Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

mehtap1606 10-05-2013 05:50 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

bu arada Atakan bey gün içinde bana dönüş yaptı, hamileyken hiçbir sorun olmaz dinleyebilirsin dedi.dertysmileydance

annie hall 10-05-2013 06:12 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840418)
ben şiddetle tavsiye ediyorum.değişime alıştığımız için ne kadar değiştiğimizi anlamıyoruz, değişim yavaş yavaş hissettirmeden oluyor.çevrendeki insanlar bile yavaş değişime alışıyorlar.aynı bir çocuğun büyümesi gibi, birden büyüse şaşırırsın şok olursun, fakat gün-be-gün büyüyor ve ta ki yıllar sonra çocuğun koca adam olduğunda şaşırmıyorsun. Aynı bu şekilde oluyor değişimlerimiz benherkese tavsiye ediyorum fakat her yiğidin harcı da değil değişimi şiddetle reddeden ve sürekli suçlu arayanlar var onlar bu siteyi suçluyorlar beni kandırdılar fln diyenler var, onları tanıdığım ve karakter bakış açısını gördüğüm için diyorumki şükürler olsun değişimi anlayıp kabul edenlerdenim ve farkındalığım Allah tarafından var bilinçli bir şekilde kendimi izleyip not verebiliyorum

Çok güzel söylemişsin, teşekkür ederim. Yeni fikirlere, değişimlere kapalı olup yine de bu forumdan medet umanlar oluyo. Hem bulundukları durumdan rahatsız olup değişmek istiyolar hem de bu yönde aldıkları yardımları reddediyolar. Allah onların da ufuklarını genişletsin. Kısır döngülerinden kurtulup farkındalıkları artsın.

Işıklı yol 10-05-2013 06:20 PM

ben o kadar çok şeyi bir arada yapıyorum ki hangisi ne kadar fayda etti bilemiyorum. Kitaplar, telkinler videolar eft rüyalar. Hangisi daha fazla fayda ediyor bilemiyorum. Fakat şu bir gerçek ki sanki yakında çevrem değişecek diye umuyorum. Çünkü bulunduğum çevreye yabancılaşmaya başladım. Ortak noktalarım ve paylaştıklarımız azaldı. Bakalım yeni hayatıma benimle kimler gelecek geride kimler kalacak ve acaba ben nasıl bir çevreye gireceğim?

mehtap1606 10-05-2013 06:53 PM

Allah hepimizin gönlüne göre veriyor ne mutlu bize. sevgiyle kalın.süper mutlu umutlu haftasonları

heromaster 10-05-2013 07:21 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840433)
Allah hepimizin gönlüne göre veriyor ne mutlu bize. sevgiyle kalın.süper mutlu umutlu haftasonları

Sanada mutlu hafta sonları yeterki dilemesini bilelim deyilmi...

Yarın mübarek recebi şerif bu ayın hürmetine Herkesin gönlü huzur sevgi ve iyi niyet dolsun...

Sevgi ve huzurla..:))

serpilelif 10-05-2013 10:24 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840423)
ben o kadar çok şeyi bir arada yapıyorum ki hangisi ne kadar fayda etti bilemiyorum. Kitaplar, telkinler videolar eft rüyalar. Hangisi daha fazla fayda ediyor bilemiyorum. Fakat şu bir gerçek ki sanki yakında çevrem değişecek diye umuyorum. Çünkü bulunduğum çevreye yabancılaşmaya başladım. Ortak noktalarım ve paylaştıklarımız azaldı. Bakalım yeni hayatıma benimle kimler gelecek geride kimler kalacak ve acaba ben nasıl bir çevreye gireceğim?

son günlerde ben de senin gibi düşünmeye başladım. hem öfkem azaldı, hem önceden eyvallah dediğim şeylere tepki gösterir oldum. bu çelişkili durum kafamı karıştırıyor. çevremdeki kişilerle ilişkilerim değişti resmen. evet değiştim ama nasıl. iyi mi oldum kötü mü oldum bilmiyorum. şuanda yeni kendimi tanıma sürecindeyim.

ama değişmeyen bir şeyden eminim o da özgüven eksikliğim.sadanim

mehtap1606 13-05-2013 11:06 AM

AYY ÇOK GÜZEL BİR HAFTASONUYDU, ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İYİ DİLEKLERİNİZ YERİNİ BULMUŞ, MUTLU HUZURLU UMUTLU SEVİNÇLİ BİR HAFTA SONUM OLDU SAYENİZDE..

mehtap1606 13-05-2013 11:09 AM

cumartesi günü Darıca hayvanat bahçesine gittik, eşim ve onun önceki evliliğinden olan dünyalar tatlısı 9 yaşındaki kızıyla. ben hayvanları çok severim, onlara bakıp izledikçe hep Allahın yaratıcılığının mükemmeliğini görüp hayran kalırım. Allah'ın yarattıklarını inceledikçe içim imanla dolar..bunu şehirde yapamıyoruz, kendimizin yarattığı betondan yaşam alanlarında içim AŞKLA dolmuyor.anca sıkılıyorum bu elektronik mekanik hayattan..

Işıklı yol 13-05-2013 11:10 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840576)
AYY ÇOK GÜZEL BİR HAFTASONUYDU, ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İYİ DİLEKLERİNİZ YERİNİ BULMUŞ, MUTLU HUZURLU UMUTLU SEVİNÇLİ BİR HAFTA SONUM OLDU SAYENİZDE..

Yaşasınnnn956kguitar:zpzp:wave44k8908

mehtap1606 13-05-2013 11:11 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840578)
Yaşasınnnn956kguitar:zpzp:guitarwave44

y789dertyguitar956kpartysmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 PM.