![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bu arada Atakan bey gün içinde bana dönüş yaptı, hamileyken hiçbir sorun olmaz dinleyebilirsin dedi.dertysmileydance |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ben o kadar çok şeyi bir arada yapıyorum ki hangisi ne kadar fayda etti bilemiyorum. Kitaplar, telkinler videolar eft rüyalar. Hangisi daha fazla fayda ediyor bilemiyorum. Fakat şu bir gerçek ki sanki yakında çevrem değişecek diye umuyorum. Çünkü bulunduğum çevreye yabancılaşmaya başladım. Ortak noktalarım ve paylaştıklarımız azaldı. Bakalım yeni hayatıma benimle kimler gelecek geride kimler kalacak ve acaba ben nasıl bir çevreye gireceğim? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Allah hepimizin gönlüne göre veriyor ne mutlu bize. sevgiyle kalın.süper mutlu umutlu haftasonları |
Yarın mübarek recebi şerif bu ayın hürmetine Herkesin gönlü huzur sevgi ve iyi niyet dolsun... Sevgi ve huzurla..:)) |
ama değişmeyen bir şeyden eminim o da özgüven eksikliğim.sadanim |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü AYY ÇOK GÜZEL BİR HAFTASONUYDU, ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İYİ DİLEKLERİNİZ YERİNİ BULMUŞ, MUTLU HUZURLU UMUTLU SEVİNÇLİ BİR HAFTA SONUM OLDU SAYENİZDE.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü cumartesi günü Darıca hayvanat bahçesine gittik, eşim ve onun önceki evliliğinden olan dünyalar tatlısı 9 yaşındaki kızıyla. ben hayvanları çok severim, onlara bakıp izledikçe hep Allahın yaratıcılığının mükemmeliğini görüp hayran kalırım. Allah'ın yarattıklarını inceledikçe içim imanla dolar..bunu şehirde yapamıyoruz, kendimizin yarattığı betondan yaşam alanlarında içim AŞKLA dolmuyor.anca sıkılıyorum bu elektronik mekanik hayattan.. |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 PM. |