Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

nefes_almak 23-05-2013 02:16 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841423)
gündüzleri bir kez alfa frekans dinliyorum.21 gün bitince onu da dinlemicem.çok etkili fakat ben korkuyorum bugün karabasan bastı dinlerken uyanamadım :((

neden böyle oluyor sende acaba merak ettim ? acaba çok fazla telkin çeşidini birarada dinlemekten kaynaklanıyor olmasın ?
ben de 5 gündür alfafrekans dinliyorum ama bende ne uyuşma ne karıncalanma ne hayaller görme ne de karabasan hiçbirşey olmuyor dinlerken. acaba bana etki etmiyor mu bunlar ?

mehtap1606 23-05-2013 03:08 PM

bilmemki..

mehtap1606 23-05-2013 03:08 PM

benim ellerim falan uyuşuyo ya kalkmak istesem kalkamıyorum yerimden bana böyle etki ediyor

mehtap1606 23-05-2013 03:12 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841434)
çok ilginç geldi bana farklı bir durum bence bunu orayı arayıp sormalısın diye düşünüyorum ben

dinlemicem zaten daha buna karar verdim karabasan bir defa oldu o da normal uykuda da insanın başına gelebilir karabasan rüya içinde rüya görüp etrafı görüp de hareket edememek durumu..
arayıp sorsam pek de bi yetkiliye ulaşabileceğimi düşünmüyorum, ulaşsam mesela banu hanıma beni birebir yanına çağırır en iyi ihtimal ona da gidemem.

annie hall 23-05-2013 03:13 PM

Arkadaşım insanlar REM uykusunda göz ve solunum kasları hariç diğer kasları felç durumundadır. Eğer felç halinde olmasaydık bu süreçte gördüğümüz rüyalardaki hareketlerimizi yatağın içinde yapmaya başlardık. Karabasanın olma nedeni de uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki bu felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır. Nedeni de büyük ihtimalle yorgunluk, strese bağlıdır. Korkucak bişey yok bunda. Bana o kadar sık geliyoki bu durum, alıştım artık. O karabasan halindeyken bu durumun farkında olup, sakin bi şekilde kaslarımı oynatmaya çalışıyorum ve geçiyo. No problem :) Bence bu telkinler çok etkili ben çok memnunum ve bırakmayı düşünmüyorum. Tek kötü yanı çok fazla kabus gördürmesi.
Hayal görme bende de olmadı ama karıncalanma uyuşma ilk başlarda meditasyon telkinini dinlerken kendimi çok fazla kaptırınca oluyodu. Şimdi olmuyo. Zaten artık ilk iki telkini es geçiyorum. Bu bitsin başka telkinlerin siparişini vericem. Çok memnunum ben. Ben değiştikçe çevremdeki diğer insanların davranışları da değişti bana karşı. Telkinin içinde de diyo ya "insanlar benimle olmayı ister." diye. İstiyolar valla :)

mehtap1606 23-05-2013 03:17 PM

çok sevindim, kesinlikle öyle. arkadaşlar çoğalıyor ve seninle konuşmak için gözünün içine bakıyorlar:)
mutlu ilişkiler çok etkili çok kapsamlı bir telkin, herkese tavsiye ederim.içindeki depresyon telkini hariç

annie hall 23-05-2013 03:22 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841442)
çok sevindim, kesinlikle öyle. arkadaşlar çoğalıyor ve seninle konuşmak için gözünün içine bakıyorlar:)
mutlu ilişkiler çok etkili çok kapsamlı bir telkin, herkese tavsiye ederim.içindeki depresyon telkini hariç

Aynen aynen. Resmen gözlerinin içine bakıyolar konuşmak için, çok ilginç. Hayran hayran bakışlara maruz kalıyo insan, ayıptır söylemesi y789 Depresyon telkinini dinlerken ben uyuyakalıyorum, içinde konuşma duyulmadığı için. Ama bence o da dinlenmeli. İyi etkilerinin yanında o kabuslar bilmemneler devede kulak kalır :)

Işıklı yol 23-05-2013 03:27 PM

hmmmm onunda etkileri güzelmiş. Dur ilerleyen zamanlarda onu da alayım. Benimde peşimden koşsunlar:) Bende yüz veremeyecem onlara oh olsun diyecem koşun peşimden sizi gidi sizileeerrr:))) yalvaracaksınız bana sizinle konuşayım diye, üste para vereceksinizde konuşmayacam :))) Nasıl despotsam artık

Işıklı yol 23-05-2013 03:34 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841444)
Aynen aynen. Resmen gözlerinin içine bakıyolar konuşmak için, çok ilginç. Hayran hayran bakışlara maruz kalıyo insan, ayıptır söylemesi y789 Depresyon telkinini dinlerken ben uyuyakalıyorum, içinde konuşma duyulmadığı için. Ama bence o da dinlenmeli. İyi etkilerinin yanında o kabuslar bilmemneler devede kulak kalır :)

yalnız dikkat edin nazara gelmeyin he. Okuyun kendinize bol bol ya insana çok bakılması iyi mi bilemedim ki ben:)) Kocanız kıskanmasın sonra, sevgiliniz felan.

mehtap1606 23-05-2013 03:38 PM

ben sana gönderirirm nasıl olsa isme özel hazırlanmıyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 PM.