Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

mehtap1606 26-04-2013 10:20 AM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

sağol Allah razı olsun arkadaşım.
sabah uyanır uyanmaz yine ağladım. 25 nisan ay tutulması bazı olumsuz duyguları bastırılmış şeyleri gündeme getiriyormuş galiba ondan diye düşündüm.

serpilelif 26-04-2013 10:24 AM

inşallah en kısa zamanda geçer canım. neutrali5

Işıklı yol 26-04-2013 02:00 PM

eğer yengeç burcu isen yada yükselenin yengeçse ve bu arada tutulma akrep burcunda olmuş onunla alakalı da olabilir. Yengeçlerin gezegeni ay o yüzden dolunayda aşırı hassas ve alıngan olabilirler. Böyle bir şey mi acaba?

( Bu arada astrolojiye de el attım vatana millete hayırlı uğurlu olsunsapkal89

Işıklı yol 26-04-2013 02:08 PM

Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir Nostalji +şarkı sözü - YouTube
Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839841)
sağol Allah razı olsun arkadaşım.
sabah uyanır uyanmaz yine ağladım. 25 nisan ay tutulması bazı olumsuz duyguları bastırılmış şeyleri gündeme getiriyormuş galiba ondan diye düşündüm.

mehtap1606 27-04-2013 10:18 AM

Teşekkürler desteğiniz için kiss3 burcum ikizler yükselenim boğa.aydan yine de etkilenddiğimi düşünüyorum acaba dusun2

mehtap1606 29-04-2013 05:47 AM

eşimle ilk kavgamızı ettik :) çok kötü bir his bu tartışma, yanlış ifadeler, anlaşılamama..sanırım duygularımı artık baskılamıyorum ve kendimi olduğum gibi gösteriyorum hoş ve hoşnut göstermeye son verdim.neyse o! (bırakın duygularınız dışarı çıksın telkin etkisi)
değişimimi sevgiyle kabul ediyorum, kendimi seviyor,affediyor ve onaylıyorum.şükürler olsun.

Işıklı yol 29-04-2013 07:31 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839933)
eşimle ilk kavgamızı ettik :) çok kötü bir his bu tartışma, yanlış ifadeler, anlaşılamama..sanırım duygularımı artık baskılamıyorum ve kendimi olduğum gibi gösteriyorum hoş ve hoşnut göstermeye son verdim.neyse o! (bırakın duygularınız dışarı çıksın telkin etkisi)
değişimimi sevgiyle kabul ediyorum, kendimi seviyor,affediyor ve onaylıyorum.şükürler olsun.

bu telkin dinlemenin en kötü etkileri bunlar. Ortalıkta dolaşan bir bombaya dönüyorsun. Ve senin bu yeni halin pek çok insana hiçte hoş görünmüyor. Allah yardımcın olsun. Çünkü beni yordular, çok yordular. O kadar çok insanla savaşım var ki anlatamam. Oyyyy bezdim bezdim, yine de dönüşü olmayan bir yol bu yol. Aksini artık kolay kabul edemiyorsun malesef.

mehtap1606 30-04-2013 05:56 PM

hadi ya, hep böyle mi olucam :( eşim beni tanıyamadığını söyledi, doğrusu ben de kendimi tanıyamıyorum :(

mehtap1606 30-04-2013 07:10 PM

ben kimse üzülmesin huzuru bozmayayım diye etliye sütlüye karışmayan kuzuydum KURtA dönüştüm

mehtap1606 01-05-2013 02:00 PM

etrafımdaki herşey sürekli değişiyor aklımdan geçen değişiklikler kolaylıkla oluyor.eskiden ileride bi işime yarar diye tuttuğum sakladığım herşeyi artık atıyorum bunu yaptıkça rahatlıyor refah duygusunu hissediyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM.