![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü teşekkür ederim. ilk değişimim de zaten ameliyat olmakla gerçekleşmişti omuzuma çıkmasın diye titanyum çivi taktılar kestiler biçtiler :) sonrasında kesiklerimi kendim yaptım enteresan değil mi.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Çok üzüldüm gerçekten. Şunu sormadan edemedim. Neden çıkıyordu ki omzun? Çok fazla sorumluluk alan biri misin mesela hani derler ya omuzlarımda koca bir yük. Acaba zoru mu seçiyorsun? Yada omuz omuza yürümek gibi hayatta, yalnız olmayı mı seçtin? Yardım kabul etmiyor musun kimseden? Yada denir hani şu işe bir omuz ver. Yalnız mı hissediyorsun? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü 13 yaşında bisikletten düştüğümde çıkmıştı. kavgalı gürültülü huzursuzluk abidesi korkunç cahil bir ailenin ilk kızıydım.kendimi çok yalnız hissediyordum ve aile içi huzursuzlukların sorumlusu olarak kendimi görüyordum. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü gerçekten duyguların defosu vücuttan belli oluyor çok haklı ve yerinde sorular sordun sevgili ışıklıyol. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Ne yazık, insanlar kendi egosunu tatmin etmek için çocuk sahibi oluyor. Oysa bence insanların psikolojilerinin sağlıklı olduğu belgelenmeden ne evlenmelerine ve nede çocuk sahibi olmalarına izin verilmemeli. Keşke öyle bir sistem olsa ne güzel olurdu. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü kesinlikle sana katılıyorum.bu çalışmaları kendimden çok çocuğum için dinliyorum. |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü akşamım biraz sıkıntılı geçti ağladım kendimi tutamadım içim çok sıkıldı kendime acıyarak ağladım bunu yapmamım dorğru olmadığını bile bile.. |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü sağol Allah razı olsun arkadaşım. sabah uyanır uyanmaz yine ağladım. 25 nisan ay tutulması bazı olumsuz duyguları bastırılmış şeyleri gündeme getiriyormuş galiba ondan diye düşündüm. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü inşallah en kısa zamanda geçer canım. neutrali5 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü eğer yengeç burcu isen yada yükselenin yengeçse ve bu arada tutulma akrep burcunda olmuş onunla alakalı da olabilir. Yengeçlerin gezegeni ay o yüzden dolunayda aşırı hassas ve alıngan olabilirler. Böyle bir şey mi acaba? ( Bu arada astrolojiye de el attım vatana millete hayırlı uğurlu olsunsapkal89 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir Nostalji +şarkı sözü - YouTube Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Teşekkürler desteğiniz için kiss3 burcum ikizler yükselenim boğa.aydan yine de etkilenddiğimi düşünüyorum acaba dusun2 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü eşimle ilk kavgamızı ettik :) çok kötü bir his bu tartışma, yanlış ifadeler, anlaşılamama..sanırım duygularımı artık baskılamıyorum ve kendimi olduğum gibi gösteriyorum hoş ve hoşnut göstermeye son verdim.neyse o! (bırakın duygularınız dışarı çıksın telkin etkisi) değişimimi sevgiyle kabul ediyorum, kendimi seviyor,affediyor ve onaylıyorum.şükürler olsun. |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hadi ya, hep böyle mi olucam :( eşim beni tanıyamadığını söyledi, doğrusu ben de kendimi tanıyamıyorum :( |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ben kimse üzülmesin huzuru bozmayayım diye etliye sütlüye karışmayan kuzuydum KURtA dönüştüm |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü etrafımdaki herşey sürekli değişiyor aklımdan geçen değişiklikler kolaylıkla oluyor.eskiden ileride bi işime yarar diye tuttuğum sakladığım herşeyi artık atıyorum bunu yaptıkça rahatlıyor refah duygusunu hissediyorum. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Değişiklikleriniz kolay oluyorsa baya yol katetmiş olmalısınız...:)) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ben de anlayamadım dinlediğim ilk günden başladı değişimler kolayca.. 3.setteyim daha |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü değişim etkisini görmediğim yada farkedemediğim tek telkin "mükemmeliyetçilik" kaldı. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü cumartesi ve pazarı kötü geçen var mı benim gibi hayatımın en kötü haftasonuydu :( |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü haftalık burç yorumlarını dinliyorum. Orada zaten şu bir kaç günü sapasağlam geçirin 1 mayıstan sonra düzelecek demişlerdi. Gerçekten benimde çok sıkıntılıydı ama ben hiç bir şey yapmadan sadece dinlendim. Okudum. Sakin kalmaya çalıştım. şimdi daha iyiyim. |
kafam öyle karışık ki hangi telkin ne etki etti bilmiyorum, değiştim mi onu da bilmiyorum. eşim değiştin diyor ama ben emin olamıyorum. acaba değişime çabuk alışıyorum o nedenle farkedemiyor muyum onu da bilmiyorum.sigrt56 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü sevgili serpilelif'cim. çevrendekiler değişimi farkedip sen farketmiyorsan ben farkındalığınla alakalı bir sorun olarak algıladım sorununu.yani 8 ay dinleyip değişim olmaması mümkün müdür bilmiyorum.farkındalık bu süreçte çok önemli. |
|
|
teşekkür ederim ışıkçım, sayende kendimi gözden geçirdim ve bazı şeylerin daha çok farkına varabildim. bence değişime çabuk alıştım o yüzden daha fazlasını istiyorum hep. biraz nankörüm galiba sad456 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Şöyle düşünmelisin, bir ömür boyunca böyle yaşadın. Alışkanlıklar var. Bir yolda yürüyordun, şimdi ise başka bir yola girdin o yoldan ne kadar çok gider gelirsen o yol o kadar kolaylaşacaktır senin için. Biraz sabırlı ol. İnsanlarda şöyle bir tutum var. Sanki hayat güllük gülistanlık olacak gibi değil öyle hayat hala zorlamaya devam edecek. Yine düşeceksin, yeni kavgaların olacak. Öyle olmasaydı o mübarek insanlar bu kadar zulüm yaşarlar mıydı? Mesela İmam Ebu Hanife hazretlerini vali olmadığı için hapse atmışlar ya da başka biriydi. Hz Yunusun balığın karnında ne işi vardı? Onlarında mı bilinçaltında sıkıntı var? Yoo onlar Allahtan bizzat haber alan insanlar ama burası dünya burası insanın sürgün yeri, burası imtihan yeri böyle bakmak lazım. Cennet burada değil arkadaşlar. Tabi ki yine de sağlıklı yaşamak ve her manada tekamül etmek durumundayız. Sen yeter ki inan kendine merak etme hayat peşinden gelecektir. Allah bizzat Kuran-ı kerimde insana şu duayı talim etmiş "Allahım bize dünya da da iyilik ver. Ahirettede iyilik ver ve bizi ateşin azabından koru." |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü alfa frekanstan aldığım mutlu ilişkiler telkinini de çekirdek inançlarımın içine kattım günde 1 defa dinliyorum tabi.hipnoz yapıp uyutuyor.sevgli ışıklıyol arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gece uyumaya dalmadan açıyorum uyuyorum 10 dakikada sonra çekirdek inançlarım deveye giriyor onları dinliyorum.tek rahatsızlık veren alfa frekans telkiniyle beraber gelen depresyon frekansları,beni çok korkutuyorlar enterasannn... |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Evet alfa frekans telkinlerinin böyle bir etkisi var. Bende sanki hayaller görüyormuşum gibi oluyor. Fakat canım arkadaşım alfa frekans telkinini sadece 21 gün dinliyorsun zaten. İstersen onu tek başına dinleyip bitirdikten sonra bir hafta ara verip çekirdek inanç telkinlerine geç Yada istersen bunu banu hanıma bir danış. Bana onu nuru arkadaşım tavsiye etmişti. Söylediğine göre çok ilgili biriymiş sana cevap verecektir diye düşünüyorum. Konuları farklı ya ve bilinçaltı şimdi değişik etkileri olabilir. Şöyle düşün iki ilacı birbirine karıştırmak gibi. Şimdi kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ne dersin? Bir düşün istersen. Benim çekirdek inanç telkinlerim bitti sonra Nilda ferhan Efeçınara Kişiye özel telkin doldurttum. O arada Alfa frekansı keşfettim ve geçmişinden özgürleş telkini aldım. Şimdi Nilda hanımdan aldığım telkini dinliyorum. Diğerine henüz başlamadım. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Yine de hep birbirini tamamlayan telkinler olmasına dikkat etmeye gayret ediyorum. Yani bir sıra takip etmeye çalışıyorum. Sevgimle kolaylıklar ve iyilik diliyorum |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü tamam banu hanıma ulaşmaya çalışırım. sadece mantıken düşünerek hareket ediyorum.ikisi de bilinçaltına mesaj yolluyor sadece yöntemleri farklı.zaten denemeden nasıl etki edeceğini bilemeyiz.ben de kendimi denek olarak kullanmaya karar verdim.bakalım etkisi nasıl olacak.yan etkisi olmadı 3 gündür dinliyorum. |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü yarın hayırlısıyla son setime başlıyorum.3 gün aralarda sanki eski halime dönüyo gibi oluyorum :( |
canım ya işte bende de aynısı oluyor. evet olumlu değişimler oluyor ama sürekli devam etmiyor. yani bir gün kendimi iyi hissediyorsam ertesi gün kötü hissediyorum. yine eskisi gibi oluyorum.rt67 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü merhaba, 4.set içerisindeyim.şimdi geriye dönüp bundan 1 ay öncesine baktığımda nelerin üstesinden gelip ne kadar çok şeyi geride bırakıp bu süre zarfında ne kadar hayatımdan zevk alıp algımın üst seviyelere çıktığını görebiliyorum. dünya için küçük kendi küçük dünyam için kocaman şeyleri değiştirdim hayat daha kolay akıyor herşeyi akışına bıraktım şükür ve güvenle ilerliyorum. teşekkürler vesile olanlara.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bu arada banu gökçül hn a ulaşamadım sekreteri cvp vermedi.yarın yenşden deneyeceğim. alfafrekansı gündüz vakti 1 kez dinliyorum geceleri çekirdek inanca devam ediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM. |