![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü sağol Allah razı olsun arkadaşım. sabah uyanır uyanmaz yine ağladım. 25 nisan ay tutulması bazı olumsuz duyguları bastırılmış şeyleri gündeme getiriyormuş galiba ondan diye düşündüm. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü inşallah en kısa zamanda geçer canım. neutrali5 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü eğer yengeç burcu isen yada yükselenin yengeçse ve bu arada tutulma akrep burcunda olmuş onunla alakalı da olabilir. Yengeçlerin gezegeni ay o yüzden dolunayda aşırı hassas ve alıngan olabilirler. Böyle bir şey mi acaba? ( Bu arada astrolojiye de el attım vatana millete hayırlı uğurlu olsunsapkal89 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir Nostalji +şarkı sözü - YouTube Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Teşekkürler desteğiniz için kiss3 burcum ikizler yükselenim boğa.aydan yine de etkilenddiğimi düşünüyorum acaba dusun2 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü eşimle ilk kavgamızı ettik :) çok kötü bir his bu tartışma, yanlış ifadeler, anlaşılamama..sanırım duygularımı artık baskılamıyorum ve kendimi olduğum gibi gösteriyorum hoş ve hoşnut göstermeye son verdim.neyse o! (bırakın duygularınız dışarı çıksın telkin etkisi) değişimimi sevgiyle kabul ediyorum, kendimi seviyor,affediyor ve onaylıyorum.şükürler olsun. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hadi ya, hep böyle mi olucam :( eşim beni tanıyamadığını söyledi, doğrusu ben de kendimi tanıyamıyorum :( |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ben kimse üzülmesin huzuru bozmayayım diye etliye sütlüye karışmayan kuzuydum KURtA dönüştüm |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü etrafımdaki herşey sürekli değişiyor aklımdan geçen değişiklikler kolaylıkla oluyor.eskiden ileride bi işime yarar diye tuttuğum sakladığım herşeyi artık atıyorum bunu yaptıkça rahatlıyor refah duygusunu hissediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM. |