Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

mehtap1606 09-05-2013 10:21 AM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

az önce yine aradım siteyi (alfafrekans) 3 numarayı da denedim kimse cvp vermiyor.

serpilelif 09-05-2013 10:26 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840294)
bu arada banu gökçül hn a ulaşamadım sekreteri cvp vermedi.yarın yenşden deneyeceğim. alfafrekansı gündüz vakti 1 kez dinliyorum geceleri çekirdek inanca devam ediyorum.

ben değişime hazırım sitesinden bir telkin aldım. telkin elime dün ulaştı. 7 günlük arada olduğum için henüz dinlemeye başlamadım ama kullanım kılavuzunda gece uykuda ve uyumadan bir kaç saat önce dinlenmesi tavsiye ediliyor. yani gündüz önerilmiyor. senin ki nasıl bilmiyorum ama gece dinlemen gerekiyor olabilir.

mehtap1606 09-05-2013 10:29 AM

benimkinde sadece günde 1 kez dinleyin diyor zaman belirtmemiş.dusun2

mehtap1606 09-05-2013 10:31 AM

pahalıymış senin aldığın yer etkili midir acaba
kim tavsiye etti serpilelifcim.

Işıklı yol 09-05-2013 10:36 AM

ben uzanıp dinliyorum. Her defasında uyuyorum zaten hangisini dinlesem bana masal etkisi yapıyor. Her halde bilinçaltım diyor" masal bunlar inanma kızım masalllll:))) ben bunları ancak masal olarak dinlerim peh peh pehhhh

serpilelif 09-05-2013 10:42 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840318)
pahalıymış senin aldığın yer etkili midir acaba
kim tavsiye etti serpilelifcim.

şöyle söyleyeyim forumda Işık bahsetmişti alfa frekanstan ben de alfa frekans diye google da ararken rastladım, inceledim hoşuma gitti. öylelikle yani. dinleyince görücez.

mehtap1606 09-05-2013 10:47 AM

tekrar aradım az önce sekreteri cvp verdi. 400 tl ye birebir çalışma yapıyormuş Banu Hn. arnavutköydeymiş yeri. denemek lazım.bidahaki seneye mi denesem şimdi hepsi üstüste olması çok da mantıklı değil.önce bu sitenin bir faydasını sindireyim.

mehtap1606 09-05-2013 10:56 AM

karıştırabilirsin telkinleri dedi telefona çıkan kadın

mehtap1606 09-05-2013 11:08 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840320)
ben uzanıp dinliyorum. Her defasında uyuyorum zaten hangisini dinlesem bana masal etkisi yapıyor. Her halde bilinçaltım diyor" masal bunlar inanma kızım masalllll:))) ben bunları ancak masal olarak dinlerim peh peh pehhhh

girlhaha
canım ya çok tatlısın, sitenin favori ismisin seni başkan site sorumlusu veya onun gibi bişey seçsek ya ne güzel olur. atakan beye de söyleyelim sana hediye telkin falan armağan etsin. bu kadar siteyi çekici kılmak kolay mı, çekim yasası gibi insanları buraya çekiyosun kiss3

Işıklı yol 09-05-2013 12:37 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840331)
girlhaha
canım ya çok tatlısın, sitenin favori ismisin seni başkan site sorumlusu veya onun gibi bişey seçsek ya ne güzel olur. atakan beye de söyleyelim sana hediye telkin falan armağan etsin. bu kadar siteyi çekici kılmak kolay mı, çekim yasası gibi insanları buraya çekiyosun kiss3

zaten oldum ya binbaşı smileydance madalyam bile var. :)))

teşekkürler sizden bana yansıyan güzellik bunlar hayret nasılda göremiyorsunuz. ben sizi size gösteriyorum oysa y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM.