfakta kaynayan çorbanın kokusu, bir taraftan yeni suladığım çiçekten gelen toprak kokusu. evimi seviyorum. yalnızım. eşim bugün yine annesinde yiyecek. aslında hayatımı hiç böyle hayal etmemiştim. hoponopono uyguluyorum ya, içimde her ne kötü düşünce varsa buna ben neden oldum, %100 sorumlusu benim. lütfen beni affet.
"İlahi Yaratıcı..Eğer yaratılışımızın başlangıcından şu ana kadar, ben ,ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak bağışlamanı diliyoruz. Bunun temizlenmesine, arınmasına, salıverilmesine, tüm negatif anıların, blokların, enerjilerin ve titreşimlerin kesilmesine, silinmesine izin ver ve bu istenmeyen enerjileri saf ışığa dönüştür....Ve oldu."

Allahım ben eğrisini doğrusunu karıştırır oldum. en iyisini, en doğrusunu sen bilirsin. hayırlısını ver, ne şekilde verirsen kabul ediyorum. yalnız olmadığımı biliyorum. teşekkür ederim.

minesota 26-07-2013 09:32 PM

şimdi kayınvalidemin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları veya daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.

minesota 26-07-2013 09:34 PM

dertypara bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.dertydertyderty

minesota 26-07-2013 09:39 PM

"İlahi Yaratıcı, Eğer yaratılışımızın başlangıcından şu ana kadar, ben, ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak bağışlamanı diliyoruz. Bunun temizlenmesine, arınmasına, salıverilmesine, tüm negatif anıların, blokların, enerjilerin ve titreşimlerin kesilmesine, silinmesine izin ver ve bu istenmeyen enerjileri saf ışığa dönüştür. Ve oldu.."

minesota 26-07-2013 09:41 PM

kendi kendine hipnoz mümkün ve oldukça rahatlatıcı imiş. bu ara bunu deneyimliyorum. başka bir boyut.. gerçekten çok ilginç..
bir de bugün arapsaçı diktim. çıtır pıtır çok güzel bir bitki. bitkileri seviyorum. beni mutlu ediyorlar.O0

minesota 27-07-2013 05:08 PM

şimdi kayınvalidemin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunların ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.

minesota 27-07-2013 05:09 PM

:zpzp::zpzp:para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.:zpzp::zpzp:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 PM.