![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
ben de 5 gündür alfafrekans dinliyorum ama bende ne uyuşma ne karıncalanma ne hayaller görme ne de karabasan hiçbirşey olmuyor dinlerken. acaba bana etki etmiyor mu bunlar ? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bilmemki.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü benim ellerim falan uyuşuyo ya kalkmak istesem kalkamıyorum yerimden bana böyle etki ediyor |
arayıp sorsam pek de bi yetkiliye ulaşabileceğimi düşünmüyorum, ulaşsam mesela banu hanıma beni birebir yanına çağırır en iyi ihtimal ona da gidemem. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Arkadaşım insanlar REM uykusunda göz ve solunum kasları hariç diğer kasları felç durumundadır. Eğer felç halinde olmasaydık bu süreçte gördüğümüz rüyalardaki hareketlerimizi yatağın içinde yapmaya başlardık. Karabasanın olma nedeni de uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki bu felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır. Nedeni de büyük ihtimalle yorgunluk, strese bağlıdır. Korkucak bişey yok bunda. Bana o kadar sık geliyoki bu durum, alıştım artık. O karabasan halindeyken bu durumun farkında olup, sakin bi şekilde kaslarımı oynatmaya çalışıyorum ve geçiyo. No problem :) Bence bu telkinler çok etkili ben çok memnunum ve bırakmayı düşünmüyorum. Tek kötü yanı çok fazla kabus gördürmesi. Hayal görme bende de olmadı ama karıncalanma uyuşma ilk başlarda meditasyon telkinini dinlerken kendimi çok fazla kaptırınca oluyodu. Şimdi olmuyo. Zaten artık ilk iki telkini es geçiyorum. Bu bitsin başka telkinlerin siparişini vericem. Çok memnunum ben. Ben değiştikçe çevremdeki diğer insanların davranışları da değişti bana karşı. Telkinin içinde de diyo ya "insanlar benimle olmayı ister." diye. İstiyolar valla :) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü çok sevindim, kesinlikle öyle. arkadaşlar çoğalıyor ve seninle konuşmak için gözünün içine bakıyorlar:) mutlu ilişkiler çok etkili çok kapsamlı bir telkin, herkese tavsiye ederim.içindeki depresyon telkini hariç |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hmmmm onunda etkileri güzelmiş. Dur ilerleyen zamanlarda onu da alayım. Benimde peşimden koşsunlar:) Bende yüz veremeyecem onlara oh olsun diyecem koşun peşimden sizi gidi sizileeerrr:))) yalvaracaksınız bana sizinle konuşayım diye, üste para vereceksinizde konuşmayacam :))) Nasıl despotsam artık |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ben sana gönderirirm nasıl olsa isme özel hazırlanmıyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 PM. |