Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

heromaster 01-05-2013 02:21 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Değişiklikleriniz kolay oluyorsa baya yol katetmiş olmalısınız...:))

mehtap1606 01-05-2013 02:25 PM

ben de anlayamadım dinlediğim ilk günden başladı değişimler kolayca.. 3.setteyim daha

mehtap1606 01-05-2013 02:26 PM

değişim etkisini görmediğim yada farkedemediğim tek telkin "mükemmeliyetçilik" kaldı.

mehtap1606 01-05-2013 09:38 PM

cumartesi ve pazarı kötü geçen var mı benim gibi hayatımın en kötü haftasonuydu :(

Işıklı yol 02-05-2013 12:34 AM

haftalık burç yorumlarını dinliyorum. Orada zaten şu bir kaç günü sapasağlam geçirin 1 mayıstan sonra düzelecek demişlerdi. Gerçekten benimde çok sıkıntılıydı ama ben hiç bir şey yapmadan sadece dinlendim. Okudum. Sakin kalmaya çalıştım. şimdi daha iyiyim.

serpilelif 02-05-2013 02:37 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840001)
değişim etkisini görmediğim yada farkedemediğim tek telkin "mükemmeliyetçilik" kaldı.

kafam öyle karışık ki hangi telkin ne etki etti bilmiyorum, değiştim mi onu da bilmiyorum. eşim değiştin diyor ama ben emin olamıyorum. acaba değişime çabuk alışıyorum o nedenle farkedemiyor muyum onu da bilmiyorum.sigrt56

mehtap1606 02-05-2013 05:04 PM

sevgili serpilelif'cim. çevrendekiler değişimi farkedip sen farketmiyorsan ben farkındalığınla alakalı bir sorun olarak algıladım sorununu.yani 8 ay dinleyip değişim olmaması mümkün müdür bilmiyorum.farkındalık bu süreçte çok önemli.

Işıklı yol 02-05-2013 08:09 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840044)
kafam öyle karışık ki hangi telkin ne etki etti bilmiyorum, değiştim mi onu da bilmiyorum. eşim değiştin diyor ama ben emin olamıyorum. acaba değişime çabuk alışıyorum o nedenle farkedemiyor muyum onu da bilmiyorum.sigrt56

değişmek, nasıl değişmek yani? Eskiden çok üzüldüğün şeyler seni o kadar üzmüyorsa, verdiğin tepkiler değiştiyse, bakış açın değiştiyse, olmaz dediklerine olabilir diyorsan, olur dediklerine olmaz böyle diyorsan, çok kırıldıklarını bağışlamaya başlamışsan yada eskisi kadar öfkeli değilsen, korktuğun şeyler yapılabilir geliyorsa artık değişmişsin demektir.

serpilelif 03-05-2013 10:03 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840047)
sevgili serpilelif'cim. çevrendekiler değişimi farkedip sen farketmiyorsan ben farkındalığınla alakalı bir sorun olarak algıladım sorununu.yani 8 ay dinleyip değişim olmaması mümkün müdür bilmiyorum.farkındalık bu süreçte çok önemli.

evet mehtapçım bunun ben de farkındayım yani hep söylediğim gibi düşüncelerim net değil. kendimi tanımlayamıyorum. telkinleri dinleyeli 5 ay oluyor güzelim az bir süre değil tabiki.

serpilelif 03-05-2013 10:23 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840053)
değişmek, nasıl değişmek yani? Eskiden çok üzüldüğün şeyler seni o kadar üzmüyorsa, verdiğin tepkiler değiştiyse, bakış açın değiştiyse, olmaz dediklerine olabilir diyorsan, olur dediklerine olmaz böyle diyorsan, çok kırıldıklarını bağışlamaya başlamışsan yada eskisi kadar öfkeli değilsen, korktuğun şeyler yapılabilir geliyorsa artık değişmişsin demektir.

hissedebildiğim değişimler, evet kesinlikle öfkem azaldı ama eskiden höşgördüğüm bazı şeyleri şimdi hoşgörmemeye başladım. "ben buyum" demeler az da olsa başladı, henüz bağışlamaya başlayamadım, affetmek benim için çok zor (şimdilik)sadanim ve sosyal ortamlarda daha cesur olduğumu hissediyorum. sanırım düşüncelerimde ki değişimi davranışlarıma daha çok yansıtmam gerekiyor, bunu yaptıkça değişimim artmaya devam edecek. daha cesur olmalıyım.

teşekkür ederim ışıkçım, sayende kendimi gözden geçirdim ve bazı şeylerin daha çok farkına varabildim. bence değişime çabuk alıştım o yüzden daha fazlasını istiyorum hep. biraz nankörüm galiba sad456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM.