Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   minesota was here.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/623096-minesota-here.html)

minesota 06-08-2013 09:47 PM

Cevap: minesota was here..

O0hayatımda harika bir insan var birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.O0

minesota 06-08-2013 09:49 PM

şimdi kendimi çok sevmeye niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunların ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim...

minesota 06-08-2013 09:51 PM

bu sene çok çalışıp hak ettiğim tatile bir gün kaldı.. i am so happy..uy897

maviinci 06-08-2013 10:37 PM

Alıntı:

minesota Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845599)
bu sene çok çalışıp hak ettiğim tatile bir gün kaldı.. i am so happy..uy897

oralardan da yaz bize arada actionsmile

minesota 20-08-2013 11:44 PM

tatilim sürüyor. güzel tecrübeler yasadım, hoş anılar.. az kaldı..hayat güzel..tatilimin bana ekstra ekstra enerji vermesini seçiyorum. bu arada bu siteyi özledim..sevgiler..girlhaha

minesota 23-08-2013 07:31 PM

O0hayatımda harika bir insan var, birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.O0

dertypara bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.derty

minesota 23-08-2013 07:34 PM

iyi kazandığım ama kişiliğime uymayan bundan dolayı mutsuz olduğum oldukça yorucu bir işim var. bunu değiştirmeye niyet ediyorum. 15 gün istediğim işi araştırmak için süre verdim kendime. daha sonrada ulaşmak için çabalayacağım..her şeyin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini seçiyorum.

minesota 24-08-2013 03:53 PM

sık geriye dönüşler, kendimi bir türlü ifade edemediğim durumlar. çok zorlandığım oluyor. hayatımda değiştirmek istediğim çok şey var. yoruldum. ama vazgeçemem. vazgeçersem çok daha kötü olur her ey. sadece anlayamıyorum. ben kendime yeterli değeri versem başkaları da beni değerli bulacak mı? yolum doğru mu? maalesef bilemiyorum. bilmediğim içinde içimde bir kurt beni yiyor sanki. ama bilemem ki.gereken tek şey azim ve zaman.. yolumda yürümeli düşünmektense eyleme geçmeliyim..

minesota 24-08-2013 03:55 PM

hayatımda harika bir insan var birbirimizi seviyor ve destekliyoruz..O0

para bana bildiğim ve bilmediğim yollardan bol bol geliyor.uy897

minesota 25-08-2013 03:50 PM

çok yoruldum. yaklaşık 2.5 yıldır kişisel gelişimle uğraşıyorum. telkinler, olumlamalar,çekirdek inanç çalışması, niyetler..bir sürü kitap... başladığım yerdeyim. olmuyor, olamıyor. evrene niyet göndermekle de olmuyor. hep kalbimi duymaya çalıştım, aklımı dinleyeceğim artık.baş kaldıramıyorum. isyan edemiyorum. kavga edemiyorum. bunları yapmadığım için haklarımı savunamıyorum. çocukken yüklenen uysal insan programımı silemiyorum. bunun için başkalarının hayatını yaşıyorum. sanırım bende bir bozukluk var. düzelemiyorum. artık vazgeçiyorum. gidiyorum.. ama okumayı sürdüreceğim. güzel haberlerinizi takip edeceğim. sağlıcakla kalın. ben pragmatik bir insan olmaya gidiyoru. artık her yaptığım iş bana ne getirir diye bakacağım ...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 AM.