![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü az önce yine aradım siteyi (alfafrekans) 3 numarayı da denedim kimse cvp vermiyor. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü benimkinde sadece günde 1 kez dinleyin diyor zaman belirtmemiş.dusun2 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü pahalıymış senin aldığın yer etkili midir acaba kim tavsiye etti serpilelifcim. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ben uzanıp dinliyorum. Her defasında uyuyorum zaten hangisini dinlesem bana masal etkisi yapıyor. Her halde bilinçaltım diyor" masal bunlar inanma kızım masalllll:))) ben bunları ancak masal olarak dinlerim peh peh pehhhh |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü tekrar aradım az önce sekreteri cvp verdi. 400 tl ye birebir çalışma yapıyormuş Banu Hn. arnavutköydeymiş yeri. denemek lazım.bidahaki seneye mi denesem şimdi hepsi üstüste olması çok da mantıklı değil.önce bu sitenin bir faydasını sindireyim. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü karıştırabilirsin telkinleri dedi telefona çıkan kadın |
canım ya çok tatlısın, sitenin favori ismisin seni başkan site sorumlusu veya onun gibi bişey seçsek ya ne güzel olur. atakan beye de söyleyelim sana hediye telkin falan armağan etsin. bu kadar siteyi çekici kılmak kolay mı, çekim yasası gibi insanları buraya çekiyosun kiss3 |
teşekkürler sizden bana yansıyan güzellik bunlar hayret nasılda göremiyorsunuz. ben sizi size gösteriyorum oysa y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM. |