Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   minesota was here.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/623096-minesota-here.html)

minesota 01-08-2013 08:38 PM

Cevap: minesota was here..

zor bir gün ama allah büyük ve yanımda biliyorum

minesota 02-08-2013 07:59 PM

şimdi kayınvalidemin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim bunu veya daha iyisini kabul ediyorum lütfen bunların ve daha iyilerinin gerçekleşmesinii sağla teşekkür ederim teşekkür edrim teşekkür ederim

minesota 02-08-2013 08:00 PM

dertypara bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol geliyor..derty

minesota 02-08-2013 08:04 PM

ey ilahi yaratıcı yaratılışımızın başlangıcından şu ana kadar ben ailem yakınlarım ve atalarım sana ailene yakınlarına ve atalarına düşüncelerde, sözlerde, hareketlerde ve eylemlerde suç işlediysek/kırdıysak bağışlamanı diliyoruz. bunların temizlenmesine, salıverilmesine, arınmasına; tüm negatif anların, blokları, enerjilerin ve titreşimlerin kesilmesine, silinmesine izin ver ve bu negatif enerjileri saf ışığa dönüştür. ve oldu..smiliyface

minesota 02-08-2013 08:08 PM

yorgunluk.. neyse tatile az kaldı...minik sempatik meleğimle oynayacağım oyunları düşünmek beni mutlu ediyor. öte yandan eşime kızmıştım. şimdi ise onunla uğraşmaya hiç halim yok gibi. bir bıkkınlık duygusu...bakalım neler yaşayacağız? hep aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz, çemberi kıramıyoruz ya hayırlagl34ısı bakalım

minesota 03-08-2013 03:26 PM

guitarpara bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.

minesota 03-08-2013 03:27 PM

hayatımda harika bir insan var, birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.

seviyor ve seviliyorum.

minesota 03-08-2013 03:30 PM

kayınvalidemle ilgili olan niyetimden vazgeçiyorum. çok büyük baskı oluşturdu üzerimde. başkaları ile ilgili değil d kendim odaklı niyetler oluşturmalıyım belki. belki gereksiz zorunlulardan kaynaklı... suçluluk duygusu mu ne? özetle iyi gelmedi banaagl34

minesota 03-08-2013 03:52 PM

kayınvalideme gitmem gerek yine. ayaklarım geri geri gidiyor duyacaklarımı, hissedeceklerimi düşündükçe. iftara 4 saat var. 4 saat onunla olmak. yine de kadına yetmiyor. eşimin de aklında tek annesi var ve bana baskı yapıyor git falan diye. ben gün aşırı, eşim her gün onunla yiyor. yine de yetmiyor kadına. ben de uzak duramıyorum. o kadar çok şey okuyorum ediyorum olmuyor, kıramıyorum zincirlerimi. belki de düşünmemem gerek. bilmiyorum ki ya.. çok mu takıyorum ne?büyüdükçe büyüyor..

minesota 04-08-2013 03:05 PM

dertypara bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.derty

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM.