![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü boşuna para verme ışık'cım |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü mehtapçım, o telkinler isme özel değil mi? değilse ben de rica edebilir miyim utananadam |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü isme özel değil, gönderirim tabi |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
acaba gerçekten ihtiyacın olan telkin "o telkin" mi ? bunu düşünmelisin belki de. daha öncelikli ihtiyacın belki başka bir telkindi ama belki de sen yanlış seçim yapmışsındır aldığın telkinde. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü olabilir,vücud tepki verdiğine göre var bişiler :) zaten daha dinlemicem. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Arkadaşlar bişey daha sorucam. Bu son iki tellkini dinlerken gözlerimizin kapalı olması mı gerekiyo yoksa başka işlerle meşgulken dinleyebilir miyiz? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü gözlerin kapalı olması lazım ilk telkinde nasıl dinlenilmesi gerektiğini anlatıyor ya eğer gözünü açarsan tekrar baştan dinlemelisin cd yi diye konuşuyordu banu gökçül, sor istersen o sitedeki tel nolarını arayarak |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Bu egzersizi yapıyoken filan diyo ya ben bedensel gevseme kısmında diye anladım sadece. Bi soriym bari tamam |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü telkinleri gönderdim mail adresini özelden yazan arkadaşlar maillerini kontrol etsin lütfen.. hayrını görün ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM. |