Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

mehtap1606 15-04-2013 04:09 PM

mehtap'ın değişim günlüğü

yeni konu açmayı başardım smileydance. 15 mart 2013 te başladım iç yolculuğuma, 2. periyottayım, ilk 10 günlük etkilerini özetleyeceğim.

çekim yasası 15-04-2013 04:17 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Hayırlı olsun günlüğün :))

mehtap1606 15-04-2013 04:19 PM

konu açma yerini bulup açtım sonra tekrar kaybettim aynı yeri girlhaha

mehtap1606 15-04-2013 04:20 PM

bu arada teşekkür ederim

nefes_almak 16-04-2013 09:31 AM

yeni günlüğün hayırlı olsun :) güzel haberler yazman dileğiyle actionsmile

mehtap1606 16-04-2013 11:16 AM

Teşekkür ederim.başlayayım biraz değişimimden başıma gelenlerden bahsetmeye.

mehtap1606 16-04-2013 11:22 AM

32 yaşında yeni evli bayanım.lisans eğitimliyim.2010 senesinde çalışırken bu siteye gelmiştim annem babam boşanıyordu o zaman çok sıkıntışıydım.çözümü buradaki ego-kendine güven ve suçlulukla 2 ayda çözmüştüm sonra depresyondan çıkınca kilo da vereyim tam olsun dedim kilo vermeyi de dinledim bu dinlediklerime ekleyerek 2 ay ve 13 kilo verdim sonra 2 sene hiç dinlemedim unuttum dinlerken sandımki ben kendim başarıyorum telkinlerin etkisi diye düşünmemiştim ben başardım çabalarıma sanmıştım.

mehtap1606 16-04-2013 11:28 AM

Evlenip yeni bi hayat düZenine girdim çalışmayı bıraktım zaten çalışmayı sevmiyorum yani kendi mesleğimi sevmiyorum.evde otura otura kafamda hep beni mutsuz eden seyleri düşünüp kurup kendimi mutluluğumu sabote etmeye başladım.o kadar çoğaldılarki enerjimi alıp götürdüler gözümdeki ışık sönmüştü.namaza başladım.ve sonra dualarımın karşılığı burayı tekrar hatırladım ve hemen çekirdek inanç çalışmamı yaptırdım.

annie hall 16-04-2013 11:46 AM

32 çok genç bi yaş, başka bölüm okumayı ya da ne biliym aşçılık kursuna vs. yazılıp sertifika almayı düşündün mü? Bi uğraş edin bence kendine, evde bütün gün düşünceleriyle başbaşa kalınca gerçekten bütün enerjisi gidiyo insanın. Hayırlı olsun bu arada evliliğin :)

mehtap1606 16-04-2013 11:49 AM

tekstil mühendisliği okudum çok zordu zaten yurt dışında eğitim aldım ayrı bir dilde o nedenle tekrar okul okumak şuan için istemiyorum :)

serpilelif 16-04-2013 11:59 AM

hayırlı olsun günlüğün alk78

atlante 16-04-2013 12:26 PM

Hayırlı olsun,değişimlerini merakla bekliyorum..

mehtap1606 16-04-2013 12:48 PM

Bugün bu soğuk havada yağmurda dışardayım eve dönünce ilgilenecem günlüğümle inş.

82selma 16-04-2013 10:59 PM

Hayırlı olsun bitanem...çekirdek inancının etkilerini merakla bekliyorum herşey daha güzel olacak umut ediyorum bekliyorum :)

mehtap1606 17-04-2013 11:42 AM

ben ilk günden etkisini görenlerdenim, nedenini bilmiyorum ama çabuk etki ediyor.ilk günden rüyalarım çok anlamlı ve çok farklı mutlu olmaya başladı.daha çok hissediyordum gerçek gibi oluyordu rüyalar ve tüm ayrıntılarını uyandığımda hatırlıyorum.ayrıca hergün bardak kırmaya cam bişeyler kırmaya başladım istemeden oluyordu tabi :) kendimi daha kadınsı hissetmeye başladım kafamı saran düşünceler sustu pustu sakinleştim, daha huzurlu oldum.hiç baş ağrım olmadı,hiçbir yanetki görmedim. 2.set dinliyorum şuan, rüyalarım hala çok farklı.kadınsılık hissi artmaya devam ediyor( amazon kadın-kadın kimliği telkinleri etkisi) olgunlaşma hissediyorum , çocuksu davranışlarım azalıyor(büyüme telkini etkisi)

mehtap1606 17-04-2013 11:44 AM

heryerim yara bere içinde, bacaklarımı çarpmakta mor mor :) kendimi farketmeden yaralıyorum.çok fazla zarar veriyorum farketmeden bedenime. yanıklarım ve yaralarım var. başımı çarpıyorum sürekli.kolumu bacağımı :)

mehtap1606 17-04-2013 11:45 AM

tırnaklarımı yemem azaldı, bununla ilgili bir telkinim yok ama huzurum ve özgüvenim arttıkça azalıyor yeme dürtüm.

mehtap1606 17-04-2013 11:46 AM

çok pratikleşmeye başladım , hızlı çözüm üretiyorum, yollar buluyorum, kendime daha anlayışı davranıyorum , kasmıyorum zorlamıyorum(mükemmeliyetçilik telkin etkisi)

mehtap1606 17-04-2013 11:47 AM

o kadar kendine güven oluştuki randevu almak için kuaförü aradığımda çalışan kız beni patronu sandı :D

serpilelif 17-04-2013 02:57 PM

harikasın. tebrikler canım.

ben telkinlere 10 günlük bir aradan sonra tekrar başladım. 8. periyottan devam ediyorum şimdi. bu aralaryaklaşık 2 hafta) kendimi çok iyi hissetmiyorum. çok uzun süren bir dalgalanma oldu sanırım. şuan da içimde nedenini bilmediğim bir sıkıntı var. kendimce eft bile yapıyorum ama faydası yok sad456

çekirdek inanç telkinlerimin faydası olmadığını düşü
nüyorum artık. bu beni çok üzüyor.sanki çekirdek inanç telkinlerimde eksik olan bir şeyler var. Atakan beyle görüşsemmi acaba ne dersiniz.şaşkınx

mehtap1606 17-04-2013 08:18 PM

evet böyle olmaması lazımdı, bence arayıp bi durumunuzu konuşun muhakkak yanlış olan bişey varsa düzeltecektir.
güzel haberlerini duymak dileğiyle actionsmile

serpilelif 17-04-2013 09:59 PM

evet sanırım ararsam iyi olacak. ama önce düşüncelerimi toparlamam lazım. şu ara kafamda hiç bir şey net değil. sürekli kendimi inceliyorum, her hareketimi, düşüncemi değiştimmmi diye ama iyice kafam karışışıyor.
offfffagl34

mehtap1606 18-04-2013 09:44 AM

onlar sen leb demeden leblebiyi anlayacak kadar tecrübeli ve eğitimliler , o nedenle hiç düşüncelerimi toplayacam diye zaman kaybetme, ara ve akına o an geldiği gibi konuş.

mehtap1606 18-04-2013 05:05 PM

destek olarak esmaları okumaya başladım. şükürler olsun birçok kapıyı birden açan Rabb'ıma.

serpilelif 19-04-2013 10:51 AM

hangi esmaları okuyorsun arkadaşım..

mehtap1606 19-04-2013 01:20 PM

merhaba tüm Esmaları okuyorum önce sonra ihtiyacım olanları gün içinde saymadan zikrediyorum uyuyana kadar sabah ilk uyanınca yine zikr ediyorum. En kabulü bunu namazların ardından yapmak veya özel bir şekilde abdest alıp tespih ile zeccade üzerinde yapmak diye yazıyor internetteki sayfalarda fakat bunları yapmıyorum diye vazgeçmiyorum içimden sürekli zikrediyorum.
Ya Rauf - SanalAlemci
bu linkten inceleyebilirsin ben buradan yararlandım.

serpilelif 19-04-2013 04:47 PM

çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.t678

mehtap1606 21-04-2013 08:59 PM

hepimiz iyiki varız teşekkürler arkadaşım. bu arada 2.set dinlemem bugün itibariyle bitti. 3 gün mola.

mehtap1606 21-04-2013 09:02 PM

içime kapanıklığım az da olsa kayboldu(dışadönük kişilik telkini etkisi) ayrıca duygularımı artık eskisi gibi içimde saklamıyorum tepkimi gösteriyorum, rahatsızlığımı belli ediyorum (bırakın duygularınız dısarı çıksın telkini etkisi) etrafımdaki insanların mutluluğu benden önce geliyordu kendi isteklerimi önemsiz sayıp onların istediklerini yapardım şimdi ben önce geliyorum hayatımda ne istiyorsam onu söylüyorum(ego-güven telkinleri)

nefes_almak 22-04-2013 08:27 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839583)
içime kapanıklığım az da olsa kayboldu(dışadönük kişilik telkini etkisi) ayrıca duygularımı artık eskisi gibi içimde saklamıyorum tepkimi gösteriyorum, rahatsızlığımı belli ediyorum (bırakın duygularınız dısarı çıksın telkini etkisi) etrafımdaki insanların mutluluğu benden önce geliyordu kendi isteklerimi önemsiz sayıp onların istediklerini yapardım şimdi ben önce geliyorum hayatımda ne istiyorsam onu söylüyorum(ego-güven telkinleri)

merhaba sevgili mehtap actionsmile gelişmelerini günlüğe aktarma tarzını çok beğendiğimi söylemek istedim :) kısa ve öz yani anlaşılır şekilde anlatıyor olman ve hangi değişimin hangi telkinden kaynaklandığını ayırtetme bilincine sahip olman çok hoş bir özellik. gelişmelerini heyecanla takip etmeye devam edeceğim..sevgiyle kal :)

serpilelif 22-04-2013 09:56 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839583)

dışadönük kişilik telkini benim listem de de var. iletişimim daha iyi. evet, düşünce olarak ben de aynı şeyleri yaşıyorum. yani düşüncelerimde gözle görülür düzelme var. yaşadığım olayları, diğer insanların tavırlarını, eleştirilerini vs. eskisi gibi kafama takmıyorum ancak dalgalanmalar oluyor sanırım. bazen aşırı duygusal oluyorum çünkü. yine depresyona gircekmişim gibi hissediyorum ama giremiyorum (telkinler engel oluyor galiba) y789 çok şükür bu günlerde daha iyiyim. umarım devam eder.
bu arada hala Atakan beyi aramadım. sadanim kendimi iyice tanımam lazım çünkü Abdullah beyle görüşürken kendimle ilgili net bilgiler verememiştim. bana yardımcı olabilmeleri için sorularına net cevaplar vermem gerekiyor.

mehtap1606 22-04-2013 11:50 AM

Alıntı:

nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839600)
merhaba sevgili mehtap actionsmile gelişmelerini günlüğe aktarma tarzını çok beğendiğimi söylemek istedim :) kısa ve öz yani anlaşılır şekilde anlatıyor olman ve hangi değişimin hangi telkinden kaynaklandığını ayırtetme bilincine sahip olman çok hoş bir özellik. gelişmelerini heyecanla takip etmeye devam edeceğim..sevgiyle kal :)

teşekkür ederim sevgili nefes_almak, beni mutlu ettin O0

mehtap1606 22-04-2013 11:53 AM

Bugün 3 günlük aradayım. Telkinleri dinlediğimden beri her sabah enerjik bir şekilde ve 07:15 de uyanıyorum.
iç seslerim hortladı sabah sabah bastırmak için yürüyüş yaptım pek işe yaramadı yürürken de devam etti, fakat yürüyüş bittiğinde iyiydim.şimdi iyiyim ^-^

mehtap1606 22-04-2013 01:09 PM

arkadaşlar gündüzleri sipariş cd lerden ihtiyaca göre alıp dinlesem çok abartmış olur muyum?? sizlerin alıp memnun kaldığınız telkinler var mı?

mehtap1606 23-04-2013 09:48 PM

3 günlük arada son günüm enerjimdeki farklılıkları eşim farkediyor, sende bişeyler var bir farklı görünüyorsun diyor :) enerjim değişmiş arkadaşlar.
ayrıca telepatik olaylar bende de şaşırtıcı bir biçimde meydana geliyor.aklımdan geçen kişiler beni anında arıyor, akşam konuştuğum bir konu sabah tv yi açar açmaz karşıma çıkıyor ... ve benzeri olaylar ardada oluyor şaşkınlıkla izliyorum hayatımı :)

Işıklı yol 24-04-2013 12:01 AM

Waoooooowwwwwww süpermişy789

serpilelif 24-04-2013 11:27 AM

mehtap, yaşadıkların çok güzel. telkinleri nasıl dinliyorsun çok merak ettim arkadaşım. şaşkınxgüzel gelişimlerin ömür boyu devam etsin inşallah.t678

mehtap1606 24-04-2013 03:13 PM

ay ay teşekkürler güzel temennileriniz ve benim adıma sevindiğiniz için kiss3 günde 8 saat uyurken sony mp3 çalardan kulaklıkla dinliyorum. bende çok hızlı etki ediyor nedenini anlamadım sanırım değişime çok açığım korkmuyorum ve güvenim sağlam bu telkinlere.

mehtap1606 24-04-2013 03:23 PM

Dalgalanmalar bugün oldu, kendimi çok kötü hissettim neutrali5 tüm dünya bana batıyordu, herkes kötüydü fln..
negatif mehtap hiç hoşuma gitmedi, eski negatif düşünce kalıbımdı bu tabi, iyiki dalgalandım bugün eski halimle değişen güzel halimi karşılaştırabilme şansını elde ediyorsun böylelikle..

mehtap1606 24-04-2013 03:39 PM

sakarlıklarım devam ediyor, elimi sürekli kesiyorum hiç olmadık yerlerde..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM.