Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

serpilelif 13-05-2013 03:50 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

evet Atakan beyi aradım sonunda, bana ek hızlandırıcı telkinler göndereceğini söyledi. inşallah faydasını görürüm. y789 Allahım yardımcımız olsun.

mehtap1606 13-05-2013 03:55 PM

25889956kOO SÜPER BRAWO

serpilelif 13-05-2013 04:06 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840607)
Hayır bizimkisi Banu Gökçül'ün alfa frekans telkini. 3 bölümden oluşuyo bizimki, bedensel gevşeme, dönüştürücü mesajlar ve subliminal mesajlar olmak üzere. İnşallah faydasını görürüz. Mükemmelliyetçilik sosyal fobinin temelini oluşturuyo bence de. Psikolog bana bilinçli hata yapma egzersizlerini önermişti bunun için. Çok faydasını görmüştüm. Sen de bilerek küçük hatalar yaparak ve bu hatalar karşısında çevrendekilerin ve senin düşüncelerini inceleyerek korkularını farkedebilir ve özgürleşebilirsin.

Anlattığın çelişkili durumlar bende de oluyo maalesef. Bi gün çok girişkensem bi gün çok pasif kalabiliyorum. Bunun nedenini ben de çok merak ediyorum ve kendimi bu yönde araştırıyorum şimdilerde. Cevabı bulursam haber veririm girlhaha
Hadi bakalım, dualarımız seninle arkadaşım. Bütün işlerin rast gitsin actionsmile

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. ben de 2 yıl önce psikoloğa gittim 3-4 seans. sosyal fobi için tabiki. o da senin dediğin gibi küçük hatalar yapmamı istedi ama ben hata yapınca insanların bana bakışlarından o kadar çok rahatsız oluyordum ki daha çok utanç duyuyorum ve daha çok kaçınıyorum aynı utancı yaşamamak için. o nedenle devam edemedim malesef. rt67

serpilelif 13-05-2013 04:07 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840610)
25889956kOO SÜPER BRAWO

sonunda başardımm y789

mehtap1606 13-05-2013 04:15 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840594)
Ben de çok garip rüyalar görüyorum. Bu gece 3-4 farklı rüya görmüşümdür heralde. Hepsi de beni çok tedirgin eden rüyalardı. Ama ben bunu korkularımın, endişelerimin gün yüzüne çıkıp farkına vardırmasına bağlıyorum. Sen yeni evliydin di mi? Belki de içinde bi yerlerde eşini kaybetme endişesi yaşıyosun? Beni hep sevicek mi, ya bırakır giderse diye?

EVET arkadaşım, aynen öyle. korkularım gün yüzüne çıkıyor. rüyalardan sonra rahatlama ve özgürlük hissi oluşuyor.

Işıklı yol 13-05-2013 06:39 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840612)
sonunda başardımm y789

tebrikler superxy

mehtap1606 14-05-2013 10:26 AM

ilginç rüyalar tekrar başladı 2 haftadır yoklardı..

serpilelif 14-05-2013 11:22 AM

yeni telkine başladın, o yüzdendir. art56art56

mehtap1606 14-05-2013 12:02 PM

onu dinlemediğim zaman da görüyorum. demek çok etkili..seninki nasıl gidiyor, etkileri başladı mı?

Işıklı yol 14-05-2013 12:10 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840692)
ilginç rüyalar tekrar başladı 2 haftadır yoklardı..

canım Işık Elçinin Rehber rüyalar kitabını tavsiye ederim. Böylece rüyalarının anlamını çözebilir daha kolay ve hızlı yol alabilirsin. Ayrıca rüyaları yazmak iyileşme sürecinde oldukça tavsiye edilen bir yol. Hatta mutlaka diyorlar mutlaka yazılmalı rüyalar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM.