![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
bu arada hala Atakan beyi aramadım. sadanim kendimi iyice tanımam lazım çünkü Abdullah beyle görüşürken kendimle ilgili net bilgiler verememiştim. bana yardımcı olabilmeleri için sorularına net cevaplar vermem gerekiyor. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Bugün 3 günlük aradayım. Telkinleri dinlediğimden beri her sabah enerjik bir şekilde ve 07:15 de uyanıyorum. iç seslerim hortladı sabah sabah bastırmak için yürüyüş yaptım pek işe yaramadı yürürken de devam etti, fakat yürüyüş bittiğinde iyiydim.şimdi iyiyim ^-^ |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü arkadaşlar gündüzleri sipariş cd lerden ihtiyaca göre alıp dinlesem çok abartmış olur muyum?? sizlerin alıp memnun kaldığınız telkinler var mı? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü 3 günlük arada son günüm enerjimdeki farklılıkları eşim farkediyor, sende bişeyler var bir farklı görünüyorsun diyor :) enerjim değişmiş arkadaşlar. ayrıca telepatik olaylar bende de şaşırtıcı bir biçimde meydana geliyor.aklımdan geçen kişiler beni anında arıyor, akşam konuştuğum bir konu sabah tv yi açar açmaz karşıma çıkıyor ... ve benzeri olaylar ardada oluyor şaşkınlıkla izliyorum hayatımı :) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Waoooooowwwwwww süpermişy789 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü mehtap, yaşadıkların çok güzel. telkinleri nasıl dinliyorsun çok merak ettim arkadaşım. şaşkınxgüzel gelişimlerin ömür boyu devam etsin inşallah.t678 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ay ay teşekkürler güzel temennileriniz ve benim adıma sevindiğiniz için kiss3 günde 8 saat uyurken sony mp3 çalardan kulaklıkla dinliyorum. bende çok hızlı etki ediyor nedenini anlamadım sanırım değişime çok açığım korkmuyorum ve güvenim sağlam bu telkinlere. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Dalgalanmalar bugün oldu, kendimi çok kötü hissettim neutrali5 tüm dünya bana batıyordu, herkes kötüydü fln.. negatif mehtap hiç hoşuma gitmedi, eski negatif düşünce kalıbımdı bu tabi, iyiki dalgalandım bugün eski halimle değişen güzel halimi karşılaştırabilme şansını elde ediyorsun böylelikle.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü sakarlıklarım devam ediyor, elimi sürekli kesiyorum hiç olmadık yerlerde.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM. |